Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: ЗАСТОСУВАННЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК І НЕБЕЗПЕКА (ID:12000)
| Размер: 21 кб. | Объем: 11 стр. | Стоимость: 0 грн. | Добавлена: 12.08.2008 |
СодержаниеВСТУП 3
ОСНОВНА ЧАСТИНА 4
ВИСНОВКИ 8
ДОДАТОК 10
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 11
Литература1. Роман Рак. Зручні та небезпечні... // Статус. Економічні відомості - http://status.net.ua/zahid/material/markets/213855 2. Закон України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» 3. Желібо Є.П., Чмир А.І., Троян В.С., Савінов Є.О. Безпека життєдіяльності: Курс лекцій. – Ірпінь: Академія ДПС України, 2001. – 356 с. 4. Харчові добавки - http://www.vox.com.ua/infopage/foods/food_dod.php 5. В.І. Смоляр. ТОКСИЧНІ ЕФЕКТИ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК // Національний університет харчових технологій, м. Київ - http://www.medved.kiev.ua/arh_nutr/art_2005/n05_1_1.htm 6. Токсикологічна оцінка окремих харчових добавок та забруднюючих домішок. —Серія 32. —Женева. ВООЗ, 1993. 7. Смирнов Е.В., Береснева А.К. Синтетические пищевые красители // Пищевая промышленность. —1998. —№7. —С. 44—46.
Просмотр
Просмотр Просмотреть с сайта...
Скачивание
См. также:
  1. У чому полягає небезпека цахесів для суспільства?

  2. Експертиза харчових концентратів
    Вступ 3 1. Огляд літератури. 5 1.1. Етапі проведення експертизи. 5 1.2. Вимоги до складу документів при постачанні і проведенні експертизи. 9 1.3. Фальсифікація харчових концентратів та методи її визначення. 12 2. Експертиза харчових концентратів. 20 2.1. Об’єкт і методи проведення експертизи. 20 2.2. Вімоги до якості харчових концентратів. Дефекти. 26 2.4. Проведення експертизи кількості харчових концентратів. 29 2.5 Проведення експертизи якості. 31 Висновки та пропозиції 34 Список використаної літератури 36

  3. Загальні технології харчових продуктів
    1. Принципова технологічна схема виготовлення варених ковбас. Призначення основних технологічних стадій; 3 2.Технологія виготовлення вершкового масла. Сорти масла. Показники якості. 6 Література 15

  4. Загальна технологія харчових виробництв
    1.Напрями забезпечення ефективності виробництва (принципи найкращого використання енергії і обладнання). 3 2. Ліпіди. Прості і складні. Фізичні і хімічні властивості жирів. Автоокиснення. Зміни жирів під час термічного оброблення. Антиокисники. Ліпоїди: їх технологічне значення в різних виробництвах. 6 Список використаних джерел 13

  5. Загальні технології харчових виробництв
    1. Напрями забезпечення ефективності виробництва (принцип оптимального варіанта і оптимізації технологічних процесів) 3 2. Вітаміни. Розподіл їх згідно з розчинністю. Фактори, що зумовлюють руйнування вітамінів — вплив кисню, світла, солей важких металів, теплової обробки. Стабілізація вітамінів. 10 Література 20

  6. Технології оздоровчих харчових продуктів
    1. Вирішення проблеми подолання дефіциту мікронутрієнтів у різних країнах. Основні наукові завдання у сучасних харчових технологіях 3 2. Динаміка виведення радіонуклідів стронцію та цезію з живого організму за допомогою сублімованих порошків з вуглеводовмісної сировини. Порівняльна ефективність захисної дії сублімованих продуктів з різних видів вуглеводовмісної сировини. 8 3. Зобразити принципову технологічну схему отримання поліфепану із деревини. 12 ЛІТЕРАТУРА 15

  7. Загальні технології харчових виробництв
    1. Способи отримання дифузійного соку у процесі виробництва цукру та їх характеристика. 3 2. Приймання, очистка і зберігання зерна. Умови зберігання зернової маси. 10 3. Види, характеристика та застосування хлібопекарських дріжджів. Вимоги ДСТУ до їх якості. 12 Література 17

  8. Еколого - економічна безпека харчових підприємств
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ 5 1.1. Поняття екологічної безпеки в харчовій промисловості 5 1.2. Напрямки удосконалення еколого-економічної безпеки харчових піддприємств 8 РОЗДІЛ 2. СТАН ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ НА ТОВ „ ” 11 2.1. Аналіз, стан та перспективи розвитку мереж супермаркетів України 11 2.2. Якість харчової продукції ТОВ „ ” 26 2.3. Аналіз еколого-економічної безпеки продукції у ТОВ „ ” 33 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТОВ „ ” 49 3.1. Удосконалення системи управління якістю продукції на ТОВ „ ” з метою зниження небезпек харчової продукції 49 3.2. Впровадження системи управління безпекою харчових продуктів у ТОВ „ ” 58 ВИСНОВКИ 66 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 69 ДОДАТКИ

  9. Контрольна робота з технології харчових виробництв
    1. Технологія приготування житнього хліба 3 2. Харчова цінність продуктів 9 Список використаної літератури 17

  10. Наукові основи зберігання харчових продуктів
    Зміст 1. Теоритичні основи зберігання рослинної продукції 3 2. Санітарно - гігієнічні заходи на холодильних установках для зберігання харчової продукції 7 Список використаної літератури 12

  11. Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
    ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23

  12. Еколого - економічна безпека харчових підприємств
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ 5 1.1. Поняття екологічної безпеки в харчовій промисловості 5 1.2. Напрямки удосконалення еколого-економічної безпеки харчових піддприємств 8 РОЗДІЛ 2. СТАН ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ НА ТОВ „ХХХ” 11 2.1. Аналіз, стан та перспективи розвитку мереж супермаркетів України 11 2.2. Якість харчової продукції ТОВ „ХХХ” 26 2.3. Аналіз еколого-економічної безпеки продукції у ТОВ „ХХХ” 33 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТОВ „ХХХ” 49 3.1. Удосконалення системи управління якістю продукції на ТОВ „ХХХ” з метою зниження небезпек харчової продукції 49 3.2. Впровадження системи управління безпекою харчових продуктів у ТОВ „ХХХ” 58 ВИСНОВКИ 66 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 69 ДОДАТКИ

  13. Контрольна робота з методів контролю харчових виробництв
    План: План: 2 1. Види проб. Правила відбору проб. 3 2. Методи визначення білків в харчових продуктах 15 Література 19

  14. Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
    Вступ 3 1. Поняття та особливості матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 4 2. Планування матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 9 Висновки 13 Список використаних джерел 14

  15. Аналіз логістичної системи підприємства (виробництво харчових продуктів)
    1. Коротка характеристика підприємства 3 2. Матеріальні потоки підприємства 7 3. Закупівельна логістика підприємства 10 4. Збутова логістика підприємства 12 5. Висновки 20 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 22 ДОДАТКИ 24

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua