Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Комплексний супровід дітей з особливими потребами (ID:12224)
| Размер: 19 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 12.08.2008 |
СодержаниеПредмет: інновації у соціальній роботі

ВСТУП 3
1. Мета, задачі та способи організації процесу комплексного супроводу 4
2. Методичні рекомендації і зміст комплексного супроводу дітей з особливими потребами 6
2.1. Лікувально-оздоровчий блок 7
2.2. Соціально-правовий блок 8
2.3. Психолого-педагогічний блок 10
ВИСНОВОК 14
Список використаних джерел 15
Литература1. Быков А.В., Шульга Т.И. Психологическая служба в учреждениях социально-педагогической поддержки детей и подростков. – М.: Изд-во УРАО, 2004. 2. Гигиена детей и подростков / по ред. Г.Н. Сердюковской, А.Г. Сухарева. – М.: Медицина, 1986. 3. Коробейников И.А. Нарушения развития и социальная адаптация. – М.: ПЕРСЭ, 1992. 4. Меркулова В.Н., Самоходкіна Л.Г. Психологическое обеспечение адаптационного периода ребенка в дошкольном образовательном учреждении. / Материалы фестиваля “Открытый урок 2004–2005”. – М.: Издательский дом “Первое сентября”, 2005. 5. Овчарова Р.В. Справочная книга социального педагога. – М.: ТЦ “Сфера” – 2001 6. Розум С.И. Психология социализации и социальной адаптации человека. – СПб.: Речь, 2006. 7. Степанов С. Как сделать мир удобным // Школьный психолог, №9, 2002. 8. Фурманов И.А., Аладьин А.А., Фурманова Н.В. Психологические особенности детей, лишенных родительского попечительства. – Минск: “ТЕСЕЙ”, 1999.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Комплексний аналізу байкарської та поетичної творчості Л. Глібова для дітей
    Вступ 3 1. Великий байкар Леонід Глібов 5 2. Жанрова різноманітність творів 7 2.1. П'єси 7 2.2. Проза 8 2.3. Твори для дітей 9 2.4. Поезія 10 3. Байкарська творчість 12 3.1. Байки першого періоду 12 3.2. Байки другого періоду 14 4. Поетичні твори Л.Глібова для дітей 16 Висновки 21 Список використаної літератури 23

  2. Провести комплексний фінансовий аналіз фінансововго стану господарюючого суб’єкта ( КОМПЛЕКСНИЙ АНАЛІЗ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА )
    ВСТУП……………………………………………………………………….. 2 РОЗДІЛ 1. ПОПЕРЕДНІЙ ОГЛЯД ЕКОНОМІЧНОГО І ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА………………….. 3 1.1. Характеристика загальної спрямованості фінансово-господарської діяльності підприємства…………………………………………………….. 3 1.2. Характеристика макроекономічного середовища……………………. 7 1.3. Характеристика галузі………………………………………………….. 10 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА МАЙНОВОГО СТАНУ ВАТ « »…… 12 2.1 Оцінка майнового стану ВАТ « »………………………………… 12 2.2 Оцінка фінансового стану ВАТ « »………………………………. РОЗДІЛ 3. ОЦІНКА І АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ « »……………….. 25 3.1 Оцінка ділової активності підприємства………………………………. 25 3.2. Оцінка рентабельності ВАТ « »………………………………….. 27 3.3 Комплексна оцінка результатів діяльності по методиці “Дюпон”….. 29 3.4 Оцінка виробничої (основної) діяльності підприємства……………… 32 3.5. Оцінка ефективності використання ресурсів…………………………. 33 3.6. Оцінка податкової політики підприємства……………………………. 35 ВИСНОВКИ…………………………………………………………………. 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………….. 39

  3. Комплексний економічний аналіз
    Комплексний економічний аналіз. 3 Задача № 22. 8 Проаналізувати динаміку ефективності господарської діяльності підприємства і зробити відповідні висновки, виходячи з наведених даних (млн.грн.): Список використаної літератури. 10

  4. Комплексний характер екологічної проблеми
    Зміст Вступ. 3 Людина й навколишнє середовище: історія взаємодії. 4 Глобальні екологічні проблеми сучасності. 6 Забруднення атмосфери. 7 Забруднення водних ресурсів. 10 Забруднення літосфери. 11 Інші забруднення. 12 Загибель і вирубка лісів. 13 Перспективи розвитку й рішення екологічних проблем. 14 Переробки промислових відходів. 15 Висновок. 16 Література: 17

  5. Комплексний підхід до систем управління організацією
    ВСТУП 3 Розділ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИВЧЕННЯ ОСНОВНИХ ПІДХОДІВ ДО СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЄЮ 5 1.1. Управління персоналом як соціальна підсистема в системі менеджменту організації 5 1.2. Принципи та методи управління персоналом на підприємстві 12 1.3. Технологія управління персоналом, її складові 18 Розділ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОСНОВНИХ ПІДХОДІВ ДО СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (на прикладі закладу харчування) 26 2.1. Загальна характеристика підприємства 2.2. Характеристика виробничої структури закладу харчування 28 2.3. Оцінка якості послуг, що надаються закладу харчування 32 2.4. Дослідження та характеристика організаційної структури управління 35 2.5. Характеристика системи управління персоналом на підприємстві 37 2.5.1. Аналіз штатного розкладу закладу харчування, визначення чисельності працівників та їх динаміки 37 2.5.2. Дослідження динаміки та структури фонду оплати праці 38 2.5.3. Оцінка соціально-психологічного клімату та ступеню згуртованості колективу закладу харчування 39 2.6. Оцінка системи автоматизації та застосування сучасних інформаційних технологій на підприємстві 43 2.7. Характеристика системи стратегічного управління на підприємстві 44 2.8. Оцінка процесу (технології) управління на підприємстві 45 2.9. Характеристика логістичної системи підприємства 49 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 56 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 60

  6. Комплексний заклад ресторанного господарства у м Києві
    Тема: Комплексний заклад ресторанного господарства у м Києві Мета проекту: розроблення закладу ресторанного господарства у м. Києві. Предмет дослідження: кафе на 60 місць та спорт-бар на 40 місць; організація караоке, відеопрокат ВСТУП 4 Розділ 1.Обґрунтування (ініціалізація) проекту 6 1.1. Загальні положення 6 1.2. Маркетингові дослідження ринку 6 1.2.1. Дослідження ареалу діяльності закладу ресторанного господарства 6 1.2.2.Аналіз ринку послуг ресторанного господарства району 7 1.2.3. Дослідження ринку споживачів в ареалі діяльності закладу 9 1.2.4. Дослідження конкурентів 14 1.2.5. Визначення ємності ринку та його сегментація 18 1.2.6. Визначення маркетингової політики 19 1.3. Визначення концептуальних засад діяльності закладу 23 Розділ 2. Інженерно-технологічний 27 2.1. Моделювання сервісно-виробничого процесу 27 2.2.Моделювання виробничого процесу 35 2.3.Проектування технологічних процесів механічного кулінарного обробляння сировини та виготовлення напівфабрикатів 49 (заготівельні цехи) 49 2.4. Проектування процесу виробництва готової кулінарної продукції 57 2.5. Проектування адміністративно-побутових приміщень 64 2.6. Проектування технічних приміщень 65 2.7. Визначення загальної площі закладу та поверховості будівлі 65 2.8. Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних норм ведення технологічного процесу 67 2.9. Розроблення об'ємно-планувального рішення закладу 70 2.10. Розроблення схеми комунікаційного забезпечення технологічного устаткування 75 Розділ 3. Архітектурно-будівельний 78 3.1. Передпроектні роботи 78 3.1.1. Розроблення попередніх концептуальних архітектурних пропозицій 78 3.1.2. Розроблення пропозицій щодо розміщення об'єктів будівництва на земельних ділянках 78 3.1.3. Визначення інженерних характеристик об'єкту 78 3.2. Збір вихідних даних 79 3.3. Інженерно-будівельні рішення закладу 79 3.3.1. Інженерні системи проектованого закладу ресторанного господарства 82 3.3.2. Пропозиції щодо дизайну 87 3.3.3. Будівельно-технічні показники проекту 87 3.3.4. Кошторис будівництва 88 3.4. Порядок здачі в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта 90 3.5. Заходи щодо охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки та охорони навколишнього природного середовища 91 3.5.1. Створення системи управління охороною праці 91 3.5.2. Документація при організації служби охорони праці закладу ресторанного господарства 92 3.5.3. 3аходи охорони праці у виробничих приміщення закладу ресторанного господарства 94 3.5.4.Санітарно-гігієнічні заходи у приміщеннях закладу ресторанного господарства 95 3.5.5. Засоби та заходи електробезпеки при експлуатації устаткування 96 3.5.6. Евакуація людей з приміщень та будівель 98 Розділ 4. Організаційно-економічний розділ 101 4.1. Управління підприємством 101 4.1.1. Визначення та обґрунтування організаційно-правового статусу закладу ресторанного господарства 101 4.1.2. Побудова органів управління і визначення завдань до кожної структурної одиниці 102 4.1.3. Визначення систем і процедур управління закладом ресторанного господарства 103 4.1.4. Розроблення раціональної організаційної структури управління 105 4.1.5. Розробка інформаційного забезпечення управління закладу ресторанного господарства та конструювання архітектури автоматизованої системи управління внутрішньо-організаційними процесами 108 4.1.6. Розробка пропозицій щодо організування добору, розстановки та розвитку персоналу, оцінювання результативності діяльності 113 4.1.7. Розробка штатного розкладу 113 закладу ресторанного господарства 113 4.2. Економічна частина 114 4.2.1. Обґрунтування операційних доходів закладу ресторанного господарства 114 4.2.2. Планування операційних активів закладу ресторанного господарства 116 4.2.3.План з праці 118 4.2.4. Планування поточних витрат закладу ресторанного господарства 118 4.2.5. Обґрунтування планової собівартості реалізованих товарів та продукції власного виробництва 119 4.2.6. Планування операційних витрат закладу ресторанного господарства за калькуляційними статтями 120 4.2.7. Планування операційного прибутку закладу ресторанного господарства 121 4.2.8. Планування основних показників діяльності закладу ресторанного господарства на п'ять років 122 4.2.9. Оцінка ефективності капітальних вкладень, окупності проекту закладу ресторанного господарства 123 4.2.10. Бюджетування проекту розвитку закладу ресторанного господарства 125 Розділ 5. Розвиток проекту 127 5.1. Загальні напрями розвитку проекту закладу ресторанного господарства 127 5.2. Розширення проектованого закладу ресторанного господарства 127 5.3. Розвиток ресторанного сервісу закладу, що проектується 128 5.4. 3абезпечення конкурентопридатності розроблених інноваційних технологій продуктів харчування 130 ВИСНОВКИ 131 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 135 ДОДАТКИ……………………………………………………………………………………..142

  7. Комплексний аналіз впливу реклами на поведінку споживача
    ВСТУП 2 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РЕКЛАМИ 4 1.1. ІСТОРИЧНА ДОВІДКА 8 1.2. ФАКТОР СПОЖИВЧОГО ПОВОДЖЕННЯ 10 2. НЕОБХІДНІСТЬ ДОСЛІДЖЕНЬ В ІНТЕРЕСАХ ЗБУТУ ТА РЕКЛАМИ 14 2.1. ДОСЛІДЖЕННЯ СТОСОВНО ДО СТРАТЕГІЇ МАРКЕТИНГУ ТА РЕКЛАМИ 17 2.2. СЕГМЕНТУВАННЯ РИНКУ 21 2.3. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОДАЖУ ТОВАРІВ 25 2.4. РОЗРОБКА РЕКЛАМНОЇ ПРОГРАМИ 29 ВИСНОВОК 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 37

  8. КОМПЛЕКСНИЙ ФІНАНСОВИЙ АНАЛІЗ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА БАЗА КОМПЛЕКСНОГО АНАЛІЗУ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1 Основні поняття, послідовність та зміст комплексного аналізу фінансового стану 5 1.2 Аналіз напрямків комплексного фінансового аналізу 7 РОЗДІЛ 2. ПРАКТИЧНЕ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДИКИ КОМПЛЕКСНОГО ФІНАНСОВОГО АНАЛІЗУ (НА ПРИКЛАДІ УДППЗ “Назва”) 18 2.1 Розробка системи критеріїв оцінки фінансового стану поштового оператора 18 2.2 Аналіз фінансової діяльності об’єкта 23 РОЗДІЛ 3. РОЗВИТОК МЕТОДОЛОГІЇ КОМПЛЕКСНОГО ФІНАНСОВОГО АНАЛІЗУ ДІЯЛЬНОСТІ ОПЕРАТОРА ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ 29 3.1 Формування рекомендацій щодо напрямків фінансового аналізу 29 3.2 Врахування факторів, що обмежують результативність фінансового аналізу 32 ВИСНОВКИ 36 ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ 38

  9. Комплексний аналіз економічних показників станції Дарниця Південно-Західної залізниці
    1. Аналіз обсягів робіт 2 2. Аналіз якісних показників 8 3. Аналіз основних фондів 12 4. Аналіз витрат на виробництво і собівартість робіт 15 5. Аналіз праці та заробітної плати 22 6. Аналіз прибутків та рентабельності 28 7. Підсобно-виробнича діяльність 34 8. Операційна діяльність 38

  10. Комплексний страховий ринок: визначення, його складові та процеси, стан українського страхового ринку
    Вступ 3 1. Поняття комплексного страхового ринку 4 2. Структура страхового ринку 6 .3. Інфраструктура страхового ринку 11 4. Ринкові господарські форми керування ринком 17 5. Сучасний стан та перспективи страхового ринку України 20 Висновки 23 Література 26 І. Розрахунок страхового збитку 27 II. Розрахунок страхових тарифів 28 IIІ. Розрахунок показників платоспроможності страховика 29

  11. Тривожність у дітей (6-9 років)
    ВСТУПЛЕНИЕ 3 ТРЕВОЖНОСТЬ 5 ОСОБЕННОСТИ ДЕТСКОГО ВОЗРАСТА 8 ПРИЧИНЫ ТРЕВОЖНОСТИ У ДЕТЕЙ 11 ОБЩИЕ ВЫВОДЫ ПО РАБОТЕ С ТРЕВОЖНОСТЬЮ У ДЕТЕЙ 17 ПРОФИЛАКТИКА И КОРРЕКЦИЯ ДЛЯ ТРЕВОЖНОСТИ ДЛЯ ПСИХОЛОГОВ И УЧИТИЛЕЙ, РОДИТЕЛЕЙ И ДЕТЕЙ 18 СПИСОК ЛИТЕРАТУРЫ 22

  12. Психологія готовності дітей до школи
    Вступ 3 1. Психологічно – мотиваційна готовність дитини до школи 4 2. Емоційно-вольова готовність до школи 7 Висновки 11 Список використаної літератури 12

  13. Стратегії психологічного дослідження дітей
    Вступ 4 1. Стратегії психологічного дослідження дітей 5 2.Психологічні дослідження з підлітками 9 Висновки 17 Список літератури 18

  14. Темперамент у дітей дошкільного віку
    Вступ 3 1. ТИП ВНД І ЙОГО ПРОЯВИ НА РІЗНИХ ЕТАПАХ ДОШКІЛЬНОГО ДИТИНСТВА 4 2. ІНДИВІДУАЛЬНІ ВІДМІННОСТІ ДИНАМІКИ ПСИХІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 7 3. ВРАХУВАННЯ ТЕМПЕРАМЕНТУ В ПРОЦЕСІ ПЕДАГОГІЧНОЇ ВЗАЄМОДІЇ 11 Висновки 17 Список використаної літератури 18

  15. Бездоглядність дітей в сім'ї та школі
    1. Причини бездоглядності дітей 3 2. Способи попередження дезадаптації дітей. 7 Висновок 14 Список літератури. 15 Превентивна педагогіка

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua