Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Технологія харчування (ID:12491)
| Размер: 19 кб. | Объем: 11 стр. | Стоимость: 30 грн. | Добавлена: 12.08.2008 |
Содержание1. Режими харчування студентів 3
2. Технологія неферментативного солоду та його якісні показники 7
Список використаної літератури 11



Литература1. Белобородой В.В. Тепловое оборудование предприятия общественного питания. М.: Экономика. 1998 г. 2. Богданов Г.А. и др. Оборудование предприятий общественного питания М.: Экономика. 1999 г. 3. Бутейкис Н.Г. Приготовление мучных кондитерских изделий М.: Экономика. 1998 г. 4. Герасимова В.Г. Сырьё и материалы кондитерского производства- М.: 5. Пищевая промышленность. 1997 г. 6. Гусева Л.Г. Тепловое и электрическое оборудование предприятия общественного питания. М.: Экономика. 1999 г. 7. Ермакова В.И. Основы кулинарии М.: Просвещение. 1998 г. 8. Иванова Р.В. Торгово-технологическое оборудование. М.: Экономика. 1999 г. 9. Курьянова З.В. Теоретический курс бухгалтерского учета. Москва. 1999 г. 10. Ковалев Н.И., Куткика М.Н., Кравцова В.А. Технология приготовления пищи. - М.: Деловая литература. 2001. 11. Маслов Л.А. Основы технологии приготовления пищи. М.: Экономика 12. 1997 г. 13. Маслов Л.А. Кулинарная характеристика блюд и изделий. М.: Экономика. 1998 г.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Технологія харчування контрольна
    Вступ 1.Сучасні погляди на роль харчових волокон у функціонуванні організму. Позитивний і негативний вплив 2. Сучасні погляди на фізіологічну роль холестерину. Чи небезпечне ваше харчування для життя. Висновки

  2. Технологія торгівлі
    1. Класифікація і характеристика видів оптових посередників 3 2. Форми товароруху і визначальні фактори їх вибору 7 3. Охарактеризуйте будь-який з магазинів (за місцем проживання) Києва (визначте рівень його самостійності, організаційну підпорядкованість, форму власності, район діяльності, асортимент товарів, конкурентів, рівень організації обслуговування населення) 9 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 16

  3. Технологія галузі
    1. Основні технологічні операції первинної обробки молока 3 2. Охарактеризуйте способи рафінації олії 6 3. Опишіть технологічну схему виробництва борошняних кондитерських виробів 10 4. Класифікація харчоконцентратів, їх біологічна та енергетична цінність 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 21

  4. Технологія будівельних матеріалів
    1. Обґрунтувати способи зміцнення сталі 3 2. Дати характеристику пиляним матеріалам з деревини та обґрунтувати застосування у будівництві 6 3. Дати характеристику термопластичним полімерам та обґрунтувати їх застосування у будівництві 8 Список літератури 13

  5. Технологія виробництва риби
    Зміст 1.Обгрунтувати вплив фізико-хімічних змін, які відбуваються при смаженні риби, на якість готових страв 3 2.Управління процесом розморожування осетрини, яка надійшла цілком и філе. Розрахувати кількість риби масою брутто(кг),яку треба обробити для приготування 30п. страви "Минтай, смажений в тісті", коли минтай надійшов у вигляді н/ф "Спинка минтаю" 6 3. Розробити технологічну карту на страву "Мойва смажена цілком" 8 Література 9

  6. Технологія приготування їжі
    План 1 1. Первинна і теплова обробка круп, бобових, макаронних виробів, яєць і сиру. 2 Теплова обробка яєць 7 Первинна обробка сиру 8 2. Практичне завдання 8 3.Задача 9 4. Характеристика біологічної і харчової цінності риби і продуктів моря 9 Морепродукти 11 Санітарно – гігієнічні вимоги до якості риби 11 Дієта № 5а 12 Використана література: 15

  7. технологія ресторанної діяльності
    1. Матеріальні та соціально-культурні послуги як складові послуг харчування 3 2. Функціональна та технологічна структура ресторанного господарства 4 3. Функції меню та прейскурантів 9 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 14

  8. Технологія імунобіологічних препаратів
    1. Класи імуноглобулінів, їх функціональна характеристика. 3 2. Методи трансформації прокаріотичних клітин у біотехнології 6 3. Метод імуноблотингу та його застосування. 9 Література 12

  9. Технологія поліграфічного виробництва
    Вступ. 3 1. Техноголічна схема виготовлення поліграфічної продукції. 5 1.1 Характеристика продукції. 5 Технічні показники видання 5 1.2 Характеристика друкарського обладнання, що використовується підприємством “Фактор”. 7 2. Організація підготовки видань до виробництва в друкарському цеху поліграфічного підприємства “Фактор”. 8 2.1 Розрахунок річної продукції одиниці друкованого устаткування в залежності від середньорічного тиражу видання. 8 2.2 Розрахунок собівартості виготовлення облікової одиниці продукції 12 3. Організація контроля якості продукції і необхідність автоматизації обліку на поліграфічному підприємстві “Фактор”. 21 3.1 Організація якості продукції. 21 3.2 Необхідність автоматизація обліку продукції поліграфічного виробництва на підприємстві “Фактор”. 22 Висновок. 24 Список використаних літературних джерел. 25 Додаток 2. 27

  10. Технологія туристичної діяльності
    1.Законодавчо - правове регулювання туристичної діяльності 3 2.Програма перебування туристів 8 Список використаної літератури 11 Додатки 12-15

  11. Технологія управління персоналом
    1. Зробити порівняльний аналіз: технологій роботи рекрутингових агентств 2. Зробити порівняльний аналіз: різних процедур формування змісту оцінювання персоналу 3 Розробка опитувального листа для проведення інтерв"ю з кандидатами на посаду керівника, професіонала чи фахівця організації. Література.

  12. технологія акцій та компаній ПР
    Вступ 3 1. Паблік рилейшнз в економічній діяльності підприємства 4 2. Паблік рілейшнз(PR) у готелі 9 Висновок 13 Література 14

  13. Управління як соціальна технологія
    Зміст 1. Управління як соціальна технологія 3 Література 10

  14. Технологія кондитерських виробів
    Зміст 1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3 2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10 Література 13

  15. Техніка та технологія галузі
    1. Обробка отворів шліфуванням 4 2. Лиття по виплавляємих моделях 9 3. Біологічно активні добавки 16 Використана література 18

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua