Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Контрольна робота організація послуг харчування (ID:13280)
| Размер: 21 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 45 грн. | Добавлена: 12.08.2008 |
Содержание1. Основні напрямки науково-технічного прогресу в ресторанному господарстві 3
2. Правила обовязкової сертифікації послуг харчування 6
3. Визначте типові технологічні операції в процесі сервісного обслуговування 11
Список використаної літератури 14
Литература1. Принципи, методи та досвід роботи у сфері забезпечення якості і сертифікації: системи якості, пра¬вила сертифікації та акредитації. Посібник. - Львів-Київ: 1995. 2. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація. 3. ГОСТ 30390-95. Кулинарная продукция, реализуемая населенню. 4.ГОСТ 30524-97. Общественное питание. Требования к обслуживающему персоналу. 5.ГОСТ 30524-97. Общественное питание. Требования к обслуживающему персоналу. 6.СанПиН №42-123-4117-86. Санитарньїе правила. Условия, сроки хранения особо скоропортящих-ся продуктов. 7. СанПиН № 42-123-5777-91. Санитарньїе правила для предприятии общественного питання, вклю-чая кондитерские цехи й предприятия вьірабатьівающие мягкое мороженеє. 8. ДСТУ 1.3:2004 Національна стандартизація. Правила побудови, викладання, оформлення, погодження, прийняття та позначання технічних умов. 9. Афанасьєв Микола Васильович, Телишевська Лідія Іванівна, Бистрова Вікторія Вікторівна. Організація виробництва: Конспект лекцій для студ. спец. 7.050107 усіх форм навчання / Харківський держ. економічний ун-т. — Х. : ХДЕУ, 2003. — 168с. 10. Білоконенко Володимир Іванович. Організація виробництва: Конспект лекцій / Харківський національний економічний ун-т. — Х. : ХНЕУ, 2005. — 180с. — Бібліогр.: с. 174-177. 11. Герасимчук Василь Гнатович, Розенплентер Альфред Едгарович, Кривда Віталій Іванович, Колот А. М., Березовський К. В. Економіка та організація виробництва: Підручник / Василь Гнатович Герасимчук (ред.), Альфред Едгарович Розенплентер (ред.). — К. : Знання, 2007. — 678с. — (Серія "Вища освіта ХХІ століття"). — Бібліогр.: с. 675-677.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Організація послуг харчування
    1. Фактори що визначають рівень науково технічної підготовки виробничих процесів (ДСТУ ІСО 9004-2-96) 3 2. Особливості організації послуг харчування у мобільних засобах розміщення 6 3. Назвіть оснвні види нормативно технологічних документів що регламентують організацію виробничих процесів послуг харчування 8 Список використаної літератури 17

  2. Організація послуг харчування
    1. Стратегія та концепція розвитку ресторанного господарства 3 2. Методи оцінки кулінарної продукції (ГОСТ 30390-95) 6 3. Виявити визначальні аспекти при виборі операційних систем виробництва продукції 11 Список використаної літератури 16 Додатки 17

  3. Організація послуг харчування
    1. Основні напрямки науково-технічного прогресу в ресторанному господарстві 2 2. Правила обов'язкової сертифікації послуг харчування 4 3. Визначте типові технологічні операції в процесі сервісного обслуговування 17 Література 20

  4. Бухгалтерський облік в сфері послуг та громадському харчування
    Завдання 1 (варіант 3) Завдання: Скласти калькуляцію роздрібню: цін на страви з використанням бланків калькуляційних карток (типова форма № 57) від імені підприємства Ресторан “Адмірал”. Вихідні дані Норми укладення продуктів на 100 блюд за Збірником рецептур Продукти Од. вим. Фіз. вел. Облікова ціна складу Найменування і номер страв за збірником рецептур Делікатес із птиці №501 1 2 3 4 Кури потрошені 2 категорії кг. 6-80 - Масло вершкове кг. 7-50 - Сир кг. 13-50 - Сіль кг. 0,45 0,4 Перець чорний кг. 86 0,005 Лавровий лист кг. 135 0,002 Сметана кг. 5-20 - Мука кг. 1-80 - Яловичина кг. 12-00 12,1 Гриби білі, сух. кг. 15-00 - Цибуля ріпчаста кг. 2-00 3,3 Морква кг. 1-20 - Петрушка кг. 5-00 - Картопля кг. 0-90 - Сало кг. 14-00 - Капуста білокачанна кг. 0-60 21,8 Рис кг. 2-10 1,3 Маргарин кг. 3-40 1 Соус кг. 4-50 12,9 Кури напівпотрошені кг. 6-00 - Зелень кг. 5-00 - Вихід у готовому виді 427 Націнка громадського харчування 180%, ПДВ 20%. .... Завдання 2 (варіант 3) Завдання: Скласти товарний звіт на 21 вересня 2009р. Підприємство —ресторан «Україна», зав. складом Іванько С. В. Залишок товарів на 21 вересня 2009р. — 6500 грн., тари , 700 грн. Для складання товарного звіту використовуються дані документів, наведених нижче. Звіт з документами прийняв і перевірив бухгалтер Соколова А. В. .... Наскрізна задача 5 За даними Головної книги початкове сальдо на синтетичних рахунках на 1 жовтня 2009р. становить: Шифр рахунку Назва рахунку Сальдо на 1 жовтня 2009 р. Дебет Кредит 1 2 3 4 10 Основні засоби 36400 13 Знос основних засобів 5441 201 Сировина і матеріали 9600 22 Малоцінні та швидкозношувані предмети 10750 23 Основне виробництво на ПГХ 4850 281 Товари на складах 35100 284 Тара під товарами 3500 .... Список використаної літератури.

  5. Організація активних форм туризму. Організація харчування у туристському поході. Водно-соляний режим
    Організація харчування у туристському поході. Водно-соляний режим Література

  6. Аналіз надання послуг харчування на прикладі ресторану готелоьного комплексу
    ВСТУП 3 1. Характеристика ресторанних послуг готелю „__” 4 2. Аналіз діяльності ресторану „__” 6 3. Аналіз процесу обслуговування в ресторані „__” 8 4. Технологічні процеси надання послуг харчування у ресторані „__” 11 5. Організація сервісного обслуговування в ресторані 14 ВИСНОВКИ 18 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 19

  7. Контрольна робота з санітарії та гігієни громадського харчування
    ЗМІСТ 1. Перерахуйте основні правила гігієни для роботи охолоджувальних та вентиляційних пристроїв. 3 2. Гігієнічні вимоги до освітлення 4 3. Органоліптичні, хімічні та бактеріологічні показники питної води 6 Список використаної літератури: 7

  8. Контрольна робота економіка закладів ресторанного харчування
    1.Принципи та форми матеріального стимулювання праці в умовах ринкових відносин 3 2. Планування випуску продукції та товарообігу в закладах ресторанного харчування 11 Задача 17 Визначити показники, що характеризують технічний та якісний рівень основних фондів, якщо вартість основних фондів на початок року становила 213 тис. грн.. Протягом року введено основних фондів на суму 15 тис. грн.., вибуло - на суму 4,3 тис. грн.. Сума зносу основних фондів на кінець року становила 24 тис. грн.. Рішення. 17 Література. 20

  9. Організація харчування туристів в готелях
    1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства 3 2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях 6 Список використаної літератури 14

  10. Організація харчування туристів з Польщі
    ВСТУП 3 І. ХАРАКТЕРИСТИКА ТУРИСТИЧНОГО ПОТОКУ З ПОЛЬЩІ В УКРАЇНУ ТА ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ 6 1.1. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Польщі 6 1.2. Формування національної кухні Польщі та фактори, що вплинули на її формування 11 ІІ. АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ПОЛЬЩІ 14 2.1. Аналіз національних смаків та особливостей національного харчування туристів з Польщі 14 2.2. Аналіз національної української кухні, як база харчування для туристів 16 ІІІ. ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ПОЛЬЩІ 23 3.1. Пропозиції щодо організації харчування туристів з Польщі в закладах міста Києва 23 3.2. Пропозиції щодо організації розважального харчування в ресторані української кухні «Назва» 25 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33

  11. Організація харчування туристів Японії
    ВСТУП 3 1. ЯПОНІЯ – КРАЇНА ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ 5 1.1. Види організації харчування туристів в Японії 6 2. ЯПОНСЬКА КУХНЯ ЯК СКЛАДОВА ТУРИСТИЧНОЇ ЕКЗОТИКИ КРАЇНИ 9 2.1. Особливості харчування туристів у японських ресторанах 15 2.2. Сервіровка 19 2.3. Палички як частина японської культури 21 2.4. Поведінка туристів за столом 24 3. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЯПОНІЇ 26 ВИСНОВОК 35 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 37

  12. Організація харчування туристів в Ізраїлі
    Вступ 3 Розділ І. Етнічні особливості народу Ізраїлю 6 1.1. Національні та етнічні особливості народу Ізраїлю 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україні туристів Ізраїлю 9 Розділ ІІ. Особливості харчування туристів Ізраїлю в Україні 13 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування туристів Ізраїлю 13 2.2. Національна українська кухня, як база для харчування туристів Ізраїлю 15 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції в туристів Ізраїлю 18 2.4. Організація харчування туристів Ізраїлю в Києві підприємствами громадського харчування 20 Висновки і пропозиції 27 Список використаної літератури 28 Додатки 29

  13. Організація харчування туристів з Польщі
    ВСТУП 3 І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ПОЛЬЩІ 6 1.1. Формування національної кухні Польщі та фактори, що вплинули на її формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Польщі 8 ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ПОЛЬЩІ В УКРАЇНІ 15 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Польщі 15 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Польщі 17 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Польщі 23 2.4. Організація харчування туристів з Польщі в закладах ресторанного господарства м. Києва 26 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33

  14. Організація харчування туристів з Росії
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 5 1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 5 1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Росії 10 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ З РОСІЇ 19 2.1. Особливості національної кухні Росії 19 2.2. Особливості організації харчування російських туристів за різними видами туризму 23 2.3. Російська національна кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів 31 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40

  15. Організація харчування туристів в Україні
    Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua