Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КурсоваяТема: Товарознавча характеристика та кулінарне застосування молюсків (ID:14392)
| Размер: 768 кб. | Объем: 32 стр. | Стоимость: 100 грн. | Добавлена: 12.08.2008 |
СодержаниеВступ 3
1. Значення хімічного складу молюсків в харчуванні людини та його характеристика 5
2. Класифікація молюсків 11
3. Обробка нерибних морепродуктів 15
4. Кулінарне застосування молюсків 19
4.1. Кальмари з цибулею 19
4.2. „Фаршировані кальмари під томатним соусом” 21
Висновок 24
Література 25
Додатки 26
ЛитератураЛітература 1. Алексеева Т. Золотая кулинарная книга. Х.: «Клуб Сем. Досуга». – 2006 2. Барановский В.А., Шатун Л.Г. Поварю. К.: «Фолио». – 2006 3. Боровская Э. Кулинарный мастер-клас для начинающих и не только К.: «Эксмо». - 2007 4. Воробьёва А. Большая куклинарная энциклопедия. К.: «ЭКСМО». - 2007 5. Гилярова И. Большая поварённая книга. Поэтапные инструкции Гилярова. К.: «ЭКСМО». – 2007 6. Добрые советы. Люблю готовить. № 1, 2008 7. Добрые советы. Люблю готовить. № 11, 2007 8. Доцяк В.С., Стременко Л.О., Стременко І.В. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів. – К.: „Вища школа”, 1998 9. Кулинарная коллекция. Вкусно и просто. № 3, 2007 10. Кудян А.Н Все о продуктах от А до Я. // Энцик.здоровго питания К.: «Феникс». – 2004 11. Лукашенко Н.Л. Кулинария для начинающих. К. «ЭКСМО». – 2001 12. Лыба С. Приём гостей. – Рига «ЗВАИГЗНЕ», 1981 13. Старовойт Л.Я, Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія. – К.: „Вища шкоал”, 1991.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Товарознавча характеристика ігристих виноградних вин
    Вступ 3 1. Характеристика сировини для виробництва ігристих виноградних вин 5 2. Технологічна схема виробництва та вплив окремих операцій на якість 12 3. Класифікація ігристих виноградних вин 27 4. Вимоги до якості 33 5. Пакування і маркування 37 6. Зберігання 40 Висновки 43 Список використаної літератури 45-47 Метою курсової роботи є дослідження товарознавчих аспектів формування ринку ігристих виноградних вин в Україні. Наявний графічний матеріал

  2. Товарознавча характеристика чорного байхового чаю
    ВСТУП 2 1. ПОХОДЖЕННЯ ТА ІСТОРІЯ ЧАЮ 4 2. ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА КОРИСНІСТЬ ЧАЮ 6 3. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ, ЯКА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЧОРНОГО ЧАЮ 9 4. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ТА ВПЛИВ ОКРЕМИХ ОПЕРАЦІЙ НА ЯКІСТЬ 12 4.1.Чайні плантації 12 4.2. Переробка чаю 16 5. ФОРМУВАННЯ ТОРГОВИХ СОРТІВ 18 6. ПАКУВАННЯ, МАРКУВАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ ЧАЮ 20 3. ХАРАКТЕРИСТИКА ЧОРНОГО БАЙХОВОГО ЧАЮ НА ПРИКЛАДІ ПРОДУКЦІЇ АТ “МОНОМАХ” 21 3.1. Загальна характеристика підприємства та його продукції 21 3.2. Технологія виробництва чаю фасованого 24 3.3.Асортимент чорного байхового чаю 27 3.4. Реалізація чаю 31 3.5.Стратегія підприємства 33 ВИСНОВКИ 35 ЛІТЕРАТУРА 39

  3. Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)
    Вступ 3 Розділ I. Товарознавча характеристика чаю чорного байхового 11 1.2. Вплив сировини та способи виробництва наявності якості чаю 11 1.3. Класифікація та асортимент чаю 19 1.4. Вимоги чинної нормативної документації до маркування, пакування та зберігання чаю 35 1.5. Методи визначення фальсифікації чаю 42

  4. Товарознавча характеристика асортименту та аналіз якості ляльок різних виробників
    План Вступ 3 1. Стан та проблеми розвитку ринку іграшок на Україні 5 2. Класифікація та характеристика показників споживчих властивостей ляльок 11 3. Виховання та вплив ляльок на дітей 15 4. Характеристика асортименту ляльок представлених на ринку України 19 5. Аналіз вимог та оцінка якості ляльок 24 Висновки та пропозиції 32 Список літератури 34 Додатки 36 Метою роботи є дослідження споживчих властивостей та асортименту ігрових ляльок в торгових мережах України. Завданнями дослідження є: - визначити сучасний стан ринку дитячої іграшки в Україні, його обсяги та проблематику; - дослідити вимоги до якості ляльок, їх споживчі характеристики та асортимент; - дослідити значення ляльок у вихованні та розвитку дітей; - у вибраній торгівельній точці дослідити асортимент, обсяги продажів, структуру постачальників та рівень попиту на дитячі іграшки в цілому і зокрема ляльки; - дослідити декілька зразків продукції з метою визначення якості та конкурентоспроможності виробів. Об’єкт дослідження – асортимент ляльок у магазині, який здійснює торгівлю дитячими іграшками.

  5. Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві
    Вступ 3 1. Історія виникнення вирощування та розповсюдження культивування картоплі 5 2. Хімічний склад та харчова цінність картоплі 11 3. Географічні та кліматичні особливості вирощування картоплі в Україні (степ, лісостеп, Полісся) 15 4. Характеристика пізніх господарсько-ботанічних сортів картоплі, які вирощують в Україні 25 5. Особливості заготівлі, зберігання та реалізації картоплі в роздрібній торгівельній мережі 31 6. Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві 33 Висновки 38 Література 40 Додатки 43

  6. Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів
    Вступ 4 1. Способи виробництва кисломолочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів 6 2. Асортимент кисломолочних сирів, сиркових виробів і напівфабрикатів, вимоги до їх якості 16 3. Смак і запах кисломолочних продуктів і їх дефект 23 Висновок 33 Список використаної літератури 35

  7. Товарознавча характеристика асортименту, оцінка якості та класифікація парфумерних товарів на матеріалах підприємства Watsons
    Вступ 3 1. Історія створення парфумерії. 3 2. Класифікація парфумерних товарів 14 3. Характеристика парфумерних товарів на матеріалах підприємства Watsons; рекомендації по підбору парфумерних товарів; характеристика споживчих властивостей; бальна оцінка якості зразків парфумерних виробів. 20 Характеристика мережі магазинів Watsons 20 Споживчі властивості парфумованих товарів 24 Як обирати парфуми: поради від спеціалістів Watsons 27 Аналіз якості парфумів, представлених в мережі магазинів Watsons 32 4. Вимоги нормативних документів до якості парфумерних товарів 35 Висновки та пропозиції 42 Література 44

  8. Товарознавча характеристика асортименту та споживчих властивостей телевізорів різних виробників різних виробників (жидкокристалічні, плазмові, на основі електронно-струменевої трубки)
    Вступ 3 1. Стан та проблеми ринку телевізійної техніки в Україні та світі 5 2. Характеристика показників споживчих властивостей 9 3. Характеристика асортименту та споживчих властивостей телевізорів представлених на ринку України 18 4. Аналіз асортименту та властивостей в магазині ТОВ "Назва" магазин "Назва" 30 5. Контроль та оцінка якості телевізорів в магазині 34 Висновки та пропозиції 39 Список використаних джерел 41 Додатки 44

  9. Характеристика базових конкурентних стратегій: переваги, недоліки, умови застосування
    Вступ - 3 - 1. Сутність та загальна характеристика конкурентної стратегії підприємства - 4 - 2. Класифікація конкурентних стратегій підприємства - 6 - 3. Стратегія диверсифікації - 13 - 4. Стратегія фокусування - 16 - 5. Стратегія вичікування і швидкого реагування - 18 - Висновок - 19 - Список використаної літератури - 20 -

  10. Фінансовий механізм підприємства та його характеристика Непрямі податки, їх характеристика і вплив на фінансово-господарську діяльність підприємств
    1. Фінансовий механізм підприємства та його характеристика 3 2. Непрямі податки, їх характеристика і вплив на фінансово-господарську діяльність підприємств 5 3. Задача 13 Розрахувати суму скоригованого валового доходу ПАТ «Терра» за звітний квартал на основі наступних даних:  виручка від реалізації продукції – 582 тис. грн., у т.ч. акцизний податок – 75 тис. грн.;  чистий дохід від реалізації оборотних активів – 120 тис. грн.;  штрафи, отримані за рішенням суду – 25 тис. грн.;  емісійний дохід – 30 тис. грн.;  отримані дивіденди від нерезидентів – 12 тис. грн. Література 14

  11. Ентеросорбенти, їх застосування
    Вступ 3 1. Загальна характеристика ентеросорбентів 4 2. Механізми дії та застосування 8 3. Прямі і часткові дані впливу ентеросорбції на тривалість життя 14 Висновок 16 Список використаної літератури 17

  12. Застосування норм права
    Вступ. 3 1. Поняття та суть застосування норм права. 5 2. Підстави для застосування норм права. 8 3. Стадії застосування норм права та їх механізм. 10 Висновки. 17 Література. 19

  13. Застосування експертних систем в банках
    1. Застосування експертних систем в банках 3 2. Функції банківських систем 10 3. Функціональна модель АБС.Back Office 13 4. Переваги системи «Клієнт-банк» 18 Список використаної літератури 20 Робочий зошит Варіант 5 Умова задачі 1 Розрахувати, яка сума буде на рахунку, якщо 500 грн. покладені на 4 років під 8 відсотків річних. Проценти нараховуються 6 разів на рік з капіталізацією. Умова задачі 2 Яку суму потрібно виплатити, якщо 4 років назад було взято кредит розміром 21000 грн. під 68 відсотків річних і ніяких погашень не робилось. Проценти нараховувались 6 разів на рік з капіталізацією. Умова задачі 3 Внески на ощадний рахунок складають 500 грн. на початку кожного року. Визначити, скільки буде на рахунку через 2 років при ставці складних процентів 8 відсотків річних. Умова задачі 4 Клієнт уклав контракт з банком, згідно з яким на свій ощадний рахунок перечисляє 4 разів на рік кожного разу суму у 205 грн. Скільки буде на рахунку через 2 років при ставці процентів 43% річних у двох випадках: а) якщо внески виконуються на початку кожного періоду; б) якщо внески виконуються в кінці кожного періоду.

  14. Стратегії скорочення та особливості їх застосування
    Теорія: Стратегії скорочення та особливості їх застосування 3 Вступ 3 1. Стратегії скорочення 4 2. Стратегії для слабких організацій і організацій в кризовому стані 5 Висновок 11 Література 13 Практичне завдання 14 Проаналізувати та обгрунтувати стратегію підприємства з урахуванням умов функціонування ринку, сильних та слабких сторін підприємства та за умови наступних даних: Варіант Тип Транспортного Підприємства Спеціалізація Регіон Ціна послуг Якість послуг 24 Спеціалізоване прогулочний катер Київ середня низька

  15. Ігротерапія та її застосування у психокорекційній практиці
    Вступ 3 1. Загальна характеристика ігротерапії 3 2. Основні види і форми ігротерапії 6 3. Вимоги, які висуваються до психолога-ігротерапевта 10 Висновок 12 Література 13

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua