Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КурсоваяТема: Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну (ID:14679)
| Размер: 45 кб. | Объем: 28 стр. | Стоимость: 105 грн. | Добавлена: 03.06.2008 |
СодержаниеВступ 3
1. Сучасні аспекти використання крові забійних тварин у виробництві харчових продуктів 5
2. Експериментальні дослідження радіозахисних властивостей продуктів харчування та харчових добавок 9
3. Товарознавча характеристика кулінарних виробів із використанням чорного харчового альбуміну 12
Висновки 24
Література 27
Литература1. Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" 2. Арсеньєва Л.Ю., Махинько В.М. Вдосконалення технології пшеничного хліба, збагаченого соєвими продуктами // Наук. пр. УДУХТ. - Вип. 10. – У 2 ч. – К., 2001. – Ч. 2. - С. 100. 3. Арсеньєва Л.Ю., Махинько В.М. Розробка рецептури та технології хліба зі збалансованим амінокислотним складом // Зб. наук. пр. ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - Вип. 8. - С. 43-49. 4. Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю., Махинько В.Н. Соєві продукти – вирішення проблеми білкового дефіциту харчування // Хранение и переработка зерна.– 2001.– №6 (24) - С. 53 - 56. 5. Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю., Махинько В.М. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з соєвими продуктами // Зернові продукти і комбікорми. – 2001. – №3. - С. 29-33. 6. Гичев Ю.Ю., Гичев Ю.П. Руководство по биологически активным пищевым добавкам. —М., 2001. —229 с. 7. Кудирко О.М. Сучасний стан інноваційної діяльності у підприємствах харчової промисловості України // Економіка АПК. – 2004. – №11. – С. 102-107. 8. Карпенко П.О., Міцик В.Ю., Пересічна С.М. Медико-біологічна оцінка фаршевих м’ясних виробів з використанням чорного харчового альбуміну// Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Товарознавство – наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку”. – Київ: КДТЕУ, 1999. – С.77–82. 9. Міцик В.Ю., Пересічна С.М. Січені м’ясні вироби з використанням харчового альбуміну// Шляхи підвищення якості та вдосконалення асортименту товарів в умовах переходу до ринку: Зб. наук. пр. - К.: КДТЕУ, 1996. – С.37– 41. 10. Міцик В.Ю., Пересічна С.М., Дядечко О.В. Виготовлення в підприємствах громадського харчування кров’яних ковбас лікувально-профілактичного призначення з використанням чорного харчового альбуміну// Проблеми товарознавства в ринкових умовах: Зб. наук. пр. – К.: КДТЕУ, 1998. – С.187–190. 11. Пересічна С.М. Теоретичні та практичні аспекти використання заліза у лікувально-профілактичному харчуванні людини// Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі”. - Київ: КДТЕУ, 1998. – С.184–188. 12. Пересічна С.М. Нові види комбінованих м’ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення// Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі: Зб. наук. пр. – Харків, 1998. – Ч.1.– С.208–210. 13. Пономарьов П.Х., Сирохман І.В. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини; —К., 1999. —265 с. 14. Сичевський М.П. Удосконалення організаційно-економічного механізму розвитку харчової промисловості України. – К.: Науковий світ, 2004. – 375 с.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Aналіз організації доставки хліба та хлібобулочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва").
    Вступ 2 1. Основні економічні показники діяльності підприємства 5 2. Порядок оформлення документів при доставці хліба та хлібо-булочних виробів у роздрібну торгівельну мережу 23 3. Технологія продажу хліба 26 4. Методика оптимального планування доставки хліба в торговельну мережу 27 5. Пріоритетні напрямки розвитку асортиментної програми хлібопекарської промисловості 36 6. Розвиток інфраструктури галузі й організаційних заходів щодо збільшення обсягів реалізації хліба 38 Висновок 49 Література 51

  2. Вимоги безпеки для виробництва хліба та хлібобулочних виробів Обгрунтування і розрахунки вимог до будівництва захисних споруд на підприємстві, що проектується (будується)
    4. Вимоги безпеки для виробництва хліба та хлібобулочних виробів 1 4.1. Організація охорони праці 1 4.2. Вимоги пожежної безпеки 7 4.3. Вимоги безпеки на території підприємства та виробничих процесів 9 5. Обгрунтування і розрахунки вимог до будівництва захисних споруд на підприємстві, що проектується (будується) 19 5.1. Характеристика чинників, що впливають на підготовку об'єкта до роботи в надзвичайних ситуаціях 19 5.2. Вимоги до забудови та схема захисної споруди 20 5.3. Обгрунтування захисних властивостей сховища, протирадіаційного укриття ПРУ до дії надлишкового тиску ударної хвилі та радіаційного, хімічного і бактеріологічного зараження 28 Література 33

  3. Підвищення конкурентоспроможності макаронних виробів
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНі ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ 5 1.1. Поняття якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 5 1.2. Характеристика показників якості макаронних виробів та побудова типового "дерева властивостей" 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 19 2.1. Методологія та методи дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності макаронних виробів 19 2.2. Визначення комплексного показника якості та інтегрального показника відносної конкурентоспроможності макаронних виробів 26 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 32 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 43 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46 ДОДАТКИ 49

  4. Підвищення конкурентоспроможності макаронних виробів
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНВ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ 5 1.1. Поняття якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 5 1.2. Характеристика показників якості макаронних виробів та побудова типового "дерева властивостей" 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 19 2.1. Методологія та методи дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності макаронних виробів 19 2.2. Визначення комплексного показника якості та інтегрального показника відносної конкурентоспроможності макаронних виробів 26 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 32 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40 ДОДАТКИ 43

  5. Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 6 1.1. Поняття якості, стандартизація і сертифікація продукції 6 1.2. Чинники, що впливають на якість продукції 13 1.3. Показники та методи оцінки якості продукції 20 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДОСЯГНУТОГО РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «Назва» 26 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства ВАТ «Назва» 26 2.2. Досягнутий рівень якості продукції та вплив її рівня на результати виробництва 35 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ТА РЕЗЕРВИ ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ НА РИНКУ 41 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 51 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 54 ДОДАТКИ 59

  6. Особливості технологічного процесу використання круп та овочів для виробництва страв і виробів в кафе
    Вступ 3 1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5 1.1. Значення овочів та круп у харчуванні людини 5 1.2. Технологічний процес обробки овочів 11 1.3. Форми нарізування овочей і її кулінарне використання 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА КАФЕ «ххх» 16 2.1. Характеристика кафе «ххх» 16 2.2. Аналіз існуючих технологій виробництва страв з овочів та круп в кафе «ххх» 23 2.3. Біохімічні зміни харчових речовин в процесі приготування 33 3.1. Характеристика нових технологій овочевих страв у ресторанному господарстві 35 3.2. Переваги нової технології 42 ВИСНОВКИ 50 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 53

  7. Аналіз використання робочого часу на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 4 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 6 2. Методичні основи економічного аналізу використання робочого часу 12 3. Аналіз використання робочого часу на підприємстві 15 Висновки 23 Список використаних джерел 25 Додатки 27

  8. Аналіз використання робочого часу на підприємствах харчової промисловості
    ВСТУП 3 1. Характеристика підприємства ВАТ «Назва» 5 2. Методичні засади забезпечення бази для обліку робочого часу та аналізу його втрат 14 3. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів в кулінарному виробництві ВАТ «Назва» 21 ВИСНОВКИ 32 Список використаних джерел 34

  9. Аналіз використання робочого часу на підприємствах харчової промисловості (на прикладі)
    1. Вступ 3 2. Коротка техніко-економічна характеристика підприємства 8 3. Методичні основи аналізу використання робочого часу 14 4. Аналітичні розрахунки за матеріалами підприємства 21 5. Висновки з економічного аналізу 29 Список використаної літератури 31 Додатки 33

  10. Ефективність використання трудових ресурсів та оплати праці на підприємстві харчової промисловості
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОЇ СИЛИ 5 1.1. Значення трудових ресурсів в діяльності підприємства 5 1.2. Показники ефективності використання трудових ресурсів 6 1.3. Сутність заробітної плати 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОЇ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ РЕСТОРАНУ „САЛЮТ” 13 2.1. Характеристика трудових ресурсів підприємства 13 2.3. Оцінка інтенсивності використання робочої сили 14 2.3. Аналіз рентабельності персоналу 17 2.4.Аналіз ефективності використання фонду заробітної плати 21 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОЇ СИЛИ НА ПІДПРИЄМСТВІ 23 ВИСНОВКИ 26 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 28 Додатки 31

  11. Аналіз використання робочого часу за професією «Приймальник-здавальник харчової продукції»
    Аналіз використання робочого часу за професією «Приймальник-здавальник харчової продукції» 1. Втрати робочого часу: 2. Фотографія робочого дня 3. Обробка хронометражу графоаналітичним методом Список використаної літератури

  12. Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)
    Вступ 3 Розділ 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 5 1.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 5 1.2 Інтегральна оцінка фінансового стану підприємства 10 1.3 Діагностика банкрутства підприємства 15 1.4 Економічна сутність основних фондів 28 Розділ 2. Аналіз ефективності використання основних фондів ЗАТ „Фудс Компані” 32 2.1 Аналіз основних показників ефективності використання виробничих фондів підприємства 32 2.2 Резерви підвищення ефективності використовування основних засобів харчової галузі промисловості 39 Висновки 48 Список використаної літератури 50 Додатки 52-60 Основна мета даної роботи полягає у дослідженні ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості. Об`єкт дослідження – ефективність виробництва на підприємствах харчової промисловості у сучасних умовах. Предмет дослідження – аналіз ефективності використання основних фондів і виробничих потужностей підприємства харчової промисловості. Курсова робота складається із вступу, основної частини та висновків. У вступі обґрунтовується актуальність обраної теми, визначаються мета, завдання, об’єкт та предмет дослідження. Основна частина присвячена дослідженню поставленої проблеми. У висновках сформульовано основні результати дослідження.

  13. Аналіз чистого прибутку та його використання на підприємстві харчової промисловості (на прикладі підприємства)
    Вступ 3 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 5 1.1. Аналіз фінансово-господарської діяльності 5 1.2. Дослідження виробничого процесу 10 1.3. Ефективність використання трудових ресурсів, кадрова політика 14 1.4. Аналіз обслуговуючої виробничої системи 18 2. Методичні основи економічного аналізу прибутку підприємства 20 2.1. Прибуток підприємства та методика його розрахунку 20 2.2. Джерела формування прибутку підприємства 30 2.3. Напрями використання прибутку підприємства 34 3. Аналітичні розрахунки на матеріалах підприємства 40 3.1. Розрахунок чистого прибутку підприємства 40 3.2. Управління формуванням прибутку підприємства з метою його оптимізації 48 3.3. Аналіз розподілу прибутку підприємства 52 Висновки та пропозиції 56 Список літератури 61 Додатки 65-72 Предметом дослідження даної роботі є економічні відносини, що складаються в процесі управління прибутком підприємства. Об’єктом дослідження даної роботи є система управління формуванням та використанням прибутку підприємства на прикладі підприємства ресторанного господарства ТОВ „Маргарит”. Метою роботи є дослідити теоретичні основи управління прибутком підприємства, проаналізувати систему управління прибутком, визначити напрямки та розробити конкретні пропозиції щодо підвищення ефективності управління прибутком підприємства. Робота насичена графічним матеріалом: таблиці, діаграми, формули, аналіз, висновки

  14. Підвищення ефективності використання оборотних коштів підприємства
    Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти функціонування оборотних коштів підприємства 1.1 Економічна природа та сутність оборотних коштів підприємства 6 1.2 Структура оборотних коштів 9 1.3 Роль і значення оборотних коштів в забезпеченні конкурентоспроможності підприємства 14 Розділ 2. Аналіз використання оборотних коштів на ВАТ «Назва» 21 2.1. Коротка характеристика підприємства 21 2.2. Структура оборотних коштів та їх аналіз 27 2.3 Аналіз показників ефективного використання оборотних коштів 30 2.4. Планування оборотних коштів 41 Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності використання оборотних коштів підприємства 46 3.1 Нормування оборотних коштів 46 3.2 Мотиваційні чинники, що впливають на ефективне використання оборотних коштів 50 Висновки 58 Література 63 Додаток. Фінансова звітність ВАТ «Назва» за 2008 р. 69

  15. Дослідження можливості підвищення ефективності використання метрополітену
    ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА КИЇВСЬКОГО МЕТРОПОЛІТЕНУ ТА СЛУЖБИ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПОСТАЧАННЯ 4 1.1. Будівництво Київського метрополітену 4 2.2. Розвиток Київського метрополітену 10 1.3. Організаційно-управлінська структура Київського метрополітену 21 1.4. Характеристика служби матеріально-технічного постачання 28 1.5. Організаційна структура служби матеріально-технічного постачання 31 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ФІНАНСОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СЛУЖБИ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПОСТАЧАННЯ 37 2.1. Теоретичні аспекти аналізу виробничо-фінансової діяльності 37 2.2. Аналіз кількісних показників 44 2.3. Аналіз праці та заробітної плати 47 2.4. Аналіз витрат собівартості продукції 50 2.4.1. Витрати основної підсобно-допоміжної діяльності 50 2.4.2. Витрати іншої підсобно-допоміжної діяльності 50 2.4.3. Адміністративні витрати 55 2.4.4. Інші операційні витрати 58 2.5. Аналіз використання основних засобів 61 2.6. Аналіз доходів, прибутку та рентабельності 63 РОЗДІЛ 3. СКЛАДСЬКА ЛОГІСТИКА 66 ВИСНОВОК 83 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 92

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua