Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Аналіз прибутку і рентабельності банку (ID:17316)
| Размер: 27 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 10.06.2009 |
СодержаниеВСТУП 3
1. Мета та завдання аналізу прибутку і рентабельності банку 4
2. Аналіз прибутку комерційного банку. 9
3. Аналіз рентабельності банку. 13
ВИСНОВОК 17
Список літератури 18
Литература1. Аналіз діяльності комерційного банку. / За ред. Ф.Ф. Бутинця та ін. - Житомир: ПП "Рута", 2001р.; 2. Заруба О.Д. Фінансовий менеджмент у банках., К.: Либідь, 1999р.; 3. Ковальчук Т.Т., Коваль М. М. Економічний аналіз комерційних банків комерційних банків., К.: Діло, 2000р.; 4. Мороз А.Н..Основы банковского дела., К.: Либра, 1998р.; 5. Щибиволок З. І. Аналіз банківської діяльності Навч. посіб. - 2-ге вид., стер. - К.: Знання, 2007р.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Порядок формування прибутку та аналіз рентабельності виробництва
    Вступ 3 Розділ 1. Теоретико-методологічні основи обліку формування прибутку 5 1.1 Економічна сутність та порядок формування прибутку підприємства 5 1.2. Огляд нормативної та спеціальної літератури 10 1.3. Організаційно-економічна характеристика підприємства 14 Розділ 2. Бухгалтерський облік формування прибутку 17 2.1. Завдання та значення обліку прибутку (рентабельності виробництва) 17 2.2. Бухгалтерський облік формування та використання прибутку 27 2.3. Напрями вдосконалення обліку та аналізу прибутку 36 ВИСНОВКИ 39 Список використаної літератури 42 ДОДАТКИ 45

  2. Порядок формування прибутку та аналіз рентабельності виробництва
    Вступ 3 Розділ 1. Теоретико-методологічні основи обліку формування прибутку 5 1.1 Економічна сутність та порядок формування прибутку підприємства 5 1.2. Огляд нормативної та спеціальної літератури 9 1.3. Організаційно-економічна характеристика підприємства 14 Розділ 2. Бухгалтерський облік прибутку 17 2.1. Завдання та значення прибутку (рентабельності виробництва) 17 2.2. Бухгалтерський облік фінансових результатів 27 2.3. Напрями вдосконалення обліку та аналізу фінансових результатів 38 ВИСНОВКИ 42 Список використаної літератури 45 ДОДАТКИ 48

  3. Аналіз резервів збільшення прибутку та рентабельності підприємства
    ВСТУП 3 1. ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ПРИБУТКУ ТА РЕНТАБЕЛЬНОСТІ 5 1.1. Прибуток, як основний показник діяльності підприємства 5 1.2. Показники рентабельності та їх характеристика 9 2.АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ПРИБУТКУ ТА РЕНТАБЕЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ЗАТ «ххх» 14 2.1. Аналіз чинників, що впливають на формування прибутку ЗАТ «ххх» 14 2.2. Аналіз показників рентабельності ЗАТ «ххх» 25 3. РЕЗЕРВИ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ЗАТ «ххх» 33 ВИСНОВКИ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42 ДОДАТКИ 44

  4. Аналіз фінансового результату в діяльності підприємства та прогнозування прибутку та рентабельності
    (багато графічного матеріалу) Вступ 3 1. Поняття фінансового результату, прибутку та рентабельності підприємства 5 1.1. Сутність і методи обчислення прибутку та рентабельності 5 1.2. Система показників та моделей рентабельності 14 2. Аналіз фінансового результату та рентабельності підприємства ВАТ Білоцерківське ШБУ-50 23 2.1 Загальна характеристика підприємства 23 2.2. Розрахунок основних показників прибутку та рентабельності підприємства 27 2.3. Аналіз рентабельності виробничої діяльності підприємства 31 3. Прогнозування прибутку та рентабельності підприємства 35 3.1. Визначення головних внутрішніх і зовнішніх чинників покращення фінансових результатів діяльності підприємства 35 3.2. Прогнозування прибутку та рентабельності 38 Висновки та пропозиції 42 Список використаної літератури 45 Додаток А 47 Додаток Б 50 Додаток В 53 Додаток Г 55

  5. Аналіз рентабельності комерційного банку
    Вступ 2 1. Теоретичні аспекти аналізу рентабельності банку 4 1.1. Рентабельність банку: сутність та фактори впливу 4 1.2. Методичні підходи до аналізу рентабельності банку 9 2. Аналіз рентабельності АБ «...» 18 2.1. Аналіз прибутковості банку 18 2.2. Аналіз рентабельності АБ «...» 20 3. Шляхи покращення рентабельності комерційного банку 27 Висновки 35 Список використаних джерел 37 Додатки 40

  6. Аналіз рентабельності комерційного банку
    Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти аналізу рентабельності банку 6 1.1 Рентабельність банку: сутність та фактори впливу 6 1.2. Методичні підходи до аналізу рентабельності банку 16 1.3 Організаційно-економічна характеристика банку 23 Розділ 2. Аналіз рентабельності АКБ “ ” 26 2.1 Організаційно-інформаційна модель аналізу рентабельності комерційного банку 26 2.2 Аналіз прибутковості банку 33 2.3 Аналіз рентабельності 38 2.4 Факторний аналіз рентабельності банку 40 3. Шляхи покращення рентабельності АКБ « » 46 Висновки 49 Список використаної літератури 54 Додатки 57

  7. Методика підрахунку резервів зростання суми прибутку та рентабельності
    Методика підрахунку резервів зростання суми прибутку та рентабельності Література

  8. Аналіз діяльності банку, на прикладі банку "Фінанси й Кредит"
    варіант 2 1.Основні відомості про банк 2.Аналіз власного капіталу 3.Аналіз зобов’язань 4.Аналіз активних операцій 5.Аналіз кредитних операцій 6.Аналіз фінансових показників 7.Дослідження рейтингових показників. Література Додатки

  9. Аналіз діяльності банку на прикладі конкретного банку Аваль
    варіант 3 1. Вступна частина 2 2. Внутрішні змінні організації 4 3. Зовнішнє середовище організації 6 4. Організаційна структура управління 9 6. Керування контролюванням 6 7. Мотивація роботи працівників 8 8. Комунікаційний процес 10 Висновки 13 Список використаної літератури 16 Додатки 17-30

  10. Аналіз рентабельності діяльності підприємства
    1. Сутність та значення показників рентабельності для оцінки показників діяльності підприємства. 3 2. Методика розрахунку показників рентабельності підприємства 7 Практичне завдання 1 23 Задача 19 23 Здійснити аналіз впливу на вартість випущеної продукції зміни структури та випуску продукції за умови незмінних цін. Вид продукції Обсяг виробництва, одиниць Планова ціна, грн. план факт А 1906 1900 10 Б 1000 950 55 В 700 760 100 Г 80 85 500 Д 100 110 450 Е 90 100 600 Разом 3876 3905 х Задача 20 25 Здійснити аналіз: виконання плану за асортиментом продукції способами найменшого числа або середнього відсотку, найменшого відсотку та номенклатурності; оновлення асортименту за кількістю видів продукції та обсягом випуску продукції. Вид продукції Обсяг випуску продукції, тис.грн. Минулий період Звітний період план факт А 650 680 690 Б 1108 1108 1120 В - 100 110 Г - 150 153 Д 350 350 320 Е 1130 1100 1850 Є 360 350 310 Ж 1210 1210 1200 Разом ? ? ? Задача 22 27 Здійснити аналіз якості продукції шляхом розрахунку частки продукції кожного сорту у загальному обсязі продукції, способом першосортних одиниць (середнього коефіцієнту сортності) та способом середньозваженої ціни. Визначити вплив сортового складу продукції на зміну її загального обсягу у вартісному виразі (загальної вартості). Сорт продукції Ціна за одиницю продукції, грн Обсяг виробництва продукції, одиниць план факт І 660 250 230 ІІ 610 227 240 ІІІ 570 280 270 Разом х ? ? Практичне завдання 2 28 Задача 19 28 Методами ланцюгових підстановок та абсолютних різниць здійснити аналіз впливу факторів праці на виконання плану за обсягом виробництва. Показники План Факт Середньооблікова кількість працівників, осіб 10 9 Середня кількість днів, відпрацьованих одним робітником за рік, днів 290 282 Середня тривалість одного робочого дня, годин 7,7 7,5 Середньогодинний виробіток, грн. 250 269 Обсяг товарної продукції, тис.грн ? ? Задача 20 31 Здійснити аналіз продуктивності праці. Використовуючи один із методів детермінованого факторного аналізу розрахувати як змінився середньорічний виробіток одного працівника за рахунок зміни: питомої ваги робітників, кількості днів, відпрацьованих одним робітником, тривалості робочого дня та середньогодинного виробітку одного робітника. Показник Попередній період Звітний період Обсяг товарної продукції, тис.грн. 9500 9200 Середньооблікова чисельність працівників, осіб 125 126 Середньооблікова кількість робітників, осіб 111 115 Питома вага робітників у загальній чисельності працівників, % 0,89 0,91 Середньорічний виробіток одного працівника, тис.грн. ? ? Середньорічний виробіток одного робітника, тис.грн. ? ? Загальна кількість днів, відпрацьованих робітниками, днів 29600 27900 Кількість днів, відпрацьованих одним робітником, днів ? ? Середньоденний виробіток одного робітника, тис.грн. ? ? Загальна кількість годин, відпрацьованих робітниками, годин 226350 219250 Кількість годин, відпрацьованих одним робітником, годин ? ? Тривалість робочого дня, годин ? ? Середньогодинний виробіток одного робітника, тис.грн. ? ? Задача 22 35 Здійснити аналіз ефективність використання основних засобів. Визначити вплив основних факторів (зміни частки активної частини засобів у загальній їх сумі і зміни фондовіддачі активної частини засобів) на фондовіддачу. Показник План Факт 1. Обсяг випуску продукції, тис. грн. 8400 8300 2. Середньорічна вартість, тис. грн. А) основних виробничих засобів 1120 1181 Б) активної частини 672 790 Література 37

  11. Аналіз рентабельності продукції підприємства
    ЗМІСТ ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ АНАЛІЗУ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Рентабельність продукції та її показники 5 1.2. Аналіз показників рентабельності продукції 8 2. АНАЛІЗ РЕНТАБЕЛЬНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА 16 2.1. Аналіз рентабельності продукції 16 2.2. Аналіз резервів зростання прибутку і рентабельності 20 ВИСНОВКИ 25 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 27 ДОДАТКИ 29 Метою курсової роботи є дослідження деяких сучасних методів фінансового аналізу для розрахунку показників рентабельності на підприємствах України. Оскільки основним джерелом для аналізу в Україні є бухгалтерська звітність, в першому розділі досліджується методика аналізу показників бухгалтерського балансу підприємства, включаючи побудову порівняльного аналітичного балансу. Окремі показники бухгалтерської звітності можуть бути використані для побудови моделей формування та розподілу фінансових результатів підприємства, а також при аналізі динаміки та структури цих результатів, про що мова йтиме в роботі. Завданням цього дослідження є не лише опис, але й практичний показ застосування методів фінансового аналізу для розрахунку показників рентабельності у виробничій практиці вітчизняних підприємств. Об’єктом дослідження є рентабельність продукції і фактори, що на неї впливають. Предметом дослідження є методи та завдання аналізу рентабельності продукції.

  12. Аналіз діяльності банку, на прикладі банку Аваль
    1.Основні відомості про банк 2.Аналіз власного капіталу 3.Аналіз зобов’язань 4.Аналіз активних операцій 5.Аналіз кредитних операцій 6.Аналіз фінансових показників 7.Дослідження рейтингових показників. Література Додатки Аналіз доходів банку Аналіз активних операцій банку Склад і структура забов’язань банку (тис. грн.) Склад і структура власного капіталу (тис. грн.)

  13. Аналіз діяльності банку на прикладі банку «Аваль»
    Вступ 2 1. Загальні відомості про банк 5 2. Аналіз власного капіталу 10 3. Аналіз зобов’язань банку 13 4. Аналіз активних операцій банку 17 5. Аналіз кредитних операцій 22 6. Аналіз фінансових результатів банку 28 7. Дослідження рейтингових показників банку 34 Висновки 39 Список використаних джерел 42 Додатки 45 Завданням роботи є оцінка показників діяльності банку, підвищення конкурентоспроможності банку, розробка конкурентної стратегії розвитку банку. Метою дослідження є розкриття сутності аналізу господарської діяльності банку, аналіз факторів, що впливають на конкурентоспроможність банківських послуг, шляхів підвищення конкурентоспроможності. Об’єктом дослідження є дані фінансової звітності акціонерного поштово-пенсійного банку (надалі АППБ) „Аваль”. Предметом дослідження роботи є сукупність теоретичних і практичних проблем, пов’язаних з економічною діяльністю банку. Відповідно до мети були поставлені наступні завдання. 1. Надати загальну характеристику підприємству. 2. Провести економічну оцінку діяльності АППБ “Аваль”. 3. Запропонувати шляхи удосконалення господарської діяльності банку. Відповідно до завдань роботи побудована її структура, яка складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаної літератури, додатків. Інформаційною основою дослідження є дані маркетингових досліджень та фінансової звітності АППБ „Аваль”, різноманітні навчальні посібники, підручники, монографії економістів, періодичні видання. Робота містить 53 сторінки тексту, 4 рисунки, 18 таблиць, 30 джерел використаної літератури, 4 додатки.

  14. Аналіз інтенсивності використання засобів рентабельності
    1. Аналіз інтенсивності використання засобів рентабельності 3 2. Задача 7 Приведено дані, що характеризують виконання плану реалізації продукції і ритмічність її виробництва на підприємствах (підрозділах) промислового об'єднання: Порядковий номер підприємства Виконання плану реалізації продукції, % Ритмічність виробництва продукції 1 103,8 0,98 2 101,0 0,96 3 96,8 0,90 4 104,1 0,97 5 100,6 0,95 6 101,9 0,93 7 95,3 0,92 8 96,5 0,91 9 105,0 0,87 10 107,0 0,89 11 106,5 0,88 12 101,8 0,97 На підставі приведених даних потрібно: 1. Скласти групову таблицю, що визначає залежність ступеня виконання плану випуску продукції від ритмічності її виробництва з розбивкою на три групи: до 0,90 ; 0,91-0,95; понад 0,95. 2. Розрахувати коефіцієнт парної кореляції, що показує залежність результативного показника (виконання плану реалізації продукції) від факторного (ритмічності виробництва продукції). 3. Вважаючи форму зв'язку цих показників лінійною побудувати рівняння регресії. 4 Скласти розробну і узагальнюючу таблицю та проаналізувати обчислені показники, попередньої охарактеризувати економічний зміст коефіцієнтів кореляції і регресії. Список використаної літератури 13

  15. Аналіз рентабельності та конкурентоспроможності продукції підприємства (на прикладі)
    Вступ 3 1. Аналіз рентабельності продукції підприємства 4 1.1. Поняття та види рентабельності 4 1.2. Фактори, які впливають на собівартість продукції 9 2. Аналіз конкурентоспроможності продукції 12 2.1. Загальна схема оцінювання конкурентоспроможності продукції 12 2.2. Вибір бази порівняння для оцінювання конкурентоспроможності 19 2.3. Методи оцінювання конкурентоспроможності товару 20 3. Аналіз рентабельності і конкурентоспроможності продукції ЗАТ «Назва» 27 Висновок 31 Література 35

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua