Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Коли якість виробів регламентується ТУ? Структура ТУ (ID:18675)
| Размер: 13 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 45 грн. | Добавлена: 27.04.2010 |
СодержаниеВступ 3
1. Сутність та структура ТУ 4
2. Порядок розроблення, побудови, викладу та оформлення технічних умов 5
Висновок 11
Список використаної літератури 12
Литература1. Закони України "Про стандартизацію: Держстандарт України, 2001. — 10 с. 2. Бичківський Р.В., Столярчук П.Г., Гамула П.Р. Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація. — Л., 2004. — 559с. 3. Боженко Л.І. Метрологія, стандартизація, сертифікація та акредитація. — Л., 2004. — 323с. 4. Задоянний О.В. Метрологія і стандартизація. — К., 2003. — 108с 5. Павлов В.І., Мишко О.В. Основи стандартизації, сертифікації та ідентифікації товарів. – К., 2004. – 230 с. 6. Цюцюра С.В., Цюцюра В.Д. Метрологія, основи вимірювань, стандартизація та сертифікація. — К., 2005. — 242с. 7. Шаповал М.І. Основи стандартизації, управління якістю і сертифікації: Підруч. / Європейський ун-т. — 3. вид., перероб. і доп. — К. : Видавництво Європейського ун-ту, 2002. — 175с.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Необхідність, зміст та структура страхування відповідальності за якість продукції
    Вступ. 1 1. Необхідність, зміст та структура страхування відповідальності. 3 2. Взаємовідносини сторін у страхуванні відповідальності. 5 3. Страхування відповідальності за якість продукції. 7 3.1. Поняття якості продукції 7 3.2. Об'єкт страхування 9 3.3. Страхувальники 11 3.4. Страхові ризики 15 Висновок. 17 Список використаної літератури. 18

  2. Політологія Обгрунтуйте, коли і чому з'явилися політичні проблеми в Стародавньому світі?
    1. Обгрунтуйте, коли і чому з'явилися політичні проблеми в Стародавньому світі? 3 3. Конструктивні і деструктивні політичні конфлікти та їх вплив на життєдіяльність в суспільстві 13 Література 21

  3. Проаналізуйте співвідношення понять "корпоративне право" "підприємницька діяльність" вкажіть на випадки, коли володіння корпоративним правом вважається сферою організаційно-господарських відносин
    1. Понять "корпоративне право" і "підприємницька діяльність" їх співвідношення 3 2. Випадки, коли володіння корпоративним правом вважається сферою організаційно-господарських відносин 8 Список джерел 12

  4. Вивчити, як в організації вирішуються питання розвитку соціального партнерства? Чи є профспілка, скільки членів вона нараховує? Коли було укладено колективний договір, як він виконується?
    Загальна характеристики підприємства Варіант 3. 3.1. Вивчити, як в організації вирішуються питання розвитку соціального партнерства? Чи є профспілка, скільки членів вона нараховує? Коли було укладено колективний договір, як він виконується? 3.2. Вивчити й описати застосовувані в організації методи професійного підбору різних категорій персоналу, оцінити їхню ефективність. Навести приклади. 3.3. З’ясувати, чи є в організації кадровий резерв на заміщення ключових посад, як він формується; чи практикується планування трудової (ділової, службової) кар’єри. Заповнити таблицю 5. Якщо кадрового резерву немає, то розробити відповідні пропозиції. Література

  5. Який вид висновку повинен обрати аудитор у випадку коли його думка суперечить даним перевіреної звітності підприємства в цілому? Скласти відповідний аудиторський висновок
    Який вид висновку повинен обрати аудитор у випадку коли його думка суперечить даним перевіреної звітності підприємства в цілому? Скласти відповідний аудиторський висновок 3 Список використаної літератури 6

  6. Технологія кондитерських виробів
    Зміст 1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3 2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10 Література 13

  7. Підвищення конкурентоспроможності макаронних виробів
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНі ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ 5 1.1. Поняття якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 5 1.2. Характеристика показників якості макаронних виробів та побудова типового "дерева властивостей" 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 19 2.1. Методологія та методи дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності макаронних виробів 19 2.2. Визначення комплексного показника якості та інтегрального показника відносної конкурентоспроможності макаронних виробів 26 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 32 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 43 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46 ДОДАТКИ 49

  8. Підвищення конкурентоспроможності макаронних виробів
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНВ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ 5 1.1. Поняття якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 5 1.2. Характеристика показників якості макаронних виробів та побудова типового "дерева властивостей" 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 19 2.1. Методологія та методи дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності макаронних виробів 19 2.2. Визначення комплексного показника якості та інтегрального показника відносної конкурентоспроможності макаронних виробів 26 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 32 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40 ДОДАТКИ 43

  9. Дизайн виробів. Сутність і розвиток
    ВСТУП 3 1. Сутність проектування та дизайну товарів. Історія дизайну. 4 2. Основні етапи художнього конструювання 10 3. Теорія композиції та розробки дизайна. 17 ВИСНОВОК 21 Список використаної літератури 22

  10. Дизайн виробів як необхідність сучасності
    Вступ 3 1. Виникнення дизайну 4 2. Сутність дизайну виробів 7 3. Сучасний дизайн: повернення до класики 9 Висновки 11 Список використаної літератури 12

  11. Технологія виробництва виробів із пластмаси
    1. Вступ 3 2. Виробнича структура цеху та технологічна схема виробництва 4 3. Капітальні витрати. 6 3.1. Розрахунок кількості устаткування 6 3.2. Капітальні витрати на устаткування. 6 3.3. Витрати на будівництво 7 3.4. Загальні капіталовкладення 9 4. Виробнича програма 9 5. Розрахунок матеріальних та енергетичних витрат 10 6. Розрахунок чисельності робітників цеху та фондів їх заробітної плати 12 6.2. Розрахунок чисельності робітників цеху 13 6.3. Розрахунок фондів заробітної плати. 17 7.Розрахунок собівартості продукції 20 7.3. Порядок розрахунку витрат за окремими статтями калькуляції 21 7.4. Аналіз зміни собівартості продукції 26 7. Техніко-економічні показники цеху, що проектується 28 8. Висновки 30 Список використаної літератури 31

  12. Якість та конкурентноспроможність банків
    Вступ 3 Якість та конкурентоспроможність банків 4 1. Особливості конкурентоспроможності банку та управління якістю його послуг 4 2. Методи оцінки конкурентоспроможності банків 9 3. Зарубіжний досвід оцінки конкурентоспроможності банку 14 Висновки 22 Література 24

  13. Якість емпірічного дослідження
    1. Підходи надійності інформації в контексті різних парадигм соціологічного дослідження 3 2. Засоби перевірки надійності соціологічної інформації на разі використання якісних методів дослідження 6 3. Визначте основні методи контролю надійності соціологічної інформації В. Паніотто 14 Література 15

  14. Виробництво, якість і конкурентоспроможність продукції
    1. Загальна характеристика продукції (послуг) 3 2. Якість і конкурентоспроможність продукції (послуг) 6 Задача 13 На автомобільному заводі змонтовано автоматичну лінію складання кузова легкового автомобіля. Це дало змогу використати у виробництві досконалішу технологію зварювання окремих деталей, яка забезпечує істотне підвищення продуктивності праці і зниження поточних валових витрат. При застосуванні нової технології зварювання валові витрати на виробництво (собівартість) одиниці продукції зменшилися (зменшилася) з 3680 до 3520 грн. Оптова ціна одиниці продукції становить 4100 грн. Нову автоматичну лінію розраховано на випуск 120 000 кузовів щорічно. На її придбання і введення в дію витрачено 75 280 тис. грн. інвестицій. Обгрунтувати економічну доцільність застосування нової технології зварювання кузова легкового автомобіля, для чого розрахувати: 1) коефіцієнт економічної ефективності реалізації технологічного проекту; 2) строк окупності капітальних вкладень; 3) рівень рентабельності нової автоматичної лінії. Література 16

  15. Якість менеджменту організації
    1. Якість менеджменту організації 3 2. Діагностування якості менеджменту організації 8 3. Система показників оцінювання результативності і якості менеджменту організації 13 4. Практичне завдання 18 Вимагає чіткого визначення та розв’язання аналітико-розрахункової задачі з поясненням. (Оцінюється за трибальною системою). Що є критерієм оцінки управлінської праці? Розрахуйте цей показник, якщо чистий прибуток від реалізації продукції (робіт, послуг) за поточний рік у Вашому підприємстві становив 1200 тис. грн. , а витрати від здіснення управлінської праці відповідно становили 700 тис. грн.. Список використаної літератури 19

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua