Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Фінансова звітність підприємства. Вимоги, класифікація та склад фінансової звітності на даний момент в Україні (ID:19243)
| Размер: 172 кб. | Объем: 25 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 28.04.2010 |
СодержаниеВступ 3
1. Елементи та якісні характеристики фінансової звітності 5
2. Класифікація та регламентація звітності підприємства 9
3. Принципи підготовки фінансової звітності та розкриття інформації 14
Висновок 23
Список використаної літератури 25
Литература1. Алексєєва А.В., Шаповалова А.П., Уманців Г.В., Веренич О.Г. Звітність підприємств: навч. посібник / Київський національний торговельно- економічний ун-т. — К., 2008. — 323с. 2. Верига Ю.А., Волошин А.М. Бухгалтерська фінансова звітність підприємства: навч. посіб. / Юстина Андріївна Верига (ред.). — 2 вид., перероб. і доп. — К. : Комп'ютерпрес, 2008. — 472с. 3. Гольцова С. М., Плікус І. Й Звітність підприємств (фінансова, статистична, консолідована та до фондів соціального та пенсійного страхування): Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.. — К. : Центр навчальної літератури, 2004. — 292с. 4. Кучеренко Т.Є., Уланчук В.С., Шайко О.Г. Звітність підприємств: підручник / Володимир Семенович Уланчук (ред.). — К. : Знання, 2008. — 492с. 5. Левицька С.О. Звітність підприємств: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Національний ун-т водного господарства та природокористування. — Рівне : НУВГП, 2009. — 213с. 6. Сторожук Т.М. Звітність підприємств: навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Державна податкова адміністрація України; Національна академія держ. податкової служби України. — Ірпінь, 2007. — 278c. 7. Чебанова Н.В., Чупир Т.Я., Василенко Юрій А. Фінансова звітність підприємств: Навч. посіб.. — Х. : Видавничий будинок "Фактор", 2006. — 444с. 8. Яценко В.М., Бразілій Н.М. Звітність підприємств: навч. посібник [для студ. екон. спец.]. — Черкаси : Підручники & посібники ; ЧДТУ, 2009. — 320с.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості виноградних вин
    1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості виноградних вин 3 2. Організація обслуговування туристів у барах, буфетах на поверсі та номерах готелю 11 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Англії на території України 19 Список використаної літератури 21

  2. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості ікри лососевих та осетрових риб
    1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості ікри лососевих та осетрових риб 3 2. Організація обслуговування туристів в авіатранспорті й аеропортах, у вагонах-ресторанах 8 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Китаю на території України 14 Список використаної літератури 18

  3. Складання фінансової звітності підприємства
    Завдання На підставі вихідних даних про господарську діяльність підприємства за звітний рік (звітний період), наведених у таблицях 1-2 , необхідно скласти і заповнити такі форми фінансової звітності: - форму 1 «Баланс»; - форму 2 «Звіт про фінансові результати»; - форму 3 «Звіт про рух коштів»; - форму 4 «Звіт про власний капітал». Усі вищевказані форми фінансової звітності заповнюються в гривнях з точністю до одного десяткового знаку. Вихідні дані 1. Підприємство розпочало свою господарську діяльність у третьому кварталі звітного року. Стан засобів і джерел підприємства на 01 грудня звітного року характеризується даними, що наведені у табл. 1. Таблиця 1 Стан залишків на початок звітного періоду № рахунка Сальдо на початок звітного періоду дебет кредит 10 7000 - 131 - 136 20 531 - 23 80 - 26 387,5 - 301 10 - 311 980 - 313 - - 36 - - 372 59 - 375 50 - 377 90 - 40 - 7281,9 44 - 270 60 - - 63 - 300 641/1 (прибуток) - 130 641/2 (ПДВ) - 50 641/3(прибутковій податок - 70 644 - - 651 - 211,2 652 - 25,6 653 - 12,8 656 - 6 661 - 640 662 - 20 685 - 34 Всього 9187,5 9187,5

  4. Складання фінансової звітності підприємства (варіант 7)
    Вихідні дані 5 1. Підприємство розпочало свою господарську діяльність у третьому кварталі звітного року. Стан засобів і джерел підприємства на 01 грудня звітного року характеризується даними, що наведені у табл. 1. Таблиця 1 Стан залишків на початок звітного періоду № рахунка Сальдо на початок звітного періоду дебет кредит 10 7000 - 131 - 136 20 531 - 23 80 - 26 387,5 - 301 10 - 311 980 - 313 - - 36 - - 372 59 - 375 50 - 377 90 - 40 - 7281,9 44 - 270 60 - - 63 - 300 641/1 (прибуток) - 130 641/2 (ПДВ) - 50 641/3(прибутковій податок - 70 644 - - 651 - 211,2 652 - 25,6 653 - 12,8 656 - 6 661 - 640 662 - 20 685 - 34 Всього 9187,5 9187,5 2. За грудень місяць звітного року на підприємстві мали місце наступні господарських операції, наведені у журналі господарських операцій за грудень місяць у табл. 2. ... Завдання 8 1.Стан залишків на початок щвітного періоду (варіант 7) 9 2.Журнал господарських операцій 10 3.Синтетичні рахунки 13 3.Оборотно-сальдова відомість 18 4. Форми звітності 19 Баланс 19 Список літератури 31

  5. Організація аналізу і аудиту фінансової звітності підприємства
    Вступ 3 1. Роль фінансової звітності в процесі прийняття управлінських рішень 5 2. Критичний огляд нормативної бази та спеціальної літератури з аналізу і аудиту фінансової звітності підприємства 12 3.Організаційно – економічна характеристика підприємства ТОВ “Пріоритет” 18 4. Організаційно - інформаційна модель аналізу і аудиту фінансової звітності підприємства ТОВ „Пріоритет” 21 5. Порядок оцінювання фінансової звітності ТОВ „Пріоритет” 25 6. Особливості аудиту податкової звітності ТОВ „Пріоритет” 28 Висновки та пропозиції 31 Список використаної літератури 33 Додатки 35

  6. Особливості формування фінансової звітності суб’єктами малого підприємства
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. СКЛАД І ПРИЗНАЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ТА ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ЇЇ ПІДГОТОВКИ 6 РОЗДІЛ 2. TEXHIKO-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА АЛЕКС ЭКСТРИМ АВТО 21 2.1. Аналіз основних техніко-економічних показників 21 2.2. Аналіз фінансового стану 25 2.3. Організація обліку і аудиту 36 РОЗДІЛ 3. ПРИНЦИПОВІ ПОЛОЖЕННЯ ЩОДО ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ МАЛИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ 42 3.1. Особливості обліку і звітності малих підприємств в контексті податкового законодавства України 42 3.2. Порядок формування Балансу 61 3.3. Формування звіту про фінансової результати 68 РОЗДІЛ 4. ВИКОРИСТАННЯ КОМП'ЮТЕРНОЇ ТЕХНІКИ У ВЕДЕННІ ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 77 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 95 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 101 ДОДАТКИ 106

  7. Особливості розрахунку фінансових результатів діяльності підприємства за новими формати фінансової звітності
    Робота насичена графічним матеріалом ВСТУП 3 1.Форма та структура фінансової звітності 5 1.1.Форми фінансових звітів 5 1.2. Структура фінансових звітів 7 1.2.1. Баланс 7 1.2.2. Звіт про фінансові результати 12 1.2.3. Звіт про рух грошових коштів 15 1.2.4. Звіт про власний капітал 16 1.3. Зв’язки між фінансовими звітами 17 2. Методи і технологія проведення фінансового аналізу звітів 18 2.1. Огляд звіту про фінансові результати 21 2.2. Читаємо баланс 22 2.3. Звіт про рух грошових коштів 23 3. Аналіз за допомогою фінансових коефіцієнтів 26 3.1. Коефіцієнти ліквідності 27 3.2. Коефіцієнти фінансової стабільності 32 3.3. Показники обороту активів 33 3.4. Показники прибутковості 34 3.5. Коефіцієнти прибутковості акцій 35 Висновки 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 Додаток 1 42 Додаток 2 43 Додаток 3 45

  8. Фінансова звітність
    ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ 4 2. БАЛАНС 8 3. ЗВІТ ПРО ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ 15 4. ЗВІТ ПРО РУХ ГРОШОВИХ КОШТІВ 21 5. ЗВІТ ПРО ВЛАСНИЙ КАПІТАЛ 27 ВИСНОВОК 28 ЛІТЕРАТУРА 29

  9. Фінансова звітність та методика її складання
    ЗМІСТ Вступ 4 1. Теоретичні основи побудови фінансової звітності 6 2. Організаційно-економічна характеристика підприємства 13 3. Порядок складання фінансової звітності на підприємстві 18 3.1. Основні вимоги до фінансової звітності, принципи складання 18 3.2. Методика та технічне заповнення форм звітності на підприємстві 25 3.2.1. Баланс 25 3.2.2. Звіт про фінансові результати 33 3.2.3. Звіт про рух грошових коштів 40 3.2.4. Звіт про власний капітал 46 3.2.5. Примітки до фінансової звітності 49 4. Автоматизована обробка інформації по зведеному обліку і складанню звітності як напрям удосконалення складання фінансової звітності 53 Висновки 59 Список використаної літератури та джерел 61 Додатки 63 Отже, об’єктом дослідження є методика та організація складання фінансової звітності в умовах ринкової економіки (на матеріалах ТОВ “Marco Pizzi”).

  10. ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ АБ «Експрес-БАНК»
    Вступ 2 1. Аналіз активів АБ «Експрес-банк» 3 2. Аналіз пасивів банку 7 3. Аналіз фінансового результату 13 Висновок 16 Додатки 18

  11. Фінансова звітність як джерело економічної інформації
    Зміст 1. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 3 2. Завершення облікового циклу. Узагальнення даних поточного обліку 14 Список використаної джерел 23

  12. Фінансова звітність суб’єкта малого підприємництва
    Вступ 3 1. Сутність малого підприємництва 4 2. Фінансова звітність суб’єкта малого підприємництва 6 Висновки 13 Список використаної літератури 14

  13. Поняття фінансових ресурсів туристичного підприємства. їх склад, структура економічна характеристика та класифікація. Власні та залучені фінансові ресурси підприємства. Специфіка формування та використання фінансових ресурсів на туристичних підприємствах
    Вступ 4 1. Поняття фінансових ресурсів туристичного підприємства, їх склад, структура економічна характеристика та класифікація 5 2. Власні та залучені фінансові ресурси підприємства 10 3. Специфіка формування та використання фінансових ресурсів на туристичних підприємствах 13 Висновки 19 Список використаної літератури 21

  14. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв
    1. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв. 3 2. Основні принципи організації харчування туристів у закладах ресторанного господарства. 12 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Німеччини на території України. 16 Перелік літератури 19

  15. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв
    1. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв 3 2. Основні принципи організації харчування туристів у закладах ресторанного господарства 14 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Німеччини на території України 17 Список використаної літератури 19

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua