Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Загальні технології контрольна робота (ID:19779)
| Размер: 23 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 45 грн. | Добавлена: 27.04.2010 |
Содержание3. Основна сировина у виробництві харчо концентратів, її характеристика 3
4. Наведіть принципову схему виробництва кави та напоїв, що її заміняють 9
Література 14

Литература1. Смоляр, В. І. Фізіологія та гігієна харчування [Текст] / В. І. Смоляр. – К. : Здоров’я, 2000. – 336 с. 2. Иванова, Т. И. Товароведение и экспертиза пищевых концентратов и пище-вых добавок [Текст] : учеб. / Т. И. Иванова, В. М. Позняковский. – М. : Ака-демия, 2004. – 304 с. 3. Позняковский, В. М. Гигиенические основы питания, безопасность и экспер-тиза пищевых продуктов [Текст] : учеб. / В. М. Позняковский. – 3-е изд., испр. и доп. – Новосибирск: Сиб. унив. изд-во, 2002. – 556 с. 4. Позняковский, В. М. Экспертиза пищевых концентратов [Текст] : учеб.-справ. пособие / В. М. Позняковский, И. Ю. Резничнко, А. М. Попов. – Но-восибирск: Сиб. унив. изд-во, 2004. – 226 с. 5. Иванец, В. Н. Новые виды зерновых продуктов для функционального пита-ния [Текст] / В. Н. Иванец, И. А. Бакин // Современные проблемы техники и технологии хранения и переработки зерна : VI Респуб. науч.-прак. конф. : [сб. докл.] / Алт. гос.техн. ун-т им. Ползунова. – Барнаул: Аз Бука, 2002. – С. 132-138. 6. Иванец, В. Н. Взрывные технологии переработки при получении продуктов функционального питания [Текст] / В. Н. Иванец, И. А. Бакин, В. П. Зверев. – Кемерово: Изд-во Кемер. технолог. ин-та пищ. пром-сти, 2003. – С. 126-131. 7. Михайлов, В. М. «Взорванные» зерна «Вкусвам» [Текст] / В. М. Михайлов // Пищевая промышленность. – 2003. – №1. – С. 32.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Контрольна робота загальні технології
    Зміст 1 1. Значення вуглеводів і харчових волокон для організму людини 3 2. Технологія приготування шоколаду та його якісні показники 10 Література 21

  2. Загальні технології
    1. Виробництво сухих продуктів дитячого та дієтичного харчування 3 2. Основна сировина для виготовлення карамелі, вимоги, що ставляться до неї (цукор, патока, фруктово-ягідна сировина) 9 Література 13

  3. Загальні технології
    1. Технологічна схема виробництва борошняних кондитерських виробів 3 2. Жирове та цукрове «посивіння» шоколаду 12 Література 15

  4. Загальні технології харчових виробництв
    1. Напрями забезпечення ефективності виробництва (принцип оптимального варіанта і оптимізації технологічних процесів) 3 2. Вітаміни. Розподіл їх згідно з розчинністю. Фактори, що зумовлюють руйнування вітамінів — вплив кисню, світла, солей важких металів, теплової обробки. Стабілізація вітамінів. 10 Література 20

  5. Загальні технології харових виробництв
    1. Вимоги до якості зерна пшениці та ячменю, що використовуються для одержання крупи. Підготовка зерна у круп'яному виробництві. 3 2. Зміст та основні положення концепції збалансованого харчування людини. 10 3. Наведіть принципову схему виготовлення обсмаженої кави. 12 4. Дефекти та хвороби хліба. Вихід хліба та способи його підвищення. 15 Список використаної літератури. 19

  6. Загальні технології харчових продуктів
    1. Принципова технологічна схема виготовлення варених ковбас. Призначення основних технологічних стадій; 3 2.Технологія виготовлення вершкового масла. Сорти масла. Показники якості. 6 Література 15

  7. Загальні технології харчової промисловості
    1. Наведіть технологічну схему виробництва питного молока. Показники його якості. 3 2. Вимоги щодо якості зерна пшениці та ячменю використовуваного для одержання круп. 9 Список використаної літератури. 16

  8. Загальні технології харчового виробництва
    1. Виробництво макаронних виробів. Їх якісні показники. Стандарт на макаронні вироби 3 2. Мета замочування зерна. Для чого проводиться дизенфекція зерна? 8 3. Основні технологічні стадії приготування сухих вин. Умови оптимального здійснення процесу 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15

  9. Загальні технології харчових виробництв
    1. Способи отримання дифузійного соку у процесі виробництва цукру та їх характеристика. 3 2. Приймання, очистка і зберігання зерна. Умови зберігання зернової маси. 10 3. Види, характеристика та застосування хлібопекарських дріжджів. Вимоги ДСТУ до їх якості. 12 Література 17

  10. Контрольна робота з технології харчових виробництв
    1. Технологія приготування житнього хліба 3 2. Харчова цінність продуктів 9 Список використаної літератури 17

  11. Контрольна робота інформаційні системи і технології в економіці
    Зміст 1.Структуризація економічної інформації. Логічний та фізичний аспекти. 3 2. Кодування економічної інформації. Система кодування, і поняття структури коду 4 3. Види проектування Автоматизованих систем. Обробка облікової інформації 6 4. Способи прив’язки пакетів прикладних програм 7 5. Автоматизовані системи правових знань 9 6. Описати компоненти системи підтримки прийняття рішень, які використовуються для розв’язку задач мікро - та макроекономіки 11 Література 13

  12. Контрольна робота з предмету "інформаційні системи і технології"
    ЗМІСТ 1. Поняття економічної інформації: види та властивості 3 2. Концепція розподільної обробки інформації в управлінських ІC. 7 3. Браузер як основна програма доступу до служб Інтернет 11 Література 15

  13. Контрольна робота інформаційні системи і технології в фінансах
    1. Технічна база сучасних інформаційних технологій. 2 2. Структура таблиць в базах даних MS Access. Поняття поля та запису. Властивості полів та таблиць. 3 3. Використання математичних функцій в MS Access. 4

  14. Контрольна робота "інфомаційні системи і технології підприємств"
    ЗМІСТ 1. Сучасний етап і тенденції розвитку інформаційних технологій 3 2. Концепція розподільної обробки інформації в управлінських інформаційних системах 6 3. Виконавчі інформаційні системи 13 Література 19

  15. Контрольна робота з технології організації та проведення виборчої кампанії
    1. Що таке виборча кампанія і які аспекти вона має включати? Покажіть особливості організації команди кандидата. 3 2. Місце і роль інформації у розробці стратегії виборчої кампанії 4 3. Основні вимоги щодо підготовки програми кандидата 5 4. Основні етапи проведення виборчої кампанії, їх послідовність 7 5. Роль іміджу у формуванні виборчої кампанії 10 Література: 13

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua