Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КурсоваяТема: Поліпшення показників якості кінцевої продукції підприємства за рахунок статистичних методів контролю (ID:19828)
| Размер: 212 кб. | Объем: 35 стр. | Стоимость: 110 грн. | Добавлена: 28.04.2010 |
СодержаниеВступ 3
1. Роль статистичних методів контролю у забезпеченні якості та конкурентоспроможності продукції підприємств 5
1.1. Економіко-статистичні проблеми управління якістю продукції 5
1.2. Роль стандартизації та статистичних методів у конкурентоспроможності організації 7
2. Застосування статистичних методів контролю в організаціях 16
2.1. Методи контролю за якістю проекту 16
2.2. Статистичні методи керування якістю 18
3. Застосування статистичних методів контролю у металургії 23
3.1. Формування статистичних сукупностей для дослідження якості листового прокату 23
3.2. Методика безперервного статистичного контролю якості листового прокату 25
Висновки 31
Література 33
Литература1. Закон України «Про стандарти, технічні регламенти та процедури оцінки відповідності» від 01.12.2005, № 3164-IV 2. ДСТУ 3514-97 Статистичні методи контролю та регулювання якості. Терміни та визначення 3. ДСТУ ISO 3534-3:2005 Статистика. Словник термінів і позначення. Частина 3. Планування експерименту (ISO 3534-3:1999, IDT) 4. ДСТУ ISO 11843-1:2005 Статистичний контроль. Здатність до виявлення. Частина 1. Терміни та визначення (ISO 11843-1:1997, IDT) 5. ДСТУ ISO 2602:2006 Подавання результатів випробування статистичне. Оцінювання середнього значення. Довірчий інтервал (ISO 2602:1980, IDT) 6. ДСТУ ISO 2859-0-2001 Статистичний контроль. Вибірковий контроль за альтернативною ознакою. Частина 0. Вступ до системи вибіркового контролю за альтернативною ознакою (ISO 2859-0:1995, IDT) 7. ДСТУ ISO 2859-1-2001 Статистичний контроль. Вибірковий контроль за альтернативною ознакою. Частина 1. Плани вибіркового контролю, визначені приймальним рівнем якості для послідовного контролю партій (ISO 2859-1:1999, IDT) 8. ДСТУ ISO 2859-2-2001 Статистичний контроль. Вибірковий контроль за альтернативною ознакою. Частина 2. Плани вибіркового контролю, визначені граничною якістю для перевірки ізольованих партій (ISO 2859-2:1985, IDT) 9. ДСТУ ISO 2859-3-2001 Статистичний контроль. Вибірковий контроль за альтернативною ознакою. Частина 3. Вибіркові процедури з пропусками (ISO 2859-3:1991, IDT) 10. ДСТУ ISO 2859-4:2004 Статистичний контроль. Вибірковий контроль за альтернативною ознакою. Частина 4. Методи оцінювання заявлених рівнів якості (ISO 2859-4:2002, IDT) 11. ДСТУ ISO 3301:2006 Статистичне опрацювання даних. Порівняння двох середніх значень, отриманих у випадку парних спостережень (ІSO 3301:1975, IDT) 12. ДСТУ ISO 3951-2001 Статистичний контроль. Вибірковий контроль за кількісною ознакою. Методика та карти контролю за кількісною ознакою процентної невідповідності (ISO 3951:1989, IDT) 13. ДСТУ ISO 7870:2004 Статистичний контроль. Карти вибіркового контролю. Вступ та настанови для користувача (ISO 7870:1993, IDT) 14. ДСТУ ISO/TR 7871:2004 Статистичний контроль. Контрольні карти кумулятивних сум. Настанови щодо контролю якості та аналізу даних з використанням методик CUSUM (ISO/TR 7871:1997, IDT) 15. ДСТУ ISO 8258-2001 Статистичний контроль. Контрольні карти Шухарта (ISO 8258:1991, IDT) 16. ДСТУ ISO 11453:2004 Статистичний контроль. Критерії та довірчі інтервали для частки у генеральній сукупності (ISO 11453:1996, IDT) 17. ДСТУ ISO 16269-7:2006 Статистичне опрацювання даних. Частина 7. Медіана. Оцінювання і довірчі інтервали (ІSO 16269-7:2001, IDT) 18. Г. К. Зіміна. Стандартизація систем управління якістю, згідно стандартів серії ISO 9000-2000 (у схемах).- Київ.- вид-во «ШАУЗ».- 2003.- 255с. 19. Г. А. Саранча, Г. К. Якимчук. Метрологія, стандартизація та управління якістю.- Київ.- «Основа».- 2004.- 376 с. 20. Сирмаміїх І.В. Моделювання статистичного контролю якості металопродукції по вуглецевому еквіваленту// Технічний прогрес та ефективність виробництва: Вісник Харківського державного політехнічного університету. Зб. наук. праць. -Вип. 91. – Харків: ХДПУ, 2000. - С.109-111. 21. Сирмаміїх І.В. Особливості статистичного контролю якості металопродукції //Проблеми розвитку зовнішньоекономічних зв'язків і залучення іноземних інвестицій: регіональний аспект. - Донецьк: ДонНУ, 2001. - С. 551-553. 22. Сирмаміїх І.В. Методика безперервного статистичного контролю якості металопродукції // Економіка: проблеми теорії та практики. Зб. наук. праць. - Вип. 108. – Дніпропетровськ: ДНУ, 2001. – С. 28-33. 23. О. Д. Ціціліано. Статистичні методи забезпечення якості продукції.- Київ.- ДП «УкрНДНЦ».- 2005.- 46 с.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Опишіть систему контролю якості продукції на Вашому підприємстві та розробіть план заходів її вдосконалення
    ВСТУП 3 1. ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «__» 4 2. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ЯКОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «__» 8 ВИСНОВКИ 12 ЛІТЕРАТУРА 13

  2. Визначить показники: складу реалізованої продукції; динаміку стосовно кожного найменування продукції; частку приросту випуску за рахунок кожно-го найменування.
    Задача 28 Визначить показники: складу реалізованої продукції; динаміку стосовно кожного найменування продукції; частку приросту випуску за рахунок кожно-го найменування. Найменування продукції Обсяг товарної продукції, тис. грн. базис, період звітний період А 1476,0 1328,0 Б 1849,0 1916,0 В 1393,0 1456,0 Г 1728,0 1814,0 Д 2148,0 2500,0 Разом 8594,0 9014,0

  3. Вплив якості продукції на імідж підприємства
    Вступ 2 1. Основні категорії і поняття управління якістю 3 2. Показники якості і методи їх оцінки 11 3. Аналіз системи управління якістю продукції на підприємствах України 18 4. Вплив якості продукції на імідж підприємства 23 Висновки 35 Список використаних джерел 38

  4. Механізм оцінки якості продукції підприємства
    Вступ 3 1. Теоретичні дослідження контролю якості та кількості товарів на підприємствах 5 2. Аналіз якості продукції ЗАТ «назва» 14 3. Концепції сучасних систем управління якістю продукції та послуг 33 Висновки 40 Література 42

  5. Аналіз якості продукції підприємства та її впливу на інші показники
    Вступ 3 1. Якість продукції як визначальний чинник його конкурентоспроможності 6 1.1. Економічна суть якості продукції 6 1.2. Система управління якістю підприємства 11 1.3. Оцінка, контроль та управління якістю продукції на підприємствах в умовах конкурентного середовища 14 2. Аналіз впливу якості продукції на діяльність ВАТ «Назва» 19 2.1. Вдосконалення якості як джерело виходу з кризи та динамічного зростання 19 2.2. Аналіз впливу якості продукції на фінансовий стан підприємства 26 2.3. Напрями вдосконалення діяльності ВАТ «Назва» 35 Висновки 39 Література 42

  6. Аналіз якості продукції підприємства та їх впливу на інші показники Варіант 22.
    Вступ. 1. Поняття якості продукції та її основні показники. 2. Приклад дослідження якості продукції підприємства. Висновки. Варіант 22. Завдання 1. Проаналізувати динаміку випуску товарної продукції за п’ять років. Визначити абсолютні і відносні прирости та темпи зростання (базисні та ланцюгові). Які були середні темпи зростання обсягу продукції на підприємстві, що аналізується? Наскільки вони відрізняються від темпів розвитку галузі? На підставі розрахунків побудуйте власну таблицю даних і зробіть аналітичний висновок. Таблиця 1 тис. грн. Варіант Рік 1-й 2-й 3-й 4-й 5-й (звітний) В галузі (для всіх варіантів) 40 000 40 800 44 000 46 600 50 400 22 2000 2080 2020 2180 2140 Примітка. Виробнича потужність підприємства 4000 тис. грн. Вплив інфляції в наведених даних вже враховано. Завдання 2. Проаналізуйте виконання плану за асортиментом. Розрахуйте коефіцієнти асортиментності, оновлення асортименту та зробити відповідні аналітичні висновки. Таблиця 2 (тис. грн.) Варіант В И Д П Р О Д У К Ц І Ї А Б В Г Д інша разом А 1 2 3 4 5 6 7 22 380 1809 511 850 280 ? 4925 Планові показники 400 1800 500 850 300 1150 5000 Минулий рік - 1600 480 900 400 1300 4780 Завдання 3. Проаналізуйте ритмічність випуску продукції. Розрахуйте коефіцієнт ритмічності на підставі таких даних: Таблиця 3 тис. грн. Варіант 1 декада 2 декада 3 декада за планом фактично за планом фактично за планом Фактично 22 250 190 250 260 280 350 Завдання 4. Визначте, чи виконано підприємством план за сортністю продукції за звітний період. Таблиця 4 (одиниць) Варіант Перший сорт Другий сорт Третій сорт за планом фактично за планом фактично за планом фактично А 1 2 3 4 5 6 22 2400 2200 250 400 150 200 Примітка. Ціна продукції першого сорту 20 грн., другого сорту – 18 грн., третього сорту – 16 грн. Завдання 5. Дайте оцінку затрат матеріалів і розрахуйте вплив факторів на відхилення від плану. Таблиця 5 варіант Матеріал За планом Фактично норми затрат на 1 виріб, кг сума, грн. норми затрат на 1 виріб, кг сума, грн. А 1 2 3 4 5 22 А 140 980 150 900 Б 20 360 22 330 Завдання 6. Підрахуйте резерви збільшення валового прибутку на підставі таких даних: Таблиця 6 (тис. грн.) Варіант Резерви зростання обсягу реалізації Резерви зниження собівартості продукції Інші збитки Сума уцінки реалізованої продукції Дебіторська заборгованість, не сплачена в строк Рентабельність продукції, % А 1 2 3 4 5 6 22 640 42 12 110 415 28 Завдання 7. Який валовий прибуток може бути у підприємства за наведеними даними? Визначте необхідну кількість продукції до продажу, яка забезпечить поліпшення фінансового результату на 400 тис. грн. Таблиця 7 Варіант Обсяг реалізації товарної продукції, тис. грн. Кількість реалізованої продукції, т Собівартість 1 т реалізованої продукції, грн. У т.ч. змінна частина собівартості 1 т продукції, грн. Загальна сума постійних витрат підприємства, тис. грн. Фактичний валовий прибуток (збиток), тис. грн. А 1 2 3 4 5 6 22 1974 42 57 38 Завдання 8. Розрахуйте критичну точку обсягу виробництва продукції, за якого забезпечується беззбитковість роботи підприємства. Таблиця 8. Варіант Загальна сума постійних витрат підприємства, тис. грн. Ціна виробу, грн. Собівартості одиниці продукції, грн. Змінна частина собівартості одиниці продукції, грн. Точка беззбитковості роботи підприємства, одиниць Кількість виробленої продукції тис. одиниць А 1 2 3 4 5 6 22 280 22 37 27 Завдання 9. Розрахуйте вплив факторів на прибуток від реалізації (на підприємстві один вид продукції). Таблиця 9 Варіант Реалізовано продукції, т Собівартість 1 т продукції, грн. Ціна 1 т, грн. за планом фактично за планом фактично за планом фактично 22 1100 1200 800 780 900 890 Завдання 10. За наведеними даними проаналізуйте прибуток підприємства і вкажіть фактори, які змінили прибуток. Чи є резерви збільшення прибутку ? Таблиця 10 Варіант Реалізовано продукції Собівартість 1 т реалізованої продукції, грн. Валовий прибуток підприємства, тис. грн. Інші прибутки та збитки Чистий прибуток сума, тис. грн. тонн А 1 2 3 4 5 6 22 4221 8040 445 540 План (для всіх варіантів) 4000 8000 400 -500 300 Завдання 11. За наведеними даними дайте оцінку виконання плану за прибутком. Які фактори вплинули на прибуток і чи є резерви його зростання? Таблиця 11 Варіант Обсяг реалізації продукції Валовий прибуток Чистий прибуток за планом фактично за планом фактично за планом фактично А 1 2 3 4 5 6 22 6200 6138 473 480 126 124 Завдання 12. Розрахуйте оборотність оборотних активів. Чи має місце вивільнення оборотних коштів з обороту внаслідок прискорення їх оборотності? Таблиця 12 Варіант Фактичний обсяг реалізації (без ПДВ) у звітному році, тис. грн. Собівартість реалізованої продукції, тис. грн. Середньорічні залишки оборотних активів у звітному році, тис. грн. Тривалість одного обороту оборотних активів, дні Відносне вивільнення або залучення коштів, тис. грн. у минулому році А 1 2 3 4 6 22 17040 14200 3550 82 Завдання 13. За наведеними даними в табл. 13 і 14 завершити складання бухгалтерського балансу. Провести аналіз фінансового стану підприємства і зробити для цього: • порівняльний аналітичний баланс; • групування активів підприємства за ступенем їх ліквідності; • коефіцієнти ліквідності • інші фінансові коефіцієнти. А 1 2 3 4 5 6 22 27124 12700 524 4010 2500 30039 Варіант Статті бухгалтерського балансу станом на початок року Варіант Статті бухгалтерського балансу станом на кінець року 100 210 230 500 530 540 А 1 2 3 4 5 6 22 35926 12307 420 5041 8248 25528

  7. Сутність організації бухгалтерського обліку, контролю та аналізу собівартості продукції в управлінні підприємства
    Вступ 3 Сутність організації бухгалтерського обліку, контролю та аналізу собівартості продукції в управлінні підприємства 4 1. Бухгалтерський облік, контроль та аналізу системі управління господарством 4 2. Бухгалтерський облік, контроль та аналіз виробничої собівартості продукції. 6 Висновки 15 Список використаної літератури 16

  8. Вдосконалення якості послуг (продукції) підприємства за допомогою реінжирінгу бізнес-процесів
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЯКОСТІ ПОСЛУГ В ЗАСОБАХ РОЗМІЩЕННЯ 5 1.1. Якість послуги, обслуговування в готельному господарстві 5 1.2. Планування послуги на сонові стандартів TQM та ІСО 9000 7 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЯКОСТІ ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ «НАЗВА» 12 2.1. Загальна характеристика підприємства 12 2.2. Дослідження управління якістю послуг 13 2.3. Оцінка рівня якості послуг, що надаються підприємством 16 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ, ЩО НАДАЮТЬСЯ В В ГОТЕЛІ «НАЗВА», ЗА ДОПОМОГОЮ РЕІНЖИРІНГУ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ 21 3.1. Оцінка впливу чинників внутрішнього та зовнішнього середовища на управління якістю готелю 21 3.2. Проектування заходів щодо удосконалення управління якістю підприємства на основі реінжирінгу бізнес-процесів 26 ВИСНОВКИ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 37 ДОДАТКИ 39

  9. Удосконалення технологічного процесу виробництва страв з баранини з метою поліпшення технологічних властивостей та якості
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ З БАРАНИНИ 5 1.1. Вік тварин і кулінарія 5 1.2. Характеристика сировини 7 1.3. Вибір баранини для приготування страв 11 1.4. Класифікація страв 16 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ З БАРАНИНИ В РЕСТОРАНІ «назва» 18 2.1. Меню ресторану “назва” 18 2.2. Страви з відварної баранини 20 2.3. Страви із смаженої баранини 22 2.4. Страви з тушкованої баранини 25 2.5. Страви із запеченого м'яса 28 РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ЗАХОДИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ З БАРАНИНИ 29 3.1. Рекомендації щодо до якості м’яса 29 3.2. Оформлення і подача страв з баранини 31 3.3. Маринади і начинки для баранини 33 3.4. Приготування і подача на стіл 42 ВИСНОВКИ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46

  10. Контрольна робота з методів контролю харчових виробництв
    План: План: 2 1. Види проб. Правила відбору проб. 3 2. Методи визначення білків в харчових продуктах 15 Література 19

  11. Система планування підвищення продуктивності за рахунок зменшення витрат матеріалів та енергії на одиницю продукції
    Вступ 3 1. Планування продуктивності праці та фактори продуктивності праці 4 2. Система планування підвищення продуктивності праці за рахунок зменшення витрат матеріалів та енергії на одиницю продукції 7 Висновки 12 Список використаної літератури 14

  12. Задача 10. Визначить показники: - складу реалізованої продукції; - динаміку стосовно кожного найменування продукції; - частку приросту випуску за рахунок кожного найменування. Задача 9. Проаналізувати динаміку продуктивності праці. Зробити письмовий висновок.
    Задача 10. Визначить показники: - складу реалізованої продукції; - динаміку стосовно кожного найменування продукції; - частку приросту випуску за рахунок кожного найменування. Задача 9. Проаналізувати динаміку продуктивності праці. Зробити письмовий висновок.

  13. Цілі, види і форми контролю якості навчання
    Вступ 2 Цілі, види і форми контролю якості навчання 2 Висновок 13 Практичне завдання: Принципи побудови системи вищої освіти Франції. 17 Література 22

  14. Сучасні системи контролю якості знань у вищих навчальних закладах МВС України
    Вступ 3 1. Аналіз сучасного стану контролю якості освіти у ВНЗ України 6 1.1. Оцінка якості вищої освіти в Україні і Європі 6 1.2. Сертифіковані системи якості ВНЗ 13 1.3. Методи контролю якості знань студентів у ВНЗ МВС України 17 2. Напрями удосконалення контролю формування професійних навичок майбутніх правоохоронців 28 2.1. Експериментальне дослідження педагогічних умов підвищення ефективності формування професійних навичок майбутніх правоохоронців у процесі тактико-спеціальної підготовки у ВНЗ МВС України 28 2.2. Оцінювання професійної діяльності стройових підрозділів у вищих навчальних закладах МВС України 34 2.3. Методи побудови інформаційної системи автоматизованого аналізу процесу навчання шляхом верифікації і оцінювання рівня кваліфікаційної підготовки 46 Висновок 54 Література 59

  15. Стандартизація та сертифікація якості продукції
    1. Категорії нормативних документів з стандартизації 3 2. Міжнародна діяльність з стандартизації 5 3.Загальні відомості про розвиток і сучасний стан сертифікації 8 Використана література 13

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua