Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КурсоваяТема: Аналіз асортименту і структури продукції на підприємствах харчової промисловості (ID:20353)
| Размер: 99 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 135 грн. | Добавлена: 26.08.2010 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 5
РОЗДІЛ 2. МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ АСОРТИМЕНТУ І СТРУКТУРИ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 13
2.1. Поняття асортименту і структури продукції в економічному аналізі 13
2.2. Економічний аналіз асортименту і структури продукції 15
2.3. Економічний аналіз розширення й оновлення асортименту 17
РОЗДІЛ 3. АНАЛІТИЧНІ РОЗРАХУНКИ НА МАТЕРІАЛАХ ПІДПРИЄМСТВА 20
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 28
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30
ДОДАТКИ 32

Литература1. Федоров М.В. и др. Экспертиза качества товаров. – М.: Экономика, 2004. – 235 с. 2. Управление качеством товаров в торговле. – К.: Техника. 2002. – 209 с. 3. Товарознавство – наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку. – К.: Академія, 1999. – 260 с. 4. Товароведение. – К.: Основа, 2002. – 158 с. 5. Ткаченко Н.Б. .Маркетингова товарна політика: Навч. посіб. – К. КДТУ, 2000. – 244 с. 6. Парамонова Т.Н. Экспресс-методы оценки качества непрод. товаров. – М.: Экономика, 2007. – 266 с. 7. Николаева М.А. Товароведение потребительских товаров. Учебник – М.: Норма, 2001. – 299 с. 8. Матеріали ЗАТ „Лакма”. 9. Маркетингова товарна політика в системі менеджменту підприємств: Монографія / Л.В. Балабанова, О.А. Бриндіна. – Д.: ДонДУЕТ, 2006. – 150 с. 10. Коммерческое товароведение и экспертиза. – М.: Банки и биржи, 2001. – 133 с. 11. Козлова В.А. и др. Товароведение непродовольственных товаров» «Справочник товароведа непродовольственных товаров в 3 книгах. – М.: Дело, 2003. – 281 с. 12. Закон України “Про стандартизацію” 13. Закон України “Про сертифікацію” 14. Закон України “Про захист прав споживачів” 15. Голошубова Н.С., Фесюк В.А. Навчальний посібник. Ч. 2. Організація роздрібного продажу товарів. – К.: КДТЕУ, 2004. – 222 с. 16. Гильман Б.А. Управление качеством и стандартизация непродовольственных товаров. – К.: Основа, 2006. – 207 с. 17. Богатирьов Т.Г. Довідник товарознавця. – М.: Економіка, 1998. – 207 с. 18. Бланк И.А. Торговельний менеджмент. – К.: Либідь, 2007. – 241 с. 19. Балабанова Л.В. Оптова торгівля: маркетинг і комерция. – К.: Економіка, 2000. – 244 с.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Аналіз асортименту і структури продукції на підприємствах харчової галузі
    Вступ 3 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 5 2. Методичні основи економічного аналізу асортименту та структури продукції 13 3. Аналіз асортименту ту структури продукції підприємства 21 4. Висновки і рекомендації 27 Список використаних джерел 31 Додатки 34

  2. Аналіз обсягу виробництва і реалізація продукції на підприємствах харчової промисловості (на прикладі підприємства харчової промисловості)
    Вступ 3 1. Науково-методичні основи аналізу виробництва та реалізації продукції і маркетингової діяльності підприємства 5 1.1. Значення та завдання аналізу маркетингової діяльності і реалізації продукції 5 1.2. Аналіз конкурентоспроможності продукції 13 1.3. Значення, завдання і джерела аналізу виробництва продукції 15 2. Аналіз виробництва та реалізації продукції на ЗАТ «Назва» 21 2.1. Характеристика підприємства 21 2.2. Діяльність підприємства зі збільшення виробництва та реалізації продукції 24 2.3. Аналіз ефективності збутової діяльності 29 3. Напрями удосконалення системи управління виробництвом і реалізацією на підприємстві 36 Висновки 41 Література 43 Додаток. Фінансова звітність ЗАТ «Назва» за 2008 р. 45

  3. Аналіз забезпечення основними засобами, їх структури і руху на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 3 1. Техніко-еконмоічна характеристика підприємства 5 2. Методичні аспекти економічого аналізу забезпеченості, структури та руху основних засобів підприємства 20 3. Аналіз забезпеченості основними засоби, їх структури та руху АТ «ххх» 34 4. Висновки і рекомендації 44 Список використаної літератури 47 Додатки 50

  4. Аналіз забезпечення основними фондами, їх структури і руху на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 3 1. Теоретичні і методологічні засади формування основних фондів підприємств на сучасному етапі розвитку економіки 6 1.1. Поняття основних фондів та їх структура 6 1.2. Роль основних фондів в діяльності підприємства 9 1.3. Оцінка вартості основних фондів 15 2. Аналіз забезпечення основними фондами, їх структури і руху ВАТ «Назва» 18 2.1. Загальні відомості про підприємство 18 2.2. Аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства 22 2.3. Аналіз ефективності використання основних фондів підприємства 25 3. Напрями вдосконалення динаміки та структури основних фондів підприємства 29 3.1. Оновлення основних фондів як засіб забезпечення конкурентоспроможності підприємства 29 3.2. Основні фонди як головний чинник інноваційного розвитку 30 Висновок 36 Література 39 Додаток. Фінансова звітність за 2009 р. 42

  5. Аналіз ритмічності і сезонності виробництв продукції на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 3 1. Теоретично-методологічні основи дослідження ритмічності і сезонності виробництва продукції 6 1.1. Аналіз ритмічності виробництва 6 1.2. Модель аналізу впливу факторів сезонності 11 1.3. Екстраполяція на основі індексу сезонності 15 2. Аналіз впливу рівномірності та сезонності на ефективність діяльності ВАТ «Назва» 18 2.1. Загальні відомості про підприємство 18 2.2. Аналіз фінансового стану підприємства 21 2.3. Аналіз впливу ритмічності та сезонності на ефективність діяльності підприємства 24 3. Напрями вдосконалення діяльності цукробурякового комплексу України 27 3.1. Механізми відродження та розвитку цукробурякового комплексу України 27 3.2. Напрями розширення асортименту продукції на цукрових заводах 31 Висновок 36 Література 40 Додаток. Фінансова звітність ВАТ “ Назва» за 2009 р. 44

  6. Аналіз асортименту та структури випуску продукції підприємства
    Аналіз асортименту та структури випуску продукції підприємства Задачі

  7. Аналіз використання робочого часу на підприємствах харчової промисловості
    ВСТУП 3 1. Характеристика підприємства ВАТ «Назва» 5 2. Методичні засади забезпечення бази для обліку робочого часу та аналізу його втрат 14 3. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів в кулінарному виробництві ВАТ «Назва» 21 ВИСНОВКИ 32 Список використаних джерел 34

  8. Аналіз використання робочого часу на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 4 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 6 2. Методичні основи економічного аналізу використання робочого часу 12 3. Аналіз використання робочого часу на підприємстві 15 Висновки 23 Список використаних джерел 25 Додатки 27

  9. Аналіз ефективності операцій з цінних паперів на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 3 1. Техніко-економічна характеристика ДП АТ «Київхліб» Хлібокомбінат №6. 5 1.1. Історична довідка і організаційно-правова структура. 5 1.2. Структура управління підприємством. 6 1.3. Виробнича потужність. 8 1.4. Асортимент вироблюваної продукції. 9 1.5. Особливості сировинної бази. 10 1.6. Організація технологічного процесу виробництва та збуту. 11 1.7. Характеристика трудових ресурсів. 13 2. Методичні основи аналізу фінансових результатів та рентабельності підприємства 16 2.1. Характеристика методичних прийомів при аналізі показників фінансового стану підприємства. 16 3. Аналіз фінансового стану на прикладі Хлібокомбінату №6 23 3.1. Основні показники оцінки фінансового стану підприємства 23 4. Заходи щодо покращення фінансового стану ДП АТ «Київхліб» Хлібокомбінат №6 та економічне обґрунтування їх доцільності 29 4.1. Основні напрямки і заходи підвищення ефективності роботи хлібокомбінату 29 4.2 Визначення економічної діяльності запропонованих заходів по підвищенню ефективності роботи підприємства. 30 Висновок 36 Список використаної літератури 39 Додатки 41-42 Мета роботи – розглянути господарську діяльність Хлібокомбінату. Проаналізувати показники його фінансового стану та на основі аналізу виробничо-господарської діяльності підприємства розробити заходи по підвищенню ефективності його роботи. Об’єктом дослідження є ДП АТ «Київхліб» Хлібокомбінат №6 м. Києва. Предмет дослідження – техніко-економічні показники Хлібокомбінату №6.

  10. Аналіз використання робочого часу на підприємствах харчової промисловості (на прикладі)
    1. Вступ 3 2. Коротка техніко-економічна характеристика підприємства 8 3. Методичні основи аналізу використання робочого часу 14 4. Аналітичні розрахунки за матеріалами підприємства 21 5. Висновки з економічного аналізу 29 Список використаної літератури 31 Додатки 33

  11. Аналіз асортименту, структури та якості продукції ТОВ ТВК «Назва» (пиво)
    Аналіз асортименту, структури та якості продукції ТОВ ТВК «Назва» (пиво) Список використаної літератури

  12. Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)
    Вступ 3 Розділ 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 5 1.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 5 1.2 Інтегральна оцінка фінансового стану підприємства 10 1.3 Діагностика банкрутства підприємства 15 1.4 Економічна сутність основних фондів 28 Розділ 2. Аналіз ефективності використання основних фондів ЗАТ „Фудс Компані” 32 2.1 Аналіз основних показників ефективності використання виробничих фондів підприємства 32 2.2 Резерви підвищення ефективності використовування основних засобів харчової галузі промисловості 39 Висновки 48 Список використаної літератури 50 Додатки 52-60 Основна мета даної роботи полягає у дослідженні ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості. Об`єкт дослідження – ефективність виробництва на підприємствах харчової промисловості у сучасних умовах. Предмет дослідження – аналіз ефективності використання основних фондів і виробничих потужностей підприємства харчової промисловості. Курсова робота складається із вступу, основної частини та висновків. У вступі обґрунтовується актуальність обраної теми, визначаються мета, завдання, об’єкт та предмет дослідження. Основна частина присвячена дослідженню поставленої проблеми. У висновках сформульовано основні результати дослідження.

  13. Облік валютних операцій на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 3 Розділ 1. Науково-теоретичні та методичні основи обліку валютних операцій 7 1.1. Економічна сутність предмета дослідження 7 1.2. Нормативно-законодавча база з обліку валютних операцій 13 Розділ 2. Характеристика підприємства, аналіз його виробничо-господарської діяльності та фінансового стану.за 2008-2009 роки, організація обліку на ДП ВАТ "Назва" та виклад його облікової політики 21 2.1. Історична довідка ДП ВАТ " Назва " 21 2.2. Аналіз виробничо-господарської та фінансового стану за 2008-2009 р.р. 25 2.3. Структура бухгалтерії та облікова політика ДП ВАТ " Назва " та організації 34 Розділ 3. Фінансовий облік валютних операцій на підприємстві ДП ВАТ Назва " 38 3.1. Документування операцій з обліку валютних операцій 38 3.2. Синтетичний облік на ДП ВАТ " Назва " 45 3.3. Взаємозв'язок облік) валютних операцій з фінансовою звітністю 52 Висновки 57 Список використаних джерел 61 Додатки 66-93

  14. Облік основних засобів на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 3 Розділ I. Науково-теоретичні та методичні основи обліку основних засобів 6 1.1. Економічна сутність предмета дослідження 6 1.2. Нормативно-законодавча база з обліку основних засобів 13 Розділ ІІ. Характеристика підприємства, аналіз його виробничо-господарської діяльності за останні два роки, організація обліку 18 2.1. Характеристика підприємства ДП ПАТ «ххх» БКК 18 2.2. Організація обліку на підприємстві ДП ПАТ «ххх» БКК 21 2.3. Виклад облікової політики підприємства ДП ПАТ «ххх» БКК 25 Розділ ІІІ. Фінансовий облік основних засобів 27 3.1. Документування операцій з обліку основних засобів на підприємстві ДП ПАТ «ххх» БКК 27 3.2. Синтетичний облік основних засобів на підприємстві ДП ПАТ «ххх» БКК 33 3.3. Взаємозв’язок обліку основних засобів з фінансовою звітністю 39 Висновки 45 Список використаних джерел 49 Додатки 56

  15. Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ 5 1.1. Інноваційний розвиток як пріоритет економічної політики 5 1.2. Стимулювання інноваційного розвитку України 10 1.3. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ПРИКЛАДІ ФГ “Назва” 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Практика інноваційної діяльності харчового підприємства 23 2.3. Ефективність інноваційної діяльності харчового підприємства 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 28 3.1. Інноваційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків у ФГ „Назва” 28 3.2. Інноваційно-технологічна модернізація як процес переходу до інноваційної моделі розвитку підприємств харчової промисловості 34 3.3. Інноваційна діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості як фактор забезпечення конкурентних переваг 37 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45-47

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua