Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: технологія ресторанної діяльності (ID:22339)
| Размер: 22 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 45 грн. | Добавлена: 18.04.2011 |
Содержание1. Матеріальні та соціально-культурні послуги як складові послуг харчування 3
2. Функціональна та технологічна структура ресторанного господарства 4
3. Функції меню та прейскурантів 9
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 14

Литература1. Алексєєв Д. Ресторан за інтересами // Журнал "Ресторанні відомості", №101, 2006. – С. 12-14. 2. Барановський В.А. Ресторанний бізнес: Навчальний посібник. – РнД.: Фенікс, 2005. – 220 с. 3. Богушева В.І. Бари й ресторани. Мистецтво обслуговування. – РнД.: Фенікс, 2004. – 352 с. 4. Бородіна В.В. Ресторанно-готельний бізнес: Облік, податки, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжковий світ, 2003. – 165 с. 5. Браун Г., Хернер К. Настільна книга офіціанта: Довідник.: пер. з англ. – РнД.: Фенікс, 2005. – 320 с. 6. Волкова І.В., Миропольський Я.І., Мумрікова Г.М. Ресторанний бізнес. – М: Флінта, 2002. – 184 с. 7. Єфімова О., Єфімова Н. Економіка готелів і ресторанів. – М.: Нове знання, 2004. – 279 с. 8. Железнєв В.П. Організація свят. – РнД.: Фенікс, 2004. – 476 с. 9. Жиганов К.А. Послуги ресторанів // „Готель і ресторан”, 2002, №4. – С. 19-20. 10. Захарченко М.Н., Русакова Н.В., Кучерь Л.С. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. – М.: Економіка, 2005. – 57 с.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Технологія туристичної діяльності
    1.Законодавчо - правове регулювання туристичної діяльності 3 2.Програма перебування туристів 8 Список використаної літератури 11 Додатки 12-15

  2. Організація і технологія торгівельної діяльності
    1. Зарубіжний досвід розвитку роздрібної торговельної мережі. 3 2. Форми оптової реалізації товарів і визначальні фактори їх вибору. 6 3. Порівняйте ефективність роботи магазинів, що застосовують різні форми продажу товарів. 10 Список використаної літератури 13

  3. Організація і технологія торгівельної діяльності
    1.Організація процесу продажу товарів і обслуговування покупців у магазинах самообслуговування 3 2. Шляхи розвитку виробництва тари в Україні, скорочення витрат і втрат з тари. 7 3. Наукове дослідження 10 Список використаної літератури 15

  4. Організація і технологія торговельної діяльності
    1. Класифікація підприємств роздрібної торгівлі та характеристика їх видів 3 2. Структура і призначення приміщень загальнотоварних і спеціальних складів 8 3. Задача 13 Оптове підприємство уклало договір постачання з магазинами № 1 і 2, де зазначено, що борошно постачатиметься централізовано рівними партіями кожної декади місяця. Розрахуйте коефіцієнт рівномірності постачання борошна до магазинів, визначте, який магазин краще обслуговується оптовим підприємством, і запропонуйте шляхи забезпечення своєчасного завезення борошна до магазинів. Вихідні дані подано в таблиці. ... Література 15

  5. Організація і технологія торговельної діяльності
    Варіант 4. 1. Технологічне планування приміщень магазину та визначальні фактори їх вибору 2. Законодавча та нормативно-правова база щодо регулювання торговельної діяльності й забезпечення високоякісного обслуговування населення 3. Оцініть стан розвитку та ефективність використання складського господарства оптового підприємства з торгівлі текстильними товарами, визначите шляхи його вдосконалення. Вихідні дані наведені в таблиці. Вихідні дані для розрахунку аналітичних показників. Показник У середньому на одне оптове підприємство України Київське регіональне оптове підприємство Сумарний оптовий товарообіг, млн. грн. 236 828 У тому числі складський, млн. грн. 74 193 Питома вага складського товарообігу, % 31,5 23,3 Середні товарні запаси, млн. грн. 6,5 15,6 Середні товарні запаси, днів 32 29 Наявна складська площі, м2 2520 7998 Потреба у складській площі, м2 7094 21250 Складський об’єм, м3 15541 61501 Рівень механізації вантажно-розвантажувальних робіт, % 34 52 Кількість складських приміщень, од. 4 7 Висота укладання товару, м 2,8 8,3 Середньорічна сумарна вартість основних фондів, млрд. грн. 0,53 3,29 З них активних частин 0,10 0,99 Середньооблікова чисельність складських працівників, чол. 68 170 Прибуток, млн. грн. 0,88 3,31 Питома вага малих посередницько-збутових підприємств в оптовому товарообігу регіону, % 1,8 3 Література

  6. ТЕХНОЛОГІЯ ГАЛУЗІ. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЙ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
    ВСТУП 3 І. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЙ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПРИКЛАДІ ТУРИСТСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА “PILGRIM” 5 1.1. Загальна характеристика туристського підприємства „Pilgrim” 5 1.2. Розробка технологічних процесів туристського підприємства при організації нового туристського продукту 9 ІІ. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЙ НАДАННЯ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ “СЛАВУТИЧ” 21 2.1. Загальна характеристика підприємства „Славутич” 21 2.2. Технологія надання готельних послуг 28 ІІІ. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЙ НАДАННЯ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ „СЛАВУТИЧ ” 43 3.1. Загальна характеристика закладу ресторанного господарства „Славутич” 43 3.2. Аналіз технологій надання ресторанних послуг 45 3.3. Технологія виробництва ресторанних послуг 56 ВИСНОВКИ 64 ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 66 ДОДАТКИ 69

  7. Технологія діяльності туристського підприємства (турфірма) в процесі формування нового туру, розробити тур
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТУРИСТСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА ТОВ "Назва" 5 1.1. Базова характеристика туристського підприємства 5 1.2. Структура управління туристським підприємством 12 1.2.1. Організаційна структура управління підприємством 12 1.2.2. Посадові інструкції працівників туристичного підприємства 14 РОЗДІЛ 2. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗРОБКИ НОВОГО ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ 16 2.1. Розробка ідеї туру 16 2.2. Головні аспекти процесу пошуку та відбору партнерів та підприємств–постачальників послуг 23 2.3. Формування основного та додаткового комплексів послуг 26 2.4. Експериментальна перевірка туру 30 РОЗДІЛ 3. ТЕХНОЛОГІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ТУРИСТСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА ПРИ ФОРМУВАННІ НОВОГО ТУР МАРШРУТУ 31 3.1. Загальна характеристика визначеного туру за його спрямуванням 31 3.2. Обгрунтування вибору пунктів нового маршруту 31 3.3. Розробка схеми маршруту з зазначенням транспортного обслуговування 34 3.4. Визначення програмного забезпечення нового туру у відповідності до визначеної тематики 37 3.5. Пошук та відбір партнерів–постачальників товарів та послуг в кожному пункті нового маршруту у відповідності до обраного класу обслуговування 39 3.6. Підготовка інформаційно–методичного та рекламного забезпечення туру 41 РОЗДІЛ 4. ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ПРОЦЕСІ РЕАЛІЗАЦІЇ РОЗРОБЛЕНОГО ТУРУ 45 ВИСНОВКИ 48 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 50 ДОДАТКИ 53

  8. Технологія торгівлі
    1. Класифікація і характеристика видів оптових посередників 3 2. Форми товароруху і визначальні фактори їх вибору 7 3. Охарактеризуйте будь-який з магазинів (за місцем проживання) Києва (визначте рівень його самостійності, організаційну підпорядкованість, форму власності, район діяльності, асортимент товарів, конкурентів, рівень організації обслуговування населення) 9 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 16

  9. Технологія харчування
    1. Режими харчування студентів 3 2. Технологія неферментативного солоду та його якісні показники 7 Список використаної літератури 11

  10. Технологія галузі
    1. Основні технологічні операції первинної обробки молока 3 2. Охарактеризуйте способи рафінації олії 6 3. Опишіть технологічну схему виробництва борошняних кондитерських виробів 10 4. Класифікація харчоконцентратів, їх біологічна та енергетична цінність 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 21

  11. Технологія управління персоналом
    1. Зробити порівняльний аналіз: технологій роботи рекрутингових агентств 2. Зробити порівняльний аналіз: різних процедур формування змісту оцінювання персоналу 3 Розробка опитувального листа для проведення інтерв"ю з кандидатами на посаду керівника, професіонала чи фахівця організації. Література.

  12. Технологія будівельних матеріалів
    1. Обґрунтувати способи зміцнення сталі 3 2. Дати характеристику пиляним матеріалам з деревини та обґрунтувати застосування у будівництві 6 3. Дати характеристику термопластичним полімерам та обґрунтувати їх застосування у будівництві 8 Список літератури 13

  13. Техніка та технологія галузі
    1. Обробка отворів шліфуванням 4 2. Лиття по виплавляємих моделях 9 3. Біологічно активні добавки 16 Використана література 18

  14. Технологія приготування їжі
    План 1 1. Первинна і теплова обробка круп, бобових, макаронних виробів, яєць і сиру. 2 Теплова обробка яєць 7 Первинна обробка сиру 8 2. Практичне завдання 8 3.Задача 9 4. Характеристика біологічної і харчової цінності риби і продуктів моря 9 Морепродукти 11 Санітарно – гігієнічні вимоги до якості риби 11 Дієта № 5а 12 Використана література: 15

  15. Технологія кондитерських виробів
    Зміст 1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3 2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10 Література 13

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua