Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Технологія приготування котлети по-київські (ID:2286)
| Размер: 17 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 0 грн. | Добавлена: 15.08.2003 |
СодержаниеВступ 3
1. Продукт 3
2. Технологія приготування котлети по-київські 7
Теплова обробка 8
Жарочні шафи 10
3. Вимоги до якості 12
Висновки 12
Використана література: 13

Просмотр
Просмотр Просмотреть с сайта...
Скачивание
См. также:
  1. Технологія приготування їжі
    План 1 1. Первинна і теплова обробка круп, бобових, макаронних виробів, яєць і сиру. 2 Теплова обробка яєць 7 Первинна обробка сиру 8 2. Практичне завдання 8 3.Задача 9 4. Характеристика біологічної і харчової цінності риби і продуктів моря 9 Морепродукти 11 Санітарно – гігієнічні вимоги до якості риби 11 Дієта № 5а 12 Використана література: 15

  2. Технологія приготування битків з м’яса яловичини, баранини, телятини чи свинини
    Вступ 3 1. Організаційна частина 5 2. Технологічна карта 8 3. Технологія готування 8 3.1. Вимоги до якості 17 3.2. Правила подачі 20 3.3. Калькуляція 21 4. Устаткування 21 Висновки 31 Використана література 33

  3. Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
    Зміст Вступ 3 1. Значення морепродуктів і страв з них для харчування людей 5 2. Кулінарна обробка морепродуктів 7 3. Асортимент страв з морепродуктів 10 5. Технологія приготування страв з морепродуктів 12 6. Організація роботи рибного цеху 16 7. Обладнання та інвентар 19 8. Охорона та безпека праці. 21 Висновок 23

  4. Технологія харчування
    1. Режими харчування студентів 3 2. Технологія неферментативного солоду та його якісні показники 7 Список використаної літератури 11

  5. Технологія торгівлі
    1. Класифікація і характеристика видів оптових посередників 3 2. Форми товароруху і визначальні фактори їх вибору 7 3. Охарактеризуйте будь-який з магазинів (за місцем проживання) Києва (визначте рівень його самостійності, організаційну підпорядкованість, форму власності, район діяльності, асортимент товарів, конкурентів, рівень організації обслуговування населення) 9 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 16

  6. Технологія галузі
    1. Основні технологічні операції первинної обробки молока 3 2. Охарактеризуйте способи рафінації олії 6 3. Опишіть технологічну схему виробництва борошняних кондитерських виробів 10 4. Класифікація харчоконцентратів, їх біологічна та енергетична цінність 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 21

  7. Технологія харчування контрольна
    Вступ 1.Сучасні погляди на роль харчових волокон у функціонуванні організму. Позитивний і негативний вплив 2. Сучасні погляди на фізіологічну роль холестерину. Чи небезпечне ваше харчування для життя. Висновки

  8. Техніка та технологія галузі
    1. Обробка отворів шліфуванням 4 2. Лиття по виплавляємих моделях 9 3. Біологічно активні добавки 16 Використана література 18

  9. Технологія туристичної діяльності
    1.Законодавчо - правове регулювання туристичної діяльності 3 2.Програма перебування туристів 8 Список використаної літератури 11 Додатки 12-15

  10. Технологія імунобіологічних препаратів
    1. Класи імуноглобулінів, їх функціональна характеристика. 3 2. Методи трансформації прокаріотичних клітин у біотехнології 6 3. Метод імуноблотингу та його застосування. 9 Література 12

  11. технологія ресторанної діяльності
    1. Матеріальні та соціально-культурні послуги як складові послуг харчування 3 2. Функціональна та технологічна структура ресторанного господарства 4 3. Функції меню та прейскурантів 9 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 14

  12. Технологія управління персоналом
    1. Зробити порівняльний аналіз: технологій роботи рекрутингових агентств 2. Зробити порівняльний аналіз: різних процедур формування змісту оцінювання персоналу 3 Розробка опитувального листа для проведення інтерв"ю з кандидатами на посаду керівника, професіонала чи фахівця організації. Література.

  13. Технологія кондитерських виробів
    Зміст 1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3 2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10 Література 13

  14. Управління як соціальна технологія
    Зміст 1. Управління як соціальна технологія 3 Література 10

  15. Технологія будівельних матеріалів
    1. Обґрунтувати способи зміцнення сталі 3 2. Дати характеристику пиляним матеріалам з деревини та обґрунтувати застосування у будівництві 6 3. Дати характеристику термопластичним полімерам та обґрунтувати їх застосування у будівництві 8 Список літератури 13

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua