Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Загальні технології харових виробництв (ID:23028)
| Размер: 280 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 29.08.2011 |
Содержание
1. Вимоги до якості зерна пшениці та ячменю, що використовуються для одержання крупи. Підготовка зерна у круп'яному виробництві. 3
2. Зміст та основні положення концепції збалансованого харчування людини. 10
3. Наведіть принципову схему виготовлення обсмаженої кави. 12
4. Дефекти та хвороби хліба. Вихід хліба та способи його підвищення. 15
Список використаної літератури. 19

Литература1. Головкина Л.С., Прокофьева С.А. Товароведение продовольственных товаров: курс лекций / Классический приватный ун-т. — 2-е изд., испр. и доп. — Запорожье : КПУ, 2008. — 500с. 2. Кочубей О.В., Поліщук Г.Є. Загальна технологія харчових виробництв та технологія галузі: Конспект лекцій для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" усіх форм навчання. — К. : НУХТ, 2007. — 170с. 3. Поліщук Г.Є. Теоретичні основи технології харчових виробництв. — К. : НУХТ, 2006. — 106с. 4. Прокофьева С.А. Товароведение продовольственных товаров: Курс лекций / Гуманитарный ун-т "Запорожский ин-т гос. и муниципального управления". — Запорожье : ГУ "ЗИГМУ", 2005. — 498с. 5. Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: підручник для студ. вищих навч. закл.. — 5-е вид., переробл. і доп. — К. : Лібра, 2008. — 600с. 6. Товажнянський Л.Л., Бухкало С.I., Капустенко П.О., [Орлова Є.І.] Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник. - К.: Центр навчальної літератури, 2005. - 496 с. 7. Ципріян В.І., Матасар І.Т., Слободкін В.І., Козярін І. П., Бардов В. Г.. Гігієна харчування з основами нутриціології: підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації:у 2 кн. / В.І. Ципріян (ред.). — К. : Медицина, 2007. — 544с.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Загальні технології харчових виробництв
    1. Напрями забезпечення ефективності виробництва (принцип оптимального варіанта і оптимізації технологічних процесів) 3 2. Вітаміни. Розподіл їх згідно з розчинністю. Фактори, що зумовлюють руйнування вітамінів — вплив кисню, світла, солей важких металів, теплової обробки. Стабілізація вітамінів. 10 Література 20

  2. Загальні технології харчових виробництв
    1. Способи отримання дифузійного соку у процесі виробництва цукру та їх характеристика. 3 2. Приймання, очистка і зберігання зерна. Умови зберігання зернової маси. 10 3. Види, характеристика та застосування хлібопекарських дріжджів. Вимоги ДСТУ до їх якості. 12 Література 17

  3. Контрольна робота з технології харчових виробництв
    1. Технологія приготування житнього хліба 3 2. Харчова цінність продуктів 9 Список використаної літератури 17

  4. Загальні технології
    1. Виробництво сухих продуктів дитячого та дієтичного харчування 3 2. Основна сировина для виготовлення карамелі, вимоги, що ставляться до неї (цукор, патока, фруктово-ягідна сировина) 9 Література 13

  5. Загальні технології
    1. Технологічна схема виробництва борошняних кондитерських виробів 3 2. Жирове та цукрове «посивіння» шоколаду 12 Література 15

  6. Загальні технології харчових продуктів
    1. Принципова технологічна схема виготовлення варених ковбас. Призначення основних технологічних стадій; 3 2.Технологія виготовлення вершкового масла. Сорти масла. Показники якості. 6 Література 15

  7. Загальні технології контрольна робота
    3. Основна сировина у виробництві харчо концентратів, її характеристика 3 4. Наведіть принципову схему виробництва кави та напоїв, що її заміняють 9 Література 14

  8. Контрольна робота загальні технології
    Зміст 1 1. Значення вуглеводів і харчових волокон для організму людини 3 2. Технологія приготування шоколаду та його якісні показники 10 Література 21

  9. Загальні технології харчового виробництва
    1. Виробництво макаронних виробів. Їх якісні показники. Стандарт на макаронні вироби 3 2. Мета замочування зерна. Для чого проводиться дизенфекція зерна? 8 3. Основні технологічні стадії приготування сухих вин. Умови оптимального здійснення процесу 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15

  10. Загальні технології харчової промисловості
    1. Наведіть технологічну схему виробництва питного молока. Показники його якості. 3 2. Вимоги щодо якості зерна пшениці та ячменю використовуваного для одержання круп. 9 Список використаної літератури. 16

  11. Спеціалізація підприємств і виробництв
    ЗМІСТ 1. Суспільні форми організації виробництва 3 2. Суть виробничої та загальної структури підприємства 7 3. Організаційні види виробництва 12 Література 14

  12. Загальна технологія харчових виробництв
    1.Напрями забезпечення ефективності виробництва (принципи найкращого використання енергії і обладнання). 3 2. Ліпіди. Прості і складні. Фізичні і хімічні властивості жирів. Автоокиснення. Зміни жирів під час термічного оброблення. Антиокисники. Ліпоїди: їх технологічне значення в різних виробництвах. 6 Список використаних джерел 13

  13. Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
    ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23

  14. Принципи і форми раціональної організації виробництв
    Принципи і форми раціональної організації виробництва Література

  15. Контрольна робота з методів контролю харчових виробництв
    План: План: 2 1. Види проб. Правила відбору проб. 3 2. Методи визначення білків в харчових продуктах 15 Література 19

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua