Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Використання біотехнологій у харчовій промисловості для малят (про ГМО, віт.Е) (ID:24030)
| Размер: 26 кб. | Объем: 21 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 15.08.2012 |
СодержаниеВступ 3
1. ГМО в дитячому харчуванні 4
2. БАД в харчуванні дітей 13
3. Контроль в Європі та Україні 17
Висновки 19
Список літератури 20

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Визначити фінансово-економічні передумови, які дозволять ініціювати справу про банкрутство, систематизувати перелік документів, які є підставою для подання заяви про ініціювання справи про банкрутство
    Визначити фінансово-економічні передумови, які дозволять ініціювати справу про банкрутство, систематизувати перелік документів, які є підставою для подання заяви про ініціювання справи про банкрутство. 2 Список використаної літератури 7

  2. Поняття про системи та використання теорії в науці про управління
    Вступ 3 1. Зародження та сутність теорії систем 4 2. Види і власності систем 8 3. Застосування теорії в практиці 12 4. Системний метод 14 5. Методи дослідження операцій 16 Висновки 20 Список використаної літератури 22

  3. Використання основних фондів у поліграфічній промисловості
    Вступ 3 1. Основні засоби як визначальний чинник ефективності діяльності поліграфічних підприємств 5 1.1. Сутність основних засобів та їх відтворення 5 1.2. Показники стану та ефективності основних засобів 10 1.3. Знос і амортизація основних засобів 13 1.4. Аналіз використання основного капіталу у поліграфічній промисловості 23 2. Аналіз використання основних фондів у ВАТ «Назва» 26 2.1. Загальні відомості про підприємство 26 2.2. Аналіз фінансовго стану ВАТ «Назва» 28 2.3. Аналіз стану та використання основних фондів 38 2.4. Удосконалення процесу формування та ефективності використання основного капіталу підприємств 40 Висновки 44 Література 47 Додаток. Фінансова звітність ВАТ «Назва» 50

  4. Проаналізувати Постанову Кабінету Міністрів України "Про затвердження інструкцій про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію
    1. Проаналізувати Постанову Кабінету Міністрів України "Про затвердження інструкцій про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави"// Офіційний вісник України. - 1998. - № 48. - Ст.1764. 3 2. Зробити зразкову експертизу наукової і практичної цінності обраних документів 7 3. Навести приклад Акта купівлі-продажу 16 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 17

  5. Аналіз використання робочого часу на підприємствах харчової промисловості
    ВСТУП 3 1. Характеристика підприємства ВАТ «Назва» 5 2. Методичні засади забезпечення бази для обліку робочого часу та аналізу його втрат 14 3. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів в кулінарному виробництві ВАТ «Назва» 21 ВИСНОВКИ 32 Список використаних джерел 34

  6. Аналіз використання робочого часу на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 4 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 6 2. Методичні основи економічного аналізу використання робочого часу 12 3. Аналіз використання робочого часу на підприємстві 15 Висновки 23 Список використаних джерел 25 Додатки 27

  7. Проаналізувати Постанову Кабінету Міністрів України "Про затвердження інструкцій про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави"
    1. Проаналізувати Постанову Кабінету Міністрів України "Про затвердження інструкцій про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави" 3 2. Зробити зразкову експертизу наукової і практичної цінності обраних документів. 11 3. Навести приклад Акта купівлі-продажу 13 Література 20

  8. Проаналізувати Постанову Кабінету Міністрів України "Про затвердження інструкцій про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави"
    1. Проаналізувати Постанову Кабінету Міністрів України "Про затвердження інструкцій про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави" 3 2. Зробити зразкову експертизу наукової і практичної цінності обраних документів. 13 3. Навести приклад Акта купівлі-продажу 15 Література 19

  9. Аналіз використання робочого часу на підприємствах харчової промисловості (на прикладі)
    1. Вступ 3 2. Коротка техніко-економічна характеристика підприємства 8 3. Методичні основи аналізу використання робочого часу 14 4. Аналітичні розрахунки за матеріалами підприємства 21 5. Висновки з економічного аналізу 29 Список використаної літератури 31 Додатки 33

  10. Ефективність використання трудових ресурсів та оплати праці на підприємстві харчової промисловості
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОЇ СИЛИ 5 1.1. Значення трудових ресурсів в діяльності підприємства 5 1.2. Показники ефективності використання трудових ресурсів 6 1.3. Сутність заробітної плати 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОЇ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ РЕСТОРАНУ „САЛЮТ” 13 2.1. Характеристика трудових ресурсів підприємства 13 2.3. Оцінка інтенсивності використання робочої сили 14 2.3. Аналіз рентабельності персоналу 17 2.4.Аналіз ефективності використання фонду заробітної плати 21 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОЇ СИЛИ НА ПІДПРИЄМСТВІ 23 ВИСНОВКИ 26 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 28 Додатки 31

  11. Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)
    Вступ 3 Розділ 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 5 1.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 5 1.2 Інтегральна оцінка фінансового стану підприємства 10 1.3 Діагностика банкрутства підприємства 15 1.4 Економічна сутність основних фондів 28 Розділ 2. Аналіз ефективності використання основних фондів ЗАТ „Фудс Компані” 32 2.1 Аналіз основних показників ефективності використання виробничих фондів підприємства 32 2.2 Резерви підвищення ефективності використовування основних засобів харчової галузі промисловості 39 Висновки 48 Список використаної літератури 50 Додатки 52-60 Основна мета даної роботи полягає у дослідженні ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості. Об`єкт дослідження – ефективність виробництва на підприємствах харчової промисловості у сучасних умовах. Предмет дослідження – аналіз ефективності використання основних фондів і виробничих потужностей підприємства харчової промисловості. Курсова робота складається із вступу, основної частини та висновків. У вступі обґрунтовується актуальність обраної теми, визначаються мета, завдання, об’єкт та предмет дослідження. Основна частина присвячена дослідженню поставленої проблеми. У висновках сформульовано основні результати дослідження.

  12. Аналіз чистого прибутку та його використання на підприємстві харчової промисловості (на прикладі підприємства)
    Вступ 3 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 5 1.1. Аналіз фінансово-господарської діяльності 5 1.2. Дослідження виробничого процесу 10 1.3. Ефективність використання трудових ресурсів, кадрова політика 14 1.4. Аналіз обслуговуючої виробничої системи 18 2. Методичні основи економічного аналізу прибутку підприємства 20 2.1. Прибуток підприємства та методика його розрахунку 20 2.2. Джерела формування прибутку підприємства 30 2.3. Напрями використання прибутку підприємства 34 3. Аналітичні розрахунки на матеріалах підприємства 40 3.1. Розрахунок чистого прибутку підприємства 40 3.2. Управління формуванням прибутку підприємства з метою його оптимізації 48 3.3. Аналіз розподілу прибутку підприємства 52 Висновки та пропозиції 56 Список літератури 61 Додатки 65-72 Предметом дослідження даної роботі є економічні відносини, що складаються в процесі управління прибутком підприємства. Об’єктом дослідження даної роботи є система управління формуванням та використанням прибутку підприємства на прикладі підприємства ресторанного господарства ТОВ „Маргарит”. Метою роботи є дослідити теоретичні основи управління прибутком підприємства, проаналізувати систему управління прибутком, визначити напрямки та розробити конкретні пропозиції щодо підвищення ефективності управління прибутком підприємства. Робота насичена графічним матеріалом: таблиці, діаграми, формули, аналіз, висновки

  13. Державне регелювання ринку товарної групи; залишки і відходи харчової промисловості, готові корми для тварин
    Вступ 3 1. Основні завдання держави в галузі 5 2. Регулювання якості та безпеки кормів 6 3. Обґрунтування перспектив прийняття проекту Закону України "Про Корми" 8 Висновок 11 Література 13 Додаток 1 14-23

  14. Використання експертних методів для оцінки ризику проекту
    Вступ 3 1. Сутність експертних методів оцінки ризику 4 2. Особливості використання експертних систем 6 3. Архітектура і основні компоненти інтелектуальної системи прийняття рішень 11 4. Міжнародний досвід щодо аналізу «ризику» проекту 19 Висновки 25 Список використаної літератури 26

  15. Використання екскспертних методів для оцінки ризику проекту
    Вступ 3 1. Характеристика та види проектних ризиків 4 2. Сутність експертних методів оцінки ризику 11 Висновки 20 Список використаної літератури 21

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua