Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Аналіз фінансового стану ВАТ "Готельний комплекс “Назва» (ID:24164)
| Размер: 26 кб. | Объем: 8 стр. | Стоимость: 45 грн. | Добавлена: 15.08.2012 |
СодержаниеДинаміка активів
Структура активів
Динаміка пасивів
Структура пасивів
Аналіз активу балансу
Аналіз пасиву балансу
Оцінка ліквідності підприємства.
Оцінка довгострокової платоспроможності
Оцінка рентабельності
Висновок
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Аналіз фінансового стану ВАТ «Готельний комплекс "Назва"
    Аналіз фінансового стану ВАТ «Готельний комплекс "Назва" Динаміка активів Структура активів Динаміка пасивів Структура пасивів Аналіз активу балансу Аналіз пасиву балансу Оцінка ліквідності підприємства. Оцінка довгострокової платоспроможності Оцінка рентабельності Висновок

  2. Аналіз фінансового стану ВАТ "Пансіонат “Назва»
    Аналіз фінансового стану ВАТ "Пансіонат “Назва» Динаміка активів Структура активів Динаміка пасивів Структура пасивів Аналіз активу балансу Аналіз пасиву балансу Оцінка ліквідності підприємства. Оцінка довгострокової платоспроможності Оцінка рентабельності Висновок

  3. Аналіз фінансового стану ВАТ "Готель “Назва»
    Аналіз фінансового стану ВАТ "Готель “Назва» Динаміка активів Структура активів Динаміка пасивів Структура пасивів Аналіз активу балансу Аналіз пасиву балансу Оцінка ліквідності підприємства. Оцінка довгострокової платоспроможності Оцінка рентабельності Висновок

  4. Аналіз фінансового стану ВАТ "Туристична фiрма "Назва"
    Аналіз фінансового стану ВАТ "Туристична фiрма "Назва" Динаміка активів Структура активів Динаміка пасивів Структура пасивів Аналіз активу балансу Аналіз пасиву балансу Оцінка ліквідності підприємства. Оцінка довгострокової платоспроможності Оцінка рентабельності Висновок

  5. Аналіз ефективності ремонту і модернізації основних засобів на підприємстві готельного господарства на прикладі ВАТ «Готельний комплекс
    Вступ 3 1. Теоретичні основи управління основними засобами готельного господарства 5 1.1. Економічна сутність основних засобів та їх класифікація 5 1.2. Законодавче регулювання управління основними засобами 10 2. Аналіз технічного стану, руху та ефективності використання основних засобів на прикладів готелю ВАТ«Готельний комплекс « » 15 2.1. Організаційно-економічна характеристика готелю 15 2.2. Аналіз технічного стану та руху основних засобів 17 2.3. Аналіз ефективності використання основних засобів 19 3. Пропозиції по підвищенню технічного стану та ефективності використання основних засобів 29 Висновки 35 Література 39 Додаток. Фінансова звітність ВАТ «Готельний комплекс « » 42

  6. Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
    Вступ 3 1. Роль організації харчування в обслуговуванні туристів готельними комплексами 5 1.1 Напрямки зростання ефективності функціонування підприємств харчування на ринку туристичних послуг 5 1.2 Організація обслуговування споживачів підприємствами громадського харчування готельного комплекса 10 2. Аналіз організації харчування туристів у готелі “Русь” 15 2.1. Інфраструктура готеля “Русь” та її ефективність 15 2.2 Розробка рекомендації, щодо вдосконалення обслуговування туристів що проживають у готелі “Русь” 22 Висновки і пропозиції 30 Список використаної літератури 33

  7. Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
    Вступ 3 1. Характеристика закладів ресторанного господарства ВАТГотельний комплекс “Русь” 7 1.1. Місце закладів ресторанного господарства та характеристика контингенту туристів готельного комплексу “Русь” 7 1.2. Характеристика торгових приміщень (обладнання, столова, білизна столовий посуд та прибори) 13 1.3 Методи і види обслуговування та умови харчування туристів 15 2. Характеристика форм обслуговування туристів 20 2.1 Організація обслуговування в номерах 20 2.2 Організація обслуговування туристів індивідуально та в групах 20 2.3 Організація обслуговування ділових туристів 21 2.4 Обслуговування VIP туристів 26 3. Спеціальні форми обслуговування туристів в ресторанному комплексі. 28 3.1 Організація дегустацій 28 3.2 Організація обслуговування тематичних свят (свадьба, дні народження, ювілеї) 29 Висновки і пропозиції 31 Список використаної літератури 34 Додаток 36-39

  8. Аналіз фінансового стану ВАТ
    Аналіз фінансового стану ВАТ "Готельний комплексНазва» Динаміка активів Структура активів Динаміка пасивів Структура пасивів Аналіз активу балансу Аналіз пасиву балансу Оцінка ліквідності підприємства. Оцінка довгострокової платоспроможності Оцінка рентабельності Висновок

  9. Оцінювання фінансового стану підприємств (на прикладі ВАТ)
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади оцінки фінансового стану підприємства 5 1.1. Cутність фінансового стану підприємства 5 1.2. Інформаційне забезпечення оцінки фінансового стану підприємства 9 1.3. Систематизація методів оцінки фінансового стану підприємства 14 Розділ 2. Аналіз та оцінка інвестиційної політики підприємства 20 2.1. Техніко-економічна характеристика Відкритого акціонерного товариства «НАЗВА». 20 2.2. Показники, що характеризують структуру капіталу та майна підприємства. 27 2.3. Оцінка фінансової стійкості підприємства. 30 2.4. Показники ліквідності балансу підприємства. 35 2.5. Показники прибутковості та ділової активності підприємства 40 Розділ 3. Основні напрями покращення фінансового стану підприємства 43 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 52 Література 55 Додатки 57-63

  10. Провести комплексний фінансовий аналіз фінансововго стану господарюючого суб’єкта ( КОМПЛЕКСНИЙ АНАЛІЗ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА )
    ВСТУП……………………………………………………………………….. 2 РОЗДІЛ 1. ПОПЕРЕДНІЙ ОГЛЯД ЕКОНОМІЧНОГО І ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА………………….. 3 1.1. Характеристика загальної спрямованості фінансово-господарської діяльності підприємства…………………………………………………….. 3 1.2. Характеристика макроекономічного середовища……………………. 7 1.3. Характеристика галузі………………………………………………….. 10 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА МАЙНОВОГО СТАНУ ВАТ « »…… 12 2.1 Оцінка майнового стану ВАТ « »………………………………… 12 2.2 Оцінка фінансового стану ВАТ « »………………………………. РОЗДІЛ 3. ОЦІНКА І АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ « »……………….. 25 3.1 Оцінка ділової активності підприємства………………………………. 25 3.2. Оцінка рентабельності ВАТ « »………………………………….. 27 3.3 Комплексна оцінка результатів діяльності по методиці “Дюпон”….. 29 3.4 Оцінка виробничої (основної) діяльності підприємства……………… 32 3.5. Оцінка ефективності використання ресурсів…………………………. 33 3.6. Оцінка податкової політики підприємства……………………………. 35 ВИСНОВКИ…………………………………………………………………. 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………….. 39

  11. Аналіз фінансової звітності ВАТ "Назва"
    12 таблиць, аналіз, висновки Практична робота Звітність у додатку

  12. Аналіз фінансово-господарського стану ВАТ „Етрекс-1”
    Оцінювання ліквідності підприємства Оцінка фінансової стійкості (тривалості) Додатки

  13. Аналіз фінансово - господарської діяльності ВАТ "Назва" (торгівельне під-во)
    Динаміка фінансово–економічних показників 3 роки Аналіз ліквідності балансу 3 роки Аналіз платоспроможності Коефіцієнт покриття Коефіцієнт абсолютної ліквідності Проміжний коефіцієнт ліквідності Показники платоспроможності Оцінка фінансову стійкість, прибутковість та ділову активність підприємства Коефіцієнт забезпеченості матеріальних запасів ВОК Коефіцієнт маневреності власних коштів Коефіцієнт автономії Коефіцієнт співвідношення позикових і власних коштів Коефіцієнт забезпечення власними коштами Коефіцієнт накопичення зносу Економічне обґрунтування, висновок

  14. Аналіз фінансового стану підприємства
    ПЛАН Вступ 1. Розділ 1 методологічні аспекти аналізу фінансового стану підприємства 1.1. Роль фінансового аналізу у забезпеченні діяльності підприємства 1.2. Методика оцінки фінансової стійкості підприємства 1.3. Методологія аналізу ліквідності балансу 1.4. Система фінансових коефіцієнтів та їх роль в аналізі фінансової стійкості підприємства 2. Аналіз фінансового стану підприємства 2.1. Загальна організаційно-економічна характеристика підприємства 2.2. Аналіз платоспроможності підприємства 2.3. Оцінка структури формування фінансових джерел та їх використання 2.4. Аналіз ділової активності та рентабельності 3. Заходи по забезпеченню фінансової стійкості підприємства 3.1. Заходи підвищення прибутковості 3.2. Шляхи підвищення ефективного використання основного капіталу 3.3. Заходи підвищення ефективного використання оборотних коштів ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ

  15. Аналіз фінансового стану готелю
    Динаміка та структура активів Структуру активів Динаміка та структура пасивів Аналіз активу балансу Аналіз пасиву балансу Оцінка ліквідності підприємства Оцінка довгострокової платоспроможності Оцінка рентабельності Додатки. Звітність

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua