Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Проектування складу структурних одиниць. Визначення рівня централізації менеджменту (ID:24654)
| Размер: 181 кб. | Объем: 22 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 15.08.2012 |
Содержание1. Проектування складу структурних одиниць. Визначення рівня централізації менеджменту 3
2. Дизайн організації як набір параметрів, що визначають рівні поділу праці та координування 10
3. Координаційні механізми дизайну. Рівні організаційних змін 17
ЛІТЕРАТУРА 22

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Аналіз показників складу, структури і технічного рівня основних фондів підприємства
    Аналіз показників складу, структури і технічного рівня основних фондів підприємства 2 Список використаної літератури 14

  2. Методологічні аспекти визначення складу витрат, які включаються у собівартість продукції
    Вступ 3 Методологічні аспекти визначення складу витрат, які включаються у собівартість продукції 4 1. Сутність собівартості продукції 4 2. Витрати виробництва та їх класифікація 8 3. Процес управління витратами на підприємстві 18 Висновок 22 Задача 24 Вартість устаткування цеху 130 тис. грн. З першого березня введено в експлуатацію устаткування вартістю 2,5 тис. грн. Обсяг випуску продукції 300 тонн. Ціна за 1 т 22 тис. Грн. Виробнича потужність 500 т. Визначити величину фондовіддачі устаткування та коефіціент інтенсивного використання устаткування. Література 25

  3. Статистичне визначення рівня життя населення
    Зміст 1. ВИЗНАЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОГО ЗМІСТУ КАТЕГОРІЇ І ЇЇ КЛАСИФІКАЦІЇ 3 2. СУЧАСНИЙ СТАН СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ЯВИЩА 8 3. СТАТИСТИЧНІ ПОКАЗНИКИ РІВНЯ, СТРУКТУРИ ТА ДИНАМІКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ЯВИЩА 11 4. СТАТИСТИЧНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ (розрахунки) 17 ПРОПОЗИЦІЇ І ВИСНОВКИ 27 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 29

  4. Теорія і методика ландшафтного проектування – реферат. «Дослідження зарубіжного та вітчизняного досвіду проектування скверів та парків»
    Вступ 4 1. Досвід використання малих архітектурних форм в проектуванні парків та скверів 5 2. Проектування освітлення парків та скверів 8 3. Проектування паркових квітників 10 Висновок 16 Список використаної літератури 18 Додатки 19

  5. Суб’єкти міжнародного економічного права. Різні концептуальні підходи до визначення складу суб’єктів міжнародного економічного права
    Субъекты международного экономического права План: Вступ 3 1. Загальна характеристика міжнародного економічного права 4 2. Концептуальні підходи до визначення поняття суб’єкта міжнародного права 9 3. Міжнародні економічні організації, як суб’єкт міждержавних економічних відносин 17 3.1. Поняття, класифікація та система міжнародних економічних організацій. 19 3.2. Міжнародна правосуб'єктність та міжнародно-правовий статус міжнародних економічних організацій. 20 3.3. Міжнародні неурядові економічні організації. 23 3.4. Характеристика міжнародних економічних організацій 27 4. Держава як суб'єкт міжнародного економічного права 35 Висновок 39 Список використаної літератури 41 Мета роботи. Дослідити та охарактеризувати суб’єкти міжнародного економічного права. Об’єкт курсової роботи. Суб’єкти міжнародного економічного права.

  6. Ефекти раціональної централізації створення інтегрованих форм бізнесу
    Вступ 3 1. Стратегії організаційно-структурного розвитку виробничих підприємств 4 2. Мотиви, форми і напрями інтеграційних процесів на виробничих підприємствах 7 3. Вибір форм і напрямів організаційно-структурного розвитку виробничого підприємства в контексті стратегії інтеграційного зростання 12 Висновки 15 Література 17

  7. Переклад фразеологічних одиниць в творах С. Моема
    Вступ…………………………………………………………………………………3 Розділ І. Національно–культурна специфіка фразеологізмів……………………5 1.1 Фразеологічні одиниці та їхні основні ознаки……………………..…..5 1.2 Семантичні типи фразеологічних одиниць…………………….………7 1.3 Національно – культурні особливості фразеологізмів…………...…….9 Висновки до Розділу І……………………………………………………………...13 Розділ ІІ. Переклад фразеологічних одиниць в творах С. Моема……………….14 2.1 Проблема одиниці перекладу у фразеологічному аспекті…………….14 2.2 Національно-культурний диференціал природи фразеологічних одиниць у прозі С. Моема та її перекладу українською мовою……………...…20 Висновки до Розділу ІІ………………………………………………………….…29 Висновки……………………………………………………………………………30 Список використаних джерел……………………………………………………..32

  8. Керівництво готелю «О, що знаходиться у Севастополі передбачило у ціновій стратегії для стимулювання збуту введення наступних цінових модифікацій: сконто, оптові і сезонні знижки. Визначте базову ціну послуги розміщення у готелі, та розрахуйте яким чином вона зміниться, якщо собівартість проживання у 2-місному номері складає 190 грн.,у одномісному - 220 грн. а норма прибутку для визначення базового рівня ціни 35%.
    Керівництво готелю «О, що знаходиться у Севастополі передбачило у ціновій стратегії для стимулювання збуту введення наступних цінових модифікацій: сконто, оптові і сезонні знижки. Визначте базову ціну послуги розміщення у готелі, та розрахуйте яким чином вона зміниться, якщо собівартість проживання у 2-місному номері складає 190 грн.,у одномісному - 220 грн. а норма прибутку для визначення базового рівня ціни 35%.

  9. Відтворення національно-культурного компоненту при перекладі фразеологічних одиниць (на основі творів Вільяма Сомерсета Моема)
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИВЧЕННЯ ЛІНГВОКУЛЬТУРОЛОГІЧНОЇ СПЕЦИФІКИ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ 7 1.1 Фразеологізми як функціональні одиниці мови і мовлення 7 1.2 Лінгвокультурологічна класифікація фразеологічних одиниць 21 1.3 Міжмовні відмінності фразеологічних одиниць 35 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ І 44 РОЗДІЛ ІІ. ПОРІВНЯЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ У ПРОЗІ С.МОЕМА ТА ЇЇ ПЕРЕКЛАДАХ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ 46 2.1 Національно-культурна специфіка англійської фразеології 46 2.2 Проблема одиниці перекладу у фразеологічному аспекті 55 2.3 Національно-культурний диференціал природи фразеологічних одиниць у прозі С. Моема та її перекладах українською мовою 72 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ ІІ 82 ВИСНОВКИ 84 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 89

  10. Державне регулювання структурних зрушень та інвестиційної діяльності
    Вступ 2 2. Пріоритети в соціально-економічному розвитку 7 3. Критерії визначення державних пріоритетів 10 4. Методи впливу на структурні зрушення в економіці 12 5. Фактори структурних зрушень в економіці 17 Висновки 24 Список використаної літератури 25

  11. Державне регулювання структурних зрушень та інвестиційної діяльності
    1. Поняття структури економіки. Види структур 3 2. Пріоритети в соціально-економічному розвитку 7 3. Критерії визначення державних пріоритетів 10 4. Методи впливу на структурні зрушення в економіці 14 5. Фактори структурних зрушень в економіці 19 ВИСНОВОК 26 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30

  12. Статистичний аналіз структури та структурних змін експорту та імпорту
    Вступ 3 1. Експорт та імпорт як об’єкт статистичного вивчення. 4 2. Визначення структури та структурних змін в економічному аналізі. 14 3. Статистичний аналіз структури зрушень та змін. 19 Висновок 23 Список використаної літератури 24

  13. Статистичний аналіз структури та структурних змін експорту та імпорту
    Вступ 3 1. Експорт та імпорт як об’єкт статистичного вивчення. 4 2. Визначення структури та структурних змін в економічному аналізі. 14 3. Статистичний аналіз структури зрушень та змін. 19 Висновок 23 Список використаної літератури 24

  14. Визначити тривалість технологічного циклу за даними табл.№4.1 обробки партії виробів, яка складається із 4-х одиниць при всіх видах руху деталей.
    Задача. Визначити тривалість технологічного циклу за даними табл.№4.1 обробки партії виробів, яка складається із 4-х одиниць при всіх видах руху деталей. Кожна операція виконується на одному обладнанні, величина передавальної партії 1. Побудувати графіки виду руху деталей. Дати висновки за результатами розрахунків. Тривалість І-ї операції (хв)-3, ІІ-їоперації- 2, ІІІ-їоперації- 4, VI-ї -5.

  15. Організація роботи структурних підрозділів що надають додаткові послуги в ресторанному господарстві
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОБОТИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ЩО НАДАЮТЬ ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ 4 1.1.Ресторан як ланка системи громадського харчування 4 1.2. Управління підприємством громадського харчування 7 1.3. Структура системи управління підприємствами громадського харчування 10 РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ТУРИСТ” 14 РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ТУРИСТ” 20 РОЗДІЛ 4. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ТУРИСТ” 27 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 30 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 33 Перелік графічного матеріалу Таблиця 2.1. Економічні показники діяльності Готельного комплексу „Турист” Рис. 2.1. Динаміка доходу, чистого доходу та валового прибутку Готельного комплексу „Турист” за 2003-2005 роки Рис. 2.2. Динаміка фінансових результатів від операційної діяльності, від звичайної діяльності та чистого прибутку Готельного комплексу „Турист” за 2003-2005 роки Рис. 2.3. Динаміка податку на додану вартість, адміністративних витрат, витрат на збут та інших операційних витрат Готельного комплексу „Турист” за 2003-2005 роки Додаток А. Організаційна структура Готельного комплексу „Турист” Додаток Б. Баланс за 2005 рік Додаток В. Баланс за 2004 рік Додаток Г. Звіт про фінансові результати за 2005 рік Додаток Д. Звіт про фінансові результати за 2004 рік Метою є дослідження роботи структурних підрозділів, що надають додаткові послуги у ресторанному господарстві. Завданням даного дослідження є: - дослідження теоретичної бази організації роботи структурних підрозділів підприємств ресторанного господарства; - проведення аналізу роботи структурного підрозділу такого підприємства на конкретному прикладі; - виявлення недоліків у роботі структурного підрозділу; - розроблення рекомендацій щодо удосконалення роботи підприємства. Предметом дослідження є організація діяльності ресторану Готельного комплексу „Турист”. Під час дослідження використовувались роботи таких вчених як Аграновський Є.Д., Гречникова І.М., Коршунов М. В., Кузнєцова Н.М., Радченко Л.О. та інші, а також статистичний матеріал підприємства за 2003-2005 роки

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua