Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Загальні засади декларування (ID:24715)
| Размер: 16 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 15.08.2012 |
Содержание
1. Загальні засади декларування 3
2. Декларування в режимі імпорту 6
3. Декларування в режимі експорту 14
Список використаної літератури 18

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Загальні засади конституційного та суспільного ладу
    Вступ 4 1. Загальна характеристика конституційного ладу 6 1.1. Поняття конституційного ладу 6 1.2. Характеристика конституційного ладу 8 1.3. Поняття та система засад конституційного ладу 11 2. Юридична характеристика засад конституційного ладу України 13 2.1. Гуманістичні засади конституціного ладу України 13 2.2. Республіканська форма правління та унітарний державний устрій України 18 2.3. Характеристики України як конституційної держави 24 2.4.Економічні, політичні, соціальні та духовно-культурні засади конституційного ладу 34 Висновки 41 Список використаної літератури: 45 Мета та завдання дослідження. Метою даною курсової роботи є теоретичний огляд загальних засад конституціного ладу України.Предметом дослідження є загальні засади конституціного і суспільного ладу.

  2. Поняття декларування товарів
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ПОНЯТТЯ ДЕКЛАРУВАННЯ ТОВАРІВ 6 1. Визначення поняття „митна декларація” у митному законодавстві України 6 1.2. Процедура декларування 9 РОЗДІЛ 2. ВИДИ ДЕКЛАРУВАННЯ 12 2.1. Типи декларацій та загальні вимоги до оформлення вантажно-митної декларації (ВМД) 12 2.2. Тимчасова, неповна та періодична митна декларація 27 РОЗДІЛ 3. ВИПАДКИ ОБОВ’ЯЗКОВОГО ПИСЬМОВОГО ДЕКЛАРУВАННЯ ТОВАРІВ ГРОМАДЯН, ПІДПРИЄМСТВ 30 3.1. Загальний порядок декларування товарів та інших предметів 30 3.2. Місце і строки декларування 32 ВИСНОВКИ 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 42

  3. Декларування прибутку підприємства
    ЗМІСТ Вступ 3 1. ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ПРИБУТКУ ТА ПОРЯДОК ЙОГО ФОРМУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 5 1.1. Прибуток підприємства, джерела його формування 5 1.2. Напрями використання прибутку підприємства 9 2. УПРАВЛІННЯ ФОРМУВАННЯМ ПРИБУТКУ ТОВ «ЛЕГІОН» 17 2.1. Основні техніко-економічні показники діяльності підприємства 17 2.2. Особливості планування та використання прибутку підприємства 26 2.3. Особливості декларування прибутку підприємства 31 3. АНАЛІЗ ЗАГАЛЬНОГО ОБСЯГУ, ДИНАМІКИ ТА ДЖЕРЕЛ ФОРМУВАННЯ ПРИБУТКУ ТОВ „ЛЕГІОН” 36 3.1. Аналізі розподілу прибутку підприємства 36 3.2. Напрямки підвищення ефективного використання прибутку 39 Висновки та пропозиції 43 Література 45 Додатки. Схеми, діаграми 47 Метою курсової роботи є комплексне теоретичне обґрунтування економічної природи і призначення прибутку, його місця у фінансовому забезпеченні розвитку підприємств, а також розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення формування, планування, розподілу прибутку вітчизняних підприємств. Предметом дослідження роботі є економічні відносини, що складаються в процесі управління формуванням та використанням прибутку підприємств. Об’єктом дослідження даної роботи є система управління формуванням та використанням прибутку ТОВ „Легіон”. Завданням роботи є: дослідити сутність прибутку підприємства, порядок його формування та використання; здійснити аналіз управління формуванням прибутку на підприємстві; подати оцінку ефективності використання прибутку підприємством; визначити напрями удосконалення управління прибутком підприємства. Хронологічними межами роботи є 2000-2005 роки. Літературною базою слугують законодавчі та нормативні акти, підручники Білоуса О.Г., Панченко Є.Г. „Менеджмент: конкурентноздатність і ефективність”, Криворучко М.І.. Петровського В.В. „Облік та аналіз фінансових активів”, Поддєрьогіна А.М. „Фінанси підприємств”, Шершньової З.Є., Оборської С.В. „Стратегічне управління”

  4. Декларування історичних цінностей та предметів, що становлять склад національного багатства України в режимі імпорту і експорту
    Вступ 3 Розділ 1. Загальні засади декларування в режимі імпорту і експорту 5 1.1. Митне оформлення його місце та значення в митній справі 5 1.2. Декларування в режимі імпорту 15 1.3. Декларування в режимі експорту 20 Розділ 2. Декларування історичних цінностей та предметів, що становлять склад національного багатства України в режимі імпорту і експорту 24 2.1. Поняття та розмежування історичних цінностей та предметів, що становлять склад національного багатства України 24 2.2. Декларування історичних цінностей України в режимі імпорту і експорту 25 2.2. Декларування предметів, що становлять склад національного багатства України в режимі імпорту і експорту 32 Розділ 3. Запобігання незаконному обігу історичних цінностей та предметів, що становлять склад національного багатства України в режимі імпорту і експорту 34 3.1. Порушення в галузі обігу історичних цінностей та предметів, що становлять склад національного багатства України в режимі імпорту і експорту 34 3.2. Контрабанда та відповідальність за її здійснення 39 3.3. Профілактика та протидія в обігу історичних цінностей та предметів, що становлять склад національного багатства України в режимі імпорту і експорту 43 Висновки 47 Список джерел 49

  5. Загальні технології
    1. Виробництво сухих продуктів дитячого та дієтичного харчування 3 2. Основна сировина для виготовлення карамелі, вимоги, що ставляться до неї (цукор, патока, фруктово-ягідна сировина) 9 Література 13

  6. Загальні технології
    1. Технологічна схема виробництва борошняних кондитерських виробів 3 2. Жирове та цукрове «посивіння» шоколаду 12 Література 15

  7. Загальні принципи випуску облігацій
    Вступ 3 1. Нормативно-правове регулювання випуску облігацій в Україні 3 2. Випуск облігацій 5 Висновки 8 Список використаної літератури 9

  8. Загальні підстави із заподіяння (м) шкоди
    Вступ 3 1. Поняття і значення зобов’язань, що виникають внаслідок заподіяння шкоди. 4 2. Загальні підстави відповідальності за заподіяння шкоди 15 3. Особливості відшкодування моральної шкоди 17 Висновки 20 Список літератури 23

  9. Загальні технології харчової промисловості
    1. Наведіть технологічну схему виробництва питного молока. Показники його якості. 3 2. Вимоги щодо якості зерна пшениці та ячменю використовуваного для одержання круп. 9 Список використаної літератури. 16

  10. Загальні вчення про право
    Зміст 1. Поняття і ознаки права. Суттєві риси права. Ознаки права. Проблеми співвідношення права і держави. Соціальна цінність права. 3 2. Принципи права 7 3. Функції, структура та форми права 9 4. Правоутворення як процес самоорганізації права. Правотворча діяльність суспільства і держави. Види правотворчості 12 Задача 14 Список використаної літератури 15

  11. Загальні технології харових виробництв
    1. Вимоги до якості зерна пшениці та ячменю, що використовуються для одержання крупи. Підготовка зерна у круп'яному виробництві. 3 2. Зміст та основні положення концепції збалансованого харчування людини. 10 3. Наведіть принципову схему виготовлення обсмаженої кави. 12 4. Дефекти та хвороби хліба. Вихід хліба та способи його підвищення. 15 Список використаної літератури. 19

  12. Загальні історія держави і права
    1. Причини падіння Римської імперії 3 2. Державний лад Франкського королівства 6 3. Прередумови становлення абсолютної монархії в Росії, її особливості 7 4. Які стани представляли депутати Генеральних Штітів 9 5. Судова реформа 1864 року в Росії 9 Література: 12

  13. Загальні технології харчового виробництва
    1. Виробництво макаронних виробів. Їх якісні показники. Стандарт на макаронні вироби 3 2. Мета замочування зерна. Для чого проводиться дизенфекція зерна? 8 3. Основні технологічні стадії приготування сухих вин. Умови оптимального здійснення процесу 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15

  14. Мета логістики та її загальні завдання
    ВСТУП 3 1. Мета логістики та її загальні завдання 4 2. Фінансові потоки та їх класифікація 9 3. Розвиток логістики в Італії 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 17

  15. Загальні технології харчових виробництв
    1. Напрями забезпечення ефективності виробництва (принцип оптимального варіанта і оптимізації технологічних процесів) 3 2. Вітаміни. Розподіл їх згідно з розчинністю. Фактори, що зумовлюють руйнування вітамінів — вплив кисню, світла, солей важких металів, теплової обробки. Стабілізація вітамінів. 10 Література 20

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua