Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
ЗадачаТема: Визначити тривалість технологічного циклу за даними табл.№4.1 обробки партії виробів, яка складається із 4-х одиниць при всіх видах руху деталей. (ID:24813)
| Размер: 35 кб. | Объем: 2 стр. | Стоимость: 30 грн. | Добавлена: 16.08.2012 |
СодержаниеЗадача.
Визначити тривалість технологічного циклу за даними табл.№4.1 обробки партії виробів, яка складається із 4-х одиниць при всіх видах руху деталей. Кожна операція виконується на одному обладнанні, величина передавальної партії 1. Побудувати графіки виду руху деталей. Дати висновки за результатами розрахунків. Тривалість І-ї операції (хв)-3, ІІ-їоперації- 2, ІІІ-їоперації- 4, VI-ї -5.
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Формування споживчих властивостей варених ковбасних виробів впродовж технологічного процесу
    Вступ 3 1. Характеристика якості та безпечності основної сировини для варених ковбасних виробів. 5 2. Характеристика основних етапів технології варених ковбасних виробів 18 3. Характеристика режиму зберігання варених ковбасних виробів в умовах підприємства громадського харчування 21 4. Формування органолептичних та фізико-хімічних властивостей варених ковбасних виробів в процесі виготовлення 26 5. Упакування та маркування варених ковбасних виробів 34 Висновки та пропозиції 37 Список використаних джерел 40

  2. Особливості технологічного процесу використання круп та овочів для виробництва страв і виробів в кафе
    Вступ 3 1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5 1.1. Значення овочів та круп у харчуванні людини 5 1.2. Технологічний процес обробки овочів 11 1.3. Форми нарізування овочей і її кулінарне використання 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА КАФЕ «ххх» 16 2.1. Характеристика кафе «ххх» 16 2.2. Аналіз існуючих технологій виробництва страв з овочів та круп в кафе «ххх» 23 2.3. Біохімічні зміни харчових речовин в процесі приготування 33 3.1. Характеристика нових технологій овочевих страв у ресторанному господарстві 35 3.2. Переваги нової технології 42 ВИСНОВКИ 50 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 53

  3. Відтворення національно-культурного компоненту при перекладі фразеологічних одиниць (на основі творів Вільяма Сомерсета Моема)
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИВЧЕННЯ ЛІНГВОКУЛЬТУРОЛОГІЧНОЇ СПЕЦИФІКИ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ 7 1.1 Фразеологізми як функціональні одиниці мови і мовлення 7 1.2 Лінгвокультурологічна класифікація фразеологічних одиниць 21 1.3 Міжмовні відмінності фразеологічних одиниць 35 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ І 44 РОЗДІЛ ІІ. ПОРІВНЯЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ У ПРОЗІ С.МОЕМА ТА ЇЇ ПЕРЕКЛАДАХ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ 46 2.1 Національно-культурна специфіка англійської фразеології 46 2.2 Проблема одиниці перекладу у фразеологічному аспекті 55 2.3 Національно-культурний диференціал природи фразеологічних одиниць у прозі С. Моема та її перекладах українською мовою 72 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ ІІ 82 ВИСНОВКИ 84 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 89

  4. Яка логіка алгоритмізації керування операціями? 3 1.2. В чому полягає сутність операційної системи? 9 1.3. В чому полягає задача встановлення тривалості життєвого циклу операційної системи? 13
    1. Завдання 1 3 1.1. Яка логіка алгоритмізації керування операціями? 3 1.2. В чому полягає сутність операційної системи? 9 1.3. В чому полягає задача встановлення тривалості життєвого циклу операційної системи? 13 2. Завдання 2 18 Тести 18 У кожному тесті необхідно вибрати одну правильну відповідь із запропонованих. 2. Методи оцінки рівня якості продукції: 3. «Зірка якості» включає наступні елементи: 4. Методи забезпечення ресурсами: 3. Завдання 3 20 Вимагає розв'язання задачі з поясненням. Група підприємців має намір заснувати приватну медичну фірму. Якщо стан ринку буде сприятливим, то вони отримуватимуть річний прибуток в обсязі 100 000 ум. од.; якщо ж ринок буде несприятливим, то втрати становитимуть 40 000 ум. од. Також вони можуть замовити проведення маркетингових досліджень, вартість яких 5 000 ум. од. Результати дослідження можуть бути позитивними чи негативними. Необхідно побудувати дерево рішень і на основі його аналізу обрати оптимальну стратегію поведінки у визначених умовах. Список використаної літератури 22

  5. Організація надання послуг з виготовлення кулінарної продукції та кондитерських виробів в закладах ресторанного господарства при готельно-туристичних комплексах
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖУВАНОЇ ТЕМИ 5 1.1. Організація роботи закладів ресторанного господарства при готельно-туристичних комслексах 5 1.2. Особливості обслуговування туристів в ресторанах при готельно-туристичних комплексах 7 1.3. Обслуговування туристів в ресторанах при готельно-туристичних комплексах 10 РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРИСТИКА ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА 13 2.1. Коротка характеристика ресторану 13 2.2. Економічні показники ресторану 19 РОЗДІЛ ІІІ. АНАЛІЗ РОБОТИ ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПО ВИЗНАЧЕНІЙ ТЕМІ КУРСОВОЇ РОБОТИ 22 3.1. Організація надання послуг з виготовлення кулінарної продукції та кондитерських виробів 22 3.2. Аналіз організації роботи кулінарного цеху в досліджуваному ресторані 30 РОЗДІЛ ІV. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА 33 4.1. Напрямки обслуговування туристів в ресторані „Назва” готелі „Назва” 33 4.2. Технологія впровадження пропозицій 41 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 45 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 51 ДОДАТКИ 53

  6. Визначити ризик загибелі людини вдома на протязі року при землетрусі, якщо вона мешкає в населеному пункті N, і знаходиться в помешканні 1/3 часу доби.
    Завдання 1. Визначити ризик загибелі людини вдома на протязі року при землетрусі, якщо вона мешкає в населеному пункті N, і знаходиться в помешканні 1/3 часу доби. Вихідні дані для варіантів 1,3:: - Причина загибелі – дія факторів ураження землетрусу; - Глибина гіпоцентру землетрусу – Н = 40 км; - Максимальна амплітуда коливання сейсмографа на відстані 100 км від епіцентру землетрусу – Z = 106мкм; - Відстань від населеного пункту до епіцентру землетрусу –R =5 км; - Будинок, де мешкає людина, багатоповерховий цегляний, збудований без урахування сейсмічної стійкості; - Населений пункт знаходиться в районі, який підлягає впливу сейсмічних хвиль визначеної інтенсивності один раз у 100 років.

  7. Облік виданих кредитів банку по видах кредиту
    Вступ 3 1. Постановка задачі 5 1.1. Характеристика задачі 5 1.2. Вихідна інформація 8 1.3. Вхідна інформація 10 1.4. Опис алгоритму розв‘язання задачі 11 2. Технологічний процес автоматизованого рішення задачі 12 Висновки 14 Література: 15

  8. Індивідуальне завдання ( відкрити умовне мале підприємство з виробництва кріпильних деталей( болти, гайки и т.д.)
    Відкрити умовне мале підприємство з виробництва кріпильних деталей - Характеристика сировини; - Характеристика продукції; Характеристика технології - Характеристика та вартість обладнання; - Персонал, його заробітна плата - Амортизація основних фондів - Собівартість продукції - Рентабельність (прибутковість) Література

  9. Характеристика природних перешкод у різних видах активного туризму
    Вступ 3 1. Подолання водних перешкод 4 2. Подолання гірських перешкод 7 3. Організація змагань із спортивного туризму 12 Висновки 15 Список використаної літератури 18

  10. Переклад фразеологічних одиниць в творах С. Моема
    Вступ…………………………………………………………………………………3 Розділ І. Національно–культурна специфіка фразеологізмів……………………5 1.1 Фразеологічні одиниці та їхні основні ознаки……………………..…..5 1.2 Семантичні типи фразеологічних одиниць…………………….………7 1.3 Національно – культурні особливості фразеологізмів…………...…….9 Висновки до Розділу І……………………………………………………………...13 Розділ ІІ. Переклад фразеологічних одиниць в творах С. Моема……………….14 2.1 Проблема одиниці перекладу у фразеологічному аспекті…………….14 2.2 Національно-культурний диференціал природи фразеологічних одиниць у прозі С. Моема та її перекладу українською мовою……………...…20 Висновки до Розділу ІІ………………………………………………………….…29 Висновки……………………………………………………………………………30 Список використаних джерел……………………………………………………..32

  11. роаналізувати показники руху основних засобів. Зробити письмовий висновок. Показники руху основних засобів підприємства ресторанного господарства
    Задача 15. Проаналізувати показники руху основних засобів. Зробити письмовий висновок. Показники руху основних засобів підприємства ресторанного господарства Посилання: Показники Первісна вартість виробничих основних засобів основного виду економічної діяльності на початок року, тис. грн., зокрема: - активної частини, тис. грн. Первісна вартість виробничих основних засобів основного виду діяльності на кінець року, тис. грн.., зокрема: - активної частини, тис. грн.. Річний обсяг надходження виробничих основних засобів основного виду економічної діяльності, тис. грн.., зокрема: - активна частина, тис. грн.. Річний обсяг вибуття основних засобів, тис. грн.., зокрема: - активна частина, тис. грн.. Коефіцієнт оновлення виробничих основних засобів основного виду економічної діяльності Коефіцієнт оновлення активної частини виробничих основних засобів основного виду економічної діяльності Коефіцієнт вибуття виробничих основних засобів основного виду економічної діяльності Коефіцієнт вибуття активної частини виробничих основних засобів основного виду економічної діяльності Коефіцієнт приросту виробничих основних засобів основного виду економічної діяльності Коефіцієнт приросту активної частини виробничих основних засобів основного виду економічної діяльності

  12. Облік оплати праці на підприємтвах всіх форм власності
    ЗМІСТ Вступ 3 1. Економічна суть витрат на оплату праці 5 1.1. Економічний зміст поняття „заробітна плата” 5 1.2. Види та форми оплати праці 8 2. Основи організації обліку оплати праці 16 2.1. Загальна характеристика підприємства ЗАТ «Агрохім» 16 2.2. Облік оплати праці на підприємстві 18 3. Вдосконалення обліку оплати праці 29 3.1. Значення аналізу витрат на оплату праці 29 3.2. Шляхи та перспективи покращення обліку та оплати праці 34 Висновки 41 Список використаної літератури 43 Додатки 46-50 Мета роботи полягає у дослідженні теоретичних і практичних аспектів обліку оплату праці. Завдання дослідження включає: розкриття теоретичних і практичних аспекти обліку оплати праці; проведення економічного аналізу прямих витрат на оплату праці на підприємстві ЗАТ „Агрохім”; обгрунтування напрямків вдосконалення обліку оплати праці. Предметом дослідження є методичні, організаційні та практичні питання обліку, аналізу оплати праці на підприємствах всіх форм власності. Об’єктом дослідження є теоретичні і практичні аспекти обліку, аналізу оплати праці на прикладі ЗАТ „Агрохім”, що здійснює діяльність по виробництву мінеральних добрив та ін. Теоретичною та методологічною основою дослідження стали законодавчі та нормативні акти України, міжнародні та національні стандарти бухгалтерського обліку, використано традиційні методи і прийоми бухгалтерського обліку, інструктивні матеріали, що регламентують організацію оплати праці в промислових підприємствах, методику її обліку, наукові розробки вітчизняних і зарубіжних економістів з обліку і аналізу заробітної плати

  13. З яких елементів складається вікно Windows?
    Склад вікна 2 Стан вікна 4 Діалогове вікно 5 Література 6

  14. Проектування складу структурних одиниць. Визначення рівня централізації менеджменту
    1. Проектування складу структурних одиниць. Визначення рівня централізації менеджменту 3 2. Дизайн організації як набір параметрів, що визначають рівні поділу праці та координування 10 3. Координаційні механізми дизайну. Рівні організаційних змін 17 ЛІТЕРАТУРА 22

  15. Організація інформаційних баз систем обробки економічної інформації
    Вступ 3 1. Інформаційне забезпечення автоматизованої 1С 3 2. Організація баз даних автоматизованої 1С 9 3. Етапи проектування баз даних 12 Висновок 16 Література 17

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua