Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
ПрактикаТема: Звіт з практики технологія виробництва хліба (ID:24824)
| Размер: 657 кб. | Объем: 45 стр. | Стоимость: 115 грн. | Добавлена: 16.08.2012 |
Содержание
1. Загальна характеристика підприємства та району його розташування 4
2. Характеристика відділень підприємства та устаткування 8
3. Технологічна частина 12
4. Генеральний план заводу 17
5. Характеристика виробничих будівель і споруд, допоміжних служб заводу 19
6. Охорона праці 20
7. Санітарно-технічне господарство підприємства 22
8. Водозабезпечення 24
9. Холодозабезпечення 25
10. Електрозабезпечення 27
11. Організація цивільної оборони 29
12. Економічна частина 31
13. Питання соціального розвитку підприємства 34
14. Участь у громадському житті підприємства 41
Додатки 43

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Технологія виробництва хліба (на прикладі)
    1. Загальна характеристика підприємства та району його розташування 3 2. Характеристика відділень підприємства та устаткування 9 3. Технологічна частина 13 4. Генеральний план заводу 23 5. Характеристика виробничих будівель і споруд, допоміжних служб заводу 24 6. Охорона праці 25 7. Санітарно-технічне господарство підприємства 28 8. Водозабезпечення 30 9. Холодозабезпечення 31 10. Електрозабезпечення 33 11. Організація цивільної оборони 35 12. Економічна частина 38 13. Питання соціального розвитку підприємства 46 14. Участь у громадському житті підприємства 51 Додатки 55

  2. ЗВІТ з виробничої практики (Місце практики дитячий санаторій)
    Вступ 3 1. Ознайомлення з виробничо – господарською діяльністю підприємства Дитячий санаторій та організацією обліку 6 2. Облік власного капіталу 10 3. Облік грошових коштів та розрахунків 11 4. Облік оплати праці та страхування 18 5. Облік виробничих запасів 22 6. Облік основних засобів та інших необоротних активів 26 7. Облік довгострокових і поточних зобов’язань 30 8. Облік витрат 32 9. Облік готової продукції (товарів, робіт, послуг) та їх реалізації 36 10. Облік доходів та результатів діяльності 38 11. Автоматизація обліку на підприємстві 39 12. Звітність підприємства 40 Висновок 43 Список використаних джерел 44 Додатки 46-85

  3. ЗВІТ про виконання програми виробничої практики Спеціальність: «Менеджмент організацій». База практики дитячий санаторій
    1. Вступ. 3 2. Основні лікувальні фактори, що використовуються в санаторії 5 3. Основні установчі та нормативні документи, що регламентують діяльність санаторно-курортного закладу. 6 4 . Управління персоналом. 8 5. Управління фінансами. 15 6. Матеріально-технічне забезпечення. 20 7. Управління маркетингом. 22 8. Організація діагностичного і лікувального процесів у санаторії. 23 9. Організація харчування в санаторії. Дотримання принципів лікувального харчування. 25 10. Організація дозвілля пацієнтів 31 11. Висновки та пропозиції. 32 Список використаної літератури 34

  4. Вимоги безпеки для виробництва хліба та хлібобулочних виробів Обгрунтування і розрахунки вимог до будівництва захисних споруд на підприємстві, що проектується (будується)
    4. Вимоги безпеки для виробництва хліба та хлібобулочних виробів 1 4.1. Організація охорони праці 1 4.2. Вимоги пожежної безпеки 7 4.3. Вимоги безпеки на території підприємства та виробничих процесів 9 5. Обгрунтування і розрахунки вимог до будівництва захисних споруд на підприємстві, що проектується (будується) 19 5.1. Характеристика чинників, що впливають на підготовку об'єкта до роботи в надзвичайних ситуаціях 19 5.2. Вимоги до забудови та схема захисної споруди 20 5.3. Обгрунтування захисних властивостей сховища, протирадіаційного укриття ПРУ до дії надлишкового тиску ударної хвилі та радіаційного, хімічного і бактеріологічного зараження 28 Література 33

  5. Технологія поліграфічного виробництва
    Вступ. 3 1. Техноголічна схема виготовлення поліграфічної продукції. 5 1.1 Характеристика продукції. 5 Технічні показники видання 5 1.2 Характеристика друкарського обладнання, що використовується підприємством “Фактор”. 7 2. Організація підготовки видань до виробництва в друкарському цеху поліграфічного підприємства “Фактор”. 8 2.1 Розрахунок річної продукції одиниці друкованого устаткування в залежності від середньорічного тиражу видання. 8 2.2 Розрахунок собівартості виготовлення облікової одиниці продукції 12 3. Організація контроля якості продукції і необхідність автоматизації обліку на поліграфічному підприємстві “Фактор”. 21 3.1 Організація якості продукції. 21 3.2 Необхідність автоматизація обліку продукції поліграфічного виробництва на підприємстві “Фактор”. 22 Висновок. 24 Список використаних літературних джерел. 25 Додаток 2. 27

  6. Технологія виробництва риби
    Зміст 1.Обгрунтувати вплив фізико-хімічних змін, які відбуваються при смаженні риби, на якість готових страв 3 2.Управління процесом розморожування осетрини, яка надійшла цілком и філе. Розрахувати кількість риби масою брутто(кг),яку треба обробити для приготування 30п. страви "Минтай, смажений в тісті", коли минтай надійшов у вигляді н/ф "Спинка минтаю" 6 3. Розробити технологічну карту на страву "Мойва смажена цілком" 8 Література 9

  7. Технологія виробництва виробів із пластмаси
    1. Вступ 3 2. Виробнича структура цеху та технологічна схема виробництва 4 3. Капітальні витрати. 6 3.1. Розрахунок кількості устаткування 6 3.2. Капітальні витрати на устаткування. 6 3.3. Витрати на будівництво 7 3.4. Загальні капіталовкладення 9 4. Виробнича програма 9 5. Розрахунок матеріальних та енергетичних витрат 10 6. Розрахунок чисельності робітників цеху та фондів їх заробітної плати 12 6.2. Розрахунок чисельності робітників цеху 13 6.3. Розрахунок фондів заробітної плати. 17 7.Розрахунок собівартості продукції 20 7.3. Порядок розрахунку витрат за окремими статтями калькуляції 21 7.4. Аналіз зміни собівартості продукції 26 7. Техніко-економічні показники цеху, що проектується 28 8. Висновки 30 Список використаної літератури 31

  8. Технологія виробництва страв з картоплі
    Вступ 3 1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5 1.1. Значення овочів у харчуванні людини 5 1.2. Технологічний процес обробки овочів в діючому кафе-ресторані „...” 7 1.3. Форми нарізування картоплі і її кулінарне використання 9 2. Теплова кулінарна обробка картоплі 13 2.1. Процеси, що відбуваються в картоплі під час теплової кулінарної обробки 13 2.2. Правила варіння 14 2.3. Правила смаження, тушкування та запікання картоплі 15 3. Аналіз технології виробництва страв з картоплі на прикладі діючого підприємства 18 3.1. Загальна характеристика кафе-ресторану „...” 18 3.2. Страви з картоплі, що готує кафе-ресторан 21 3.3. Пропозиції щодо розширення меню кафе-ресторану „...” 24 Висновок 28 Література 30

  9. Загальна технологія харчового виробництва
    1. Основні стадії виробництва картопляного крохмалю, їх вплив на вихід і якість продукту 3 2. Принципова схема виробництва спирту. Призначення основних технологічних операцій 7 3. Методи визначення кислотності харчових продуктів за бовтанкою та за водною витяжкою. 11 Література 16

  10. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
    Зміст 1. Вступ 3 2. Класифікація виробництва 5 3. Сировинна підготовка до виробництва 8 4. Класифікація устаткування 11 5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14 6. Сучасне обладнання 18 7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19 8. Висновки 21 9. Література 23 Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.

  11. Звіт з практики
    Вступ………………………………………………………………………………… 3 РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ, ФІНАНСОВИЙ ОБЛІК ЕКВІВАЛЕНТІВ ГРОШОВИХ КОШТІВ НА ІП « »………………………………………………. 9 1.1. Організація обліку на ІП « » та коментар його облікової політики…………………………………………………... 9 1.2. Фінансовий облік еквівалентів грошових коштів на ІП « »…………………………………………………………. 14 1.3. Відображення в фінансовій, податковій та статистичній звітності еквівалентів грошових коштів……………………………………………………. 19 РОЗДІЛ 2. ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ЕКВІВАЛЕНТІВ ГРОШОВИХ КОШТІВ ІП « »…………………………………………………………………………….. 22 2.1. Аналіз основних техніко-економічних показників діяльності ІП « » за 2009-2010 роки……………………………. 22 2.2. Практичний економічний аналіз еквівалентів грошових коштів ІП « »…………………………………………………. 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………………………. 37

  12. Звіт з практики
    1. Загальна характеристика діяльності Київської філії АТ „Кредит Банк Україна” 3 2. Аналіз діяльності Київської філії АТ „Кредит Банк Україна” 5 2.1. Аналіз активів банку 5 2.2. Аналіз ефективності кредитних операцій 12 2.3. Аналіз кредитного портфелю банку 17 3. Узагальнююча оцінка дотримання Київської філії АТ «Кредит Банк (Україна)» економічних нормативів 23 Висновки 26 Список використаних джерел 27

  13. Звіт з практики
    ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. СТРУКТУРА ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ ІНСПЕКЦІЇ В __ РАЙОНІ м. КИЄВА 5 1.1. Завдання та організаційна структура ДПІ у __ районі м. Києева 5 1.2. Функції відділів ДПІ 9 1.3. Характеристика джерел фінансування ДПІ у __ районі м. Києва 12 РОЗДІЛ 2. ПРОЦЕДУРА ПІДБОРУ ПЕРСОНАЛА 15 РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ВІДДІЛУ ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 19 ВИСНОВОК 22 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА: 25 ДОДАТКИ 27-43

  14. Звіт з практики
    ВСТУП 3 1. Загальне ознайомлення з підприємством 4 2. Майно і власність підприємства 6 4. Фінанси підприємства 11 5. Організація менеджменту на підприємстві 22 7. Організація бухгалтерського обліку на підприємстві 26 10. Комп`ютеризація економічної роботи на підприємстві 29 11. Правова практика 31 ВИСНОВКИ 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 36 ДОДАТКИ 39

  15. Звіт з практики
    Вступ 3 1. Загальна характеристика підприємства 4 2. Визначення чисельності та структури працівників об’єднання шкільних їдалень 8 3. Інвестиції в основні засоби 13 4. Аналіз технології виробництва 15 5. Типова продукція кондитерського цеху 28 6. Санітарні вимоги та охорона праці 30 7. Аналіз фінансово-господарської діяльності 33 Висновки 40 Література 43 Додатки 47

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua