Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
ПрактикаТема: Технологія виробництва хліба (на прикладі) (ID:24835)
| Размер: 256 кб. | Объем: 65 стр. | Стоимость: 115 грн. | Добавлена: 16.08.2012 |
Содержание
1. Загальна характеристика підприємства та району його розташування 3
2. Характеристика відділень підприємства та устаткування 9
3. Технологічна частина 13
4. Генеральний план заводу 23
5. Характеристика виробничих будівель і споруд, допоміжних служб заводу 24
6. Охорона праці 25
7. Санітарно-технічне господарство підприємства 28
8. Водозабезпечення 30
9. Холодозабезпечення 31
10. Електрозабезпечення 33
11. Організація цивільної оборони 35
12. Економічна частина 38
13. Питання соціального розвитку підприємства 46
14. Участь у громадському житті підприємства 51
Додатки 55

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Звіт з практики технологія виробництва хліба
    1. Загальна характеристика підприємства та району його розташування 4 2. Характеристика відділень підприємства та устаткування 8 3. Технологічна частина 12 4. Генеральний план заводу 17 5. Характеристика виробничих будівель і споруд, допоміжних служб заводу 19 6. Охорона праці 20 7. Санітарно-технічне господарство підприємства 22 8. Водозабезпечення 24 9. Холодозабезпечення 25 10. Електрозабезпечення 27 11. Організація цивільної оборони 29 12. Економічна частина 31 13. Питання соціального розвитку підприємства 34 14. Участь у громадському житті підприємства 41 Додатки 43

  2. Вимоги безпеки для виробництва хліба та хлібобулочних виробів Обгрунтування і розрахунки вимог до будівництва захисних споруд на підприємстві, що проектується (будується)
    4. Вимоги безпеки для виробництва хліба та хлібобулочних виробів 1 4.1. Організація охорони праці 1 4.2. Вимоги пожежної безпеки 7 4.3. Вимоги безпеки на території підприємства та виробничих процесів 9 5. Обгрунтування і розрахунки вимог до будівництва захисних споруд на підприємстві, що проектується (будується) 19 5.1. Характеристика чинників, що впливають на підготовку об'єкта до роботи в надзвичайних ситуаціях 19 5.2. Вимоги до забудови та схема захисної споруди 20 5.3. Обгрунтування захисних властивостей сховища, протирадіаційного укриття ПРУ до дії надлишкового тиску ударної хвилі та радіаційного, хімічного і бактеріологічного зараження 28 Література 33

  3. Aналіз організації доставки хліба та хлібобулочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва").
    Вступ 2 1. Основні економічні показники діяльності підприємства 5 2. Порядок оформлення документів при доставці хліба та хлібо-булочних виробів у роздрібну торгівельну мережу 23 3. Технологія продажу хліба 26 4. Методика оптимального планування доставки хліба в торговельну мережу 27 5. Пріоритетні напрямки розвитку асортиментної програми хлібопекарської промисловості 36 6. Розвиток інфраструктури галузі й організаційних заходів щодо збільшення обсягів реалізації хліба 38 Висновок 49 Література 51

  4. Організація доставки хліба та хлібо-булочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва")
    Вступ 3 1. Сутність та основи вимог до товаропостачання на підприємствах роздрібної торгівельної мережі 6 2. Господарчі зв'язки супермаркетів з постачальниками товарів. Порядок оформлення документів при доставці хліба та хлібо-булочних виробів у роздрібну торгівельну мережу 17 3. Аналіз товаропостачання хліба та хлібо-булочних виробів ТОВ "Назва" 23 4. Оцінка ефективності комерційних угод з товаропостачання хліба та хлібобулочних виробів ТОВ "Назва" 30 5. Шляхи підвищення ефективності товаропостачання хліба та хлібо-булочних виробів ТОВ "Назва" 36 Висновки та пропозиції 44 Література 47 Додаток 1. Рейтинги торговельних мереж 50 Додаток2. Товарно-транспортна накладна на відпуск хлібобулочних виробів 52

  5. Технологія поліграфічного виробництва
    Вступ. 3 1. Техноголічна схема виготовлення поліграфічної продукції. 5 1.1 Характеристика продукції. 5 Технічні показники видання 5 1.2 Характеристика друкарського обладнання, що використовується підприємством “Фактор”. 7 2. Організація підготовки видань до виробництва в друкарському цеху поліграфічного підприємства “Фактор”. 8 2.1 Розрахунок річної продукції одиниці друкованого устаткування в залежності від середньорічного тиражу видання. 8 2.2 Розрахунок собівартості виготовлення облікової одиниці продукції 12 3. Організація контроля якості продукції і необхідність автоматизації обліку на поліграфічному підприємстві “Фактор”. 21 3.1 Організація якості продукції. 21 3.2 Необхідність автоматизація обліку продукції поліграфічного виробництва на підприємстві “Фактор”. 22 Висновок. 24 Список використаних літературних джерел. 25 Додаток 2. 27

  6. Технологія виробництва риби
    Зміст 1.Обгрунтувати вплив фізико-хімічних змін, які відбуваються при смаженні риби, на якість готових страв 3 2.Управління процесом розморожування осетрини, яка надійшла цілком и філе. Розрахувати кількість риби масою брутто(кг),яку треба обробити для приготування 30п. страви "Минтай, смажений в тісті", коли минтай надійшов у вигляді н/ф "Спинка минтаю" 6 3. Розробити технологічну карту на страву "Мойва смажена цілком" 8 Література 9

  7. Загальна технологія харчового виробництва
    1. Основні стадії виробництва картопляного крохмалю, їх вплив на вихід і якість продукту 3 2. Принципова схема виробництва спирту. Призначення основних технологічних операцій 7 3. Методи визначення кислотності харчових продуктів за бовтанкою та за водною витяжкою. 11 Література 16

  8. Технологія виробництва виробів із пластмаси
    1. Вступ 3 2. Виробнича структура цеху та технологічна схема виробництва 4 3. Капітальні витрати. 6 3.1. Розрахунок кількості устаткування 6 3.2. Капітальні витрати на устаткування. 6 3.3. Витрати на будівництво 7 3.4. Загальні капіталовкладення 9 4. Виробнича програма 9 5. Розрахунок матеріальних та енергетичних витрат 10 6. Розрахунок чисельності робітників цеху та фондів їх заробітної плати 12 6.2. Розрахунок чисельності робітників цеху 13 6.3. Розрахунок фондів заробітної плати. 17 7.Розрахунок собівартості продукції 20 7.3. Порядок розрахунку витрат за окремими статтями калькуляції 21 7.4. Аналіз зміни собівартості продукції 26 7. Техніко-економічні показники цеху, що проектується 28 8. Висновки 30 Список використаної літератури 31

  9. Технологія виробництва страв з картоплі
    Вступ 3 1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5 1.1. Значення овочів у харчуванні людини 5 1.2. Технологічний процес обробки овочів в діючому кафе-ресторані „...” 7 1.3. Форми нарізування картоплі і її кулінарне використання 9 2. Теплова кулінарна обробка картоплі 13 2.1. Процеси, що відбуваються в картоплі під час теплової кулінарної обробки 13 2.2. Правила варіння 14 2.3. Правила смаження, тушкування та запікання картоплі 15 3. Аналіз технології виробництва страв з картоплі на прикладі діючого підприємства 18 3.1. Загальна характеристика кафе-ресторану „...” 18 3.2. Страви з картоплі, що готує кафе-ресторан 21 3.3. Пропозиції щодо розширення меню кафе-ресторану „...” 24 Висновок 28 Література 30

  10. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
    Зміст 1. Вступ 3 2. Класифікація виробництва 5 3. Сировинна підготовка до виробництва 8 4. Класифікація устаткування 11 5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14 6. Сучасне обладнання 18 7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19 8. Висновки 21 9. Література 23 Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.

  11. Формування споживчих властичвостей безалкогольних напоїв Предмет: матеріалознавство та технологія виробництва товарів
    Вступ 3 1. Стан споживчого ринку безалкогольних напоїв в Україні 5 2. Формування споживчих властивостей безалкогольних виробів в процесі виробництва 9 3. Особливості маркування та кодування безалкогольних виробів вітчизняного та закордонного виробництва 18 4. Оцінка якості та відповідність показників вимогам НД (ідентифікація, фальсифікація) 21 Висновки та пропозиції 27 Список використаних джерел 29

  12. Технологія здійснення підприємницького менеджменту (на прикладі підприємства)
    ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЄЮ 5 1.1. Місце менеджера в системі управління організацією 5 1.2. Методи управління сучасною організацією 9 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗДІЙСНЕННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО МЕНЕДЖМЕНТУ (НА ПРИКЛАДІ ПП «ПРОМЕТЕЙ») 13 2.1. Загальна характеристика організації та персоналу 13 2.2. Аналіз практики управління організацією 18 3. НАПРЯМКИ ПОКРАЩЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗДІЙСНЕННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО МЕНЕДЖМЕНТУ 24 3.1. Формування культури управління в практиці сучасних підприємств 24 3.2. Шляхи вдосконалення системи управління організацією 28 ВИСНОВКИ 31 ЛІТЕРАТУРА 32

  13. Технологія соціальної роботи з молоддю на прикладі соціальних служб для молоді
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИВЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ І ДІЯЛЬНОСТІ СОЦІАЛЬНОЇ СЛУЖБИ 6 1.1. Соціальні служби як основа системи соціального обслуговування 6 1.2. Діяльність центрів соціальних служб для молоді 9 РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЙ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ З МОЛОДДЮ НА ПРИКЛАДІ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ 16 2.1. Соціально-педагогічні технології роботи з молодими сім'ями 16 2.2. Технології соціального захисту безробітної молоді 26 2.3. Технології роботи із військово-зобов’язаною молоддю 33 ВИСНОВОК 45 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 48

  14. Технологія обслуговування на житлових поверхах готелю на прикладі готелю "Назва"
    Вступ 3 1. Аналіз технології надання готельних послуг на прикладі готелю «Назва» 5 1.1. Загальна характеристика підприємства 5 1.2. Склад основних функціональних груп приміщень 8 1.3. Функціональна схема готелю 8 1.4. Планувальна організація технологічного процесу приміщень житлового поверху 14 2. Технологія обслуговування на житловому поверсі готелю 16 2.1. Структура технологічного процесу експлуатації приміщень житлового поверху готельного підприємства 16 2.2. Автоматизація технологічних процесів готельних послуг 26 Висновки 35 Література 38

  15. Організація виробництва на прикладі ресторану «Хрещатик»
    Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 5 1.1. Господарча структура ресторану 6 1.2. Організаційна структури управління виробництвом 9 2. Організація виробничої діяльності ресторанів в готельних комплексах(на прикладі ресторану “Хрещатик”) 11 2.1. Виробництво як об'єкт управління 11 2.2. Сутність виробничої системи 12 2.3. Структура виробництва у просторі і часі 15 2.4. Управління виробництвом 16 2.5. Управління якістю у виробничій системі 17 2.6. Планування асортименту та обсягу випуску продукції в ресторані “Хрещатик” 19 Планування процесу випуску продукції 20 Економічний метод планування обсягу виробництва 22 2.7. Організація виробництва на основі інформації 24 3. Удосконаленні виробничої діяльності ресторанів 26 Висновки та пропозиції 30 Використана література: 32 Додатки 33

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua