Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв (ID:24853)
| Размер: 27 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: 45 грн. | Добавлена: 16.08.2012 |
Содержание
1. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв. 3
2. Основні принципи організації харчування туристів у закладах ресторанного господарства. 12
3. Аналіз особливостей харчування туристів з Німеччини на території України. 16
Перелік літератури 19

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв
    1. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв 3 2. Основні принципи організації харчування туристів у закладах ресторанного господарства 14 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Німеччини на території України 17 Список використаної літератури 19

  2. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості виноградних вин
    1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості виноградних вин 3 2. Організація обслуговування туристів у барах, буфетах на поверсі та номерах готелю 11 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Англії на території України 19 Список використаної літератури 21

  3. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості ікри лососевих та осетрових риб
    1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості ікри лососевих та осетрових риб 3 2. Організація обслуговування туристів в авіатранспорті й аеропортах, у вагонах-ресторанах 8 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Китаю на території України 14 Список використаної літератури 18

  4. Споживні властивості, асортимент та якість кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" (супермаркет)
    Вступ 3 1. Ринок кисломолочних напоїв України 6 2. Споживні властивості кисломолочних напоїв 13 3. Формування асортименту кисломолочних напоїв 25 4. Характеристика асортименту та якості кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" 30 4.1. Матеріал та методи дослідження кисломолочних товарів 30 4.2. Результати дослідження якості різних товаровиробників 33 Висновки 41 Список джерел та літератури 43

  5. Асортимент та визначення якості напівкопчених ковбас на прикладі магазину
    ВСТУП 3 РОЗДIЛ 1. ОГЛЯД ЛIТЕРАТУРИ 6 1.1. Формування якостi ковбасних виробiв в процесi виробництва 6 1.2. Сучасний асортимент ковбас та шляхи його розвитку 22 1.3. Вимоги до якостi та шляхи її пiдвищення 27 РОЗДIЛ 2. ДОСЛIДНА ЧАСТИНА 34 2.1. Об’єкт та методи дослiдження 34 2.2. Аналiз асортименту напiвкопчених ковбас у магазинi „Назва” 38 ВИСНОВКИ I ПРОПОЗИЦIЇ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 49 ДОДАТКИ 52

  6. Вимоги до якості та витрати на її забезпечення
    ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. СУТЬ, ПОКАЗНИКИ І МЕТОДИ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ 3 1.1. Якість як економічна категорія 3 1.2. Показники якості 6 1.3. Методи визначення рівня якості 10 РОЗДІЛ 2. СТАНДАРТИЗАЦІЯ І СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ЯК МЕТОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ ЯКОСТІ 12 2.1. Стандартизація продукції 12 2.2. Сертифікація продукції та систем якості 16 РОЗДІЛ 3. ВИТРАТИ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ 19 3.1. Суть поняття «ціна якості» 19 3.2. Два підходи до ціни якості 20 ВИСНОВКИ 23 ЛІТЕРАТУРА 25

  7. Вимоги до якості пакувальних матеріалів
    1. Основні вимоги до якості пакувальних матеріалів 3 2. Характеристика нових методів упаковки 7 Список літератури 12

  8. Фінансова звітність підприємства. Вимоги, класифікація та склад фінансової звітності на даний момент в Україні
    Вступ 3 1. Елементи та якісні характеристики фінансової звітності 5 2. Класифікація та регламентація звітності підприємства 9 3. Принципи підготовки фінансової звітності та розкриття інформації 14 Висновок 23 Список використаної літератури 25

  9. Зберігання продовольчих товарів в роздрібній торгівельній мережі і вимоги до їх якості
    Вступ 3 1. Умови зберігання товарів 4 2. Тара і пакувальні матеріали 8 3. Показники якості товарів 9 Висновок 14 Список використаної літератури 15

  10. Класифікація, формування асортименту, споживчих властивостей, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання, а також кодування за УКТЗЕД (парфумерні товари)
    Класифікація, формування асортименту, споживчих властивостей, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання, а також кодування за УКТЗЕД (парфумерні товари) Література 7

  11. Хімічний склад та харчова нешкідливість коньяку. Класифікація коньяків. Дослідження якості коньяку, що реалізується на ринку міста Київа
    1. Хімічний склад та харчова нешкідливість коньяку 2 2. Класифікація коньяків 5 3. Дослідження якості коньяку, що реалізується на ринку міста Київа (Гетьман) 17 3.1. Матеріали та методи досліджень 17 3.2. Органо-лептичне та фізико-хімічне дослідження 19 3.3. Дослідження показників безпеки 19 3.4. Аналіз результатів дослідження 20 Список літератури 21

  12. Реклама на телебаченні, її види, застосування, час і місце виходу в ефір, вимоги від законодавства, вимоги українського законодавства до реклами
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ДОСЛІДЖЕННЯ СУТНОСТІ РЕКЛАМИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ 5 1.1. Сутність реклами як економічної категорії 5 1.2. Класифікація реклами 8 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РЕКЛАМИ НА ТЕЛЕБАЧЕННІ 11 2.1. Види реклами на телебаченні, застосування, час і місце виходу в ефір 11 2.2. Вимоги законодавства щодо реклами на телебаченні 25 РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РЕКЛАМИ НА ТЕЛЕБАЧЕННІ 32 3.1. Проблеми телевізійного рекламного ринку України на телебаченні 32 3.2. Прогнози щодо виходу з кризи у сфері рекламної діяльності на телебаченні 33 ВИСНОВКИ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40

  13. Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини
    1.Розлив безалкогольних напоїв та їх зовнішнє оформлення 3 2.Принципова технологічна та апаратурна технологічна схеми приготування спиртованих напоїв 8 3. Класифікація рослинної сировини для виробництва алкогольних напоїв 13 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 19

  14. Розробка ПР-компанії (на прикладі слабоалкогольних напоїв)
    1. Характеристика фірми-виробника 2 2. Розробка РR-концепсії. 4 3. Розробка місії 6 4. План роботи на півріччя зі власними співробітниками 8 5. Перелік профільних ЗМІ 9 6. План роботи зі споживачами 11 7. План підготовки і проведення акцій 14

  15. Асортимент обігрівачів - презентація ТМ «Vitek»
    Презентация Microsoft PowerPoint

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua