Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості виноградних вин (ID:24856)
| Размер: 27 кб. | Объем: 21 стр. | Стоимость: 45 грн. | Добавлена: 16.08.2012 |
Содержание1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості виноградних вин 3
2. Організація обслуговування туристів у барах, буфетах на поверсі та номерах готелю 11
3. Аналіз особливостей харчування туристів з Англії на території України 19
Список використаної літератури 21

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості ікри лососевих та осетрових риб
    1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості ікри лососевих та осетрових риб 3 2. Організація обслуговування туристів в авіатранспорті й аеропортах, у вагонах-ресторанах 8 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Китаю на території України 14 Список використаної літератури 18

  2. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв
    1. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв. 3 2. Основні принципи організації харчування туристів у закладах ресторанного господарства. 12 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Німеччини на території України. 16 Перелік літератури 19

  3. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв
    1. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв 3 2. Основні принципи організації харчування туристів у закладах ресторанного господарства 14 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Німеччини на території України 17 Список використаної літератури 19

  4. Сертифікація ігристих виноградних вин
    Сертифікація ігристих виноградних вин Література

  5. Товарознавча характеристика ігристих виноградних вин
    Вступ 3 1. Характеристика сировини для виробництва ігристих виноградних вин 5 2. Технологічна схема виробництва та вплив окремих операцій на якість 12 3. Класифікація ігристих виноградних вин 27 4. Вимоги до якості 33 5. Пакування і маркування 37 6. Зберігання 40 Висновки 43 Список використаної літератури 45-47 Метою курсової роботи є дослідження товарознавчих аспектів формування ринку ігристих виноградних вин в Україні. Наявний графічний матеріал

  6. Фінансова звітність підприємства. Вимоги, класифікація та склад фінансової звітності на даний момент в Україні
    Вступ 3 1. Елементи та якісні характеристики фінансової звітності 5 2. Класифікація та регламентація звітності підприємства 9 3. Принципи підготовки фінансової звітності та розкриття інформації 14 Висновок 23 Список використаної літератури 25

  7. Класифікація, формування асортименту, споживчих властивостей, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання, а також кодування за УКТЗЕД (парфумерні товари)
    Класифікація, формування асортименту, споживчих властивостей, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання, а також кодування за УКТЗЕД (парфумерні товари) Література 7

  8. Хімічний склад та харчова нешкідливість коньяку. Класифікація коньяків. Дослідження якості коньяку, що реалізується на ринку міста Київа
    1. Хімічний склад та харчова нешкідливість коньяку 2 2. Класифікація коньяків 5 3. Дослідження якості коньяку, що реалізується на ринку міста Київа (Гетьман) 17 3.1. Матеріали та методи досліджень 17 3.2. Органо-лептичне та фізико-хімічне дослідження 19 3.3. Дослідження показників безпеки 19 3.4. Аналіз результатів дослідження 20 Список літератури 21

  9. Асортимент та визначення якості напівкопчених ковбас на прикладі магазину
    ВСТУП 3 РОЗДIЛ 1. ОГЛЯД ЛIТЕРАТУРИ 6 1.1. Формування якостi ковбасних виробiв в процесi виробництва 6 1.2. Сучасний асортимент ковбас та шляхи його розвитку 22 1.3. Вимоги до якостi та шляхи її пiдвищення 27 РОЗДIЛ 2. ДОСЛIДНА ЧАСТИНА 34 2.1. Об’єкт та методи дослiдження 34 2.2. Аналiз асортименту напiвкопчених ковбас у магазинi „Назва” 38 ВИСНОВКИ I ПРОПОЗИЦIЇ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 49 ДОДАТКИ 52

  10. Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством
    ЗМІСТ Вступ 3 1. Класифікація виробів 4 2. Класифікація устаткування 10 3. Технологія виготовлення виробів 11 4. Сучасне обладнання для виготовлення даних виробів 13 5. Новітні технологія для виготовлення даних виробів 18 Висновок 20 Література 21

  11. Вимоги до якості та витрати на її забезпечення
    ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. СУТЬ, ПОКАЗНИКИ І МЕТОДИ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ 3 1.1. Якість як економічна категорія 3 1.2. Показники якості 6 1.3. Методи визначення рівня якості 10 РОЗДІЛ 2. СТАНДАРТИЗАЦІЯ І СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ЯК МЕТОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ ЯКОСТІ 12 2.1. Стандартизація продукції 12 2.2. Сертифікація продукції та систем якості 16 РОЗДІЛ 3. ВИТРАТИ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ 19 3.1. Суть поняття «ціна якості» 19 3.2. Два підходи до ціни якості 20 ВИСНОВКИ 23 ЛІТЕРАТУРА 25

  12. Вимоги до якості пакувальних матеріалів
    1. Основні вимоги до якості пакувальних матеріалів 3 2. Характеристика нових методів упаковки 7 Список літератури 12

  13. Фінансовий механізм. Поняття та склад фінансового механізмуПринципи оподаткування. Податки як елемент перерозподілу валового національного продукту. Характеристика елементів податкуГрошові надходження підприємств, їх склад, структура, економічна характеристика та класифікація. Виручка від реалізації продукції, робіт, послуг та її розподіл
    1. Фінансовий механізм. Поняття та склад фінансового механізму 3 1.1 Поняття фінансового механізму 3 1.3 Склад фінансового механізму 5 Література 8 2. Принципи оподаткування. Податки як елемент перерозподілу валового національного продукту. Характеристика елементів податку 9 2.1 Приниципи оподаткування 9 2.2 Податки як елемент перерозподілу валового національного продукту 10 2.3 Елементи податку 14 Література 16 3. Грошові надходження підприємств, їх склад, структура, економічна характеристика та класифікація. Виручка від реалізації продукції, робіт, послуг та її розподіл 17 3.1 Грошові надходження підприємств 17 3.2 Виручка та її розподіл 19 Література 22

  14. Зберігання продовольчих товарів в роздрібній торгівельній мережі і вимоги до їх якості
    Вступ 3 1. Умови зберігання товарів 4 2. Тара і пакувальні матеріали 8 3. Показники якості товарів 9 Висновок 14 Список використаної літератури 15

  15. СКЛАД ВИТРАТ, ЇХ ГРУППУВАННЯ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ
    Вступ. 3 1.1 Класифікація грошових витрат підприємства 6 1.2 Витрати на виробництво і реалізацію 9 1.3 Планування витрат на виробництво і реалізацію продукції 12 1.4 Класифікація витрат з метою оцінки запасів та визначення фінансових результатів. 18 1.4.1 Витрати минулих та звітних калькуляційних періодів 18 1.4.2 Витрати, які формують собівартість продукції та витрати періоду 19 Виробничі витрати або виробнича собівартість 19 Прямі матеріали 19 1.4.3 Прямі і непрямі витрати. 22 1.4.4 Основні та накладні витрати 23 1.4.5. Ревалентні та неревалентні витрати. 25 1.4.5 Дійсні та можливі витрати 26 1.4.6 Маржинальні та середні витрати 26 1.4.7 Обов”язкові та дискретні витрати 27 1.4.8 Класифікація витрат з метою контролю виконання. 28 Розділ 2. Практичне завдання. 28 2.1 Нормативно-правова база, якою керується підприємство при визначенні собівартості будівельно-монтажних робіт. 28 2.2 Практичне завдання 33 Розділ 3. Методи вивчення поведінки витрат. Точка беззбитковості. 38 3.1 Фактори, що впливають на побудову обліку витрат. 44 3.2 Аналіз беззбитковості виробництва. 46 Висновок. 49 ЛІТЕРАТУРА 53

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua