Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Поняття, класифікація та склад автоматизованого банку даних (ID:24990)
| Размер: 25 кб. | Объем: 21 стр. | Стоимость: 45 грн. | Добавлена: 16.08.2012 |
СодержаниеВступ 3
1. Поняття автоматизованого банку даних 4
2. Функції та структура та класифікація автоматизованих банків даних 7
3. Переваги банку даних 13
4. Вимоги до банків інформації і показники ефективності, користувачі та адміністратори банків даних 14
Висновки 20
Перелік літератури 21
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Фінансовий механізм. Поняття та склад фінансового механізмуПринципи оподаткування. Податки як елемент перерозподілу валового національного продукту. Характеристика елементів податкуГрошові надходження підприємств, їх склад, структура, економічна характеристика та класифікація. Виручка від реалізації продукції, робіт, послуг та її розподіл
    1. Фінансовий механізм. Поняття та склад фінансового механізму 3 1.1 Поняття фінансового механізму 3 1.3 Склад фінансового механізму 5 Література 8 2. Принципи оподаткування. Податки як елемент перерозподілу валового національного продукту. Характеристика елементів податку 9 2.1 Приниципи оподаткування 9 2.2 Податки як елемент перерозподілу валового національного продукту 10 2.3 Елементи податку 14 Література 16 3. Грошові надходження підприємств, їх склад, структура, економічна характеристика та класифікація. Виручка від реалізації продукції, робіт, послуг та її розподіл 17 3.1 Грошові надходження підприємств 17 3.2 Виручка та її розподіл 19 Література 22

  2. Економіка у готельно-ресторанному бізнесу Поняття трудових ресурсів підприємства готельно-ресторанного господарства, їх класифікація, кадровий склад, джерела формування
    Питання № 26. Поняття трудових ресурсів підприємства готельно-ресторанного господарства, їх класифікація, кадровий склад, джерела формування 3 Питання № 55. Характеристика форм і систем оплати праці, що використовуються в підприємствах готельно-ресторанного господарства та показники їх ефективності 12 Практичне завдання № 26 17 Визначити характер цінової еластичності попиту, визначити рівноважну ціну на кондитерські вироби власного виробництва (торти) ресторану, що обслуговує гостей готелю та місцеве населення за індивідуальним замовленням, визначити денну виручку від реалізації тортів за рівноважною ціною за такими даними звітного кварталу: № Величина попиту, шт. Величина пропозиції, шт. Ціна за одиницю продукції, грн. 1 100 400 20 2 200 350 18 3 320 300 15 4 330 350 12 5 300 320 15 Тестове завдання №26. 19 1. Авансована вартість в основні фонди і оборотні кошти, що в процесі свого руху приносить більшу вартість (само зростає), є: 2. До зовнішніх джерел фінансування готелю відноситься: 3. В ціну послуги розміщення в підприємствах готельно-ресторанного бізнесу включаються такі непрямі податки та збори: 4. До якого з зазначених видів інвестицій слід віднести депозитні вклади в банківські та інші фінансові установи? 5. Назвіть фінансовий фонд, який формується в обов’язковому порядку з моменту утворення підприємства: 6. Готельний збір, що сплачують підприємства готельно-ресторанного бізнесу, відноситься до наступної групи обов’язкових платежів: 7. Визначте фактори, які впливають на зростання ринкових цін на послуги гостинності для вітчизняних туристів: 8. Планування чисельності яких працівників готельно-ресторанного бізнесу найбільш доцільно здійснювати з використанням норм обслуговування? 9. Які з нижченаведених факторів, що впливають на величину та рівень собівартості послуг, можна віднести до групи внутрішніх виробничих факторів готельного ресторану? 10. До якого з зазначених видів інвестицій слід віднести приватизацію державного майна, яка здійснюється самим підприємством? Список використаної літератури 22

  3. Поняття фінансових ресурсів туристичного підприємства. їх склад, структура економічна характеристика та класифікація. Власні та залучені фінансові ресурси підприємства. Специфіка формування та використання фінансових ресурсів на туристичних підприємствах
    Вступ 4 1. Поняття фінансових ресурсів туристичного підприємства, їх склад, структура економічна характеристика та класифікація 5 2. Власні та залучені фінансові ресурси підприємства 10 3. Специфіка формування та використання фінансових ресурсів на туристичних підприємствах 13 Висновки 19 Список використаної літератури 21

  4. СКЛАД ВИТРАТ, ЇХ ГРУППУВАННЯ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ
    Вступ. 3 1.1 Класифікація грошових витрат підприємства 6 1.2 Витрати на виробництво і реалізацію 9 1.3 Планування витрат на виробництво і реалізацію продукції 12 1.4 Класифікація витрат з метою оцінки запасів та визначення фінансових результатів. 18 1.4.1 Витрати минулих та звітних калькуляційних періодів 18 1.4.2 Витрати, які формують собівартість продукції та витрати періоду 19 Виробничі витрати або виробнича собівартість 19 Прямі матеріали 19 1.4.3 Прямі і непрямі витрати. 22 1.4.4 Основні та накладні витрати 23 1.4.5. Ревалентні та неревалентні витрати. 25 1.4.5 Дійсні та можливі витрати 26 1.4.6 Маржинальні та середні витрати 26 1.4.7 Обов”язкові та дискретні витрати 27 1.4.8 Класифікація витрат з метою контролю виконання. 28 Розділ 2. Практичне завдання. 28 2.1 Нормативно-правова база, якою керується підприємство при визначенні собівартості будівельно-монтажних робіт. 28 2.2 Практичне завдання 33 Розділ 3. Методи вивчення поведінки витрат. Точка беззбитковості. 38 3.1 Фактори, що впливають на побудову обліку витрат. 44 3.2 Аналіз беззбитковості виробництва. 46 Висновок. 49 ЛІТЕРАТУРА 53

  5. СКЛАД ВИТРАТ, ЇХ ГРУПУВАННЯ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ
    Вступ. 3 1.1 Класифікація грошових витрат підприємства 5 1.2 Витрати на виробництво і реалізацію 8 1.3 Планування витрат на виробництво і реалізацію продукції 11 1.4 Класифікація витрат з метою оцінки запасів та визначення фінансових результатів. 17 1.4.1 Витрати минулих та звітних калькуляційних періодів 17 1.4.2 Витрати, які формують собівартість продукції та витрати періоду 19 1.4.3 Прямі і непрямі витрати. 22 1.4.4 Основні та накладні витрати 22 1.4.5. Ревалентні та неревалентні витрати. 25 1.4.5 Дійсні та можливі витрати 25 1.4.6 Маржинальні та середні витрати 26 1.4.7 Обов”язкові та дискретні витрати 26 1.4.8 Класифікація витрат з метою контролю виконання. 27 Розділ 2. Практичне завдання. 29 2.1 Нормативно-правова база, якою керується підприємство при визначенні собівартості будівельно-монтажних робіт. 29 2.2 Практичне завдання 34 Розділ 3. Методи вивчення поведінки витрат. Точка беззбитковості. 41 3.1 Фактори, що впливають на побудову обліку витрат. 46 3.2 Аналіз беззбитковості виробництва. 49 Висновок. 52 ЛІТЕРАТУРА 56

  6. Визначення, склад і класифікація фінансових активів за П(С)БО
    Визначення, склад і класифікація фінансових активів за П(С)БО Список використаної літератури

  7. Поняття та класифікація юридичних фактів. Поняття строку та терміну у цивільному праві.
    Вступ 3 1.Поняття та класифікація юридичних фактів. 4 2.Поняття строку та терміну у цивільному праві. 11 Висновки 14 Бібліографія 15

  8. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості виноградних вин
    1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості виноградних вин 3 2. Організація обслуговування туристів у барах, буфетах на поверсі та номерах готелю 11 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Англії на території України 19 Список використаної літератури 21

  9. : Економічна характеристика, склад та класифікація грошових надходжень підпиємств
    ВСТУП 2 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ГРОШОВИМИ НАДХОДЖЕННЯМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ 4 1.1. Економічна сутність та значення грошових потоків в діяльності підприємства 4 1.2. Склад і класифікація грошових надходжень підприємства 9 1.3. Стратегія управління грошовими надходженнями підприємства 13 2. ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ГРОШОВИМИ НАДХОДЖЕННЯМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ ЗАТ «» 19 2.1. Характеристика фінансово-господарської діяльності підприємства 19 2.2. Аналіз грошових надходжень підприємства за видами діяльності 26 3. НАПРЯМКИ ОПТИМІЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ ГРОШОВИМИ НАДХОДЖЕННЯМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ 37 3.1. Оцінка ефективності управління грошовими потоками на підприємстві 37 3.2. Шляхи удосконалення управління грошовими надходженнями на підприємстві 41 ВИСНОВКИ 52 ЛІТЕРАТУРА 55 ДОДАТКИ 58

  10. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості ікри лососевих та осетрових риб
    1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості ікри лососевих та осетрових риб 3 2. Організація обслуговування туристів в авіатранспорті й аеропортах, у вагонах-ресторанах 8 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Китаю на території України 14 Список використаної літератури 18

  11. Фінансова звітність підприємства. Вимоги, класифікація та склад фінансової звітності на даний момент в Україні
    Вступ 3 1. Елементи та якісні характеристики фінансової звітності 5 2. Класифікація та регламентація звітності підприємства 9 3. Принципи підготовки фінансової звітності та розкриття інформації 14 Висновок 23 Список використаної літератури 25

  12. ПОНЯТТЯ, ОЗНАКИ, СКЛАД І ВИДИ ПРАВОПОРУШЕНЬ
    ВСТУП 3 1. Загальна характеристика правопорушення як вольового акту суспільно небезпечної протиправної поведінки 1.1. Поняття та характеристика правопорушення як протиправної поведінки 5 1.2. Класифікації правопорушень 12 1.3. Заборонні норми як важливий чинник попередження та припинення правопорушень……………………………………………………………………19 2. Характеристика відповідальності за податкові правопорушення в системі юридичної відповідальності. 2.1. Визначення податкового правопорушення та відповідальність за такі правопорушення………………………………………………………………..…24 2.2. Підстави відповідальності за правопорушення у податковій сфері 30 ВИСНОВКИ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 37

  13. Учасники цивільного процесу: поняття, склад
    Вступ 3 1. Загальна характеристика учасників цивільного процесу 5 2. Сторони, як учасники цивільного процесу 7 2.1. Позивач, як сторона в цивільному процесі 7 2.2. Відповідач, як сторона цивільного процесу 10 3. Треті особи, як учасники цивільного процесу 12 3.1. Загальна характеристика третіх осіб як учасників цивільного процесу 12 3.2 .Треті особи, які не заявляють самостійні вимоги, як учасники цивільних відносин 14 3.3. Треті особи з самостійними вимогами, як учасники цивільного процесу 17 4. Інші учасники цивільного процесу: характеристика та склад 25 4.1. Прокурор, як учасник цивільного процесу 25 4.2. Представник, як учасник цивільного процесу 34 4.3. Свідок, як учасник цивільного процесу 41 4.4. Експерт та спеціаліст, як учасники цивільного процесу 43 Висновки 46 Список використаної літератури: 48

  14. Оборотні кошти, їх поняття, склад і джерела формування
    Вступ 3 1. Сутність, склад і структура оборотних коштів 4 2. Показники використання оборотних коштів і шляхи прискорення їх обертання 6 3. Резерви і шляхи поліпшення використання оборотних коштів 12 Висновок 15 Список використаної літератури 16-17

  15. Правознавство Визначте поняття, склад та види правопорушень
    І. 3 1. Визначте поняття, склад та види правопорушень 2. Дайте визначення наступних термінів: Форма державного устрою Правові норми ІІ. 6 1. Охарактеризуйте бюджетну систему України 2. Дайте визначення наступних термінів: Адміністративне право Склад злочину ІІІ. 8 1. Зобов‘язання за цивільним законодавством України та забезпечення їх виконання: - поняття та склад зобов‘язання; - підстави виникнення та припинення зобов‘язань; - способи забезпечення виконання зобов‘язань; - відповідальність за порушення зобов‘язань. 2. Дати визначення термінам: Право власності Недієздатність IV. 19 Вирішити практичну ситуацію: 17-річна Лужко, яка проживає в Білій Церкві, видала своєму чоловікові довіреність на продаж жилого будинку в м. Луцьку, який вона отримала у спадщину від своєї тітки. Будинок був проданий відповідно до вимог законодавства. Батько Лужко – Петренко В.І., який проживає в м. Краснодар, Росія, дізнався про продаж будинку і звернувся з позовом до суду про визнання договору купівлі-продажу недійсним у зв’язку з тим, що його донька неповнолітня і тому не мала права видати довіреність, і, крім того, він претендує на свою долю спадщини від своєї померлої сестри. Чи має право Лужко видати довіреність? Назвіть види правочинів по даній ситуації. Яке рішення має прийняти суд? Які правові наслідки у разі визнання договору купівлі-продажу недійсним? Список джерел 22

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua