Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
ДипломТема: Технологія приготування битків з м’яса яловичини, баранини, телятини чи свинини (ID:2505)
| Размер: 114 кб. | Объем: 33 стр. | Стоимость: 0 грн. | Добавлена: 21.08.2003 |
СодержаниеВступ 3
1. Організаційна частина 5
2. Технологічна карта 8
3. Технологія готування 8
3.1. Вимоги до якості 17
3.2. Правила подачі 20
3.3. Калькуляція 21
4. Устаткування 21
Висновки 31
Використана література 33
Просмотр
Просмотр Просмотреть с сайта...
Скачивание
См. также:
  1. Технологія приготування їжі
    План 1 1. Первинна і теплова обробка круп, бобових, макаронних виробів, яєць і сиру. 2 Теплова обробка яєць 7 Первинна обробка сиру 8 2. Практичне завдання 8 3.Задача 9 4. Характеристика біологічної і харчової цінності риби і продуктів моря 9 Морепродукти 11 Санітарно – гігієнічні вимоги до якості риби 11 Дієта № 5а 12 Використана література: 15

  2. Технологія приготування котлети по-київські
    Вступ 3 1. Продукт 3 2. Технологія приготування котлети по-київські 7 Теплова обробка 8 Жарочні шафи 10 3. Вимоги до якості 12 Висновки 12 Використана література: 13

  3. Удосконалення технологічного процесу виробництва страв з баранини з метою поліпшення технологічних властивостей та якості
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ З БАРАНИНИ 5 1.1. Вік тварин і кулінарія 5 1.2. Характеристика сировини 7 1.3. Вибір баранини для приготування страв 11 1.4. Класифікація страв 16 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ З БАРАНИНИ В РЕСТОРАНІ «назва» 18 2.1. Меню ресторану “назва” 18 2.2. Страви з відварної баранини 20 2.3. Страви із смаженої баранини 22 2.4. Страви з тушкованої баранини 25 2.5. Страви із запеченого м'яса 28 РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ЗАХОДИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА СТРАВ З БАРАНИНИ 29 3.1. Рекомендації щодо до якості м’яса 29 3.2. Оформлення і подача страв з баранини 31 3.3. Маринади і начинки для баранини 33 3.4. Приготування і подача на стіл 42 ВИСНОВКИ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46

  4. Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
    Зміст Вступ 3 1. Значення морепродуктів і страв з них для харчування людей 5 2. Кулінарна обробка морепродуктів 7 3. Асортимент страв з морепродуктів 10 5. Технологія приготування страв з морепродуктів 12 6. Організація роботи рибного цеху 16 7. Обладнання та інвентар 19 8. Охорона та безпека праці. 21 Висновок 23

  5. Технологія харчування
    1. Режими харчування студентів 3 2. Технологія неферментативного солоду та його якісні показники 7 Список використаної літератури 11

  6. Технологія торгівлі
    1. Класифікація і характеристика видів оптових посередників 3 2. Форми товароруху і визначальні фактори їх вибору 7 3. Охарактеризуйте будь-який з магазинів (за місцем проживання) Києва (визначте рівень його самостійності, організаційну підпорядкованість, форму власності, район діяльності, асортимент товарів, конкурентів, рівень організації обслуговування населення) 9 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 16

  7. Технологія галузі
    1. Основні технологічні операції первинної обробки молока 3 2. Охарактеризуйте способи рафінації олії 6 3. Опишіть технологічну схему виробництва борошняних кондитерських виробів 10 4. Класифікація харчоконцентратів, їх біологічна та енергетична цінність 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 21

  8. технологія акцій та компаній ПР
    Вступ 3 1. Паблік рилейшнз в економічній діяльності підприємства 4 2. Паблік рілейшнз(PR) у готелі 9 Висновок 13 Література 14

  9. Технологія туристичної діяльності
    1.Законодавчо - правове регулювання туристичної діяльності 3 2.Програма перебування туристів 8 Список використаної літератури 11 Додатки 12-15

  10. Техніка та технологія галузі
    1. Обробка отворів шліфуванням 4 2. Лиття по виплавляємих моделях 9 3. Біологічно активні добавки 16 Використана література 18

  11. Технологія імунобіологічних препаратів
    1. Класи імуноглобулінів, їх функціональна характеристика. 3 2. Методи трансформації прокаріотичних клітин у біотехнології 6 3. Метод імуноблотингу та його застосування. 9 Література 12

  12. технологія ресторанної діяльності
    1. Матеріальні та соціально-культурні послуги як складові послуг харчування 3 2. Функціональна та технологічна структура ресторанного господарства 4 3. Функції меню та прейскурантів 9 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 14

  13. Технологія управління персоналом
    1. Зробити порівняльний аналіз: технологій роботи рекрутингових агентств 2. Зробити порівняльний аналіз: різних процедур формування змісту оцінювання персоналу 3 Розробка опитувального листа для проведення інтерв"ю з кандидатами на посаду керівника, професіонала чи фахівця організації. Література.

  14. Технологія кондитерських виробів
    Зміст 1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3 2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10 Література 13

  15. Управління як соціальна технологія
    Зміст 1. Управління як соціальна технологія 3 Література 10

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua