Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
ДипломТема: РОЗВИТОК ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ПРОМИСЛОВОСТІ (ID:25110)
| Размер: 1417 кб. | Объем: 106 стр. | Стоимость: 180 грн. | Добавлена: 16.08.2012 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ПРОМИСЛОВОСТІ 5
1.1. Сутність розвитку підприємницької діяльності 5
1.2. Підприємницька діяльність як фактор виробництва 14
1.3.Особливотсі розвитку підприємницької діяльності в м’ясопереробній галузі 22
Висновки до розділу 1 32
РОЗДІЛ 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИЙ ХАРАКТЕР ТА АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ М’ЯСОКОМБІНАТУ ТОВ « -СЕРВІС» 34
2.1. Загальна характеристика підприємства 34
2.2. Аналіз основних показників м’ясокомбінату 44
2.3. Аналіз підприємницької діяльності виробництва 48
Висновки до розділу 2 59
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ЕФЕКТИВНОСТІ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ « -СЕРВІС» 60
3.1. Шляхи підвищення ефективності розвитку підприємства підприємства 60
3.2. Оцінка ефективності запропонованих заходів 67
Висновки до розділу 3 69
РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ 71
4.1. Загальний стан охорони праці на м’ясокомбінаті ТОВ « -сервіс» 71
4.2. Аналіз витрат на організацію охорони праці на підприємстві ТОВ « -сервіс» 76
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 80
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 85
Додатки 92

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Розвиток і розміщення олійно-жирової промисловості України
    ВСТУП 1. Місце і значення олійно-жирової промисловості в господарстві України 2. Передумови розвитку олійно-жирової промисловості в господарстві України 3. Сучасний стан розвитку та структура олійно-жирової промисловості України 4. Регіональні особливості розміщення підприємств в олійно-жировій промисловості України 5. Олійно-жирова продукція в експорті та імпорті України 6. Проблеми та перпективи вдосконалення олійно-жирової промисловості України ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ таблиці, діаграми та картосхеми в роботі присутні

  2. Розвиток і розміщення харчової промисловості в Донецькій області
    Вступ 3 1. Сутність, структура і значення агропромислового комплексу 6 2. Основні передумови розвитку і фактори розміщення агропромислового комплексу Донецької області 12 1) історичні 12 2) природні 12 3) соціально-економічні 13 4) демографічні 13 3. Сучасні особливості розвитку агропромислового комплексу. 14 4. Територіальна організація агропромислового комплексу. 18 5. Продукція агропромисловості комплексу у внутрішній та зовнішній торгівлі 25 6. Проблеми і перспективи розвитку агропромислового комплексу. 28 Висновки 38 Література 41-43 Метою роботи є вивчення розміщення та розвитку харчової промисловості Донецької області і пошук основних напрямів удосконалення адміністративно-господарського та економічного механізмів державного регулювання розвитку регіонального продовольчого комплексу.

  3. Стан та розвиток птахівництва (на прикладі підприємства харчової промисловості)
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ТА РОЗВИТКУ ПТАХІВНИЦТВА 5 1.1. Розвиток птахівництва в Україні 5 1.2. Сучасний стан розвитку птахівництва 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПТАХІВНИЦТВА НА БАЗІ ВАТ „ххх” 19 2.1. Характеристика діяльності підприємства на ринку птахівництва 19 2.2. Аналіз споживачів продукції підприємства 27 РОЗДІЛ 3. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПТАХІВНИЦТВА В УКРАЇНІ 30 3.1. Проблеми розвитку птахівництва в Україні 30 3.2. Основні шляхи і перспективи розвитку птахівництва в Україні 32 3.3. Шляхи покращення діяльності ВАТ „ххх” 37 ВИСНОВКИ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 44 ДОДАТКИ 47

  4. Розвиток і розміщення харчової промисловості Автономної республіки Крим
    Вступ 3 1. Сутність, структура і значення агропромислового комплексу. 5 2. Основні передумови розвитку і фактори розміщення агропромислового комплексу АР Крим 16 1) історичні 16 2) природні 16 3) соціально-економічні 17 4) демографічні 17 3. Сучасні особливості розвитку агропромислового комплексу Криму 18 4. Територіальна організація агропромислового комплексу 24 5. Продукція агропромисловості комплексу у внутрішній та зовнішній торгівлі. 29 6. Проблеми і перспективи розвитку агропромислового комплексу 31 Висновки. 37 Література 40-42 Метою роботи є дослідження розміщення та розвитку галузей харчової промисловості Криму, обґрунтування резервів підвищення ефективності роботи її підприємств у нових умовах господарювання.

  5. менеджмент підприємницької діяльності
    Завдання 1.Завдання. Складіть алгоритм створення та реєстрації підприємства 2. Завдання. Складіть загальний план установчого договору, необхідного при створенні власного підприємства. 3. Завдання. Опрацюйте структуру (визначте перелік розділів і параграфів) бізнес-плану для обґрунтування проекту створення фірми, сферою діяльності якої є роздрібна торгівля. 4 Завдання. Ви збираєтесь відкрити власну справу - приватне підприємство з продаж" сільськогосподарської продукції. Сформулюйте й обґрунтуйте мету та завдання діяльності підприємства, які повинні бути записані в статуті. 5. Завдання. Ви є власником автомобіля. Які витрати Ви нестимете при експлуатацій автомобіля? Які з названих витрат будуть явними, а які неявними? Згрупуйте названі витрати на постійні та змінні. 6. Завдання. Порівняйте організаційні структури управління таких форм підприємств: 7. Завдання. В яких випадках підприємства звертаються до лізингу і факторингу? Чи можна ці операції назвати специфічними формами кредиту? Відповіді обґрунтуйте прикладами. 8. Завдання. Ви плануєте створити фірму, сферою діяльності якої є надання послу населенню (наприклад, перукарня, хімчистка тощо). Визначте чинники, які можуть в перспективі позитивно чи негативно вплинути на розвиток фірми. 9. Завдання. Наведіть конкретний приклад Резюме бізнес-плану, що передбачає реалізацію проекту зі створення кафе швидкого обслуговування. ЮЗавдання. Мале підприємство, створене у минулому році групою громадян із середа рівнем доходів, займається виробництвом візитних карток та іншими художньо-оформлювальними послугами. Конкуренція на ринку цих послуг досить висока. Назвіть заходи які б допомогли цій фірмі успішно розвиватися на ринку. 11 Завдання. Покажіть вплив зовнішніх факторів на систему управління бізнесом на прикладі цукрового заводу. 12. Завдання. Ви плануєте реалізацію проекту з будівництва житлового комплекс центральному районі міста. Опишіть продукт, з яким фірма виходить на ринок. 13 Завдання. Сформулюйте ключові фактори успіху у сфері ремонту побутової техні > : (4-5 факторів). Розкрийте їх суть. 14. Завдання. Назвіть та охарактеризуйте чинники, які, на Ваш погляд, сприяли б підвищенню ефективності презентації бізнес-плану великого проекту. а) б) відкритого акціонерного товариства; малого приватного підприємства; 15. Завдання. Проведіть сетенгацію і вибір ринків підприємства, що випуск?*:: будівельні матеріали. 16. Завдання. Опрацюйте структуру (перелік розділів та параграфів) бізнес-плану д обгрунтування проекту придбання нової технологічної лінії з виробництва продукту харчування (наприклад, кондитерські0 вироби, соки тощо). v 1 Завдання. Ви готуєте проект по створенню фабрики корпусних меблів в Україні спільно з партнером із Західної Європи. Яким має бути вклад, західного партнера і що можна одержати від українських підприємств? 18.3авдання. На конкретному прикладі охарактеризуйте вплив основних факторі г? на вибір цінової політики підприємства, 19Завдання Проведіть сегментацію ринку комп'ютерної техніки. 20. Завдання. Складіть перелік рекомендацій щодо профілактики діяльності фірм та згрупуйте їх за етапами та фазами кризи. 21.3авдання. Розробіть посадову інструкцію менеджера малого,, підприємства. ,.; 223авдання. Сформулюйте цілі підприємства малого бізнесу в галузі прибутковості, ринків, організаційної структури. 23.Завдання. Розробіть анкету для виявлення наявності організаційної культури г підприємстві. ' ,; 243авдання. Сформулюйте місію для таких підприємств: г.., , ' а) комерційного банку; б) торгівельної фірми; в) страхової фірми. 25.3авдання. Побудуйте "дерево цілей" для розвитку ТОВ, предметом діяльності яког є виробництво безалкогольних напоїв. 26. Завдання. Складіть резюме бізнес-плану, що передбачає* реалізацію проекту, b створення хлібопекарні. 21 Завдання. Торгівельне підприємство спеціалізується на роздрібній торгівлі продуктами харчування. Місцем розташування підприємства є новий мікрорайон. Визначте найбільш ймовірні ризики у цій сфері „бізнесу та запропонуйте необхідні заходи дай мінімізації (нейтралізації) їх негативного впливу на започаткований торгівельний бізнес. 28. Завдання. Яку систему винагороди Ви запропонували б для: а) співробітників служби маркетингу; б) торгових агентів; в) робітників виробничого процесу. 29 Завдання. Чи можлива ситуація, коли зміни зовнішнього середовища не дозволяють реалізувати бізнес-план? Наведіть приклади. Завдання 30 Витрати на виробництво реалізованої продукції -200; доходи від здач: окремого майна в оренду - 50; виручка від реалізації продукції - 400; чистий обсяг продаж -320; платежі в бюджет - 70; податок на додану вартість - 80. Яким буде чистий прибуток?

  6. Види підприємницької діяльності
    Вступ 3 1. Поняття, ознаки та принципи здійснення господарської діяльності 4 2. Види господарської діяльності 7 Висновок 21 Список використаних джерел 22

  7. Контрольна з підприємницької діяльності
    1. Захист споживачів в умовах ринкового господарювання 3 2. Аналіз діяльності малого і середнього підприємництва 6 3. Проаналізуйте існуючу схему державної реєстрації юридичних осіб в Україні. Дайте пропозиції щодо її вдосконалення 10 Література 19 Додаток 1. Типова схема державної реєстрації новоствореного підприємства в Україні 21

  8. ОСНОВИ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
    1. Оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності 3 2. Роль бізнес-планування в підприємництві 11 3. Припинення діяльності підприємницьких структур 18 Література 25

  9. Принципи підприємницької діяльності
    1. Принципи підприємницької діяльності 3 2. Правовий статус Антимонопольного комітету 9 Література: 14

  10. Основи підприємницької діяльності
    1. Принципи підприємницької діяльності 3 2. Установчі документи суб’єктів підприємництва 7 3. Поясніть основні причини обмеженості розвитку венчурного фінансування в Україні 12 Література 18

  11. Основи підприємницької діяльності
    ВСТУП 3 1. ШЛЯХИ АКТИВІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ 4 2. ЗМІСТ ДОГОВІРНИХ ВЗАЄМОВІДНОСИН В ПІДПРИЄМНИЦТВІ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВДОСКОНАЛЕННЯ 12 3. ФОРМИ СПІВРОБІТНИЦТВА ПАРТНЕРІВ У ПІДПРИЄМНИЦЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ 19 ВИСНОВКИ 28 ЛІТЕРАТУРА 29 ДОДАТКИ 31-34

  12. Ліцензуваня підприємницької діяльності
    Вступ 3 1. Поняття ліцензування 4 2. Державне управління в сфері ліцензування 9 Висновки 15 Список використаної літератури 17

  13. Менеджмент підприємницької діяльності
    1. Які методи оцінювання інвестиційної привабливості приватизованих підприємств використовують консалтингові фірми? 3 2. Який показник використовується для оцінювання й аналізу підприємницького ризику та яка методика його визначення? 9 3. Чим характеризується економічна поведінка підприємця під час економічної кризи? 14 4. До якої межі доцільно доводити фінансовий ризик, використовуючи ефект фінансового важеля? 18 Література 22

  14. Обмеження у здійсненні підприємницької діяльності
    Вступ 3 1. Загальна характеристика свободи підприємницької діяльності 4 2. Обмеження у здійсненні підприємницької діяльності 7 Висновки 15 Література 16

  15. Страхування підприємницької діяльності та життя
    1. Роль страхування у підприємницькій діяльності 3 2. Поняття та особливості страхування життя 9 3. Задача 15 Туристична фірма застрахувала своє майно на термін 1 рік на випадок протиправних дій третіх осіб на суму 80 тис. грн. 15 Страховка страхового тарифу – 0,9%. Договором страхування передбачена умовна франшиза 5% від страхової суми, при якій надається знижка 2% до тарифу. Розрахуйте розмір страхового платежу. 15 У результаті дії зловмисників фактичний збиток туристичної фірми склав 5 тис. грн. Розрахуйте розмір страхового відшкодування, який буде сплачено готелю. 15 4. Ситуаційне завдання 16 Страховий фонд страховика становить 1500 тис. ЄВРО. Скільки тис. ЄВРО страховик може внести до страхового фонду: одного страховика; двох страховиків; п’ятьох страховиків? Обґрунтуйте свою відповідь. 16 Список використаної літератури 17

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua