Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КурсоваяТема: Складання бухгалтерської звітності підприємств харчової промисловості (ID:25192)
| Размер: 558 кб. | Объем: 55 стр. | Стоимость: 115 грн. | Добавлена: 16.08.2012 |
СодержаниеВступ 3
Розділ 1. Теоретичні проміжної звітності підприємства 5
1.1. Сутність, значення та класифікація бухгалтерської звітності, вимоги до її складання 5
1.2. Огляд нормативних та літературних джерел підготовки та складання фінансової звітності 15
Розділ 2. Складання проміжної фінансової звітності підприємства 22
2.1. Фінансово-економічна характеристика підприємства ТОВ " " 22
2.2. Порядок складання балансу підприємства 27
2.3. Порядок складання звіту про фінансові результати підприємства 34
2.4. Порядок складання звіту про рух грошових коштів підприємства 38
2.5. Порядок складання звіту про власний капітал підприємства 40
2.6. Призначення і склад "Приміток до фінансової звітності" підприємства 42
Розділ 3. Шляхи удосконалення фінансової звітності на підприємстві 45
Висновки 49
Список використаної літератури 51
Додатки 54

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Аналіз обсягу виробництва і реалізація продукції на підприємствах харчової промисловості (на прикладі підприємства харчової промисловості)
    Вступ 3 1. Науково-методичні основи аналізу виробництва та реалізації продукції і маркетингової діяльності підприємства 5 1.1. Значення та завдання аналізу маркетингової діяльності і реалізації продукції 5 1.2. Аналіз конкурентоспроможності продукції 13 1.3. Значення, завдання і джерела аналізу виробництва продукції 15 2. Аналіз виробництва та реалізації продукції на ЗАТ «Назва» 21 2.1. Характеристика підприємства 21 2.2. Діяльність підприємства зі збільшення виробництва та реалізації продукції 24 2.3. Аналіз ефективності збутової діяльності 29 3. Напрями удосконалення системи управління виробництвом і реалізацією на підприємстві 36 Висновки 41 Література 43 Додаток. Фінансова звітність ЗАТ «Назва» за 2008 р. 45

  2. Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості
    Зміст. Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості. 3 Задача 1. 21 Задача 1. Компанія розглядає можливість інвестування в проекти, який за 7 років принесе доходи відповідно RI1 R2, R3, R4, R5, R6 та R7 1. Чи схвалили б ви цей проект, якщо його дисконтна ставка d, а початкові інвестицій, 1C. 2. Знайти термін окупності інвестицій. Варіанти R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 d 1C з 1700 1600 1500 1500 1300 1200 1000 •20 5000 Задача 2. 22 Задача 2. Інвестор отримав кредит у банку в сумі В грн. Терміном на п років під г відсотків річних. Визначити суму погашення боргу в кінці строку: а) з використанням формули простих відсотків; б) з використанням формули складних відсотків. Варіанти в r n 3 30000 20 4 Задача 3. 22 Задача 3. Інвестор,- бажаючи отримати через п років суму А грн., вирішив вкласти гроші до банку під г відсотків річних. Яка повинна бути сума початкового капіталу? Варіант 3 А r n 12763 5 5 Задача 4. 23 Задача 4. Інвестор хоче покласти в банк суму розміром S грн. Терміном на п років. Який з трьох банків (А, Б, С)він обере, якщо банк А пропонує нарахування а відсотків щоквартально, банк Б - б відсотків щопівроку, а банк С - с відсотків щорічно. Варіанти s n a б c 3 20000 3 25 40 80 Задача 5. 23 Задача 5. Визначити інвестиційну вартість облігації, номінальна вартість якої N грн., термін погашення 364 дні. Купонні виплати здійснюється через кожен 91 день у розмірі С грн. Дохідність по безризикових операціях на ринку цінних паперів терміном 91 день становить г відсотків. Варіанти Вартість, N Купонні виплати, С г,% з 130 20 14 Задача 6. 24 Задача 6. Обчислити поточну вартість привілейованої акції, номіналом А і величиною дивіденду d% річних, якщо ринкова норма прибутку q%. Варіанти А d.% q% з 120 7 18 Література. 25

  3. Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості і взагалі на Україні
    1. Підприємства харчової промисловості України 1 2. Інвестиційна діяльність підприємств в харчовій промисловості 7 Література. 11

  4. Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості взагалі і на Україні
    1. Поняття інвестицій 2 2.Перешкоди пов’язані із залученням іноземних інвестицій 4 3. Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості 5 Література. 7

  5. Аналіз та прогнозування показників бухгалтерської фінансової звітності
    ВСТУП 3 1. ФОРМИ ФІНАНСОВОЇ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ЗВІТНОСТІ ТА МЕТОДИ ЇЇ АНАЛІЗУ 5 1.1. Форма фінансових звітів 5 1.2. Методи і технологія проведення фінансового аналізу звітів 7 2. АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ 11 2.1. Аналіз показників бухгалтерської фінансової звітності ВАТ «Галнафтогас» 11 2.2. Аналіз бухгалтерської звітності за допомогою фінансових коефіцієнтів 19 3. ПРОГНОЗУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ 30 3.1. Складання прогнозних фінансових звітів 30 3.2. Прогнозування фінансового стану підприємства 33 ВИСНОВКИ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 ДОДАТКИ 42-45 Метою роботи є виявлення методів аналізу та прогнозування показників бухгалтерської фінансової звітності. Об’єктом дослідження є діяльність, фінансова звітність підприємства, показники його фінансової діяльності та методи і технологія проведення аналізу фінансової звітності. Предметом дослідження є законодавчі акти, наукові публікації, навчальні посібники з бухгалтерського обліку, фінансів, фінансового менеджменту.

  6. Складання фінансової звітності підприємства
    Завдання На підставі вихідних даних про господарську діяльність підприємства за звітний рік (звітний період), наведених у таблицях 1-2 , необхідно скласти і заповнити такі форми фінансової звітності: - форму 1 «Баланс»; - форму 2 «Звіт про фінансові результати»; - форму 3 «Звіт про рух коштів»; - форму 4 «Звіт про власний капітал». Усі вищевказані форми фінансової звітності заповнюються в гривнях з точністю до одного десяткового знаку. Вихідні дані 1. Підприємство розпочало свою господарську діяльність у третьому кварталі звітного року. Стан засобів і джерел підприємства на 01 грудня звітного року характеризується даними, що наведені у табл. 1. Таблиця 1 Стан залишків на початок звітного періоду № рахунка Сальдо на початок звітного періоду дебет кредит 10 7000 - 131 - 136 20 531 - 23 80 - 26 387,5 - 301 10 - 311 980 - 313 - - 36 - - 372 59 - 375 50 - 377 90 - 40 - 7281,9 44 - 270 60 - - 63 - 300 641/1 (прибуток) - 130 641/2 (ПДВ) - 50 641/3(прибутковій податок - 70 644 - - 651 - 211,2 652 - 25,6 653 - 12,8 656 - 6 661 - 640 662 - 20 685 - 34 Всього 9187,5 9187,5

  7. Складання фінансової звітності підприємства (варіант 7)
    Вихідні дані 5 1. Підприємство розпочало свою господарську діяльність у третьому кварталі звітного року. Стан засобів і джерел підприємства на 01 грудня звітного року характеризується даними, що наведені у табл. 1. Таблиця 1 Стан залишків на початок звітного періоду № рахунка Сальдо на початок звітного періоду дебет кредит 10 7000 - 131 - 136 20 531 - 23 80 - 26 387,5 - 301 10 - 311 980 - 313 - - 36 - - 372 59 - 375 50 - 377 90 - 40 - 7281,9 44 - 270 60 - - 63 - 300 641/1 (прибуток) - 130 641/2 (ПДВ) - 50 641/3(прибутковій податок - 70 644 - - 651 - 211,2 652 - 25,6 653 - 12,8 656 - 6 661 - 640 662 - 20 685 - 34 Всього 9187,5 9187,5 2. За грудень місяць звітного року на підприємстві мали місце наступні господарських операції, наведені у журналі господарських операцій за грудень місяць у табл. 2. ... Завдання 8 1.Стан залишків на початок щвітного періоду (варіант 7) 9 2.Журнал господарських операцій 10 3.Синтетичні рахунки 13 3.Оборотно-сальдова відомість 18 4. Форми звітності 19 Баланс 19 Список літератури 31

  8. Методика і техніка складання консолідованої фінансової звітності
    Зміст ВСТУП 3 1. УТВОРЕННЯ КОНСОЛІДОВАНОЇ ГРУПИ 5 2. ВИПАДКИ ЗДІЙСНЕННЯ КОНСОЛІДАЦІЇ 8 3. ОСОБЛИВОСТІ ПОРЯДКУ ПРОВЕДЕННЯ КОНСОЛІДАЦІЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ В ОКРЕМИХ СТРАНАХ 10 4. ОСОБЛИВОСТІ КОНСОЛІДАЦІЇ ЗВІТНОСТІ В БЕЛЬГІЇ, ІСПАНІЇ, НІДЕРЛАНДАХ ТА ГЕРМАНІЇ 13 ВИСНОВОК 17 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 19

  9. Загальні технології харчової промисловості
    1. Наведіть технологічну схему виробництва питного молока. Показники його якості. 3 2. Вимоги щодо якості зерна пшениці та ячменю використовуваного для одержання круп. 9 Список використаної літератури. 16

  10. Порядок складання та подання звітності до Пенсійного фонду України
    Вступ 3 1. Економічна сутність розрахунків з пенсійного страхування 6 2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та спеціальної літератури 10 3. Організаційно-економічна характеристика підприємства ВАТ „Назва” 17 4. Аналіз форми і змісту звітності до Пенсійного фонду України 22 5. Методика складання та подання звітності до Пенсійного фонду України 24 6. Шляхи удосконалення складання та подання звітності до Пенсійного фонду України 37 Висновки 41 Список використаної літератури. 43 Додатки 46 АНОТАЦІЯ Ключові слова: страхування, пенсійне страхування, звітність, страхові внески, пенсійний фонд, відомість нарахування, фактичні витрати на оплату праці

  11. Порядок складання та подання звітності про місцеві податки та збори
    Вступ 3 Розділ 1. Сутність і призначення звітності підприємства 5 1.1. Звітність підприємства як джерело економічної інформації 5 1.2. Звітність як елемент бухгалтерського обліку 11 1.3. Склад місцевих податків та зборів та нормативна база 15 Розділ 2. Порядок нарахування складання та подання звітності про місцеві податки та збори 19 2.1. Комунальний податок 19 2.2. Податок з реклами 22 2.3. Ринковий збір 23 2.4. Збір за припаркування автотранспорту 30 Висновки 33 Список використаної літератури 35

  12. Порядок складання та подання звітності про місцеві податки та збори
    ВСТУП 3 1. Економічна характеристика звітності про місцеві податки та збори та її роль у діяльності підприємства 5 2. Економічно-правовий аналіз нормативної бази та спеціальної літератури 19 3. Організаційно-економічна характеристика підприємства ТОВ „__” 25 4. Аналіз форми і змісту звітності про місцеві податки та збори та її оптимізація 30 5. Методика складання про місцеві податки та збори 32 6. Консолідація звітності про місцеві податки та збори 36 7. Удосконалення змісту та методики складання звітності про місцеві податки та збори 41 ВИСНОВОК 45 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 47

  13. Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ 5 1.1. Інноваційний розвиток як пріоритет економічної політики 5 1.2. Стимулювання інноваційного розвитку України 10 1.3. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ПРИКЛАДІ ФГ “Назва” 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Практика інноваційної діяльності харчового підприємства 23 2.3. Ефективність інноваційної діяльності харчового підприємства 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 28 3.1. Інноваційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків у ФГ „Назва” 28 3.2. Інноваційно-технологічна модернізація як процес переходу до інноваційної моделі розвитку підприємств харчової промисловості 34 3.3. Інноваційна діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості як фактор забезпечення конкурентних переваг 37 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45-47

  14. Облік основних засобів на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 3 Розділ I. Науково-теоретичні та методичні основи обліку основних засобів 6 1.1. Економічна сутність предмета дослідження 6 1.2. Нормативно-законодавча база з обліку основних засобів 13 Розділ ІІ. Характеристика підприємства, аналіз його виробничо-господарської діяльності за останні два роки, організація обліку 18 2.1. Характеристика підприємства ДП ПАТ «ххх» БКК 18 2.2. Організація обліку на підприємстві ДП ПАТ «ххх» БКК 21 2.3. Виклад облікової політики підприємства ДП ПАТ «ххх» БКК 25 Розділ ІІІ. Фінансовий облік основних засобів 27 3.1. Документування операцій з обліку основних засобів на підприємстві ДП ПАТ «ххх» БКК 27 3.2. Синтетичний облік основних засобів на підприємстві ДП ПАТ «ххх» БКК 33 3.3. Взаємозв’язок обліку основних засобів з фінансовою звітністю 39 Висновки 45 Список використаних джерел 49 Додатки 56

  15. Облік валютних операцій на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 3 Розділ 1. Науково-теоретичні та методичні основи обліку валютних операцій 7 1.1. Економічна сутність предмета дослідження 7 1.2. Нормативно-законодавча база з обліку валютних операцій 13 Розділ 2. Характеристика підприємства, аналіз його виробничо-господарської діяльності та фінансового стану.за 2008-2009 роки, організація обліку на ДП ВАТ "Назва" та виклад його облікової політики 21 2.1. Історична довідка ДП ВАТ " Назва " 21 2.2. Аналіз виробничо-господарської та фінансового стану за 2008-2009 р.р. 25 2.3. Структура бухгалтерії та облікова політика ДП ВАТ " Назва " та організації 34 Розділ 3. Фінансовий облік валютних операцій на підприємстві ДП ВАТ Назва " 38 3.1. Документування операцій з обліку валютних операцій 38 3.2. Синтетичний облік на ДП ВАТ " Назва " 45 3.3. Взаємозв'язок облік) валютних операцій з фінансовою звітністю 52 Висновки 57 Список використаних джерел 61 Додатки 66-93

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua