Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КурсоваяТема: Організація обслуговування банкету з нагоди Дня Перемоги (ID:25700)
| Размер: 2045 кб. | Объем: 93 стр. | Стоимость: 150 грн. | Добавлена: 23.11.2013 |
Содержание
Вступ 5
Розділ І Характеристика підприємства ресторанного господарства. 8
1.1. Характеристика району в якому знаходиться підприємство. 8
1.2. Маркетингове дослідження існуючих конкурентів. 10
1.3. Форма власності. 19
1.4. Додаткові сфери діяльності. 24
1.5. Реклама підприємства та його логотип 25
1.6. Розробка меню. 29
1.7. Розробка прейскуранту 40
РОЗДІЛ II Обслуговування банкету на підприємстві ресторанного господарства. 44
2.1. Прийом замовлення. 44
1. Час тривалості банкету- з частковим обслуговування офіціантами 44
2.2. Вибір приміщення для проведення заходу. 45
2.3. Розробка меню банкету. 46
2.4. Розрахунок необхідної кількості обслуговуючого персоналу. 49
2.5. Розрахунок необхідної кількості столового посуду, приборів, білизни. 50
2.6. Підготовка приміщення, столового посуду, приборів, білизни до проведення банкету. 51
2.7. Проведення банкету. 53
2.8. Розрахунок з відвідувачами. 55
Розділ ІІІ Графічна частина 56
3.1. Посадові обов'язки: метрдотеля, адміністратора залу, бармена та офіціанта 5-го розряду. 56
3.2. Графік виходу на роботу. 63
3.3. Заробітна плата працівників. 67
3.4. Робота з постачальниками барної продукції. 68
3.5. Планування підприємства ресторанного господарства з розташуванням устаткування та обладнання. 71
Висновки 85
Використана література 90
Додатки 92


Експлікація приміщень
Рамка
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Організація банкету з приводу весілля
    1. Особливості банкету-весілля з частковим обслуговуванням офіціантами 3 1. Час тривалості банкету-весілля з частковим обслуговування офіціантами 4 2. Організація та підготовка приміщень для проведення банкету 4 3. Меню банкету-весілля 5 5. Основні розрахунки щодо проведення банкету-весілля 8 6. Способи подачі блюд та напоїв під час обслуговування бенкету-весілля 11 7. Графічне зображення сервірування столу для бенкету-весілля 12 8. Графічне зображення приміщення ресторану розважального комплексу «Мир Шоу» щодо проведення бенкету-весілля на 56 осіб 13 молодята 13 9. Схема зон обслуговування бенкету-весілля 15 Список використаної літератури 16

  2. Практична робота з екскурсознавства на тему «Площа Перемоги»
    Конспект екскурсії 3 ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА ЕКСКУРСІЇ 2 Картка екскурсійного об’єкта 5 «Портфель екскурсовода» 7 Список використаної літератури 10

  3. Практична робота з екскурсознавства на тему «Площа Перемоги»
    Конспект екскурсії 3 Технологічна карта екскурсії 2 Картка екскурсійного об’єкта 5 «Портфель екскурсовода» 7 Список використаної літератури 7

  4. Організація обслуговування
    ЗМІСТ 1. Загальна характеристика матеріально-технічної бази для організації процесу обслуговування 3 2. Підготування приміщень для споживачів 5 3. Організація процесу самообслуговування 7 4. Організація процесу обслуговування споживачів офіціантами в закладах ресторанного господарства 9 5. Класифікація бенкетів і прийомів 13 6. Організація надання послуг з кейтерингу 13 7. Принципи роботи закладів швидкого обслуговування 16 8. Особливості обслуговування в барах 17 9. Організація обслуговування іноземних туристів у закладах ресторанного господарства 18 10. Порядок надання послуг з харчування в загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладах 20 Список використаної літератури 24

  5. Організація обслуговування в Г ТК
    1. СЕРТИФІКАЦІЯ ГОТЕЛІВ В УКРАЇНІ 3 2. ФАКТОРИ, ЩО ОБУМОВЛЮЮТЬ РІВЕНЬ ГОТЕЛЬНОГО СЕРВІСУ 14 АНКЕТА ГОТЕЛЮ 18 1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності) 11. Характеристика номерного фонду 12. Тарифи (види, система знижок) 13. Підприємства харчування 14. Додаткові послуги (платні, безплатні) 15. Основні статті доходів та основні статті витрат 16. Рівень рентабельності 17. Чисельність працюючих, середні зарплати 18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену 19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність 20. Перспективи і плани розвитку 21. Висновки, пропозиції, зауваження ЛІТЕРАТУРА 21

  6. Організація обслуговування в Г ТК
    1. Класифікація підприємств розміщення за рівнем комфорту. Світовий досвід. 3 2. Технологія прийому та обслуговування гостей в готелі. 11 Список використаної літератури 18

  7. Організація обслуговування в ПГ та ТК
    1. Санітарно-гігієнічні вимоги до готелю 3 2. Суть та значення класифікації підприємств розміщення за рівнем комфорту 6 Література 13

  8. Організація обслуговування в ПГ та ТК
    1. Класифікація готелів України за рівнем комфорту 3 2. Правила користування готелем та надання готельних послуг 7 Список використаної літератури 14

  9. Організація обслуговування в Г ТК
    1 Класифікація підприємств розміщення за призначенням 3 2 Білизняне господарство готелю 8 Список літератури 13

  10. Організація обслуговування в ПГ та ТК 2
    1. Класифікація готелів за рівнем комфорту 3 2. Правила користування готелем та надання послуг 9 Література 14

  11. Організація обслуговування в ПГ та ТК
    1. Служба прийому та обслуговування готелю, основні функції та форми організації 3 2. Прибиральні роботи в готелі 10 Література 16

  12. Організація обслуговування
    1. Основні принципи діяльності готельного підприємства (законодавчі основи, планування роботи, статті доходів і витрат, розподіл прибутку). 3 2. Критерії та показники готельного комфорту. 10 АНКЕТА ГОТЕЛЮ 18 Література 24

  13. Організація обслуговування в Г ТК
    1. Класифікація підприємств розміщення за призначенням 3 2. Білизняне господарство готелю 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15

  14. Організація обслуговування в Г ТК
    1. ДОКУМЕНТАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА 3 2. ФОРМИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ В СВІТІ ТА В УКРАЇНІ 9 3. АНКЕТА ВАТ "ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС "Назва" 15 1. Назва й адреса 2. Рік введення в експлуатацію 3. Форма власності 4. Організаційно-правова форма 5. Відомча підпорядкованість 6. Оргструктура 7. Тип і клас 8. Матеріально-технічна база 9. Характеристика клієнтури 10. Коефіцієнт завантаженості (вплив сезонності) 11. Характеристика номерного фонду 12. Тарифи (види, система знижок) 13. Підприємства харчування 14. Додаткові послуги (платні, безплатні) 15. Основні статті доходів та основні статті витрат 16. Рівень рентабельності 17. Чисельність працюючих, середні зарплати 18. Членство в асоціаціях, вихід на міжнародну арену 19. Шляхи активізиції клієнтів, маркетингова діяльність 20. Перспективи і плани розвитку 21. Висновки, пропозиції, зауваження ЛІТЕРАТУРА 21

  15. Організація обслуговування в ПГ та ТК
    1. Служба прийому та обслуговування готелю, основні функції та форми організації 3 2. Прибиральні роботи в готелі 10 Література 18

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua