Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КурсоваяТема: Резерви підвищення продуктивності праці підприємств готельно-ресторанного господарства прикладі готелю м. Киева (ID:25958)
| Размер: 110 кб. | Объем: 47 стр. | Стоимость: 110 грн. | Добавлена: 04.12.2013 |
СодержаниеВступ 3
1. Теоретичні аспекти аналізу і планування продуктивності праці в готельному господарстві 5
1.1 Сутність та класифікація трудових ресурсів підприємств готельного господарства 5
1.2 Методичні підходи до оцінки продуктивності праці персоналу підприємства готельного господарства 9
2. Дослідження продуктивності праці в готельному комплексі «1» та фактори, що на неї впливають 17
2.1 Аналіз динаміки та складу трудових ресурсів підприємства готельного господарства 17
2.2 Оцінка продуктивності праці працівників готельного комплексу «1» та факторів, що на неї впливають 24
3. Резерви підвищення продуктивності праці працівників готельного комплексу «1» 28
3.1 Основні напрямки підвищення продуктивності праці в готелі «1» 28
3.2 Економічно обгрунтування заходів щодо підвищення продуктивності праці підприємства готельного господарства 33
Висновки 38
Список використаної літератури 41
Додатки 43

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Резерви підвищення продуктивності праці та шляхи їх використання за сучасних умов господарювання
    ЗМІСТ Вступ 3 1. Продуктивність праці та методи її вимірювання 5 1.1. Визначення продуктивності праці 5 1.2. Показники та методи вимірювання продуктивності праці 10 2. Управління продуктивністю праці 13 2.1. Сутність управління продуктивністю праці 13 2.2. Планування продуктивності праці 14 3. Резерви підвищення продуктивності праці та шляхи їх використання 18 3.1. Резерви та динаміка підвищення продуктивності праці персоналу 18 3.2. Нові методи підвищення продуктивності праці на підприємствах, в установах, організаціях, галузях економіки 24 Висновки 32 Список використаних джерел 34 Мета роботи. Мета курсової роботи полягає у розкритті теоретичних аспектів, методичних підходів та обгрунтовуванні резервів підвищення продуктивності праці та шляхів їх використання. Об'єктом дослідження є теорія і практика використання праці та її продуктивність. Предметом дослідження є резерви підвищення продуктивності праці та шляхи їх використання за сучасних умов господарювання.

  2. Організація праці персоналу підприємств готельного господарства (на прикладі будь-якого готелю)
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ 6 1.1. Особливості та принципи організації праці у готельному господарстві 6 1.2. Форми і системи оплати праці 9 1.3. Підходи до оцінки ефективності організації праці у готельному господарстві 11 РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ В ГОТЕЛІ ТОВ ГОТЕЛЬ "Назва" 14 2.1. Організаційна характеристика ТОВ готель "Назва" 14 2.2. Аналіз організації праці в обслуговуючих підрозділах 25 2.3. Оцінка ефективності організації праці 37 РОЗДІЛ ІІІ. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ В ТОВ ГОТЕЛЬ "Назва" 41 3.1. Пропозиції щодо удосконалення режиму праці і відпочинку працівників готелю 41 3.2. Розробка програми удосконалення організації праці на плановий період 44 3.3. Оцінка ефективності запланованих заходів 51 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 56 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 60 ДОДАТКИ 62

  3. Ефективність праці працівників підприємств готельного господарства та шляхи її підвищення (на прикладі ГК)
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 6 1.1. Поняття трудових ресурсів та особливості праці в готельному господарстві 6 1.2. Ефективність і продуктивність праці персоналу підприємств готельного господарства 11 1.3. Методи планування чисельності працівників в готельному господарстві 14 РОЗДІЛ ІІ. ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «Назва» 17 2.1. Аналіз основних показників з праці в динаміці 17 2.2. Дослідження динаміки продуктивності праці та факторів, які на неї впливають 21 2.3. Аналіз ефективності використання робочого часу 25 РОЗДІЛ ІІІ. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «Назва» 28 3.1. Резерви підвищення продуктивності праці 28 3.2. Пропозиції щодо ефективності використання робочого часу 33 ВИСНОВКИ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40 ДОДАТКИ 42

  4. Ціноутворення на продукцію і послуги підприємств готельно-ресторанного господарства
    Вступ 3 Методи ціноутворення в готельній сфері 4 Методи ціноутворення в ресторанній справі 11 Висновки 14 Список використаної літератури 15

  5. Характеристика головних елементів підприємств готельно-ресторанного господарства, інфраструктури ринку та їх взаємозв'язок
    1. Характеристика головних елементів підприємств готельно-ресторанного господарства, інфраструктури ринку та їх взаємозв'язок. 3 2. Показники оцінки обсягу реалізації послуг в підпримствах готельно-ресторанного господарства різних типів та джерела формування інформаційної бази даних. 6 Література 11

  6. Економіка у готельно-ресторанному бізнесу Поняття трудових ресурсів підприємства готельно-ресторанного господарства, їх класифікація, кадровий склад, джерела формування
    Питання № 26. Поняття трудових ресурсів підприємства готельно-ресторанного господарства, їх класифікація, кадровий склад, джерела формування 3 Питання № 55. Характеристика форм і систем оплати праці, що використовуються в підприємствах готельно-ресторанного господарства та показники їх ефективності 12 Практичне завдання № 26 17 Визначити характер цінової еластичності попиту, визначити рівноважну ціну на кондитерські вироби власного виробництва (торти) ресторану, що обслуговує гостей готелю та місцеве населення за індивідуальним замовленням, визначити денну виручку від реалізації тортів за рівноважною ціною за такими даними звітного кварталу: № Величина попиту, шт. Величина пропозиції, шт. Ціна за одиницю продукції, грн. 1 100 400 20 2 200 350 18 3 320 300 15 4 330 350 12 5 300 320 15 Тестове завдання №26. 19 1. Авансована вартість в основні фонди і оборотні кошти, що в процесі свого руху приносить більшу вартість (само зростає), є: 2. До зовнішніх джерел фінансування готелю відноситься: 3. В ціну послуги розміщення в підприємствах готельно-ресторанного бізнесу включаються такі непрямі податки та збори: 4. До якого з зазначених видів інвестицій слід віднести депозитні вклади в банківські та інші фінансові установи? 5. Назвіть фінансовий фонд, який формується в обов’язковому порядку з моменту утворення підприємства: 6. Готельний збір, що сплачують підприємства готельно-ресторанного бізнесу, відноситься до наступної групи обов’язкових платежів: 7. Визначте фактори, які впливають на зростання ринкових цін на послуги гостинності для вітчизняних туристів: 8. Планування чисельності яких працівників готельно-ресторанного бізнесу найбільш доцільно здійснювати з використанням норм обслуговування? 9. Які з нижченаведених факторів, що впливають на величину та рівень собівартості послуг, можна віднести до групи внутрішніх виробничих факторів готельного ресторану? 10. До якого з зазначених видів інвестицій слід віднести приватизацію державного майна, яка здійснюється самим підприємством? Список використаної літератури 22

  7. Шляхи підвищення ефективності підприємств готельної галузі з іноземними інвестиціями (на прикладі готелю)
    Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти дослідження ефективності підприємств готельного господарства 6 1.1. Сутнісна характеристика та вимірювання ефективності виробництва 6 1.2. Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного бізнесу. 14 1.3. Інтеграція стратегій управління продуктивністю та якістю обслуговування в готельному підприємстві 20 Розділ ІІ. Аналіз ефективності діяльності ВАТ «Назва» 26 2.2. Аналіз ефективності діяльності підприємства 30 2.3. Аналіз конкурентоспроможності готельних послуг 38 Розділ ІІІ. Розробка рекомендацій і заходів з вдосконалення ефективності ВАТ «Назва» 43 3.1. Напрями вдосконалення формування готельних послуг 43 3.2. Напрями вдосконалення зовнішнього фінансування готельного господарства 48 Висновки і пропозиції 51 Список використаної літератури 55 Додаток. Фінансова звітність ВАТ «Назва» .. 58

  8. Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств ресторанного господарства (на прикладі підприємства)
    Вступ 3 1. Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 2. Розділ II. Характеристика ВАТ «Ресторан «Вітряк» 19 3. Розділ ІІІ Аналіз роботи ВАТ «Ресторан «Вітряк» 25 4. Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи ВАТ «Ресторан «Вітряк» 28 5. Висновки і пропозиції 31 6. Список використаної літератури 36 7. Додатки 39-43

  9. Особливості режиму праці і відпочинку різних груп працівників підприємств ресторанного господарства
    Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи процесу організації праці і відпочинку працівників 5 1.1 Сутність та значення ефективності організації режиму праці і відпочинку 5 1.2 Організація праці і відпочинку 12 Розділ 2. Дослідження організації праці і відпочинку працівників підприємства по обслуговуванню споживачів «Бар Черчилль» 23 2.1 Характеристика підприємства «Бар Черчилль» 23 2.2 Аналіз праці і відпочинку працівників «Бар Черчилль» 30 Розділ 3. Вдосконалення процесу організації праці і відпочинку працівників підприємства 40 3.1 Поліпшення режиму праці і відпочинку різних груп працівників бару "Черчилль" 40 Висновок 50 Список використаної літератури 52

  10. Резерви підвищення ефективності роботи з персоналом на підприємстві готельного господарства
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ 5 1.1. Сутність управління персоналом 5 1.2. Принципи побудови системи управління персоналом готельного підприємства 7 1.3. Закордонний досвід управління персоналом у сфері готельного бізнесу 13 РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ В ГОТЕЛІ „Назва” 20 2.1. Характеристика персоналу готелю 20 2.2. Робота персоналу готелю „Назва” 25 2.3. Аналіз кілько-якісного складу персоналу готелю 31 РОЗДІЛ ІІІ. РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ ПО ВДОСКОНАЛЮВАННЮ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ ГОТЕЛЮ ТА ЇХНЯ ЕФЕКТИВНІСТЬ 37 3.1. Напрямки покращення мотивації персоналу готелю 37 3.2.Оптимізація управління персоналом готелю „Назва” 41 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 45 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 47 ДОДАТКИ 49 Схеми

  11. Контрольна робота економіка готельно-ресторанного господарства
    1. Ефективність функціонування підприємств готельно-ресторанного господарства, та їх роль в економіці України 3 2. Планування обсягів діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства: характеристика основних факторів, що впливають на динаміку розміру валової виручки. 8 Задача. 19 Розрахувати середній розмір націнки на продукцію власного виробництва ресторану необхідний для утримання цільового прибутку (у відсотках до вартості набору сировини за цінами постачальників без податкового кредиту), використовуючи такі вихідні дані: - вартість сировини за цінами постачальників – 2400 тис. грн.. - вартість купівельних товарів – 1200 тис. грн. - загальні поточні витрати ресторану – 4000 тис. грн. - сума цільового прибутку – 1000 тис. грн. - середній розмір торговельної надбавки на купівельні товари – 20 % - ставка податку на додану вартість – 20 % Тести 20 1. Назвіть власне джерело коштів формування інвестиційних ресурсів готелю: 2. Який з напрямків фінансових витрат здійснюється не за рахунок чистого прибутку готелю: 3. Назвіть елемент, який не включається до складу оборотних фондів готелю: 4. Яке з джерел формування чистого доходу готелю є найбільш вагомим: 5. Який з видів прибутку готелю враховує вплив темпів інфляції Література. 23

  12. Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства
    Вступ 3 Розділ 1. Теоретична частина 6 1.1. Роль і місце складського господарства в ресторанному господарстві 6 1.2. Організація складського господарства в ресторанному господарстві 8 1.3. Нові технології складського господарства 16 Розділ ІІ. Аналітична частина 24 2.1. Характеристика підприємства 24 2.2. Аналіз складського господарства 27 Розділ ІІІ. Проектна частина 38 3.1. Удосконалення організації складського господарства 38 Література 46 Додатки 49

  13. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ
    ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ЛІТЕРАТУРА

  14. Організація надання послуг з виготовлення кулінарної продукції та кондитерських виробів в закладах ресторанного господарства при готельно-туристичних комплексах
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖУВАНОЇ ТЕМИ 5 1.1. Організація роботи закладів ресторанного господарства при готельно-туристичних комслексах 5 1.2. Особливості обслуговування туристів в ресторанах при готельно-туристичних комплексах 7 1.3. Обслуговування туристів в ресторанах при готельно-туристичних комплексах 10 РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРИСТИКА ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА 13 2.1. Коротка характеристика ресторану 13 2.2. Економічні показники ресторану 19 РОЗДІЛ ІІІ. АНАЛІЗ РОБОТИ ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПО ВИЗНАЧЕНІЙ ТЕМІ КУРСОВОЇ РОБОТИ 22 3.1. Організація надання послуг з виготовлення кулінарної продукції та кондитерських виробів 22 3.2. Аналіз організації роботи кулінарного цеху в досліджуваному ресторані 30 РОЗДІЛ ІV. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА 33 4.1. Напрямки обслуговування туристів в ресторані „Назва” готелі „Назва” 33 4.2. Технологія впровадження пропозицій 41 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 45 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 51 ДОДАТКИ 53

  15. Обгрунтування шляхів підвищення продуктивності праці на підприємстві ЗАТ “Аеробу”
    II. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ 2 2.1. Аналіз законодавчих актів України, що направлені на інноваціний шлях розвитку підпиємств і рост продуктивності праці. 2 2.2. Аналіз діяльності ЗАТ “Аеробу” 16 2.3. Оцінка показників, пов'язаних з ростом продуктивності праці. 29 III. ПРОПОЗИЦІЇ З ОБГРУНТУВАННЯ ШЛЯХІВ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ НА ПРИКЛАДІ ЗАТ “АЕРОБУ” 34 3.1. Введення засобів механізації і технологій. 34 3.2. Введення нових матеріалів і нових технологічних рішень, організація праці робітників на підприємстві, як джерело росту продуктивності праці. 49 Література 65 Практичны частини диплому, під-во праціє на будівельному ринку

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua