Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Аналіз логістичної системи підприємства (виробництво харчових продуктів) (ID:26383)
| Размер: 63 кб. | Объем: 29 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 07.12.2013 |
Содержание1. Коротка характеристика підприємства 3
2. Матеріальні потоки підприємства 7
3. Закупівельна логістика підприємства 10
4. Збутова логістика підприємства 12
5. Висновки 20
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 22
ДОДАТКИ 24

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Аналіз логістичної системи підприємства (виробництво харчових продуктів)
    1. Коротка характеристика підприємства 3 2. Матеріальні потоки підприємства 7 3. Закупівельна логістика підприємства 9 4. Збутова логістика підприємства 11 5. Висновки 23 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 27 ДОДАТКИ 29

  2. Аналіз логістичної системи підприємства (виробництво пива)
    1. Коротка характеристика підприємства 3 2. Матеріальні потоки підприємства 8 3. Закупівельна логістика підприємства 12 4. Збутова логістика підприємства 16 5. Висновки 19 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 25 ДОДАТКИ 27

  3. Аналіз логістичної системи підприємства (на прикладі будь-якого підприємства)
    1. Загальна характеристика підприємства 3 2. Матеріальні потоки підприємства ПП «Назва» 8 3. Закупівлена логістика підприємства ПП «Назва» 12 4. Збутова логістика підприємства ПП «Назва» 16 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 23

  4. Аналіз логістичної системи підприємства (на прикладі підприємтва торгівлі)
    1. Коротка характеристика підприємства 3 2. Матеріальні потоки підприємства 8 3. Закупівельна логістика підприємства 8 4. Збутова логістика підприємства 10 5. Висновки 17 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 19 ДОДАТКИ 23

  5. Аналіз логістичної системи підприємства (на базі підприємства)
    1. Коротка характеристика підприємства 3 2. Матеріальні потоки підприємства 7 3. Закупівельна логістика підприємства 10 4. Збутова логістика підприємства 12 5. Висновки 20 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 22 ДОДАТКИ 24

  6. Аналіз використання робочого часу за професією «Варник харчових продуктів»
    Аналіз використання робочого часу за професією «Варник харчових продуктів» 1. Таблиця втрат робочого часу 2. Фотографія робочого дня 3. Обробка хронометражу графоаналітичним методом Список використаних джерел

  7. Аналіз використання робочого часу за професією «Сушильник харчових продуктів»
    Аналіз використання робочого часу за професією «Сушильник харчових продуктів» 1. На робочому місці наявні наступні втрати робочого часу 2. Фотографія робочого дня 3. Обробка хронометражу графоаналітичним методом Список використаних джерел

  8. Загальні технології харчових продуктів
    1. Принципова технологічна схема виготовлення варених ковбас. Призначення основних технологічних стадій; 3 2.Технологія виготовлення вершкового масла. Сорти масла. Показники якості. 6 Література 15

  9. Технології оздоровчих харчових продуктів
    1. Вирішення проблеми подолання дефіциту мікронутрієнтів у різних країнах. Основні наукові завдання у сучасних харчових технологіях 3 2. Динаміка виведення радіонуклідів стронцію та цезію з живого організму за допомогою сублімованих порошків з вуглеводовмісної сировини. Порівняльна ефективність захисної дії сублімованих продуктів з різних видів вуглеводовмісної сировини. 8 3. Зобразити принципову технологічну схему отримання поліфепану із деревини. 12 ЛІТЕРАТУРА 15

  10. Наукові основи зберігання харчових продуктів
    Зміст 1. Теоритичні основи зберігання рослинної продукції 3 2. Санітарно - гігієнічні заходи на холодильних установках для зберігання харчової продукції 7 Список використаної літератури 12

  11. Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
    Вступ 3 1. Якість харчових продуктів та сировини 5 1.1. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів 5 1.2. Контроль якості харчової продукції 12 1.3. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини 14 2. Аналіз ефективності чинного нормативного забезпечення якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 19 2.1. Напрями вдосконалення чинного законодавства 19 2.2. Право на безпеку харчових продуктів у правовій системі України: цивільно-правовий аспект. 22 Висновки 31 Література 36

  12. Практична робота з фінансів підприємств на прикладі (галузь виробництво продуктів харчування)
    1. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 3 2. АНАЛІЗ МАЙНА ПІДПРИЄМСТВА 6 3. АНАЛІЗ ПОТОЧНОЇ ПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 9 4. ОЦІНКА РІВНЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ 11 5. АНАЛІЗ ДІЛОВОЇ ТА ІНВЕСТИЦІЙНОЇ АКТИВНОСТІ 13 6. ПОКАЗНИКИ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА 17 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 19 ДОДАТКИ 20

  13. Характеристика основних видів дерев’яної тари, яку використовують для упакування харчових продуктів
    Вступ 4 1. Дерев’яні ящики 4 2.Деревяні бочки 6 3. Дерев’яні корзини 9 Висновок 10 Література 11

  14. Етапи формування логістичної системи
    ВСТУП 3 1. Етапи формування логістичної системи 4 2. Основна мета логістичного підходу в управлінні готелем 8 3. Розвиток логістики в Європі 18 ВИСНОВКИ 21 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 22

  15. Матрична організаційно-виробнича структура логістичної системи
    Матрична організаційно-виробнича структура логістичної системи Література

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua