Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах (ID:26507)
| Размер: 24 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 11.12.2013 |
Содержание
1. Форми управління готелями в світі та в Україні. 3
2. Служби обслуговування в готелі. 7
Анкета готелю ХХХ 11
Список використаної літератури 15
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Організація обслуговування харчування в туристичних та готельних комплексах
    1. Що таке культура застілля? 3 2. Отримання та підготовка посуди, приборів, столової білизни для обслуговування відвідувачів: основні прийоми та особливості 6 3. Яка техніка безпеки у роботі офіціантів? 8 4. Порядок подачі закусок, блюд та напоїв у закладах харчуванні 10 5. Правила поведінки у закладах харчування 12 6. Які існують схеми обов'язкової сертифікації готельних послуг 13 Список використаної літератури: 16

  2. ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ТУРИСТИЧНИХ КОМПЛЕКСАХ
    1. Структура туризму виходячи з системного підходу. 3 2. Проаналізуйте основні форми туризму організації харчування туристів в польоті. 3 3. Роль туристських ресурсів в туризмі. 8 4. Основні туристські центри та їх насиченість туристськими об'єктами 9 5. Педагогічні основи туризму як засобу освіти і виховання. 12 6. Пріоритети розвитку туризму в Україні. 14 Список використаних джерел 17

  3. Організація обслуговування в готелях
    1. Готельне господарство України на сучасному етапі 3 2. Технологія прийому та обслуговування на житловому поверсі 9 Список використаних джерел 24

  4. Організація обслуговування в готелях сімейних туристів
    Зміст Вступ 3 1. Теоретичні засади сімейного туризму 5 1.1. Місце та сутність сімейного туризму в загальній класифікації видів туризму 5 1.2. Складові готельних послуг 10 2. Організація обслуговування в готелях сімейних туристів 16 2.1. Особливості організації розміщення сімейних туристів 16 2.2. Форма організації додаткових послуг для сімейних туристів 24 Висновок 31 Список використаних джерел 32 Додатки 34 1. Класифікація засобів розміщення Предметом дослідження курсової роботи є сімейний туризм, та особливості обслуговування в готелі даної категорії туристів в Україні. Об’єктом дослідження роботи виступає ринок готельних послуг України, що пропонують послуги сімейним туристам. Основною метою курсової роботи є дослідження особливостей і принципів організації обслуговування в готелі сімейних туристів. Виходячи з поставленої мети автор ставить наступні завдання: - визначити місце та сутність сімейного туризму в загальній класифікації видів туризму; - охарактеризувати складові готельних послуг; - проаналізувати особливості організації розміщення сімейних туристів; - визначити форми організації додаткових послуг для сімейних туристів. Джерельна база складає 26 джерела, зокрема при написанні роботи були використані підручники «Організація туристичної діяльності в Україні» , «Основи готельного менеджменту» , «Дозвілля в зарубіжних країнах» , джерела інтернет. Курсова робота складається зі вступу, двох основних розділів, висновку, списку використаних джерел та додатків

  5. Організація прийому і обслуговування туристів у готелях та інших засобах розміщення
    Вступ 3 Розділ І. Теоретичні основи організації роботи служб прийому і розміщення 5 1.1. Сутність та значення служб прийому і розміщення в сучасних умовах 5 1.2. Методи організації роботи служб прийому і розміщення 12 Розділ ІІ. Організація роботи служб прийому і розміщення готелю «Назва» 29 2.1.Особливості формування підприємства 29 2.2. Дослідження роботи служб 30 2.2.1. Система бронювання 30 2.2.2. Система розміщення 36 2.2.Система розрахунку в готелі „Назва” 46 Розділ ІІІ. 3. Шляхи удосконалення роботи служб прийому і розміщення на підприємстві 49 Висновки 51 Список використаної літератури 54 Додатки 58-67

  6. Організація надання послуг з виготовлення кулінарної продукції та кондитерських виробів в закладах ресторанного господарства при готельно-туристичних комплексах
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖУВАНОЇ ТЕМИ 5 1.1. Організація роботи закладів ресторанного господарства при готельно-туристичних комслексах 5 1.2. Особливості обслуговування туристів в ресторанах при готельно-туристичних комплексах 7 1.3. Обслуговування туристів в ресторанах при готельно-туристичних комплексах 10 РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРИСТИКА ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА 13 2.1. Коротка характеристика ресторану 13 2.2. Економічні показники ресторану 19 РОЗДІЛ ІІІ. АНАЛІЗ РОБОТИ ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПО ВИЗНАЧЕНІЙ ТЕМІ КУРСОВОЇ РОБОТИ 22 3.1. Організація надання послуг з виготовлення кулінарної продукції та кондитерських виробів 22 3.2. Аналіз організації роботи кулінарного цеху в досліджуваному ресторані 30 РОЗДІЛ ІV. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ДОСЛІДЖУВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА 33 4.1. Напрямки обслуговування туристів в ресторані „Назва” готелі „Назва” 33 4.2. Технологія впровадження пропозицій 41 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 45 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 51 ДОДАТКИ 53

  7. Шляхи підвищення культури обслуговування в готельних комплексах (на прикладі готелю Києва)
    ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ 4 1.1. Загальні аспекти технології надання туристичних послуг 4 1.2. Культура обслуговування туристів в готельному підприємстві 9 2. ДОСЛІДЖЕННЯ КУЛЬТУРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ... 20 2.1. Загальна характеристика туристичного підприємства 20 2.2. Аналіз механізму надання готельних послуг 26 3. ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ КУЛЬТУРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ 35 3.1. Проблеми вітчизняних підприємств готельного господарства 35 3.2. Напрямки вдосконалення механізму обслуговування на підприємстві 39 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 46 ДОДАТКИ 49

  8. Обслуговування у готелях туристів 3 віку
    Вступ 3 1. Теоретичні основи дослідження туризму третього віку 5 1.1. Специфіка і загальна структура видів туризму за віковим показником 5 1.2. Туризм третього віку в світі та в Україні 9 2. Організація надання послуг туристам третього віку в Україні 16 2.1. Сучасний стан готельного господарства України 16 2.2. Особливості надання послуг туристам третього віку в готелях Україні на прикладі готелю ВАТ «Назва» 21 3. Пропозиції щодо вдосконалення надання послуг 30 3.1. Основних послуг готелю 30 3.2. Додаткових послуг готелю 31 Висновок 35 Список літератури 37

  9. Обслуговування релігійних туристів в готелях
    Вступ 3 1. Історія релігійного туризму 5 1.1. Сутність релігійного туризму, та його види 5 1.2. Напрямки розвитку сучасного релігійного туризму на сучасному етапі в Україні 9 2. Особливості туристів з релігійною метою і організації додаткових послуг 17 2.1. Розміщення туристів на релігійному турі 17 2.2. Харчування туристів на релігійному турі 23 Висновок 29 Список використаних джерел 31 Додатки 33 Мета даної роботи дослідження особливостей обслуговування туристів на релігійному турі в готелях. Джерельна база курсової роботи охоплює спеціальну літературу по готельному обслуговуванню та туризму, а також статті та дослідження щодо даної тематики

  10. ФОРМУВАННЯ СЕРВІСНОЇ КОНЦЕПЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГОСТЕЙ У ГОТЕЛЯХ

  11. Резерви вдосконалення організації обслуговування туристів в готелях середньої потужності
    Вступ 3 1. Обґрунтування удосконалення готельного господарства 4 2. Удосконалення організації готельного господарства в малих готелях 11 Висновки 16 Список використаних джерел 18

  12. Організація спортивно-рекреаційних приміщень при готельних комплексах
    Вступ 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 6 2. Організація приміщень спортивно-рекреаційного обслуговування в підприємстві готельного господарства 10 2. 1. Організація спортивно - рекреаційних приміщень на прикладі туристичного комплексу “Ялта” 21 3. Удосконалення організації приміщень спортивно- рекреаційних приміщень при готельних комплексах 25 Висновки 32 Використана література: 33 Додатки 34

  13. Організація харчування туристів в готелях
    1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства 3 2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях 6 Список використаної літератури 14

  14. Організація спа-салонів в готелях України, що таке СПА, і яким чином організовані, найбільш перспективні готелі, де це може бути (Україна)
    Вступ 3 1. Моделі СПА-оздоровлення 4 2. SPA-подорожі у світі 6 3. Розвиток СПА-салонів в готельному бізнесі України 9 Висновок 12 Література 13

  15. Організація танцювальних програм в туристичних закладах
    ВСТУП 2 1. ІСТОРІЯ ТАНЦІВ 3 1.1. ІСТОРІЯ ТАНЦІВ 1.2.Історія дискотек 10 2. СУЧАСНИЙ СТАН АНІМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ТУРИЗМІ 12 2.1. Анімація обслуговування 13 Аніматор 17 2.2. Специфіка дискотек, танців під живу музику, карнавалів, балів 17 Дисковечір 17 Танці під живу музику 20 3. МЕТОДИКА РОЗРОБКИ СЦЕНАРІЮ ТАНЦЮВАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ 25 3.1. Організація анімаційної програми на прикладі тур підприємства “Ореанда” 29 3.2. Аналіз анімаційної діяльності підприємства порівняно з іншими туристичними підприємствами 32 Висновок 39 Використана література: 41 Додатки 43

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua