Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КурсоваяТема: Оперативно-виробниче планування та ефективність виробництва (ID:26546)
| Размер: 195 кб. | Объем: 48 стр. | Стоимость: 130 грн. | Добавлена: 11.12.2013 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОПЕРАТИВНО-ВИРОБНИЧОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА. 5
1.1. Сутність та напрямки оперативно-виробничого планування 5
1.2. Основні завдання та елементи оперативно-виробничого планування 10
1.3. Поняття та показники ефективності виробництва 12
РОЗДІЛ 2. МЕТОДОЛОГІЯ ЗАСТОСУВАННЯ ОПЕРАТИВНО-ВИРОБНИЧОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА 17
2.1. Особливості використання оперативно-виробничого планування на підприємстві 17
2.2. Аналіз методів оперативно-виробничого планування виробництва на підприємстві 19
2.3. Аналіз ефективності діяльності підприємства 23
РОЗДІЛ 3. АНАЛІТИЧНО-РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОПЕРАТИВНО-ВИРОБНИЧОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА НА ПРИКЛАДІ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ ШВЕЙНОЇ ФАБРИКИ «ххх». 25
3.1. Загальна характеристика діяльності Хмільницької швейної фабрики «ххх» 25
3.2 Аналіз і оцінка оперативно-виробничого планування та ефективність виробництва Хмельницької швейної фабрики "ххх» 28
3.3.Шляхи підвищення ефективності оперативно-виробничого планування Хмільницької швейної фабрики «ххх» 35
ВИСНОВОК 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41
ДОДАТКИ 43
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Внутрішньо - виробниче планування діяльності промислових підприємств
    1. Сутність планування та його види. 3 2.Методи планування. 8 Література. 13

  2. Ефективність виробництва та система її показників
    Вступ 3 1. Ефективність виробництва та ефективність економічної діяльності. Техніко-економічна та соціально-економічна ефективність. 5 2. Система показників ефективності виробництва на макроекономічному та мікроекономічному рівнях 11 3. Фактори зростання ефективності економічної діяльності 20 Висновки 26 Список використаної літератури 28

  3. Ефективність виробництва в державному секторі
    ЗМІСТ Вступ 3 1. Необхідність формування державного сектору економіки. Закордонний досвід 4 2. Дослідження ефективності виробництва у державному секторі 8 3. Особливості управління об’єктами державної власності 11 Висновок 16 Література 18

  4. Економічна ефективність сілськогосподарського виробництва і шляхи їх підвищення
    Вступ 3 Розділ 1. Наукові основи підвищення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 6 1.1. Суть економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 6 1.2. Методика визначення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 9 Розділ 2. Сучасний стан та економічна ефективність сільськогосподарського виробництва 18 2.1. Виробничі ресурси господарства та їх використання 18 2.2. Динаміка розвитку сільськогосподарського виробництва 22 2.3. Економічна ефективність сільськогосподарського виробництва 23 Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва 30 3.1. Інтенсифікація сільськогосподарського виробництва 30 3.2. Впровадження комплексної механізації виробництва сільськогосподарської продукції 34 3.3. Хімізація сільськогосподарського виробництва 39 Висновки і пропозиції 42 Література 45

  5. Економічна ефективність сілськогосподарського виробництва і шляхи їх підвищення
    План Вступ 3 Розділ 1. Наукові основи підвищення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 6 1.1. Суть економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 6 1.2. Методика визначення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 9 Розділ 2. Сучасний стан та економічна ефективність сільськогосподарського виробництва 18 2.1. Виробничі ресурси господарства та їх використання 18 2.2. Динаміка розвитку сільськогосподарського виробництва 23 2.3. Економічна ефективність сільськогосподарського виробництва 25 Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва 33 3.1. Інтенсифікація сільськогосподарського виробництва 33 3.2. Впровадження комплексної механізації виробництва сільськогосподарської продукції 37 3.3. Хімізація сільськогосподарського виробництва 42 Висновки і пропозиції 45 Література 50

  6. Організація і ефективність виробництва в підприємствах першої сфери
    Вступ 3 1. Виробничий процес і його організація 5 1.1. Структура і принципи організації виробничого процесу 5 1.2. Організаційні типи виробництва 7 1.3. Виробничий цикл 9 1.4. Методи організації виробництва 10 2. Інноваційні процеси на підприємстві 13 2.1. Загальна характеристика інноваційних процесів (нововведень) 13 2.2. Технічний розвиток підприємства 14 2.3. Організаційний прогрес на підприємстві 16 2.4. Оцінка ефективності інновацій 17 3. Розробка ефективності іновацій на прикладі Київського мотоциклетного заводу 20 3.1. Загальна характеристика підприємства та оцінка його потенціалу 20 3.2. Розрахунок впровадження іноваційного продукту і управління якістю та конкурентоспроможністю продукції 25 3.3. Вплив запропонованих заходів на рівень конкурентоспроможності підприємства 35 Висновки та пропозиції 39 Література 42

  7. Ефективність та планування маркетингової діяльності підприємства
    ЗМІСТ Вступ 3 Розділ 1. Торетичні аспекти планування та визначення ефективності маркетингової діяльності підприємства 5 1.1. Сутність маркетингової діяльності підприємства 5 1.2. Критерії ефективності маркетингової діяльності на підприємстві 9 1.3. Основи маркетингового планування на підприємстві 13 Розділ 2. Аналіз маркетингової діяльності та шляхи підвищення її ефективності на прикладі ДП АТ «Київхліб» Київського хлібокомбінату №12» 18 2.1. Стан маркетингової діяльності підприємства 18 2.2. Рекомендації по підвищенню ефективної маркетингової діяльності підприємства 26 Висновки 35 Література 37 Додатки 39 1. схема Процес маркетингового планування на підприємстві 2. Основні показники роботи ДП АТ «Київхліб» Метою даної курсової роботи є дослідження процесу планування маркетингової діяльності підприємства та визначення ефективності проведення маркетингових заходів на підприємстві. На основі обраної теми і формулювання теми були поставлені завдання: - розкрити організаційну структуру діючого підприємства, розглянути взаємозв’язки між підрозділами; - описати технічну та виробничу характеристику діючого підприємства; - визначити основи стратегічного маркетингового планування на підприємстві, основні напрямки й етапи планування; - проаналізувати макро- й мікросередовище діяльності даного підприємства; - викласти основні методологічні положення і вимоги щодо маркетингового планування на підприємстві; - провести аналіз маркетингової діяльності, аналіз і методи розповсюдження товару, методи стимулювання збуту та реклами; - розробити стратегію росту для даного підприємства, що передбачає розгляд цілей стратегічного планування і визначення програми дій на вирішення поставленої проблеми. Предметом роботи виступає процес управління маркетинговою діяльністю підприємства. Об’єктом дослідження є ДП АТ «Київхліб» Київського хлібокомбінату №12». Дослідження даної теми проведено на основі таких підручників: Кардаш В.Я. „Маркетингова товарна політика”, Котлер Ф. „Основы маркетинга”, Карлоф Б. „Деловая стратегия”, Куденко Н.В. „Стратегічний маркетинг”, Нємцов В.Д. „Стратегічний менеджмент”, Портер М. „Стратегія конкуренції”, Шершньова З.Є. „Стратегічне управління”.

  8. ВПЛИВ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 6 1.1. Планування кадрів: необхідність, цілі, завдання 6 1.1.1. Місце планування кадрів в розвитку організації 6 1.1.2. Цілі та завдання планування кадрів 8 1.2. Система планування роботи з персоналом на сучасному підприємстві 11 1.3. Організація роботи кадрової служби підприємства в напрямку кадрового планування та формування персоналу 17 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС «Назва» 22 2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства 22 2.2. Аналіз трудових ресурсів підприємства 28 2.2. Діагностика планування роботи з персоналом у ВАТ «Готельний комплекс «Назва» 34 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ КАДРОВОГО ПЛАНУВАННЯ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС «Назва» 45 3.1. Недоліки кадрового планування в діяльності туристичного підприємства 45 3.2. Пропозиції щодо покращення планування роботи з персоналом на туристичному підприємстві 49 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 68 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 72 ДОДАТКИ 75-80

  9. Організація і планування виробництва
    Вступ 3 1. Предмет та об’єкт дисципліни, її зміст і завдання 4 2. Річний план і його структура 5 3. Задача 7 Визначити раціональний вид руху предметів праці у виробничому потоці, використовуючи розра¬хунки та графічний метод. Дати висновки за результатами розрахунків. № пор. Показник, одиниця вимірювання 1 Тривалість операції, хв.: першої 7 другої 4 третьої 3 четвертої 2 2 Кількість виробів, шт. 4 Розв’язання 7 Висновки 10 Список використаних джерел 11

  10. Сучасне планування виробництва в Україні
    Вступ 4 Розділ 1. Теоретико-методологічні аспекти планування виробництва продукції 7 Розділ 2. Практичні аспекти планування виробництва продукції (на базі ПП) 10 2.1 Аналіз виробництва і реалізації продукції. 10 2.2. Аналіз планування виробництва . 11 2.3 Аналіз якості виробленої продукції. 17 Розділ 3.Фактори та резерви збільшення випуску та реалізації продукції 22 Висновок 35 Список використаної літератури 38 Об’єктом дослідження є ПП

  11. Контрольна робота з організації і планування виробництва
    1. Виробничий процес та його структура 3 2. Керування якістю продукції на підприємствах. Системи керування якістю продукції 5 Задача 13 Визначити раціональний вид руху предметів праці у виробничому потоці, використовуючи розра¬хунки та графічний метод. Дати висновки за результатами розрахунків. № пор. Показник, одиниця вимірювання Значення показника 1. Тривалість операції, хв: першої 8 другої 5 третьої 6 четвертої 3 2. Кількість виробів, шт. 4 Література 16

  12. Контрольна робота з організації і планування виробництва
    1. Методика виявлення резервів 3 2. Порядок проведення робіт сертифікації продукції 10 Задача 15 Визначити раціональний вид руху предметів праці у виробничому потоці, використовуючи розра¬хунки та графічний метод. Дати висновки за результатами розрахунків. № пор. Показник, одиниця вимірювання Значення показника 1. Тривалість операції, хв: першої 10 другої 7 третьої 9 четвертої 6 2. Кількість виробів, шт. 4 Література 18

  13. Удосконалення планування виробництва. Обгрунтування критеріїв оптимізації планів
    ЗМІСТ Вступ 3 1. Сутнісна характеристика і вимірювання ефективності виробництва 5 1.1 Економічна сутність виробничих потужностей підприємства 5 1.2. Фактори зростання ефективності виробництва 13 2. Особливості планування виробництва на підприємстві ТОВ „Українські промислові ресурси” 18 2.1. Аналіз виробничих потужностей підприємства 18 2.2. Оцінка ефективності технічних і організаційних заходів підприємства 22 3. Напрямки підвищення ефективності виробничих процесів на підприємстві ТОВ „Українські промислові ресурси” 27 Висновки 36 Література 38 Додатки 40 Метою курсової роботи є визначення критеріїв оптимізації планів виробництва на підприємстві. Предметом роботи є організація планування виробництва, що має своєю головною ціллю забезпечення науково-технічного процесу виробництва і створення умов для ефективного виконання і перевиконання завдання плану кожною виробничою ланкою, дільницею по всіх показниках, тобто, якість, прибуток, зростання продуктивності праці, зниження собівартості продукції. Завдання роботи: • виявлення проблем управління та ефективності діяльності підприємства на основі аналізу виробничих потужностей підприємства; • аналіз ефективності технічних і організаційних заходів підприємства; • вибір та обґрунтування напрямків підвищення ефективності виробничих потужностей конкретного підприємства. Виробнича потужність розраховується як по підприємству в цілому, так і за ведучими виробничими цехами, ділянками і устаткуванню з урахуванням сформованої кооперації і заходів щодо ліквідації «вузьких місць». Велике значення потужності у мінімізації виробничих вит¬рат. Низький рівень завантаження веде до того, що багато вітчиз¬няних виробництв через високі постійні витрати на одиницю ви¬пуску продукції використовують свої потужності нижче точки беззбитковості і несуть прямі збитки. Важливість рішень з виробничих потужностей (питання ви¬буття, перепрофілювання, а також введення нових потужностей) полягає в оцінці величини капітальних витрат, для яких по¬тужність є основним визначальним фактором. Результати аналізу, проведеного у даній курсовій роботі передбачають поліпшення використання виробничої потужності з урахуванням можливості її раціонального розширення і спеціалізації виробництва. Об’єктом дослідження даної роботи є товариство з обмеженою відповідальністю „Українські промислові ресурси”. Хронологічними межами роботи є 2003-2005 роки. Літературною базою слугують підручники Верби В.А., За городніх О.А. „Проектний аналіз”, Лебедева В.Г. „Управление затратами на предприятии”, Куденка Н. „Стратегічний маркетинг”, Савіцької Г.В. „Економічний аналіз”, Шершньової З.Є., Оборської С.В. „Стратегічне управління”, Поддєрьогіна А.М. „Фінанси підприємств”.

  14. Планування виробництва і реалізації продукції на підприємстві (підприємство харчової промисловості)
    ВСТУП 3 1. ПЛАНУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 6 1.1. Планування виробництва та аналіз собівартості продукції, як основа планування. 6 1.2. Аналіз реалізованої продукції 8 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ "***" 13 2.1. Організаційно-правова форма підприємства 13 2.2. Потужність та асортимент продукції 14 2.3. Основні показники діяльності підприємства 15 2.4. Сировинна база 17 2.5. Збут продукції 18 2.6. Організаційна структура управління підприємства 19 2.7. Виробнича структура та організація основного процесу виробництва. Інфраструктура підприємства 19 2.8. Аналіз господарської діяльності ВАТ «***» 24 3. ЗАХОДИ, ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДКУЦІЇ 36 ВИСНОВКИ 43 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 46 Додатки 48 Ключові слова – економічне зростання, ринкова ефективність, конкурентоспроможність, фінансовий стан, кредити, обігові кошти , платоспроможність, прибутковість, фінансова стабільність, фінансова активність, фінансово-економічні результати. Об’єкт досліджень – виробничо-господарської і комерційної діяльності, показники фінансового і техніко-економічного рівня виробництва ВАТ “***”. Мета дослідження – виявлення резервів покращення фінансово-економічних результатів виробничо-господарської діяльності ВАТ “***”

  15. Режим роботи підприємств та його підрозділів (Предмет: Організація і планування виробництва )
    1. Режим роботи підприємств та його підрозділів Задача 1 Визначити раціональний вид руху предметів праці у виробничому пото-ці, використовуючи розра¬хунки та графічний метод. Дати висновки за резуль-татами розрахунків. Таблиця 1 – Вихідні дані Показник, одиниця вимірювання Варіант завдання 14 Тривалість операції, хвилин: Першої Другої Третьої Четвертої Кількість виробів, штук 12 5 7 2 4 Рішення 1. Послідовне поєднання операцій: 2. Паралельне поєднання операцій (транспортна партія – 1 виріб): 3. Паралельно-послідовне поєднання операцій: Рисунок 1 - Графік виконання технологічних операцій обробки партії виробів при послідовному способу їх передачі з операції на операцію Рисунок 2 - Графік виконання технологічних операцій обробки партії виробів при паралельному способу їх передачі з операції на операцію Рисунок 3 - Графік виконання технологічних операцій обробки партії виробів при паралельно-послідовному способу їх передачі з операції на операцію

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua