Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Загальні технології харчових виробництв (ID:26671)
| Размер: 29 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 12.12.2013 |
Содержание
1. Способи отримання дифузійного соку у процесі виробництва цукру та їх характеристика. 3
2. Приймання, очистка і зберігання зерна. Умови зберігання зернової маси. 10
3. Види, характеристика та застосування хлібопекарських дріжджів. Вимоги ДСТУ до їх якості. 12
Література 17
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Загальні технології харчових виробництв
    1. Напрями забезпечення ефективності виробництва (принцип оптимального варіанта і оптимізації технологічних процесів) 3 2. Вітаміни. Розподіл їх згідно з розчинністю. Фактори, що зумовлюють руйнування вітамінів — вплив кисню, світла, солей важких металів, теплової обробки. Стабілізація вітамінів. 10 Література 20

  2. Контрольна робота з технології харчових виробництв
    1. Технологія приготування житнього хліба 3 2. Харчова цінність продуктів 9 Список використаної літератури 17

  3. Загальні технології харових виробництв
    1. Вимоги до якості зерна пшениці та ячменю, що використовуються для одержання крупи. Підготовка зерна у круп'яному виробництві. 3 2. Зміст та основні положення концепції збалансованого харчування людини. 10 3. Наведіть принципову схему виготовлення обсмаженої кави. 12 4. Дефекти та хвороби хліба. Вихід хліба та способи його підвищення. 15 Список використаної літератури. 19

  4. Загальні технології харчових продуктів
    1. Принципова технологічна схема виготовлення варених ковбас. Призначення основних технологічних стадій; 3 2.Технологія виготовлення вершкового масла. Сорти масла. Показники якості. 6 Література 15

  5. Загальна технологія харчових виробництв
    1.Напрями забезпечення ефективності виробництва (принципи найкращого використання енергії і обладнання). 3 2. Ліпіди. Прості і складні. Фізичні і хімічні властивості жирів. Автоокиснення. Зміни жирів під час термічного оброблення. Антиокисники. Ліпоїди: їх технологічне значення в різних виробництвах. 6 Список використаних джерел 13

  6. Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
    ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23

  7. Контрольна робота з методів контролю харчових виробництв
    План: План: 2 1. Види проб. Правила відбору проб. 3 2. Методи визначення білків в харчових продуктах 15 Література 19

  8. Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
    Вступ 3 1. Поняття та особливості матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 4 2. Планування матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 9 Висновки 13 Список використаних джерел 14

  9. Технології оздоровчих харчових продуктів
    1. Вирішення проблеми подолання дефіциту мікронутрієнтів у різних країнах. Основні наукові завдання у сучасних харчових технологіях 3 2. Динаміка виведення радіонуклідів стронцію та цезію з живого організму за допомогою сублімованих порошків з вуглеводовмісної сировини. Порівняльна ефективність захисної дії сублімованих продуктів з різних видів вуглеводовмісної сировини. 8 3. Зобразити принципову технологічну схему отримання поліфепану із деревини. 12 ЛІТЕРАТУРА 15

  10. Загальні технології
    1. Технологічна схема виробництва борошняних кондитерських виробів 3 2. Жирове та цукрове «посивіння» шоколаду 12 Література 15

  11. Загальні технології
    1. Виробництво сухих продуктів дитячого та дієтичного харчування 3 2. Основна сировина для виготовлення карамелі, вимоги, що ставляться до неї (цукор, патока, фруктово-ягідна сировина) 9 Література 13

  12. Контрольна робота загальні технології
    Зміст 1 1. Значення вуглеводів і харчових волокон для організму людини 3 2. Технологія приготування шоколаду та його якісні показники 10 Література 21

  13. Загальні технології харчового виробництва
    1. Виробництво макаронних виробів. Їх якісні показники. Стандарт на макаронні вироби 3 2. Мета замочування зерна. Для чого проводиться дизенфекція зерна? 8 3. Основні технологічні стадії приготування сухих вин. Умови оптимального здійснення процесу 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15

  14. Загальні технології контрольна робота
    3. Основна сировина у виробництві харчо концентратів, її характеристика 3 4. Наведіть принципову схему виробництва кави та напоїв, що її заміняють 9 Література 14

  15. Загальні технології харчової промисловості
    1. Наведіть технологічну схему виробництва питного молока. Показники його якості. 3 2. Вимоги щодо якості зерна пшениці та ячменю використовуваного для одержання круп. 9 Список використаної літератури. 16

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua