Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КурсоваяТема: Раціональне планування меню та винної карти (ID:2749)
| Размер: 74 кб. | Объем: 32 стр. | Стоимость: 0 грн. | Добавлена: 21.03.2005 |
Содержание
Вступ 3
1. Планування та складання меню 4
2. Меню та винна карта 7
3. Винна карта - інструмент 10
4. Порядок і правила упорядкування винної карти 14
5. Винна карта світу 16
Висновок 19
Використана література 21
Додатки 22-32

Просмотр
Просмотр Просмотреть с сайта...
Скачивание
См. также:
  1. Вдосконалення обслуговування споживачів на підприємствах ресторанного бізнесу при використанні меню «вільного вибору»
    Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 1.1. Класифікація меню 5 1.2. Порядок розробки меню 9 1.3. Оформлення меню та документації на страви 13 Розділ ІІ. Характеристика досліджуваного підприємства 16 Розділ ІІІ. Аналіз роботи досліджуваного підприємства по визначеній темі курсової роботи 24 2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані при готелі 24 2.3. Аналіз підготовки до обслуговування 27 2.4. Аналіз технології обслуговування 29 Розділ ІV. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства 32 Висновки 42 Література 44

  2. Раціональне використання і охорона природних ресурсів (Сумської області)
    Вступ 3 1. Характеристика природно-ресурсного потенціалу (земельні ресурси, рекреаційні, водні, мінеральні) 5 2. Використання природних ресурсів 7 3. Проблеми використання ресурсів 10 Висновок 15 Використана література 17 Додаток 18

  3. Інструмент контролінгу «карти сприйняття»
    1. Опис сутності інструменту. 2. Управлінські рішення, для підтримки яких використовується інструмент. 3. Відділи чи посади, для підтримки діяльності якої може використовуватися даний інструмент. 4. Джерела інформації для застосування даного інструменту. 5. Вихідна форма подання інформації за результатами використання інструменту та періодичність надання цієї інформації. Література

  4. Smart-карти. Електронна комерція
    Вступ 2 1. Будова та принцип дії смарт-картки 3 2. Основні вимоги до платіжних систем з використанням інтелектуальних карток. 6 3. Використання смарт-карток. 8 Висновок 11 Література 13

  5. Конфліктологія (розробка карти конфлікту)
    1. ЗМІСТ КОНКРЕТНОЇ КОНФЛІКТНОЇ СИТУАЦІЇ, ДИНАМІКА ЇЇ РОЗВИТКУ 3 Невелика київська фірма "Назва" (штат 10 чоловік) здійснює надання поліграфічних послуг населенню. Вона виготовляє буклети, візитки, створює макети і ескізи для всіх видів реклами, друкує брошури, фото на замовлення та ін... 2. КАРТА КОНФЛІКТУ 4 3. СТРАТЕГІЯ РОЗВЯЗАННЯ ДАННОГО КОНФЛІКТУ 7 4. ТАКТИЧНІ ПРИЙОМИ ДЛЯ РОЗВ’ЯЗАННЯ КОНФЛІКТУ 8 Література 10

  6. СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ Раціональне використання технічних і технологічних ресурсів підприємства (виробничого обладнання, сировини, матеріалів)
    Завдання 1. 3 1. Раціональне використання технічних і технологічних ресурсів підприємства (виробничого обладнання, сировини, матеріалів) 3 2. Загальна характеристика стратегічного управління 11 3.Чинники ринків держави - стратегічна ланка діяльності туристичного підприємства (організації, фірми) та внутрішньо-організаційні чинники 17 Завдання 2. 26 Визначити, за допомогою показника "Z - рахунка", з яким підприємством буде реалізовувати Ваша фірма спільний проект будівництва готельного комплексу: з туроператором «О» чи турагентом «Т», базуючись на даних наведених у таблиці. Відповідь обгрунтуйте. Література 28

  7. Розробка карти присадибної ділянки (грунт що розробляється – глинистий)
    Вступ 3 1. Загальні засади проектування земельної ділянки 5 2. Розробка проекту будинку 9 Література 20 Додатки 21

  8. Методи планування особистої праці менеджера: директивне, індивідуальне, комбіноване планування
    Методи планування особистої праці менеджера: директивне, індивідуальне, комбіноване планування

  9. Суть планування його задачі та функції (планування у галузі соціально-культурних сфер)
    Вступ 3 Розділ 1. Характеристика планування на підприємстві 5 1.1. Планування як функція управління 5 1.2. Принципи та методи планування 7 1.3. Методи та інструменти планових розрахунків 13 Таблиця 1.3.1. Бюджетна таблиця 14 Розділ 2. Система планування організації 15 2.1. Функціонування системи планів на підприємстві 16 2.2. Системи планування ресурсів підприємства 21 2.3. План маркетингу 25 2.4. Фінансове планування на підприємстві 31 Висновок 38 Список використаної літератури 40

  10. Тактичне планування
    1. Сутність тактичного планування, основні розділи і показники річного плану розвитку підприємства 4 2. Розробка виробничої програми 6 3. Зміст і завдання оперативного планування 8 Література. 12

  11. Планування капіталовкладень.
    Вступ 3 1 Загальні основи планування капіталовкладень 4 2 Обчислення обсягу та фінансування реальних інвестицій 7 Висновки 13 Список літератури 14

  12. Планування і контроль
    Задача 1.1. Виробнича потужність в натуральному значенні: од. Коефіцієнт використання площі: Плановий випуск: Коефіцієнт використання потужності: В вартості обробітку: Загальний обсяг виробництва: Випуск кожного кварталу: Вартість товарної продукції: Задача 2.1 Економія із заробітної плати: Економія з умовно-постійних витрат: Сумарна економія: Ес = 65,11+90,75 = 155,86 тис. грн. 1) Витрати з заробітної плати на ремонт обладнання: 2) Витрати на технологічну електроенергію двигунів: 3) Амортизація: 4) Витрати на запасні частини: Витрати з експлуатації одиниці устаткування складають: Век1 = 1 571,80 + 308,6 + 4752 + 6336 = 12 968,4 грн. Век2 = 2 357,70+ 510,59 + 7137 + 9516 = 19 521,29 грн. 1) Економія від зниження загальних витрат: 2) Зміна капітальних витрат: 3) Зростання продуктивності праці: 4) Строк окупності капітальних витрат: 5) Коефіцієнт економічної ефективності капітальних витрат: 6) Річний економічний ефект Ер = 159689,65-0,15*9246,2 = 158 302,72 грн. Задача 3.1 1. Явочна чисельність відрядних робітників: 2. Явочна чисельність погодинних робітників: 3. Загальна явочна чисельність робітників: 4. Прямий фонд оплати праці відрядників: 5. Прямий фонд оплати праці погодинних працівників: 6. Загальний прямий фонд оплати праці робітників: 7. Фонд оплати праці робітників: 8. Спискова чисельність робітників: 9. Чисельність керівників, фахівців, службовців: 10. Фонд оплати праці керівників, фахівців, службовців: 11. Спискова чисельність промислово-виробничого персоналу: 12. Фонд оплати праці: 13. Середні показники з продуктивності праці: 14. Середні показники з оплати праці:

  13. Стратегічне планування
    Вступ 3 Розділ 1. Стратегічне планування і його місце в системі стратегічного управління 5 1.1.Сутність стратегічного управління. 1.2. Зміст і структура стратегічного управління 6 1.3. Сумніви відносно стратегічного планування 11 Розділ 2. Аналіз та оцінка стратегічного планування в туристичній організації “Гранд" 12 2.1. Туристична організація „Гранд" 2.2. Вибір стратегії туристичної організації 19 2.3. Вивчення стратегічних альтернатив 27 Висновки та пропозиції Список використаної літератури 32

  14. Планування діяльності
    1.Стратегічне планування на підприємстві 3 2. Виробничий розділ бізнес плану. 8 Список використаних джерел: 14

  15. Планування ринку
    ВСТУП 3 1. Сутність планування 4 2. Планування ринку 6 ВИСНОВКИ 22 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 23

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua