Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КурсоваяТема: Особливості технології виготовлення заморожених та сухих йогуртових продуктів (ID:27620)
| Размер: 90 кб. | Объем: 31 стр. | Стоимость: 100 грн. | Добавлена: 30.01.2017 |
СодержаниеВступ 3
1. Склад заквасок та особливості виготовлення йогуртів 5
2. Особливості технології та харчова цінність заморожених йогуртових продуктів 10
3. Особливості технології та харчова цінність сухих йогуртових продуктів 17
Висновок 28
Список використаної літератури 30
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Особливості технології виготовлення заморожених та сухих йогуртових продуктів
    Вступ 3 1. Склад заквасок та особливості виготовлення йогуртів 5 2. Особливості технології та харчова цінність заморожених йогуртових продуктів 10 3. Особливості технології та харчова цінність сухих йогуртових продуктів 17 Висновок 28 Список використаної літератури 30

  2. Особливості технології виготовлення тарного посуду (за матеріалами ВАТ "Гостомельського склозаводу")
    Зміст Вступ 3 1. Загальні відомості про підприємство 6 2.Технологія виготовлення тарного посуду 11 3. Система управління якістю продукції 19 4. Техніко- економічна характеристика заводу 26 Висновки і пропозиції 34 Література 37 Додаток. Баланс та Звіт про фінансові результати ВАТ “Гостомельський склозавод” 39 Метою роботи є вивчення організаційно-економічних засад підвищення конкурентоспроможності продукції ВАТ “Гостомельський склозавод” на основі впровадження нових технологій для виготовлення скловиробів, які відповідають потребам ринку. Відповідно до поставленої мети завданнями роботи є: - аналіз відомостей про підприємство; - вивчення технології виготовлення тарного посуду; - аналіз системи управління якістю продукції; - аналіз техніко- економічних характеристик заводу, інвестиційних проектів, проблем та перспектив. Об’єктом дослідження є ВАТ “Гостомельський склозавод” з точки зору оцінки його технологічного рівня та відповідності потребам ринку. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних та прикладних питань забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств з виробництва тарного посуду.

  3. Технології оздоровчих харчових продуктів
    1. Вирішення проблеми подолання дефіциту мікронутрієнтів у різних країнах. Основні наукові завдання у сучасних харчових технологіях 3 2. Динаміка виведення радіонуклідів стронцію та цезію з живого організму за допомогою сублімованих порошків з вуглеводовмісної сировини. Порівняльна ефективність захисної дії сублімованих продуктів з різних видів вуглеводовмісної сировини. 8 3. Зобразити принципову технологічну схему отримання поліфепану із деревини. 12 ЛІТЕРАТУРА 15

  4. Загальні технології харчових продуктів
    1. Принципова технологічна схема виготовлення варених ковбас. Призначення основних технологічних стадій; 3 2.Технологія виготовлення вершкового масла. Сорти масла. Показники якості. 6 Література 15

  5. Вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами фабрики
    Зміст Вступ 3 1. Стан ринку м’яких меблів 6 2. Коротка характеристика ЗАТ “Лагода” 16 3. Технологічний процес виготовлення м’яких меблів на "Лагода" і вплив на якість 20 4. Характеристика споживчих властивостей м’яких меблів 25 5. Вимоги НТД та оцінка якості м’яких меблів 35 Висновки та пропозиції 45 Литература 47 Додаток. Баланс та Звіт про фінансові результати ЗАТ “Лагода” 51 Метою роботи є вивчення вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами ЗАТ “Меблева фабрика "Лагода". Відповідно до поставленої мети завданнями роботи є: - вивчення сучасного стану ринку м’яких меблів; - встановлення характеристик сировинних матеріалів для виготовлення м’яких меблів і їх впливу на якість; - аналіз технологічного процесу виготовлення м’яких меблів на ЗАТ "Лагода" і його впливу на якість; - встановлення характеристик споживчих властивостей м’яких меблів; - встановлення вимоги НТД та проведення на їх основі оцінки якості м’яких меблів Об’єктом дослідження є підприємство меблевої промисловості ЗАТ “Лагода” з точки зору його забезпечення якісною сировиною та впровадження сучасних технологій у відповідності до потреб ринку. Предметом дослідження є сукупність вимог ринку м’яких меблів, виконання яких забезпечує конкурентоспроможність продукції підприємств на протязі ХХІ століття.

  6. Особливості технологічного виготовлення та оцінка якості ювелірних прикрас
    Вступ 4 Розділ 1. Стан ринку ювелірних прикрас 6 1.1. Аналіз ринку ювелірних прикрас 6 1.2. Поняття ювелірних виробів та їх виробництво в Україні 8 Розділ 2. Особливості технології виготовлення ювелірних прикрас ЗАТ “СаяМат” 10 2.1. Організаційно-економічна характеристика ЗАТ “СаяМат” 10 2.2. Вимоги державних стандартів України та законодавчої бази до ЗАТ “СаяМат” щодо виготовлення ювелірних виробів 18 2.3. Формування споживчих властивостей ювелірних прикрас ЗАТ “СаяМат” 23 2.4. Класифікація та асортимент ювелірних прикрас ЗАТ “СаяМат” 28 Розділ 3. Якість та товарна номенклатура ювелірних прикрас 32 3.1. Якість ювелірних прикрас 32 Висновки та пропозиції 35 Список використаних джерел 37 Додаток 1 39

  7. Особливості технології обслуговування споживачів по типу «шведський стіл», та шляхи її вдосконалення
    Вступ 3 Розділ І Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 Розділ II Характеристика досліджуваного підприємства 11 Розділ III Аналіз роботи "шведської" лінії на досліджуваному підприємстві 22 Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства 32 Висновки і пропозиції 34 Список використаної літератури 37 Додатки 39

  8. Особливості технології та асортименту продукції і яєць в українській національній кухні (на прикладі ресторану)
    Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти дослідження теми 6 1.1. Будова, хімічний склад і харчова цінність яєць 6 1.2. Підготовка яєць і продуктів їх переробки до кулінарної теплової обробки. Процеси, що відбуваються в яйці при тепловій обробці 11 1.3. Страви з яєць 13 Розділ 2. Аналіз технології та асортименту страв з яєць у ресторані «Назва» 25 2.1. Загальна характеристика закладу 25 2.2. Аналіз існуючих технологій 37 Розділ 3. Розробка рекомендацій щодо вдосконалення асортименту та якості страв із яєць 41 3.1. Характеристика нових технологій страв з яєць у ресторанному господарстві 41 3.2. Переваги нової технології 46 Висновок 51 Література 53

  9. Особливості взаємовідносин в системі “гість-послуга” в технології обслуговування в готельному комплексі “Братислава”
    Вступ 3 1. Ефективність використання готельного господарства в Україні 5 2. Характеристика готелю 9 3. Організаційно-управлінська та економічна характеристика готельного комплексу “Братислава” 13 4. Аналіз стану особоливостей взаємовідносин в системі “гість-послуга” в технології обслуговування готельного комплесу “Братіслава” 19 5. Кваліфікація обслуговуючого персоналу 27 Висновки та пропозиції 30 Список використаної літератури: 31

  10. Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані
    ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти приготування страв з пернатої дичини 5 1.1 Значення, роль, місце в харчуванні людини страв з дичини 5 1.2. Огляд різновидів пернатої дичини та особливостей їх приготування 8 Розділ 2. Аналіз приготування страв з пернатої дичини у ресторані 12 2.1. Характеристика ресторану «Назва» 12 2.2. Аналіз існуючого асортименту і технології страви з дичини в конкретному підприємстві 19 Розділ 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми 27 3.1. Характеристика нової технології 27 3.2. Переваги нових технологій 28 3.3. Розробка нормативно-технологічної документації на нову продукцію (3 найменування страви) 30 Висновки та пропозиції 40 Список використаної літератури 41

  11. Виготовлення ліків в період феодалізму
    Вступ 3 1. Вплив алхімії на розвиток фармації й технології 4 2. Арабська фармація й технологія лікарських препаратів 6 Висновок 11 Список літератури 12

  12. Інформаційні технології в технології документознавстві
    ЗМІСТ 1. Документально-інформаційна сфера України 3 2. Розвиток концепції АРМів управлінської праці. 8 Література 13

  13. Розробка проекту технічних умов на виготовлення цегли
    Вступ 3 1. Сфера застосування 6 2 Нормативні посилання 6 3 Терміни та визначення 9 4 Класифікація. Основні розміри та умовні познаки 10 5 Технічні вимоги 14 6. Вимоги безпеки та охорони довкілля 17 7. Пакування і маркування 18 8. Правила транспортування та зберігання 20 9. Методи контролювання 21 10. Правила приймання 23 11. Оцінювання відповідності 26 12. Правила застосування та експлуатації 28 Висновки 29 Література 32

  14. Виготовлення рідких та твердих лікарських форм в аптеках Росії (XVIII-XIX)
    Вступ 3 1. Виникнення аптек в Росії 4 2. Виготовлення рідких та твердих лікарських форм в аптеках Росії 7 Висновок 10 Список використаної літератури 11

  15. Дослідження властивостей сировини та готових виробів в технічному процесі виготовлення цегли
    Вступ 3 1. Загальна характеристика підприємства (історія цього підприємства). 5 2.Характеристика сировини, матеріалів (яка сировина використовується) 12 3. Технологія виробництва селікатної цегли 20 4.Дослідження властивостей сировини та готових виробів (стандарти, методика, як проводити дослідження) 31 Висновки та пропозиції 37 Список використаної літератури 39 Додаток 1. Баланс ВАТ «Назва» на 01.01.07 41 Додаток 2. Звіт про фінансові результати за 2006 р. 43

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua