Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Вдосконалення житлово-комунального господарства на даному етапі (ID:4073)
| Размер: 14 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 0 грн. | Добавлена: 04.08.2005 |
СодержаниеВступ 3
1. Особливості функціонування житлово-комунального господарства 4
2. Основні шляхи вдосконалення житлово-комунального господарства 8
Висновки 12
Список літератури 13

Просмотр
Просмотр Просмотреть с сайта...
Скачивание
См. также:
  1. Дослідження особливостей управління якістю в галузі житлово-комунального господарства
    ВСТУП 3 1. Загальна характеристика галузі житлово-комунального господарства 4 2. Методи управління якістю житлово-комунальних послуг 8 3. Аналіз якості наданих житлово-комунальних послуг на вітчизняному підприємстві ВАТ АК «Назва» 11 4. Зарубіжний досвід визначення якості житлово-комунальних послуг 17 ВИСНОВКИ 21 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 22

  2. Розробка портфелю інвестицій для підприємств житлово-комунального господарства
    Вступ 3 1. Науково-методичні основи забезпечення інвестиційної діяльності 7 1.1. Інвестиції та інвестиційний процес 7 1.2. Формування інвестиційного портфелю фірми 11 2. Розробка та реалізація портфелю інвестицій ВАТ "АК "Київводоканал" 16 2.1. Аналіз фінансово-господарської діяльності ВАТ "АК "Київводоканал" 16 2.2. Аналіз інвестиційної діяльності ВАТ "АК "Київводоканал" 23 2.3. Напрями удосконалення інвестиційного портфеля 27 3. Напрямки вдосконалення інвестиційної діяльності ВАТ “АК “Київводоканал” 31 3.1. Оптимізація інвестиційного проектування 31 3.2. Проблеми і перспективи інвестиційної діяльності ВАТ “АК “Київводоканал” 35 Висновки 40 Література 43 Додатки. Звітність 45-49 Метою даної роботи є узагальнення теоретичних і методологічних положень організації управління інвестиційними проектами модернізації підприємств галузі водопостачання і каналізації та доімплементаційної оптимізації їх за допомогою методів оптимальної організації виробництва та методології проектного менеджменту для одержання додаткових коштів на модернізацію, зменшення суми позикових коштів та плати за них, зниження у майбутньому тарифів за рахунок економії коштів на експлуатацію оновленого виробництва.

  3. Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства
    Вступ 3 Розділ 1. Теоретична частина 6 1.1. Роль і місце складського господарства в ресторанному господарстві 6 1.2. Організація складського господарства в ресторанному господарстві 8 1.3. Нові технології складського господарства 16 Розділ ІІ. Аналітична частина 24 2.1. Характеристика підприємства 24 2.2. Аналіз складського господарства 27 Розділ ІІІ. Проектна частина 38 3.1. Удосконалення організації складського господарства 38 Література 46 Додатки 49

  4. Управління персоналом в закладах ресторанного господарства та основні напрями її вдосконалення
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Особливості управління персоналом в закладах ресторанного господарства 5 1.2. Формування персоналу в закладах ресторанного господарства 9 1.3. Ефективність використання персоналу в закладах ресторанного господарства 18 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СП ТОВ "НАЗВА" 20 2.1. Аналіз економічного потенціалу СП ТОВ "Назва" 20 2.2. Оцінка управління персоналом в закладі ресторанного господарства СП ТОВ "Назва" 22 2.3. Ефективність використання персоналу в закладі ресторанного господарства СП ТОВ "Назва" 27 РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СП ТОВ "НАЗВА" 30 3.1. Основні напрями персоналу в закладі ресторанного господарства СП ТОВ "Назва" 30 3.2. Оцінка ефективності запропонованих заходів 37 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 44 ДОДАТКИ 48

  5. У якій кількості і за якою ціною є даний товар на даному складі?
    Перелік запитів (варіант 12) 3 Перелік запитів (варіант 12) 12. У якій кількості і за якою ціною є даний товар на даному складі? 14. Хто з постачальників не постачає даний товар за даною ціною? 16. Який товар і в якій кількості був відпущений на дану суму за даною накладною? 26. Хто зі співробітників даної фірми є постачальником товару? 28. У якому банку відкрив рахунок даний постачальник? Перелік задач 4 Логічна структура бази даних 6 1. Запит 12: У якій кількості і за якою ціною є даний товар на даному складі? 7 1.1. Таблиця 7 1.2. Запит 7 1.3. Форма 8 1.4. Звіт по запиту 9 2. Запит 14: Хто з постачальників не постачає даний товар за даною ціною? 10 2.1. Таблиця 10 2.2. Запит 10 2.3. Форма 12 2.4. Звіт по запиту 12 3. Запит 16: Який товар і в якій кількості був відпущений на дану суму за даною накладною? 13 3.1. Таблиця 13 3.2. Запит 13 3.3. Форма 14 3.4. Звіт по запиту 15 4. Запит 26: Хто зі співробітників даної фірми є постачальником товару? 16 4.1. Таблиця 16 4.2. Запит 16 4.3. Форма 17 4.4. Звіт по запиту 18 5. Запит 28: У якому банку відкрив рахунок даний постачальник? 19 5.1. Таблиця 19 5.2. Запит 19 5.3. Форма 20 5.4. Звіт по запиту 21 ВИСНОВОК 22 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 24

  6. У якій кількості і за якою ціною є даний товар на даному складі
    Перелік запитів (варіант 12) 12. У якій кількості і за якою ціною є даний товар на даному складі? 14. Хто з постачальників не постачає даний товар за даною ціною? 16. Який товар і в якій кількості був відпущений на дану суму за даною накладною? 26. Хто зі співробітників даної фірми є постачальником товару? 28. У якому банку відкрив рахунок даний постачальник? Перелік задач Для виконання роботи необхідно вирішити наступні задачі: а) побудувати логічну структуру бази даних на рівні взаємозв’язків між об’єктами і на рівні взаємозв’язків між атрибутами різних об’єктів, попередньо визначивши ці взаємозв’язки; підтвердити правильність отриманої структури на екземплярах даних; б) сформулювати обрані запити у вигляді логічних виразів; в) написати і навести в додатку вид запитів згідно варіанта в СУБД MS ACCESS; г) реалізувати форми для введення даних, запити, звіт; д) ввести необхідний обсяг даних і забезпечити демонстрацію роботи БД. Список використовуваних об’єків Як предметна область для проектування БД обрана торгова фірма, що здійснює виконання замовлень, які надходять від клієнтів. Для побудови БД використані наступні об’єкти і їхні атрибути: 1 .Фірма (назва фірми, юридична адреса, телефон фірми, № рахунку в банку, найменування товару, ціна товару); 2.Склад (№ складу, адреса складу, № замовлення, найменування товару, одиниці виміру товару, ціна товару, відмітки про оплату); 3.Кадри (назва фірми, ПІБ співробітника, посада співробітника, утворення співробітника, оклад, дата прийняття на роботу); 4.Постачальник (№ постачальника, ПІБ постачальника, юридична адреса постачальника, № рахунку постачальника, найменування товару, ціна товару); 5.Транспорт (№ складу, № автомобіля, марка автомобіля, вантажопідйомність, рік випуску, ПІБ власника, дата перевезення); 6.Накладна (№ накладної, найменування товару, одиниці виміру товару, ціна, сума); 7. Товар (найменування товару, одиниці виміру, сорт, ціна, виробник, адреса виробника); 8.Клієнт (№ клієнта, ПІБ клієнта, юридична адреса клієнта, № рахунку клієнта, № замовлення, найменування товару, ціна товару); 9.Рахунок ( найменування банку, рахунки, ПІБ власника рахунку, стан рахунку, дата, наявність кредиту, сума кредиту); 10.Замовлення (№ замовлення, дата замовлення, ПІБ клієнта, № рахунку клієнта, найменування товару, кількість, ціна товару).

  7. Правові засади приватизації державного та комунального майна
    ЗМІСТ Вступ 3 1. Сутність поняття приватизації. Характеристика законодавства про приватизацію 3 2. Об'єкти і суб'єкти приватизації 7 3. Порядок здійснення процесу приватизації 10 Висновок 14 Список використаної літератури 15

  8. Злочин у сфері приватизації державного та комунального майна
    Вступ 3 1. Злочини у сфері приватизації державного та комунального майна в системі злочинів в сфері господарської діяльності 6 2. Характеристика злочинів у сфері приватизації державного та комунального майна 9 2.1. Юридичний склад незаконної приватизації державного та комунального майна 9 2.2. Особливості недотримання особою обов’язкових умов щодо приватизації державного, комунального майна або підприємств та їх подальшого використання 17 3. Злочини у сфері приватизації: організована злочинність та корупція 21 Висновок 28 Список використаної літератури 31

  9. Статистичний аналіз прогнозування собівартості виробництва молока в даному районі, області
    Зміст Вступ 3 1. Система показників в статистиці тваринництва 5 1.1. Показники продукції тваринництва 5 1.2. Показники продуктивності сільськогосподарських тварин 6 1.3. Загальний зміст системи показників статистики тваринництва. 8 1.4. Класифікації в статистиці тваринництва 9 2. Статистична оцінка показників тваринництва та факторів 13 2.1. Статистичний аналіз виходу, продукції тваринництва 13 2.2. Статистичний аналіз продуктивності сільськогосподарських тварин 16 2.3. Ряди розподілу 18 2.4. Характеристика рядів розподілу 25 2.4.1.Характеристики центра розподілу 25 2.4.2. Характеристики варіації 25 3. Статистичні групування 41 Висновки 49 Список літератури 50 Метою курсової роботи є виявлення факторів, що впливають на собівартість, як позитивних, так і негативних, шляхів зменшення впливу несприятливих факторів. При цьому щоб більш точно визначити складні закономірності в собівартості ми проведемо аналіз за допомогою динамічних рядів. Це нам дасть можливість визначити тенденцію розвитку собівартості. Для виявлення тенденції скористаємося аналітичним методом. На собівартість впливає безліч факторів. Для виявлення їхнього впливу застосуємо регресійно-кореляційний аналіз.

  10. Структура і штати житлово - експлуатаційних організацій
    Вступ 3 1. Особливості діяльності підприємств ЖКГ 3 2. Особливості діяльності житлово-експлуатаційних організацій 6 3. Сучасний стан реформування ЖКГ 11 Висновки 17 Література 19

  11. Забезпечення громадян житлом у будинках житлово-будівельних кооперативів
    Вступ 3 1. Забезпечення громадян житлом у будинках житлово-будівельних кооперативів 4 2.Права та обов’язки членів ЖБК 8 3. Порядок виключення з житлово-будівельного кооперативу 12 Висновок 14 Література: 15

  12. Удосконалення взаємозв’язків з громадськістю - важлива умова підвищення якості житлово-комунальних послуг
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ПАРТНЕРСЬКІ СТОСУНКИ ЯК ОСНОВА РОЗВИТКУ ЗВ’ЯЗКІВ З ГРОМАДСЬКІСТЮ 6 1.1 Співробітництво та партнерські стосунки 6 1.2 Теоретичні моделі соціальної взаємодії, які пояснюють проблеми співробітництва між комунальним підприємством і громадськістю 13 РОЗДІЛ 2 ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ЯК СКЛАДОВА ЗВ’ЯЗКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА З ГРОМАДСЬКІСТЮ 18 2.1 Потріби житлово-комунальному підприємству у зв’язках з громадськістю 18 2.2 Моделі та стратегії роботи з громадськістю 19 2.3 Інформаційно-освітня кампанія як складова частина роботи зі створення партнерських стосунків житлово-комунального підприємства із споживачами 21 2.4 Індивідуальна і громадська думка. Деякі особливості формування громадської думки 24 2.5 Детермінанти соціальних думок та дій 27 РОЗДІЛ 3. МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНОЇ РОБОТИ 30 3.1 Формування іміджу житлово-комунального підприємства у масовій свідомості 30 3.2 Формування зацікавленості жителів у вирішенні житлово-комунальних проблем: зв’язки із ЗМІ 37 3.3. Специфіка інформаційної кампанії перед громадським слуханням 40 ВИСНОВКИ 43 ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНЩЇ ЛІТЕРАТУРИ 46

  13. Порядок призначення і надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг
    План: Вступ 3 1. Поняття та правові основи надання субсидій за житловим законодавством України 3 2. Загальний порядок призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг 6 3.Правові підстави відмови в наданні та призначенні субсидій 16 Висновки 18 Список використаної літератури: 22

  14. Нормативні витрати господарства. Оціночні критерії нормативного господарства підприємства
    ВСТУП 3 1. Нормативні витрати господарства 4 2. Оціночні критерії нормативного господарства підприємства 10 ВИСНОВКИ 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 16

  15. Порівняльна характеристика фермерського господарства та особистого селянського господарства
    1. Поняття про фермерське господарство. 4 2. Поняття про особисте селянське господарство 6 ВИСНОВОК 12 Список літератури 14

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua