Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Вплив безробіття на обсяги виробництва на макрорівні (ID:4456)
| Размер: 11 кб. | Объем: 6 стр. | Стоимость: 0 грн. | Добавлена: 11.08.2005 |
СодержаниеВплив безробіття на обсяги виробництва на макрорівні 2
Література 6
Просмотр
Просмотр Просмотреть с сайта...
Скачивание
См. также:
  1. Соціальне страхування на випадок безробіття та його вплив на ринок праці, розвиток недержавного пенсійного забезпечення
    Вступ 3 1. Загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття: необхідність, економічний зміст та основні поняття 4 2. Вплив соціального страхування на випадок безробіття на ринок праці та розвиток недержавного пенсійного забезпечення 8 Висновок 16 Список використаних джерел 17

  2. Вплив промислового виробництва на аптечну справу у 18-19 столітті
    Вступ 3 1. Промислова революція та розвиток виробництва лікарських засобів 4 2. Розвиток аптечної справи в Україні у 18-19 ст. 6 Висновок 11 Література 13

  3. Вплив промислового виробництва на стан екології у світі
    Вступ 3 1. Вплив науково-технічного прогресу на екологію 4 2. Екологічна оцінка промислового виробництва 5 3. Екологічна конверсія в промисловості 11 Висновок 14 Список використаної літератури 15

  4. Позитивний та негативний вплив масштабів виробництва на рівень продуктивності
    Вступ 3 1. Сутність продуктивності 4 2. Продуктивність праці як основний показник суспільної продуктивності 7 3. Позитивні та негативні фактори впливу масштабів виробництва на показники продуктивності 10 Висновок 12 Література 14

  5. Зниження собівартості продукції та його вплив на підвищення ефективності виробництва
    Вступ 3 1 Теоретичні засади собівартості продукції та її аналізу 5 1.1 Суть собівартості та особливості її формування на підприємстві 5 1.2 Завдання та інформаційна база аналізу собівартості продукції 8 1.3 Вибір та обґрунтування системи показників для оцінки рівня собівартості продукції 10 2 Аналіз витрат ТзОВ «Назва» 16 2.1 Характеристика підприємства 16 2.2 Аналіз фінансового стану підприємства 19 2.3 Аналіз витрат господарчої діяльності на ТзОВ «Назва» 24 3 Заходи та рекомендації по підвищенню ефективності діяльності ТзОВ «Назва» 26 3.1 Обладнання автотранспортних засобів для іншого виду палива 26 3.2 Підвищення кваліфікації робочих на ТзОВ «Назва» 28 Висновки 31 Список літератури 33 Додаток 1 36

  6. Мультиплікативний вплив інвестиційної політики держави на рівноважний обсяг виробництва
    1. ЕФЕКТ МУЛЬТИПЛІКАТОРА 3 2. МУЛЬТИПЛІКАТОР ІНВЕСТИЦІЙ 6 3. РІВНОВАЖНИЙ ВВП В УМОВАХ РІЗНОГО РІВНЯ ЗАЙНЯТОСТІ 11 Задача 15 Визначить, коли ефект мультиплікатора проявляється сильніше: а) за умов високої граничної схильності до заощадження (s/); б) за умов низької граничної схильності до заощадження (s/); Розгляньте дію мультиплікатора за умов: а) неповної зайнятості; б) які наближаються до повної зайнятості; в) повної зайнятості. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 16

  7. Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
    Вступ 3 1. Поняття якості та споживчих властивостей товарів 5 1.1. Терміни та визначення якості товарів 5 1.2. Процес формування споживчих властивостей і якості товару в процесі його розробки та виробництва, вплив матеріалів і технології виробництва 11 1.3. Методи дослідження впливу матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів 18 2. Дослідження впливу матеріалів та технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів ВАТ „Інструмент” 24 2.1. Політика підприємства в області якості 24 2.2. Контроль над технологією виробництва та пов’язаними з нею факторами як один з головних факторів підвищення якості та формування споживчих властивостей товарів 25 У технічних і функціональних відділах. 26 2.3. Вплив матеріалів та контроля виробництва на якість та споживчі властивості товарів 27 2.4. Організація робот з якості 29 3. Проблема якості та удосконалення споживчих властивостей на сучасному етапі 31 Висновки 36 Список літератури 37

  8. Вплив сировини та технології виробництва на формування споживних властивостей та якість трикотажного одягу
    Вступ 4 1. Короткі відомості про підприємство та галузь 6 2. Особливості виробництва трикотажних полотнин і виробів на АТЗТ Роза 12 3. Фактори формування споживчих властивостей і асортименту трикотажних полотнин на АТЗТ Роза 18 4. Класифікація і групова характеристика асортименту трикотажних товарів 23 5. Вимоги до якості трикотажних товарів 31 ВИСНОВКИ 33 ЛІТЕРАТУРА 37

  9. Поняття та обсяги дієздатності громадян
    Вступ 3 Розділ І. Поняття та елементи дієздатності фізичної особи 5 1.1. Поняття дієздатності громадян 5 1.2. Дієздатність іноземців 8 Розділ ІІ. Диференціація дієздатності фізичної особи 11 2.1. Повна дієздатність фізичної особи 11 2.2. Часткова цивільна дієздатність 13 2.3. Неповна цивільна дієздатність 14 Розділ ІІІ. Обмеження дієздатності фізичної особи та визнання її недієздатною 17 3.1. Обмеження дієздатності громадян 17 3.2. Визнання особи недієздатною 22 Висновок 27 Література: 30

  10. Прогнозування обсягів виробництва та збуту продукції. Розрахунок критичного обсягу виробництва
    1. Визначити та обґрунтувати розмір прогнозних обсягів виробництва та збуту продукції. 2. Здійснити розрахунок критичного обсягу виробництва для обраного виду підприємницької діяльності. 3. Співставити отриманий результат розрахунку критичного обсягу із прогнозними показниками виробництва для прийняття управлінських рішень у сфері виробництва та збуту.

  11. Прогнозування обсягів виробництва та збуту продукції. Розрахунок критичного обсягу виробництва 17
    1. Визначити та обґрунтувати розмір прогнозних обсягів виробництва та збуту продукції 3 2. Здійснити розрахунок критичного обсягу виробництва для обраного виду підприємницької діяльності. 6 3. Співставити отриманий результат розрахунку критичного обсягу із прогнозними показниками виробництва для прийняття управлінських рішень у сфері виробництва та збуту. 9 Джерела інформації: 12

  12. Прогнозування обсягів виробництва та збуту продукції. Розрахунок критичного обсягу виробництва
    Бізнес-план ресторану Загальна характеристика ресторану Послуги, які реалізуються в ресторані Цільовий ринок споживачів ресторану: Географічне розташування: Непряму конкуренцію ресторану як закладу громадського харчування можуть становити: Приблизне меню ресторану Бюджет рекламної кампанії ресорану Прогноз максимального одноденного товарообороту ресторану Виробничий план Структура управління рестораном Прогноз витрат ресторану Ризики, що виникають у діяльності ресторану та способи їх мінімізації. Джерела інформації

  13. Тренінгове завдання №17 Прогнозування обсягів виробництва та збуту продукції. Розрахунок критичного обсягу виробництва
    1. Основні відомості про ресторан «ххх» 2. Прогноз обороту ресторану «ххх»… 3. Прогноз витрат ресторану «ххх» 4. Визначення критичного обсягу виробництва Джерела інформації

  14. Використовуючи дані таблиці, розрахувати: 1. Планові обсяги державних фінансових зобов’язань щодо окремих статей видатків відповідно до діючого законодавства, якщо прогнозний обсяг ВВП становить 285 000 млн. грн.
    Завдання 14 Використовуючи дані таблиці, розрахувати: 1. Планові обсяги державних фінансових зобов’язань щодо окремих статей видатків відповідно до діючого законодавства, якщо прогнозний обсяг ВВП становить 285 000 млн. грн. 2. Відхилення планових обсягів державних фінансових зобов’язань від запланованих видатків Державного бюджету. 3. Рівень фактичного фінансування цих видатків за окремими статтями Державного бюджету у % до фактичного ВВП, що склав 345 000 млн. грн. 4. Заповнити таблицю, на основі результатів зробити висновки. Закон, що визначає рівень видатків бюджету Рівень видатків за законом України, % від ВВП Плановий обсяг державних фінансових зобов’язань відповідно до закону України, млн. грн. Плановий обсяг видатків за окремими програмами Державного бюджету, млн. грн. Відхилення (+) або (-), млн. грн. Фактичний обсяг видатків за окремими програмами Державного бюджету, млн. грн. Рівень фактичного фінансування видатків за окремими статтями, % до фактичного ВВП Закон України «Про освіту» 7,0 6294 15761 Закон України «Про оборону» 3,0 5658 5290 Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» 7,0 2650 10386 Закон України «Про наукову і науково-технічну діяльність» 1,7 1463 637

  15. Скласти проект виробництва нової продукції на основі існуючого виробництва, задіюючи основні виробничі сили
    1. Поставлені задачі (випуск нової продукції) 3 2. Оперативне і стратегічне планування 6 3. Прогнознування можливого споживача 8 4. Можливий дохід, збиток і ризик 12 Висновок 14 Література 16

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua