Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Контрольна робота з організації виробництва (ID:4648)
| Размер: 20 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 0 грн. | Добавлена: 18.08.2005 |
Содержание1. Показники надійності, інтенсивності і сумісності виробничих процесів. 3
2. Обґрунтування строків будівництва і кількості учасників, які будуть приймати участь в реалізації проекту. 7
3. Технічні та часові параметри організації виробництва. 9
Список літературних джерел. 12

Просмотр
Просмотр Просмотреть с сайта...
Скачивание
См. также:
  1. Контрольна робота з організації виробництва
    1. Загальні закони організації. 1 2.Основи організації виробничого процесу в часі і просторі. 2 3. Показники використання виробничої потужності підприємства. 3 4. Організація НДР, винахідництва і патентної служби на підприємстві. 5 5. Організація ремонтного господарства на підприємстві. 5 6. Нормування та облік витрат енергоресурсів. 7 7. Показники якості продукції. 8 8. Організація робочого місця та його обслуговування. 9

  2. Контрольна робота з організації і планування виробництва
    1. Методика виявлення резервів 3 2. Порядок проведення робіт сертифікації продукції 10 Задача 15 Визначити раціональний вид руху предметів праці у виробничому потоці, використовуючи розра¬хунки та графічний метод. Дати висновки за результатами розрахунків. № пор. Показник, одиниця вимірювання Значення показника 1. Тривалість операції, хв: першої 10 другої 7 третьої 9 четвертої 6 2. Кількість виробів, шт. 4 Література 18

  3. Контрольна робота з організації і планування виробництва
    1. Виробничий процес та його структура 3 2. Керування якістю продукції на підприємствах. Системи керування якістю продукції 5 Задача 13 Визначити раціональний вид руху предметів праці у виробничому потоці, використовуючи розра¬хунки та графічний метод. Дати висновки за результатами розрахунків. № пор. Показник, одиниця вимірювання Значення показника 1. Тривалість операції, хв: першої 8 другої 5 третьої 6 четвертої 3 2. Кількість виробів, шт. 4 Література 16

  4. Принципи організації виробництва
    1. Вступ………………………………………………………………….3 2. Поняття «організація виробництва», його суть і завдання……4 – 7 3. Принципи організації виробничого процесу………………….. 7 – 9 4. Висновок……………………………………………………………..10 5. Література……………………………………………………………11

  5. Удосконалення організації виробництва у ресторані
    Вступ 3 1. Науково-теоретичне обгрунтування проблеми організації удосконалення виробництва у ресторанному господарстві 5 1.1. Склад та структура виробничих цехів в підприємстві ресторанного господарства 5 1.2. Особливості організації виробництва в ресторанному господарстві 12 2. Аналіз організації виробництва в ресторані 14 2.1. Загальна характеристика об’єкту дослідження 14 2.2. Дослідження технічного та технологічного рівня виробництва у ресторані 17 2.3. Аналіз організації виробничих процесів у часі та просторі 23 3. Пропозиції по удосконаленню організації виробництва у ресторані 29 Висновок 34 Список використаної літератури 37 Додаток 1. План ресторану 39

  6. Контрольна робота організація виробництва
    1. Сучасні тенденції реформування економіки України та перебудови промислового комплексу держави 3 1.1 Чинники, що впливають на реформування економіки України 3 1.2 Задачі і методи реформування промислового комплексу країни 8 2. Виробничі ресурси підприємства, ефективність їх використання, вплив на потенціал та розвиток підприємства 10 Список літератури 13

  7. Аналіз системи організації виробництва на підприємстві
    ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1 – ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ 7 1.1 Економічна сутність системи організації виробництва на підприємстві 7 1.2 Методи організації виробництва 17 1.3 Організаційна структура управління виробництвом на підприємстві 25 РОЗДІЛ 2 – АНАЛІЗ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА 39 НА ВАТ «...» 39 2.1 Коротка характеристика об’єкту дослідження 39 2.2 Система організації виробництва та її аналіз 51 2.3 Оцінка ефективності системи управління підприємством 57 2.4 Вартісний аналіз системи виробництва 63 РОЗДІЛ 3 – ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА В ВАТ«...» 72 3.1 Чинники, що впливають на систему організації виробництва 72 3.2 Поліпшення системи організації виробництва 77 ВИСНОВКИ 86 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 91 ДОДАТОК А ДОДАТОК Б

  8. Методика аналізу рівня управління і організації виробництва
    Вступ 3 Методика аналізу рівня управління і організації виробництва 4 1. Аналіз обсягів і динаміки виробництва продукції 4 2. Аналіз асортименту продукції 8 3. Контролінг як система якісного рівня управління підприємством 13 Висновок 16 Задача 17 Визначити логарифмічним методом та методом різниць ступінь впливу на обсяг випуску валової продукції підприємства зміни факторів, пов’язаних з використанням трудових ресурсів. За результатами аналізу зробити висновки, виходячи з наведених даних. Таблиця 1 Вихідні дані Показник Одиниця фізичної величини За планом Фактично Обсяг валової продукції тис. грн. 1942,7 2178,4 Середня списочна чисельність працівників чол. 128 134 Кількість робочих днів днів 23 24 Тривалість робочого дня годин 7,8 7,9 Середній годинний виробіток грн. 84,6 85,74 Література 20

  9. Методика аналізу рівня управління і організації виробництва
    Вступ 3 Аналіз виробництва та постачання як елемент аналізу ефективності управління та організації виробництва 3 Управляння рекламною діяльністю як засіб аналізу ефективності управління компанією та збутом продукції 11 Висновки 12 Задача 5 13 Визначити логарифмічним методом та методом різниць ступінь впливу на обсяг випуску валової продукції підприємства зміни факторів, пов’язаних з використанням трудових ресурсів. За результатами аналізу зробити висновки, виходячи з наведених даних. Список використаної літератури: 15

  10. Методика аналізу рівня управління і організації виробництва
    1. Сутність управлінського аналізу 3 2. Організаційно технічний рівень господарювання 5 2.1. Поняття “організаційно-технічний рівень” 5 2.2. Аналіз організаційно-технічного рівня 6 Список використаної літератури 13

  11. Маркетингова програма організації виробництва і реалізації інноваційної продукції
    Вступ 3 1. Стратегія розвитку цільового ринку 4 2. Сильні і слабкі сторони роботи підприємства 10 3. Мета і завдання підприємства у відношенні інноваційної продукції 10 4. Маркетингова стратегія 11 5. Товарна стратегія 12 6. Стратегія формування і розвитку каналів збуту та товароруху 14 7. Цінова стратегія 15 8. Стратегія формування попиту і стимулювання збуту 17 9. Бюджет маркетингу 19 Висновки 21 Список використаних джерел 22

  12. Функціонально-вартісний аналіз організації виробництва. ФВА управління
    Вступ 3 1. Аналіз фінансової діяльності комунального ПП "Житло-Сервіс" 5 2. Організаційно-економічна діяльність комунального ПП "Житло-Сервіс" 12 3. Проблеми реструктуризації підприємства 17 Висновки 19 Список літератури 24 Додатки 25

  13. Форми організації суспільного виробництва: натуральне і товарне виробництво
    1. Форми організації суспільного виробництва: натуральне і товарне виробництво 3 2. Монополія та антимонопольне законодавство 9 3. Грошово -кредитне регулювання економіки. Помилка " дорогих" та "дешевих" грошей висновок 15 ЛІТЕРАТУРА 22

  14. РОБОЧИЙ ЗОШИТ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ № 1 ОРГАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА
    Вступ 3 1. Теоретичні основи організації ефективного використання виробничих ресурсів 3 2. Організаційно-правові аспекти створення та функціонування досліджуваного підприємства 9 3. Наявність та використання виробничих ресурсів підприємства 11 4. Ефективність підприємницької діяльності 17 5. Удосконалення організації використання виробничих ресурсів 19 Список використаної літератури 22

  15. РОБОЧИЙ ЗОШИТ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ № 2 З ОРГАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА
    Вступ 3 1. Перехід до ринкових відносин в сфері АПК та їх розвиток 4 2. Беззбитковий об’єм виробництва і реалізації продукції рослинництва та його визначення 11 3. Беззбитковий об’єм виробництва і реалізації тваринництва та його визначення 13 4. Проектний розрахунок урожайності культур та об’ємів виробництва продукції рослинництва для отримання певного розміру прибутку 15 5. Проектний розрахунок продуктивності тварин та об’ємів виробництва продукції тваринництва для отримання певного розміру прибутку 17 Список використаної літератури 19

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua