Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Розроблення екскурсії в Умань «Дендрологічний парк Софіївка» (ID:5599)
| Размер: 78 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 20.06.2006 |
СодержаниеЗміст

1. Вступ 3
2. Програма маршруту 4
3.Історико-краєзнавчий та технічний опис маршруту 5
4.Схема маршруту 14
Література та картографічний матеріал: 15

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Дендрологічний парк Софіївка
    1. Історія парку Софіївка 3 2. Музей парку Софіївка 4 3. Сучасна інфраструктура парку 8 Використані джерела 10

  2. Розроблення стратегії диференціації
    ВСТУП 3 Розділ І. Загальна характеристика підприємства на товарному ринку 7 1.1. Стисла характеристика діяльності підприємства 7 1.2. Асортиментна політика підприємства 9 1.3. Об’єктивна характеристика обраного товару 10 Розділ ІІ. Ринкові характеристики товару 14 2.1. Тип ринку та типу попиту 14 2.2. Сегментування ринку та позиціонування товару 18 2.3. Конкурентоспроможність товару 21 Висновки до ІІ розділу 27 Розділ ІІІ. Стратегія товарної політики на підприємстві ВАТ «ххх» 28 3.1. Основні напрямки вдосконалення формування та реалізації стратегії диференціації на підприємстві 28 3.2. Впровадження комунікативних прийомів диференціації бренду 35 3.3. Управління стратегією для втримання конкурентних переваг 40 Висновки до ІІІ розділу 43 ВИСНОВКИ 45 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 47 ДОДАТКИ 51

  3. Розроблення анкети для проведення опитування
    Вступ - 3 - 2. Зразок анкети для виявлення вимог споживачів кави. - 4 - 3. Результати взаємного опитування - 7 - 4. Реклама кави Назва- 8 - Висновки - 9 - Список використаної літератури - 10 -

  4. Розроблення анкети для проведення опитування
    1. Вступ 3 2. Визначення споживчого товару та маркетингову проблему цього товару 4 3. Результати взаємного анкетування 6 4. Реклама даного товару 7 5. Висновки 8 6. Список використаної літератури 10

  5. Розроблення плану доходів і витрат підприємства
    Вступ 4 1. Теоретичні основи фінансового планування на підприємстві 6 1.1 Економічна сутність та складові доходу та витрат підприємства 6 1.2 Сутність та принципи фінансового планування на підприємстві 12 1.3 Методика розробки плану доходу та витрат підприємства 14 2. Дослідження розробки планування доходів та витрат на ЗАТ «Назва» 17 2.1 Аналіз фінансово-економічного стану ЗАТ «Назва» 17 2.2 Аналіз динаміки та структури доходів та витрат на ЗАТ «Назва» 18 2.3 Оцінка діючої системи розробки плану доходів і витрат на ЗАТ «Назва» 22 3. Розробка методів оптимізації розробки плану доходів і витрат ЗАТ «Назва» 31 3.1 Розробка плану доходів та витрат ЗАТ «Назва» 31 3.2 Вдосконалення методів фінансового планування на ЗАТ «Назва» 41 Висновки 48 Список використаної літератури 53 Додатки 57

  6. РОЗРОБЛЕННЯ ПЛАНУ ФІНАНСОВОГО ОЗДОРОВЛЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА
    Вступ 3 1.Вихідна ситуація на підприємстві 7 1.1.Оцінка зовнішніх умов 7 1.2. Аналіз фінансово-господарського стану 9 1.3. Аналіз причин фінансової кризи та слабких місць 21 1.4. Наявний потенціал 25 2.Стратегія санації підприємства 27 3. План заходів щодо відновлення прибутковості та конкурентоспроможності підприємства в довгостроковому періоді. 30 3.1. План маркетингу та оцінка ринків збуту продукції 30 3.2. План виробництва та капіталовкладень 32 3.3. Фінансовий план 33 4. Розрахунок ефективності санації 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42

  7. Порядок розроблення та затвердження державного бюджету України
    Вступ 3 1. Організаційно-правовий порядок розробки та затвердження державного бюджету України 5 1.1. Складання проекту Державного бюджету України 5 1.2. Розгляд та затвердження Державного бюджету України 10 2. Сучасний стан та основні проблеми бюджетоутворення в Україні 13 3. Зарубіжний досвід та заходи поліпшення процесу розробки та затвердження Державного бюджету України 21 Висновок 34 Список використаної літератури 36

  8. Удосконалення робот из документами за допомогою розроблення інструкції з діловодства
    ЗМІСТ Вступ 3 1. Інструкція як головний чинник організації ефективного діловодства 3 2. Документування управлінської діяльності установ 5 3. Приймання, розгляд і реєстрація документів 6 4. Складання номенклатур і формування справ 8 Висновок 11 Література 12

  9. Парк "Качанівка"
    ВСТУП 3 І. ВЛАСНИКИ 3 II. БУДІВЛІ 4 ІII. ГОСТІ 6 IV. СЛІДАМИ КАЧАНІВСЬКИХ СКАРБІВ 6 Література 10

  10. КАРТКА ОБ'ЄКТА ЕКСКУРСІЇ
    Пам’ятник Тарасу Григоровичу Шевченко

  11. КАРТКИ ОБ'ЄКТІВ ЕКСКУРСІЇ
    Пам’ятник Апостолу Андрію Первозваному Пам’ятник Хрещенню Русі Пам’ятник Тарасу Григоровичу Шевченко Пам’ятник Богдану Хмельницькому Пам`ятник княгині Ользі, святим Кирилу і Мефодію, святому апостолу Андрію Первозванному

  12. Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані
    ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти приготування страв з пернатої дичини 5 1.1 Значення, роль, місце в харчуванні людини страв з дичини 5 1.2. Огляд різновидів пернатої дичини та особливостей їх приготування 8 Розділ 2. Аналіз приготування страв з пернатої дичини у ресторані 12 2.1. Характеристика ресторану «Назва» 12 2.2. Аналіз існуючого асортименту і технології страви з дичини в конкретному підприємстві 19 Розділ 3. Розробка рекомендацій і заходів вирішуваної проблеми 27 3.1. Характеристика нової технології 27 3.2. Переваги нових технологій 28 3.3. Розробка нормативно-технологічної документації на нову продукцію (3 найменування страви) 30 Висновки та пропозиції 40 Список використаної літератури 41

  13. Екскурсії для відпочивальників в оздоровницях
    1. Екскурсії для відпочивальників в оздоровницях 3 2. Екскурсійні ресурси м. Києва 7 Список використаної літератури 15

  14. Екскурсії для відпочивальників в оздоровницях
    1. Екскурсії для відпочивальників в оздоровницях……………………………3 2. Екскурсійні ресурси м. Києва…………….......................................................8 Список використаної літератури………………………………………………19

  15. Картка об'єкта екскурсії Поштова площа
    1. Вид пам'ятки: Поштова площа 2. Найменування пам'ятки: Поштова площа 3. Історичні події, пов’язані з пам’яткою: 1. Місцезнаходження пам'ятки: 5. На чиїй території розташована пам’ятка: 6. Опис пам'ятки: 7. Джерела відомостей про пам'ятку: 8. Схоронність пам'ятки: 9. Охорона пам'ятки: 10. У яких екскурсіях використовується інформація: 11. Дата складання картки: р. 12. Картка складена студентом:

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua