Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Історія розвитку ресторанного бізнесу у світі (ID:5930)
| Размер: 16 кб. | Объем: 10 стр. | Стоимость: 20 грн. | Добавлена: 14.07.2006 |
СодержаниеЗміст

1. Виникнення перших закладів харчування 3
2. Розвиток кулінарних смаків та ресторанного бізнесу людства 4
3. Стрімкий розвивалася систем харчування громадських закладів 7
Література 10

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Історія та тенденція розвитку виробництва скляної тари в Україні та світі
    Вступ 3 1. Історія виробництва скляної тари 4 2. Розвиток скляної тари на Україні 7 3. Нововведення у виробництві скляної тари 12 4. Особливості скляної упаковки для алкогольних напоїв 15 Висновок 18 Література 19

  2. Історія розвитку ресторанного господарства в Україні
    ВСТУП 3 Розділ 1. СУТНІСТЬ І СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ ЗНАЧЕННЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Історія розвитку ресторанного господарства в Україні 5 1.1. Місце та роль ресторанного господарства в соціально-економічному розвитку національної економіки 7 Розділ 2. ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ СВІТОВОГО ДОСВІДУ 13 2.1. Сучасні тенденції функціонування ринку ресторанних послуг у світі, його динаміка і структура 13 2.2. Оцінка стану ринку ресторанних послуг в Україні 18 ВИСНОВКИ 27 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 30

  3. Історія становлення консалтингу в світі
    ВСТУП 3 1. ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО КОНСАЛТИНГУ 4 2. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ КОНСАЛТИНГУ В УКРАЇНІ 11 ВИСНОВКИ 16 ЛІТЕРАТУРА 17

  4. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
    1. Основи менеджменту операційної системи послуг проживання. 4 2. Розробити структурно-функціональну модель процесу управління мотивацією праці, в якій відобразити: об’єкт аналізу, об’єкт планування, об’єкт регулювання, а також прямі і зворотні зв’язки. 8 Література. 14

  5. Економіка готельно-ресторанного бізнесу
    Теоретичні питання. 2 1. Сутність та зміст аналізу господарської діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Характеристика головних методів аналізу та його інформаційне забезпечення. 2 2. Кількісна оцінка факторів впливу на динаміку показників виробничої програми та доходу від реалізації підприємств ресторанного господарства. 7 Практичне завдання. 13 На кінець звітного року у готелі було 140 місць. В результаті реконструкції та перепланування номерів і підсобних приміщень з 1 серпня планового року планується ввести в експлуатацію додатково 25 місць. Заплановані заходи дозволять скоротити простої номерного фонду з різних причин до 100 днів. Визначити очікуваний обсяг реалізації послуг проживання (л-діб) та середній коефіцієнт заповнення номерного фонду,якщо очікувана чисельність клієнтів – 10 000 чол.,а середня тривалість їх перебування у готелі – 2,5 дні. Тестове завдання. 15 Тестове завдання. 1) Вкажіть джерело утворення доходу від реалізації основних і додаткових послуг готельних комплексів: 2) До складу оборотних коштів готелю не включається: 3) До групи доходів від позареалізаційних операцій не відносяться доходи: 4) Як змінюються умовно-постійні загальні витрати готелю при збільшенні обсягів діяльності за інших рівних умов? 5) В експлуатаційну собівартість послуг розміщення не включають: 6) Яким чином застосування прискореної амортизації основних фондів впливає на розмір прибутку готелю що оподатковується? 7) Економічний прибуток готелю відрізняється від бухгалтерського на величину: 8) Розмір діючої ставки податку на додану вартість,який застосовується при визначенні сум податків з вартості послуг,дорівнює: 9) Розмір амортизаційних відрахувань готелю залежить від: 10) Вкажіть джерело відшкодування податкових платежів за користування водою понад встановлений ліміт:

  6. Історія відмивання брудних коштів та боротьби з цим негативним явищем у світі та в Україні
    Вступ 3 Розділ 1. Історія відмивання брудних коштів, отриманих злочинним шляхом 5 1.1. Сутність відмивання брудних коштів, отриманих злочинним шляхом 5 1.2. Історія відмивання брудних коштів 12 1.2. Історія розвитку боротьби із відмиванням брудних коштів 17 Розділ 2. Міжнародна практика запобігання відмивання брудних коштів та її застосування в Україні 21 2.1. Ідентифікація осіб – як інструмент міжнародної практики запобігання відмивання кримінальних коштів 21 2.2. Світовий досвід визначення підозрілих та незвичних операцій клієнта й інформування уповноваженого органу 34 Висновки 40 Список використаних джерел 44

  7. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу
    Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 4 1.1. Характеристика ресторану “Козацький” 8 2. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу. 12 2.1. Визначення потреби підприємств суспільного харчування в сировині і напівфабрикатах 13 2.1.1. Мета продовольчого забезпечення 14 2.1.2. Форми постачання та вибір постачальника 16 2.1.3. Управління складським господарством підприємства 18 2.1.4. Управління транспортним господарством підприємства 20 2.1.5. Оптимізація маршрутів доставки товарів 21 2.2. Продовольче постачання на прикладі ресторану “Козацький” 24 3. Удосконалення організації продовольчого постачання підприємств готельного господарства. 31 Висновки 34 Використана література: 36 Додаток 37

  8. Контрольна робота менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
    1. Напрямки вдосконалення контролю за якістю продукції підприємств готельно-ресторанного бізнесу. 3 2. Розглянути структуру стратегічних планів, розрахованих на 2 і більше років. З’ясувати, ким визначається обсяг аналізу, прогнозування, які показники підлягають обгрунтуванню, як здійюснюється контроль за реалізацією стратегічних планів. 9 Література 16

  9. Ефективність надання додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу
    Вступ 3 Розділ І Теоретичні аспекти досліджуваної теми 6 Розділ II Характеристика досліджуваного підприємства 18 Розділ III Аналіз роботи досліджуваного підприємства з надання додаткових послуг 23 Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи на ГК «__» 35 Висновки і пропозиції 39 Список використаної літератури 44 Метою роботи є розробка економічного механізму ефективного надання додаткових послуг підприємствами харчування в системі готельно-туристичних комплексів. Реалізація поставленої мети обумовила необхідність вирішення в роботі наступних задач: - визначення місця сфери послуг в економіці України на сучасному етапі та тенденцій її розвитку; - оцінку ролі ресторанного господарства в інфраструктурі туризму та визначення перешкод його розвитку; - визначення сучасних тенденцій розвитку додаткових послуг ресторанного господарства; - аналіз додаткових послуг ресторанного господарства ГК «___»; - визначення напрямів вдосконалення додаткових послуг ресторанного господарства ГК «___».

  10. ОПТИМІЗАЦІЯ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ОСНОВІ БЮДЖЕТУВАННЯ
    ОПТИМІЗАЦІЯ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ОСНОВІ БЮДЖЕТУВАННЯ Література на прикладі

  11. Вдосконалення системи компенсації праці на підприємстві готельного (ресторанного) бізнесу
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОПЛАТИ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ 5 1.1. Характеристика поняття оплати праці 5 1.2. Види компенсації праці, що використовуються на підприємствах 7 1.3. Особливості оплати, компенсації та мотивації праці в готельно-ресторанному господарстві 12 РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ СИСТЕМИ КОМПЕНСАЦІЇ ПРАЦІ НА ПРИКЛАДІ ТОВ ГОТЕЛЬ "Назва" 19 2.1. Організація роботи та загальна характеристика готелю ТОВ готель "Назва" 19 2.2. Огляд системи стимулювання та компенсації праці робітників в готелі ТОВ готель "Назва" 23 РОЗДІЛ ІІІ. ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ КОМПЕНСАЦІЇ ПРАЦІ В ДОСЛІДЖУВАНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 31 3.1. Проектування ефективних систем компенсацій в організації 31 3.2. Нові підходи до винагородження та компенсації праці працівників 36 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 42 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 47 ДОДАТКИ 49 Звітність

  12. Розвиток корпоративних відносин на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу України
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВІДНОСИН 6 1.2. Поняття корпоративних відносин 6 1.2. Сутність, складові корпоративного управління 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ КОРПОРАТИВНИХ ВІДНОСИН В ГОТЕЛІ „Назва” 12 2.1. Загальна характеристика корпорації 12 2.2. Аналіз корпоративних відносин в готелі 16 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВІДНОСИН 32 3.1. Напрямки вдосконалення корпоративних відносин в готелі „Назва” 32 3.2. Шляхи покращення формування системи ефективного корпоративного управління в Україні в цілому 41 ВИСНОВКИ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 50 ДОДАТКИ 52

  13. Особливості проектування підприємств готельного або ресторанного бізнесу (теорія)
    ВСТУП 3 1. Особливості розташування підприємств 4 2. Функціональна та планувальна структура 5 3. Конструктивна організація (основні конструкції, які застосовуються) 8 4. Архітектурно-просторова, композиційна, художня, образна характеристика 11 5. Дизайн внутрішнього та зовнішнього середовища 15 ВИСНОВКИ 23 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 26

  14. Умови та види співробітництва туристичних фірм з підприємствами готельно-ресторанного бізнесу
    ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПРИКЛАДІ ТУРИСТСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА ”Назва” 4 1.1. Загальна характеристика туристського підприємства ”Назва” 4 1.2. Основні напрямки діяльності туристського підприємства 5 РОЗДІЛ 2. СПІВРОБІТНИЦТВО ТУРИСТСЬКОЇ ФІРМИ «Назва» З ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 8 2.1. Уподобання населення за типами організації відпочинку 8 2.2. Умови співробітництва тур. фірми «Назва» з підприємствами готельно-ресторанного бізнесу 22 2.3. Аналіз співробітництва тур. фірми «Назва» з готелем «Назва готелю» та аналіз послуг 24 ВИСНОВКИ 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36 ДОДАТКИ 38-40 Додакти у архіві 6 стор.

  15. Тендеції розвитку сім’ї в сучасному світі
    Вступ 3 Соціальні фактори кризи сучасної сім’ї та проблеми психологічної оптимізації шлюбних відносин 4 Психологічний аспект вибору шлюбного партнера у сучасних умовах 8 Готовність молоді до шлюбних відносин у наш час 11 Міжособистісні стосунки у сучасній сім’ї 17 Стан сімейних відносин в Україні 20 Висновок 24 Література 25

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua