Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Організація і планувння матеріально-технічного забезпечення виробництва (ID:6008)
| Размер: 34 кб. | Объем: 21 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 14.07.2006 |
СодержаниеЗМІСТ


Вступ 3
1. Виробнича потужність як показник матеріально-технічного забезпечення виробництва підприємства 4
2. Формування і використання матеріально-технічного забезпечення виробництва 7
3. Організаційно-економічне управління та планування матеріально-технічною базою підприємства 13
Висновок 19
Література 21

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Стратегія транснаціонального виробництва і матеріально -технічного забезпечення
    Вступ 3 1. Стратегія транснаціонального виробництва 4 2. Стратегія матеріально технічного забезпечення 11 Висновки 14 Список використаної літератури 15

  2. Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
    Вступ 3 1. Поняття та особливості матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 4 2. Планування матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 9 Висновки 13 Список використаних джерел 14

  3. Зміст і функції процесу планування матеріально-технічного забезпечення в ринкових умовах
    Вступ 2 1. Економічне значення матеріально-технічного забезпечення підприємства 3 2. Принципи і форми раціональної організації виробництва 4 3. Планування матеріально-технічних ресурсів 8 4. Шляхи зниження витрат з матеріально-технічного забезпечення підприємств 12 Висновок 14 Література 15

  4. Організація матеріального-технічного забезпечення підприємств готельного господарства
    ВСТУП 4 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 6 1.1. Сутність та значення матеріально-технічного забезпечення в сучасних умовах 6 1.2. Методи розрахунку запасів та їх нормування 9 1.3. Організація складського господарства 15 2. ОРГАНІЗАЦІЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГРАНД ГОТЕЛЮ "УКРАЇНА" 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Аналіз матеріально-технічного забезпечення 24 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ МТЗ НА ПІДПРИЄМСТВІ 30 ВИСНОВОК 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36 Додаток А 38 Додаток Б 40 Додаток В 41

  5. Підвищення ефективності матеріально-технічного постачання в підприємствах ресторанного господарства
    Вступ 3 1. Теоретична частина 6 1.1. Суть і значення матеріально- технічного постачання 6 1.2. Організація матеріально- технічного постачання 15 2. Аналітична частина 22 2.1. Характеричстика досліджуваного підприємства 22 2.2. Аналіз діяльності служби матеріально-технічного постачання 32 3. Проектна частина 47 3.1. Підвищення ефевикності матеріально- техночіного постачання в підприємствах ресторанного господарства 47 Висновки 62 Література 65-68

  6. СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ Доцільність у використанні матеріальних ресурсів (продовольчих товарів, предметів матеріально-технічного призначення, паливно-енергетичних ресурсів)
    Завдання 1. 3 1. Доцільність у використанні матеріальних ресурсів (продовольчих товарів, предметів матеріально-технічного призначення, паливно-енергетичних ресурсів) 3 2. Завдання етапу виконання стратегії 7 3. Моделі стратегічного управління та їх вибір в умовах нестабільності зовнішнього середовища 14 Завдання 2. 19 Приватний підприємець «А» викупив і переобладнав гуртожиток під готель на 96 номерів. Протягом реконструкції він уклав контракт на три роки з провідним туроператором щодо постійного використання останнім 94 номерів. Витрати на обслуговування цих номерів, з урахуванням витрат на поточний ремонт, і невиробничі витрати готелю складають 60 тис. грн. на місяць. Витрати на утримання номерів, що залишились, у випадку їх простою, складають 320 грн. на місяць. Загальні капіталовкладення у реконструкцію готелю склали 180 тис.грн. Визначте, яку цінову стратегію найбільш доцільно обрати приватному підприємцю та якою буде ціна за користування 94 номерами на місяць відповідно обраної стратегії Література 21

  7. Управління матеріально-технічними запасами виробництва
    Вступ 3 Управління матеріально-технічними запасами виробництва 4 1. Форми і системи матеріально-технічного забезпечення 4 2. Цілі, задачі і зміст планування матеріально-технічного забезпечення підприємства 6 3. Визначення потреби в матеріально-технічних ресурсах 8 4. Дослідження ринку матеріально-сировинних ресурсів 10 Висновки 11 Список літератури 12

  8. Планування матеріалів технічного забезпечення підприємства
    Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи матеріально-технічного забезпечення підприємств у виробничій сфері 5 1.1 Сутність і особливості матеріально-технічного забезпечення виробничого підприємства 5 1.2 Управління та регулювання процесу постачання підприємства 12 1.3 Логістика як об’єктивний напрям оптимізації відтворювання і обігу 17 Розділ 2. Дослідження практики функціонування системи планування матеріалів технічного забезпечення підприємства (на прикладі ТОВ “АВІС”) 21 2.1 Характеристика об’єкту дослідження 21 2.2 Оцінка планування матеріалів технічного забезпечення ТОВ „АВІС” 23 2.3 Аналіз управління запасами ТОВ „АВІС” 28 Розділ 3. Шляхи вдосконалення процесу планування матеріалів технічного забезпечення підприємства 33 3.1 Планування логістичного циклу процесу матеріально-технічного постачання 33 3.2 Вибір оптимальної операційної системи виробництва та його обґрунтування 38 Висновки 42 Список використаної літератури 45 Додатки. Показники для розрахунку формул 50-52

  9. Методика аналізу науково-технічного рівня виробництва
    Вступ 3 1. Поняття науково-технічного прогресу 4 2. Види економічної ефективності заходів науково-технічного прогресу 6 3. Аналіз науково-технічних нововведень 9 Висновок 14 Задача 15 Задача 12. Здійснити комплексну оцінку господарської діяльності підприємства за допомогою методу відстані від еталона. Зробити висновки за результатами аналізу, виходячи з наведених даних: Номер підприємства Темп зростання, % товар. продукції прибутку Продукт. праці 1 102.3 104.1 88.1 2 100.9 97.3 99.6 3 107.6 101.5 104.3 4 101.8 102.6 101.8 Довідково: бал, що присвоєно показнику за методом Дельфі 5 6 4 Підприємство-еталон 107,6 104,1 104,3 Список використаної літератури 16

  10. Напрямки удосконалення інформаційно-технічного забезпечення галузі культури
    Вступ 3 1. Сучасні стан інформаційно-технічного забезпечення закладів культури 5 2. Напрямки вдосконалення інформаційно-технічного забезпечення закладів культури 11 3. Особливості розвитку інноваційних форм діяльності закладів культури 14 Висновки 21 Література 24

  11. Основні принципи, аналіз та прогнозування організаційно – технічного рівня виробництва
    1. Основні принципи організаційно–технічного рівня виробництва 3 2. Aналіз організаційно-технічного рівня виробництва 4 3. Прогнозування організаційно - технічного рівня виробництва 7 Використана література: 8

  12. Світові автоматизовані технології швейного виробництва і їх технічне забезпечення
    Вступ 3 1. Автоматизація процесів моделювання одягу 4 2. Автоматизовані технології розкрою одягу 8 3. Робототехнічні технології швейного виробництва 9 Висновки 12 Література 15

  13. Організація виробництва
    Підприємництво, його види 3 Розрахунково-графічна робота 14 Завдання: Обрати раціональний вид руху предметів праці, якщо кількість виробів у партії - n=4, процес виробництва складається з п'яти операцій тривалістю tl=4, t2=2, t3=1,t4=3, t5=4. Використати розрахунковий та графічний методи. Дати обґрунтовані висновки. Література 17

  14. Організація виробництва
    1. Класифікація потокових ліній і потоків 2 2. Задача. 5 Обрати раціональний вид руху предметів праці, якщо кількість виробів у партії – n, процес виробництва складається з п’яти операцій тривалістю t1, t2, t3, t4, t5. Використати розрахунковий та графічний методи. Дати обгрунтовані висновки. n = 3 t1 = 5 t2 = 3 t3 = 4 t4 = 1 t5 = 2 Література. 9

  15. К/р організація виробництва
    1. Загальна та виробничі структури підприємств 3 2. Основні фактори, що визначають виробничу структуру 7 Список літератури 12

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua