Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Наукові основи зберігання харчових продуктів (ID:6092)
| Размер: 30 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 20 грн. | Добавлена: 07.07.2006 |
СодержаниеЗміст

1. Теоритичні основи зберігання рослинної продукції 3
2. Санітарно - гігієнічні заходи на холодильних установках для зберігання харчової продукції 7
Список використаної літератури 12

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Технології оздоровчих харчових продуктів
    1. Вирішення проблеми подолання дефіциту мікронутрієнтів у різних країнах. Основні наукові завдання у сучасних харчових технологіях 3 2. Динаміка виведення радіонуклідів стронцію та цезію з живого організму за допомогою сублімованих порошків з вуглеводовмісної сировини. Порівняльна ефективність захисної дії сублімованих продуктів з різних видів вуглеводовмісної сировини. 8 3. Зобразити принципову технологічну схему отримання поліфепану із деревини. 12 ЛІТЕРАТУРА 15

  2. Загальні технології харчових продуктів
    1. Принципова технологічна схема виготовлення варених ковбас. Призначення основних технологічних стадій; 3 2.Технологія виготовлення вершкового масла. Сорти масла. Показники якості. 6 Література 15

  3. Аналіз логістичної системи підприємства (виробництво харчових продуктів)
    1. Коротка характеристика підприємства 3 2. Матеріальні потоки підприємства 7 3. Закупівельна логістика підприємства 10 4. Збутова логістика підприємства 12 5. Висновки 20 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 22 ДОДАТКИ 24

  4. Аналіз логістичної системи підприємства (виробництво харчових продуктів)
    1. Коротка характеристика підприємства 3 2. Матеріальні потоки підприємства 7 3. Закупівельна логістика підприємства 9 4. Збутова логістика підприємства 11 5. Висновки 23 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 27 ДОДАТКИ 29

  5. Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
    Вступ 3 1. Якість харчових продуктів та сировини 5 1.1. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів 5 1.2. Контроль якості харчової продукції 12 1.3. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини 14 2. Аналіз ефективності чинного нормативного забезпечення якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 19 2.1. Напрями вдосконалення чинного законодавства 19 2.2. Право на безпеку харчових продуктів у правовій системі України: цивільно-правовий аспект. 22 Висновки 31 Література 36

  6. Аналіз використання робочого часу за професією «Варник харчових продуктів»
    Аналіз використання робочого часу за професією «Варник харчових продуктів» 1. Таблиця втрат робочого часу 2. Фотографія робочого дня 3. Обробка хронометражу графоаналітичним методом Список використаних джерел

  7. Аналіз використання робочого часу за професією «Сушильник харчових продуктів»
    Аналіз використання робочого часу за професією «Сушильник харчових продуктів» 1. На робочому місці наявні наступні втрати робочого часу 2. Фотографія робочого дня 3. Обробка хронометражу графоаналітичним методом Список використаних джерел

  8. Характеристика основних видів дерев’яної тари, яку використовують для упакування харчових продуктів
    Вступ 4 1. Дерев’яні ящики 4 2.Деревяні бочки 6 3. Дерев’яні корзини 9 Висновок 10 Література 11

  9. Наукові основи управління в охороні здоров’я
    ЗМІСТ 2 ВСТУП 3 1. Охорона здоров’я народу - основа соціальної політики держави 5 2. Характеристика система охорони здоров’я України 7 2.1 Основні об’єкти та заклади в загальнодержавній системі охорони здоров’я 7 2. 2 Характеристика стану медичної допомоги в Україні 10 2.3 Аналіз існуючих проблем організації охорони здоров’я в Україні 12 3. Загальна характеристика системи державного управління в галузі охорони здоров’я. 14 3.1 Поняття і зміст державного управління 14 3.2 Особливості державного управління в галузі охорони здоров’я 19 ВИСНОВКИ 23 Список використаної літератури: 24

  10. Наукові основи побудови податкової системи держави з ринковою економікою
    ВСТУП 3 1. ЗАРОДЖЕННЯ ТА РОЗВИТОК ПОДАТКІВ. ІСТОРІЯ ФОРМУВАННЯ ПОДАТКОВОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ 5 2. СУТНІСТЬ ТА ФУНКЦІЇ ПОДАТКІВ. КЛАСИФІКАЦІЯ ПОДАТКІВ 10 3. ПОДАТКОВА СИСТЕМА ТА ПРИНЦИПИ ЇЇ ПОБУДОВИ 15 4. ПОДАТКОВА ПОЛІТИКА ДЕРЖАВИ 18 ВИСНОВОК 22 ЛІТЕРАТУРА 23

  11. Наукові основи побудови податкової системи держави з ринковою економікою
    ВСТУП 3 1. ЗАРОДЖЕННЯ ТА РОЗВИТОК ПОДАТКІВ. ІСТОРІЯ ФОРМУВАННЯ ПОДАТКОВОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ 5 2. СУТНІСТЬ ТА ФУНКЦІЇ ПОДАТКІВ. КЛАСИФІКАЦІЯ ПОДАТКІВ 10 3. ПОДАТКОВА СИСТЕМА ТА ПРИНЦИПИ ЇЇ ПОБУДОВИ 15 4. ПОДАТКОВА ПОЛІТИКА ДЕРЖАВИ 18 ВИСНОВОК 22 ЛІТЕРАТУРА 23

  12. Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування
    Вступ 3 1. Загальна характеристика якості продуктів харчування 4 2. Вимоги до виробництва харчових продуктів 8 3. Державне регулювання якості та безпеки харчових продуктів 13 4. Ветеринарно-санітарний контроль та захист населення 19 Висновок 24 Список використаної літератури 25

  13. Наукові школи та теорії менеджменту
    Вступ 3 1. Сутність і роль наукових шкіл в сучасних умовах. 4 2.Види наукових шкіл і теорій.Відміні особливості наукових шкіл 7 Висновки 16 Список використаної літератури 17

  14. Наукові теорії походження права
    Вступ 3 1. Загальна характеристика права 5 1.1. Поняття права 5 1.3. Сутність права 9 2. Детальний аналіз теорій походження права 11 2.1. Загальна характеристика походження права 11 2.2. Теологічна теорія походження права 14 2.3. Аналіз теорії природного права 18 2.4. Особливості історичної школи права, як однієї з наукових теорій походження права 23 2.5. Характеристика нормативистської теорії походження права 29 2.6. Наукова психологічна теорія права 32 2.7.Особливості марксистської теорії походження права 34 Висновки 42 Список використаної літератури: 45

  15. Якість та стійкість до зберігання фруктів
    Вступ 3 1. Стан ринку фруктової продукції 5 2. Ампелоградичні фрукти районовані в Україні 12 3. Особливості вирощування винограду 14 4. Асортимент і класифікація фруктів 15 5. Фактори, що впливають на якість винограду 20 6. Дослідження якості винограду 24 7. Вплив зберігання на якість винограду 28 Висновки 35 Використана література 37 Додатки 40-42

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua