Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
ДипломТема: Організація обслуговування виробництва та шляхи підвищення її ефективності (ID:65)
| Размер: 245 кб. | Объем: 85 стр. | Стоимость: 0 грн. | Добавлена: 09.08.2004 |
СодержаниеАнотація 4
Вступ 5
1. Науково-методичне обгрунтування організації обслуговування виробництва та його роль в діяльності підприємства 8
1.1. Поняття про виробничий процес і організацію виробництва 8
1.2. Організація матеріально-технічного обслуговування 12
1.3. Організація контролю якості та сертифікації продукції 16
1.4. Організація та обслуговування робочих місць 23
1.5. Збут готової продукції 28
1.6. Теоретичні основи і перспективи направлення стандартизації.
Якість продукції, показники, методи оцінки їх рівня 32
2. Техніко-економічна характеристика та аналіз виробничо-
господарської діяльності „Горлівського машинобудівельного заводу” 41
2.1. Характеристика Горлівського машинобудівельного заводу 41
2.2. Техніко-економічна характеристика процесів організації
обслуговування виробництва на підприємстві 43
2.3. Аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства 52
2.4. Планово-управлінські рішення по забезпеченню якості продукції 67
3. Розробка плану заходів та пропозицій з покращення організації виробництва 70
3.1. Характеристика видів заходів, покращуючих організацію
виробництва на підприємстві 70
3.2. Розрахунок економічної ефективності впровадження різних запропонованих заходів 76
3.3. Визначення ефективності програми стандартизації на Горлівському машинобудівельному заводі 78
Висновки 81
Список літератури 84
ЛитератураСписок літератури 1. Балабан В. А. Организация и нормирование труда: Учеб. пособие для вузов. М.: Легпромбытиздат, 1989. 256с. 2. Гарифулина Ф. К., Гуков Н. В. Организация и планирование деятель-ности предприятия: Учеб. М.: Легпромбытиздат, 1989. 266 с. 3. Гличев А.В., Круглов М.И. Управление качеством продукции. – М.: Экономика, 1979. 4. Гличев А.В., Круглов М.И. Управление качеством продукции. – М.: Экономика, 1979. 5. Джуран Д. Все о качестве: Зарубежный опыт. Выпуск 2. Высший уро-вень руководства и качество. - М.: 1993. 6. Длин А.М. Математическая статистика в технике. – М.: “Советская наука”, 1958. 7. Закон Украины "Про захист прав споживачів" від 12.05.1991 №1023-XII / Відомості Верховної Ради України. – 1991. - N 30. - с. 379. 8. Декрет Кабміну України „Про стандартизацію і сертифікацію” від 10.05.1993 №46-93 / Відомості Верховної Ради. – 1993. - №27. – с. 289. 9. Закон України „Про стандартизацію” від 17.05.2001 №2408-ІІІ / Відо-мості Верховної Ради України. – 2001. - №31. – с. 145. 10. Закон України «Про підприємництво» від 07.02.1991№698-XII / Відо-мості Верховної Ради України. – 1991. - №14. – с. 168. 11. Корнеева Т.В. Толковый словарь по метрологии, измерительной техни-ке и управлению качеством. – М.: Русский язык,1990. 12. Курицин А.Н. Секреты эффективной работы: опыт США и Японии для предпринимателей и менеджеров. - М.: изд-во Стандартов, 1994. 13. Лаштдуо В.А. Статистические методы, всеобщее управление качест-вом, сертификация и кое-что еще..., Стандарты и качество. – 1996, №4. 14. Максимов А. А. Организация производства на предприятиях. Методи-ческие указания. Омск: ОГИС, 2001. 15. Реброва Н.П. Организация производства на предприятиях отрасли. Учеб.пособие. Омск, ОГИС, 1998 16. Фатхутдинов Р.А. Организация производства. М.: «ИНФРА-М», 2000г. – 377с. 17. Фейгенбаум А.. Контроль качества продукции. - М.: 1994 18. Чернявский Д.И. Организация производства. Омск: Изд-о ОмГТУ, 1997.-124 с. 19. Швец В.Е. "Менеджмент качества" в системе современного менедж-мента. Стандарты и качество, 2003. №6. 20. Шепеленко Г.И. Экономика, организация и планирование производства на предприятии. Омск: «Март», 2000. – 544с. 21. Экономика, организация и планирование машиностроительного про-изовдства / Под ред. Валаева Т.Ф. и др. – М.: Высш.шк., 1984. 22. Экономический ежегодник хозяйственника: Выпуск 2/Э40. Науч. ред. Г.С. Празднов; Сост. Г.С. Празднов, Л.И. Кузнецова. - М.: Экономика, 2001. 23. Яворович А.Н. Организация и планирование производства. Учебное пособие. – Омск: ОГИС, 1998. – 140с. 24. Яворович А.Н., Харина Л.И. Организация производства и обслужива-ния. Методические указания. Омск: ОГИС, 2002. – 49с. 25. Ядгаров Я.С. Бытовое обслуживание: экономика и культура сервиса – М.: Экономика, 1990г. – 206с.
Просмотр
Просмотр Просмотреть с сайта...
Скачивание
См. также:
  1. Економічна ефективність сілськогосподарського виробництва і шляхи їх підвищення
    План Вступ 3 Розділ 1. Наукові основи підвищення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 6 1.1. Суть економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 6 1.2. Методика визначення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 9 Розділ 2. Сучасний стан та економічна ефективність сільськогосподарського виробництва 18 2.1. Виробничі ресурси господарства та їх використання 18 2.2. Динаміка розвитку сільськогосподарського виробництва 23 2.3. Економічна ефективність сільськогосподарського виробництва 25 Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва 33 3.1. Інтенсифікація сільськогосподарського виробництва 33 3.2. Впровадження комплексної механізації виробництва сільськогосподарської продукції 37 3.3. Хімізація сільськогосподарського виробництва 42 Висновки і пропозиції 45 Література 50

  2. Економічна ефективність сілськогосподарського виробництва і шляхи їх підвищення
    Вступ 3 Розділ 1. Наукові основи підвищення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 6 1.1. Суть економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 6 1.2. Методика визначення економічної ефективності сільськогосподарського виробництва 9 Розділ 2. Сучасний стан та економічна ефективність сільськогосподарського виробництва 18 2.1. Виробничі ресурси господарства та їх використання 18 2.2. Динаміка розвитку сільськогосподарського виробництва 22 2.3. Економічна ефективність сільськогосподарського виробництва 23 Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва 30 3.1. Інтенсифікація сільськогосподарського виробництва 30 3.2. Впровадження комплексної механізації виробництва сільськогосподарської продукції 34 3.3. Хімізація сільськогосподарського виробництва 39 Висновки і пропозиції 42 Література 45

  3. Шляхи підвищення ефективності використання основних фондів підприємства
    Вступ 3 1. Теоретичні основи аналізу стану і ефективності використання основних фондів 5 1.1 Дослідження теоретичних підходів до визначення основних засобів підприємства 5 1.2 Методичні підходи до розрахунку показників ефективності використання основних засобів підприємства 12 1.3 Проблеми ефективного використання основних засобів підприємства 18 2. Аналіз і оцінка ефективності використання основних фондів ТОВ «...» 20 2.1 Фінансово-економічна характеристика діяльності підприємства 20 2.2 Аналіз складу і структури основних фондів ТОВ «...» 22 2.3 Оцінка ефективності використання основних фондів підприємства 29 3. Шляхи підвищення ефективності використанні основних фондів ТОВ «...» 31 Висновки 38 Література 40 Додатки 44

  4. Шляхи підвищення ефективності інвестиційної діяльності готельного комплексу
    ЗМІСТ ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ПРОВЕДЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 7 1.1. ІНВЕСТИЦІЇ ТА ЇХ МІСЦЕ В ЕКОНОМІЧНІЙ СИСТЕМІ 7 1.2. МЕТОДИКА РОЗРОБКИ БІЗНЕС – ПЛАНУ ПРОЕКТУ РЕАЛЬНИХ ІНВЕСТИЦІЙ 17 1.3. ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЕКТУ 30 РОЗДІЛ 2. ДІАГНОСТИКА ВИРОБНИЧО – ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ “БРАТИСЛАВА” 39 2.1. ОРГАНІЗАЦІЙНО - ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ “БРАТИСЛАВА” 39 2.2. АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ФІНАНСОВИХ ПОКАЗНИКІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ “БРАТИСЛАВА” 43 2.3. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 53 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «БРАТИСЛАВА» 57 3.1. ОБГРУНТУВАННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ ІНВЕСТИЦІЇ У СТВОРЕННЯ ДОПОМІЖНОЇ СЛУЖБИ 57 3.2. ОПТИМІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛАХ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „БРАТИСЛАВА” 65 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 68 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 74 ДОДАТОК 1. БАЛАНС ВАТ “ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС “БРАТИСЛАВА” 76 ДОДАТОК 2. ЗВІТ ПРО ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ВАТ “ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС “БРАТИСЛАВА” 78 За мету ставиться дослідження інвестиційного процесу в економічній системі, особливості формування інвестиційних ресурсів, визначення напрямків інвестиційної політики, розгляд джерел фінансування, оцінка ефективності здійснюваних інвестицій, розробка нових напрямків інвестиційної політики та їх оптимізація з метою покращання фінансового стану інвестора за допомогою підвищення ефективності його інвестиційної політики. Для досягнення цієї мети в роботі висвітлені наступні завдання:  визначенні поняття сутності інвестицій та їх місце в економічній системі ;  розглянута методика розробки бізнес – плану проекту реальних інвестицій;  висвітлене управління формуванням інвестиційного портфелю готельного комплексу;  розглянута організаційно – економічна характеристика готельного комплексу “Братислава”;  проведений аналіз фінансових показників господарської діяльності готельного комплексу “Братислава”;  розглянуті напрямки підвищення ефективності інвестиційної політики готельного комплексу “Братислава”  розроблений бізнес – план розвитку послуг в структурних підрозділах готельного комплексу “Братислава”. Предметом дослідження обрано одну з найважливіших категорій економіки України у сфері розвитку економічних, фінансових і фондових взаємовідносин — інвестиції і діяльність суб’єктів господарювання, що з ними пов’язана. Об’єктом дослідження виступає відкрите акціонерне товариство готельний комплекс “Братислава”, м. Київ. Методичною і методологічною основою роботи виступає Концепція функціонування і розвитку фондового ринку України, навчальні посібники, монографії, реферати, статті, що опубліковані в періодичній пресі, економічні дайджести та інвестиційні літописи, а також публічна інформація підприємства. Під час дослідження використані методи системного підходу, структурного аналізу з використанням техніко-економічних і математичних прийомів, фінансово-економічних показників і коефіцієнтів із застосуванням обчислювальної і комп’ютерної техніки та передових електронних технологій. Джерелами вихідної інформації для проведення розрахунків підчас здійснення структурного аналізу напрямків інвестиційної діяльності, фінансово-інвестиційного аналізу і оцінки ефективності капіталовкладень була публічна бухгалтерська звітність ВАТ готельного комплексу “Братислава”. Обсяг і структура. Дипломна робота складається з вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій, додатків, викладених на 76 сторінках друкованого тексту, списку використаних джерел з 24 найменувань. Доповідь 6 стор. Роздаточний матеріал 10 стор.

  5. Шляхи підвищення ефективності використання основних фондів підприємства
    Вступ 3 1. Сутність та структура основних фондів 5 2. Аналіз стану та ефективності використання основних фондів підприємства 13 3. Напрямки підвищення ефективності використання 24 Висновки 33 Список використаної літератури 35

  6. Рекламна діяльність роздрібного торговельного підприємства і шляхи підвищення її ефективності (на прикладі ПП)
    ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти організації рекламної діяльності підприємства 6 Розділ 2. Аналіз рекламної програми підприємства та рекламних засобів 17 Розділ 3. Оцінка ефективності реклами в магазині. 24 Висновки. 41 Список використаної літератури 43

  7. Шляхи підвищення ефективності використання основних фондів (на прикладі ТОВ “Фіолент”)
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. Загальна характеристика основних фондів 5 РОЗДІЛ 2. Інформаційна основа проведення аналізу основних засобів 13 РОЗДІЛ 3. Аналіз основних засобів 16 3.1. Характеристика об’єкту дослідження 16 3.2. Аналіз основних засобів ТОВ “Фіолент” 17 3.2.1. Аналіз обсягу, динамікі і структури основних фондів 17 3.2.2. Аналіз зносу і відновлення основних фондів 20 3.2.3. Аналіз ефективності використання основних фондів 22 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 32

  8. Фінансова оцінка ресурсів підприємства, шляхи підвищення ефективності їх залучення та використання
    Зміст Вступ 3 1. Класифікація джерел фінансування 5 2. Рух фінансових ресурсів 6 3. Оцінка фінансових ресурсів 8 Висновок 14 Список літератури 16

  9. Шляхи підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємства туристської сфери
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ 5 1.1. Значення трудових ресурсів в діяльності підприємства 5 1.2. Структура персоналу підприємства 9 1.3. Показники ефективності використання трудового потенціалу 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ГОТЕЛЮ „САЛЮТ" 16 2.1.Склад і динаміка персоналу підприємства. 16 2.2. Оцінка інтенсивності використання трудових ресурсів 17 2.3. Аналіз рентабельності персоналу 20 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ 24 3.1. Організація праці як умова підвищення її ефективності 24 3.2. Конструювання моделі системи мотивації та управління персоналом готелю "Салют" 26 ВИСНОВКИ 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34 Додатки 36

  10. Шляхи підвищення культури обслуговування в готельних комплексах (на прикладі готелю Києва)
    ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ 4 1.1. Загальні аспекти технології надання туристичних послуг 4 1.2. Культура обслуговування туристів в готельному підприємстві 9 2. ДОСЛІДЖЕННЯ КУЛЬТУРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ... 20 2.1. Загальна характеристика туристичного підприємства 20 2.2. Аналіз механізму надання готельних послуг 26 3. ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ КУЛЬТУРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ 35 3.1. Проблеми вітчизняних підприємств готельного господарства 35 3.2. Напрямки вдосконалення механізму обслуговування на підприємстві 39 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 44 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 46 ДОДАТКИ 49

  11. Основні підходи до підрахунку величини резервів підвищення ефективності виробництва
    Вступ. 3 1. Чинники, що впливають на ефективність. 4 2. Аналіз факторів та резервів збільшення обсягу виробництва. 10 3. Визначення резервів зниження собівартості продукції 15 3. Визначення резервів підвищення прибутку 18 Висновок. 21 Література. 22

  12. Зниження собівартості продукції та його вплив на підвищення ефективності виробництва
    Вступ 3 1 Теоретичні засади собівартості продукції та її аналізу 5 1.1 Суть собівартості та особливості її формування на підприємстві 5 1.2 Завдання та інформаційна база аналізу собівартості продукції 8 1.3 Вибір та обґрунтування системи показників для оцінки рівня собівартості продукції 10 2 Аналіз витрат ТзОВ «Назва» 16 2.1 Характеристика підприємства 16 2.2 Аналіз фінансового стану підприємства 19 2.3 Аналіз витрат господарчої діяльності на ТзОВ «Назва» 24 3 Заходи та рекомендації по підвищенню ефективності діяльності ТзОВ «Назва» 26 3.1 Обладнання автотранспортних засобів для іншого виду палива 26 3.2 Підвищення кваліфікації робочих на ТзОВ «Назва» 28 Висновки 31 Список літератури 33 Додаток 1 36

  13. Шляхи підвищення ефективності підприємств готельної галузі з іноземними інвестиціями (на прикладі готелю)
    Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти дослідження ефективності підприємств готельного господарства 6 1.1. Сутнісна характеристика та вимірювання ефективності виробництва 6 1.2. Умови ефективності структури управління підприємств готельно-ресторанного бізнесу. 14 1.3. Інтеграція стратегій управління продуктивністю та якістю обслуговування в готельному підприємстві 20 Розділ ІІ. Аналіз ефективності діяльності ВАТ «Назва» 26 2.2. Аналіз ефективності діяльності підприємства 30 2.3. Аналіз конкурентоспроможності готельних послуг 38 Розділ ІІІ. Розробка рекомендацій і заходів з вдосконалення ефективності ВАТ «Назва» 43 3.1. Напрями вдосконалення формування готельних послуг 43 3.2. Напрями вдосконалення зовнішнього фінансування готельного господарства 48 Висновки і пропозиції 51 Список використаної літератури 55 Додаток. Фінансова звітність ВАТ «Назва» .. 58

  14. Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємства за рахунок використання внутрішніх резервів зростання продуктивності праці
    Вступ 3 1. Сутність внутрішніх резервів підприємства 4 2. Поняття і класифікація резервів 8 3. Принципи виявлення та мобілізації резервів 12 4. Резерви зростання продуктивності праці 19 Висновок 22 Література 23

  15. Шляхи підвищення ефективності використання основних фондів підприємства (на прикладі підприємства)
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 5 1.1. Економічна сутність, склад і структура основних фондів 5 1.2. Ефективність відтворення основних фондів підприємства 7 1.3. Ефективність використання основних фондів підприємства 14 РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 19 2.1. Коротка характеристика підприємства 19 2.2. Аналіз фінансових показників діяльності підприємства 20 РОЗДІЛ ІІІ. РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 23 3.1. Аналіз основних фондів підприємства 23 3.2. Ефективність використання основних фондів підприємства 24 РОЗДІЛ ІV. МАТЕМАТИЧНИЙ РОЗДІЛ (РОЗРАХУНОК НА ЕОМ) 29 ВИСНОВКИ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 37 ДОДАТКИ 40

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua