Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством (ID:6608)
| Размер: 192 кб. | Объем: 22 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 25.07.2006 |
СодержаниеЗМІСТ

Вступ 3
1. Класифікація виробів 4
2. Класифікація устаткування 10
3. Технологія виготовлення виробів 11
4. Сучасне обладнання для виготовлення даних виробів 13
5. Новітні технологія для виготовлення даних виробів 18
Висновок 20
Література 21
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості виноградних вин
    1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості виноградних вин 3 2. Організація обслуговування туристів у барах, буфетах на поверсі та номерах готелю 11 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Англії на території України 19 Список використаної літератури 21

  2. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості ікри лососевих та осетрових риб
    1. Склад, асортимент, класифікація та вимоги до якості ікри лососевих та осетрових риб 3 2. Організація обслуговування туристів в авіатранспорті й аеропортах, у вагонах-ресторанах 8 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Китаю на території України 14 Список використаної літератури 18

  3. Формування асортименту та якості твердих сичугових сирів, які виготовляються в Україні
    Вступ 3 1. Тенденції розвитку виробництва твердих сичугових сирів в Україні 5 2. Класифікація та групова характеристика твердих сичугових сирів, які реалізуються на ринку України 12 3. Формування якості твердих сичугових сирів 15 4. Порівняльна характеристика якості сиру Голандського різних виробників 22 4.1. Організація, об’єкт та методи дослідження 22 4.2. Результати дослідження 27 Висновки та пропозиції 30 Список використаних джерел 32

  4. Асортимент обігрівачів - презентація ТМ «Vitek»
    Презентация Microsoft PowerPoint

  5. Споживчі властивості та асортимент ювелірних прикрас
    Вступ 3 Розділ 1. Стан ринку ювелірних прикрас 5 1.1. Аналіз ринку ювелірних прикрас 5 1.2. Поняття ювелірних виробів та їх виробництво в Україні 7 Розділ 2. Споживчі властивості та асортимент ювелірних прикрас 9 2.1. Особливості споживчих властивостей ювелірних прикрас та їх формування 9 2.2. Класифікація та асортимент ювелірних прикрас 14 Розділ 3. Якість та товарна номенклатура ювелірних прикрас 18 3.1. Якість ювелірних прикрас 18 3.2. Особливості класифікації ювелірних прикрас за ТН ЗЕД 21 Висновки та пропозиції 25 Список використаних джерел 27 Додатки 29

  6. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв
    1. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв 3 2. Основні принципи організації харчування туристів у закладах ресторанного господарства 14 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Німеччини на території України 17 Список використаної літератури 19

  7. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв
    1. Склад, асортимент, вимоги до якості алкогольних напоїв. 3 2. Основні принципи організації харчування туристів у закладах ресторанного господарства. 12 3. Аналіз особливостей харчування туристів з Німеччини на території України. 16 Перелік літератури 19

  8. Асортимент та визначення якості напівкопчених ковбас на прикладі магазину
    ВСТУП 3 РОЗДIЛ 1. ОГЛЯД ЛIТЕРАТУРИ 6 1.1. Формування якостi ковбасних виробiв в процесi виробництва 6 1.2. Сучасний асортимент ковбас та шляхи його розвитку 22 1.3. Вимоги до якостi та шляхи її пiдвищення 27 РОЗДIЛ 2. ДОСЛIДНА ЧАСТИНА 34 2.1. Об’єкт та методи дослiдження 34 2.2. Аналiз асортименту напiвкопчених ковбас у магазинi „Назва” 38 ВИСНОВКИ I ПРОПОЗИЦIЇ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 49 ДОДАТКИ 52

  9. Асортимент та якість мінеральних вод, які реалізуються в роздрібній торговій мережі м. Києва
    Вступ 3 1. Дослідження ринку мінеральних вод. 6 2. Особливості хімічного складу мінеральних вод 12 3. Умови пакування, транспортування, зберігання та транспортування та реалізації мінеральних вод 15 4. Основні виробники мінеральних вод на Україні 18 5. Дослідження асортименту мінеральних вод на Україні 19 6. Дослідження якості мінеральних вод 22 7. Дослідження умов маркування та пакування 28 8. Фальсифікація мінеральних вод 31 9. Особливості ідентифікації ознак мінеральних вод 33 10. Нормативна база для забезпечення контролю та захисту від фальсифікації товарів 34 Висновки 37 Список літератури 40

  10. Споживні властивості, асортимент та якість кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" (супермаркет)
    Вступ 3 1. Ринок кисломолочних напоїв України 6 2. Споживні властивості кисломолочних напоїв 13 3. Формування асортименту кисломолочних напоїв 25 4. Характеристика асортименту та якості кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" 30 4.1. Матеріал та методи дослідження кисломолочних товарів 30 4.2. Результати дослідження якості різних товаровиробників 33 Висновки 41 Список джерел та літератури 43

  11. Підвищення конкурентоспроможності макаронних виробів
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНВ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ 5 1.1. Поняття якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 5 1.2. Характеристика показників якості макаронних виробів та побудова типового "дерева властивостей" 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 19 2.1. Методологія та методи дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності макаронних виробів 19 2.2. Визначення комплексного показника якості та інтегрального показника відносної конкурентоспроможності макаронних виробів 26 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 32 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40 ДОДАТКИ 43

  12. Технологія кондитерських виробів
    Зміст 1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3 2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10 Література 13

  13. Підвищення конкурентоспроможності макаронних виробів
    ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНі ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ 5 1.1. Поняття якості та конкурентоспроможності продовольчих товарів 5 1.2. Характеристика показників якості макаронних виробів та побудова типового "дерева властивостей" 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 19 2.1. Методологія та методи дослідження комплексних показників якості та конкурентоспроможності макаронних виробів 19 2.2. Визначення комплексного показника якості та інтегрального показника відносної конкурентоспроможності макаронних виробів 26 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 32 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 43 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46 ДОДАТКИ 49

  14. Технологія виробництва виробів із пластмаси
    1. Вступ 3 2. Виробнича структура цеху та технологічна схема виробництва 4 3. Капітальні витрати. 6 3.1. Розрахунок кількості устаткування 6 3.2. Капітальні витрати на устаткування. 6 3.3. Витрати на будівництво 7 3.4. Загальні капіталовкладення 9 4. Виробнича програма 9 5. Розрахунок матеріальних та енергетичних витрат 10 6. Розрахунок чисельності робітників цеху та фондів їх заробітної плати 12 6.2. Розрахунок чисельності робітників цеху 13 6.3. Розрахунок фондів заробітної плати. 17 7.Розрахунок собівартості продукції 20 7.3. Порядок розрахунку витрат за окремими статтями калькуляції 21 7.4. Аналіз зміни собівартості продукції 26 7. Техніко-економічні показники цеху, що проектується 28 8. Висновки 30 Список використаної літератури 31

  15. Дизайн виробів як необхідність сучасності
    Вступ 3 1. Виникнення дизайну 4 2. Сутність дизайну виробів 7 3. Сучасний дизайн: повернення до класики 9 Висновки 11 Список використаної літератури 12

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua