Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
МатериалТема: Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв (ID:6759)
| Размер: 31 кб. | Объем: 23 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 27.07.2006 |
СодержаниеЗМІСТ

1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3
2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5
3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6
3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6
3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9
3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12
3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13
3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16
3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19
Список використаної літератури 23
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Загальна технологія харчових виробництв
    1.Напрями забезпечення ефективності виробництва (принципи найкращого використання енергії і обладнання). 3 2. Ліпіди. Прості і складні. Фізичні і хімічні властивості жирів. Автоокиснення. Зміни жирів під час термічного оброблення. Антиокисники. Ліпоїди: їх технологічне значення в різних виробництвах. 6 Список використаних джерел 13

  2. Загальні технології харчових виробництв
    1. Напрями забезпечення ефективності виробництва (принцип оптимального варіанта і оптимізації технологічних процесів) 3 2. Вітаміни. Розподіл їх згідно з розчинністю. Фактори, що зумовлюють руйнування вітамінів — вплив кисню, світла, солей важких металів, теплової обробки. Стабілізація вітамінів. 10 Література 20

  3. Загальні технології харчових виробництв
    1. Способи отримання дифузійного соку у процесі виробництва цукру та їх характеристика. 3 2. Приймання, очистка і зберігання зерна. Умови зберігання зернової маси. 10 3. Види, характеристика та застосування хлібопекарських дріжджів. Вимоги ДСТУ до їх якості. 12 Література 17

  4. Контрольна робота з технології харчових виробництв
    1. Технологія приготування житнього хліба 3 2. Харчова цінність продуктів 9 Список використаної літератури 17

  5. Контрольна робота з методів контролю харчових виробництв
    План: План: 2 1. Види проб. Правила відбору проб. 3 2. Методи визначення білків в харчових продуктах 15 Література 19

  6. Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
    Вступ 3 1. Поняття та особливості матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 4 2. Планування матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 9 Висновки 13 Список використаних джерел 14

  7. Спеціалізація підприємств і виробництв
    ЗМІСТ 1. Суспільні форми організації виробництва 3 2. Суть виробничої та загальної структури підприємства 7 3. Організаційні види виробництва 12 Література 14

  8. Загальні технології харових виробництв
    1. Вимоги до якості зерна пшениці та ячменю, що використовуються для одержання крупи. Підготовка зерна у круп'яному виробництві. 3 2. Зміст та основні положення концепції збалансованого харчування людини. 10 3. Наведіть принципову схему виготовлення обсмаженої кави. 12 4. Дефекти та хвороби хліба. Вихід хліба та способи його підвищення. 15 Список використаної літератури. 19

  9. Принципи і форми раціональної організації виробництв
    Принципи і форми раціональної організації виробництва Література

  10. Іноземні інветисції та їх роль в розвитку експортоорієнтованих виробництв в Україні
    ЗМІСТ Вступ 3 1. РОЛЬ ІНОЗЕМНИХ ІНВЕСТИЦІЙ В РОЗВИТКУ ЕКСПОРТООРІЄНТОВАНИХ ВИРОБНИЦТВ 5 1.1. Фінансові інвестиції: сутність , об’єкти, види 5 1.2. Галузева структура економіки: сутність, складові 11 2. АНАЛІЗ ІНВЕСТИЦІЙНОГО КЛІМАТУ В УКРАЇНІ 19 2.1. Особливості інвестиційних процесів в Україні 19 2.2. Аналіз інвестиційно привабливих галузей вітчизняної економіки 28 3. СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПРЯМИХ ІНОЗЕМНИХ ІНВЕСТИЦІЙ 32 3.1. Проблеми залучення іноземних інвестицій в Україну 32 3.2. Шляхи вирішення проблем інвестування в Україну 38 Висновки 43 Література 45 Додатки 47 Ціль роботи. Тенденції залучення прямих іноземних інвестицій в розвиток експортоорієнтованих виробництв в Україні, проблеми мотивації ПІІ і буде розглянуто в даній роботі. Предметом роботи є іноземні інвестиції. Об’єктом роботи виступають експортоорієнтовані галузі України. Хронологічні рамки охоплюють 1999-2005 роки. Літературна база визначається використанням таких підручників як Пересада Ю.В. „Інвестиційний процес в Україні”, Шевчука П.Л., Рогожина Л.Д. „Основи інвестиційної діяльності”, Мельника С.А. «Управління регіональною економікою», Власової А., Краснокутської Н. „Інноваційний менеджмент”.

  11. Вплив типів виробництв на організаційну структуру управління в країні
    Вступ 3 1. Аналіз впливу типів виробництв на організаційну структуру управління підприємством 5 1.1. Основи теорії організації 5 1.2. Взаємозв’язки типу виробництва з організаційною структурою 8 1.3. Типи організаційних структур 16 2. Аналіз впливу типів виробництва на організаційну структуру управління українських підприємств 25 2.1. Проблеми підвищення ефективності організаційних структур 25 2.2. Аналіз організаційної структури ВАТ «ХК «Назва» 28 2.3. Напрями вдосконалення організаційної структури управління ВАТ «ХК «Назва» 32 Висновки 36 Література 39

  12. Аналіз ритмічності і сезонності виробництв продукції на підприємствах харчової промисловості
    Вступ 3 1. Теоретично-методологічні основи дослідження ритмічності і сезонності виробництва продукції 6 1.1. Аналіз ритмічності виробництва 6 1.2. Модель аналізу впливу факторів сезонності 11 1.3. Екстраполяція на основі індексу сезонності 15 2. Аналіз впливу рівномірності та сезонності на ефективність діяльності ВАТ «Назва» 18 2.1. Загальні відомості про підприємство 18 2.2. Аналіз фінансового стану підприємства 21 2.3. Аналіз впливу ритмічності та сезонності на ефективність діяльності підприємства 24 3. Напрями вдосконалення діяльності цукробурякового комплексу України 27 3.1. Механізми відродження та розвитку цукробурякового комплексу України 27 3.2. Напрями розширення асортименту продукції на цукрових заводах 31 Висновок 36 Література 40 Додаток. Фінансова звітність ВАТ “ Назва» за 2009 р. 44

  13. Конспект з туризму
    Зміст 1. Туризм як сфера господарської діяльності 5 2. Поняття туристичної послуги, її соціально-економічна характеристика 6 3. Функція та значення туризму в суспільстві 6 4. Умови та фактори розвитку туризму 7 5. Туристичний продукт та його складові 7 6. Визначення та види туристичних ресурсів, їх характеристика 8 7. Принципи туристичного районування у світі. Основні туристичні регіони 8 8. Найбільші туристичні регіони світу та їх характеристика 9 9. Соціально-економічні передумови сучасного стану розвитку туризму в світі та Україні 10 10. Визначення туристичної інфраструктури, характеристика її складових 11 11. Поняття туризму та його види 11 12. Поняття терміну «турист» та характеристика різних типів туристів 12 13. Поняття «туристичне підприємство» класифікація туристичних підприємств 13 14. Специфічні особливості туристичної послуги, як товару 13 15. Поняття «турист», «екскурсант» та «тимчасовий відвідувач», «особи, які не є туристами» 14 16. Проблеми розвитку туризму на сучасному етапі 14 17. Стан та перспективи розвитку туризму в Україні та її окремих районах 15 18. Сутність туризму як економічного явища 16 19. Сутність туризму як соціального явища 16 20. Господарсько-економічна функція туризму 17 21. Рекреаційна функція туризму 18 22. Культурно-виховна функція туризму 19 23. Політична функція туризму 19 24. Значення розвитку туризму в суспільстві 19 25. Розвиток туризму в Стародавньому світі та середньовічній Європі 20 26. Розвиток туризму в ХVII- ХVIIІ ст. 21 27. Розвиток туризму в ХІХ - початку ХХ ст.. 21 28. Розвиток туризму в ХХ ст. 22 29. Характеристика діяльності туристичної сфери в 60-80 рр. ХХ ст.. (ВАИ «Інтурист», БММП «Супутник» та ВЦР з туризму та екскурсій) 23 30. Великі мандрівники минулого. Початківці організованого туризму в світі 23 31. Матеріальна база туризму та вимоги до неї у ліцензуванні суб’єктів туристичної діяльності 24 32. Вимоги до кадрового складу туристичного підприємства 25 33. Основні організаційні засади прийому та обслуговування іноземних туристів на території України (іноземний туризм) 25 34. Основні вимоги щодо організації туристичних поїздок за межі України (зарубіжний туризм) 26 35. Основні вимоги щодо організації прийому та обслуговуванню вітчизняних туристів на території України (внутрішній туризм) 27 36. Основні вимоги до екскурсійної діяльності 27 37. Основні умови щодо отримання суб’єктами господарювання України ліцензій на туристичну діяльність 28 38. Законодавча база провадження туристичної діяльності в Україні 29 39. Організаційні вимоги щодо провадження діяльності в сфері туризму (ліцензійні вимоги) 30 40. Державна політика і державне регулювання у галузі туризму 30 41. Органи державної виконавчої влади в сфері туризму, їх функції та завдання 31 42. Організація економічної діяльності та фінансування в галузі туризму 32 43. Організація та надання туристичних послуг в Україні 32 43. Порядок укладання договорів (контрактів) суб’єктів туристичної діяльності, їх права і обов’язки 33 45. Права та обв’язки туристів (відповідно до Закону України «Про туризм») 34 46. Критерії розподілу туризму за видами і формами 35 47. Види туризму за критерієм «засіб пересування» 36 48. Види туризму за критерієм «склад учасників групи» 37 49. Види туризму за критерієм «сезонність» 37 50. Види туризму за критерієм «спрямування туристичних потоків» 38 51. Види туризму за критерієм «форма і організація продажу» 39 52. Види маршрутів за побудовою 39 53. Визначення поняття «тур» та ознаки класифікації турів 40 54. Види турів за ознакою «форма побудови» 41 55. Види турів в залежності від змісту програм обслуговування 41 56. Види турів в залежності від змісту програм 42 57. Види турів за їх життєвим циклом 42 58. Види турів за сезонністю 43 59. Види турів за критерієм розподілу у відповідності за віком подорожан 44 60. Види турів за складом груп подорожан 45 61. Класифікація туристичного обслуговування 45 62. Туристична політика та її види 46 Використана література 47

  14. Конспект з політології
    ЗМІСТ 1. Предмет, метод і структура курсу політології 3 2. Основні віхи світової і вітчизняної думки про політику 4 3. Політика як соціальне явище 11 4. Політична влада 14 5. Демократія як форма і спосіб організації суспільно-політичного життя 18 6. Політичні режими сучасності 20 7. Політична система суспільства 23 8. Держава у політичній системі суспільства 26 9. Громадянсько-політичні організації у сучасному світі 27 10. Політична еліта та політичне лідерство в політичному процесі 31 11. Політична культура 34 12. Політичний процес 38 13. Світовий політичний процес 40 Список використаної літератури 42

  15. Конспект з філософії
    ЗМІСТ 1. Філософія як універсальний тип знання 3 2. Основні напрямки і течії в історії класичної філософії 5 3. Сучасна посткласична філософія 10 4. Онтологія. Філософське розуміння світу. 14 5. Філософія теорії розвитку 16 6. Філософська антропологія 19 7. Філософія свідомості 21 8. Гносеологія. Філософія пізнання та мови 23 9. Філософія суспільства 24 10. Філософія культури 27 11. Філософія науки 29 12. Філософія релігії 30 13. Філософія економіки 33 14. Філософія історії 35 15. Філософія майбутнього 38 16. Філософська думка України 40 Список використаної літератури 43

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua