Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Контрольна робота з методів контролю харчових виробництв (ID:7054)
| Размер: 25 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 03.08.2006 |
СодержаниеПлан:
План: 2
1. Види проб. Правила відбору проб. 3
2. Методи визначення білків в харчових продуктах 15
Література 19
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Контрольна робота з технології харчових виробництв
    1. Технологія приготування житнього хліба 3 2. Харчова цінність продуктів 9 Список використаної літератури 17

  2. Загальні технології харчових виробництв
    1. Напрями забезпечення ефективності виробництва (принцип оптимального варіанта і оптимізації технологічних процесів) 3 2. Вітаміни. Розподіл їх згідно з розчинністю. Фактори, що зумовлюють руйнування вітамінів — вплив кисню, світла, солей важких металів, теплової обробки. Стабілізація вітамінів. 10 Література 20

  3. Загальні технології харчових виробництв
    1. Способи отримання дифузійного соку у процесі виробництва цукру та їх характеристика. 3 2. Приймання, очистка і зберігання зерна. Умови зберігання зернової маси. 10 3. Види, характеристика та застосування хлібопекарських дріжджів. Вимоги ДСТУ до їх якості. 12 Література 17

  4. Загальна технологія харчових виробництв
    1.Напрями забезпечення ефективності виробництва (принципи найкращого використання енергії і обладнання). 3 2. Ліпіди. Прості і складні. Фізичні і хімічні властивості жирів. Автоокиснення. Зміни жирів під час термічного оброблення. Антиокисники. Ліпоїди: їх технологічне значення в різних виробництвах. 6 Список використаних джерел 13

  5. Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
    ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23

  6. Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
    Вступ 3 1. Поняття та особливості матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 4 2. Планування матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 9 Висновки 13 Список використаних джерел 14

  7. Поліпшення показників якості кінцевої продукції підприємства за рахунок статистичних методів контролю
    Вступ 3 1. Роль статистичних методів контролю у забезпеченні якості та конкурентоспроможності продукції підприємств 5 1.1. Економіко-статистичні проблеми управління якістю продукції 5 1.2. Роль стандартизації та статистичних методів у конкурентоспроможності організації 7 2. Застосування статистичних методів контролю в організаціях 16 2.1. Методи контролю за якістю проекту 16 2.2. Статистичні методи керування якістю 18 3. Застосування статистичних методів контролю у металургії 23 3.1. Формування статистичних сукупностей для дослідження якості листового прокату 23 3.2. Методика безперервного статистичного контролю якості листового прокату 25 Висновки 31 Література 33

  8. Характеристика процедури вимірювання реальних процесів, що здійснюються в організації (сутність основних методів вимірювання, їх переваги і недоліки; основні об’єкти контролю)
    Вступ 3 1. Теоретичні основи вимірювання реальних процесів в організації 6 1.1. Необхідність вимірювання процесів 6 1.2. Процес, вдосконалення процесу і керування процесом 8 1.3. Методи вимірювання 16 2. Вимірювання реальних процесів в організації як важлива складова управлінського контролю 20 2.1. Поняття та процес контролю. Загальна характеристика методів вимірювання 20 2.2. Особисті спостереження 22 2.3. Статистичні звіти 23 2.4. Усні та письмові звіти підлеглих 29 3. Вимірювання реальних процесів у практичній діяльності підприємств 33 3.1. Забезпечення сталого розвитку металургійних підприємств 33 3.2. Оцінка конкурентоспроможності підприємств-туроператорів 37 Висновки 44 Список використаної літератури 47

  9. Контрольна робота з контролю та ревізії
    1.Обов’язки ревізорів і посадових осіб, діяльність яких перевіряється 3 2. Ревізія руху грошових коштів на валютному рахунку 4 3. Навести приклади можливих порушень і зловживань при обліку основних засобів. Указати способи їх виявлення 6 Література 10

  10. Контрольна робота з контролю і ревізії
    1. Контроль і ревізія розрахунків з бюджетом 4 2. Контроль непродуктивних витрат і втрат на виробництві і підприємстві 9 Список використаних джерел 13

  11. Контрольна робота з контролю і ревізії, планування діяльності підприємства
    1. Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку України 3 2. Планування діяльності підприємства 6 3. Розрахунок потреби підприємства у сировині, матеріалах, тарі, паливі 26 4. Визначення запасів матеріальних ресурсів 28 Література 31

  12. Контрольна з контролю і ревізії
    1. Державна інспекція з контролю за цінами Міністерства економіки України (Держінспекція по цінам) 3 2. Помилки під час відображення кореспонденції рахунків 6 Задачі. 12 Завдання № 14 12 Підприємство державної форми власності придбало основні засоби для власних потреб на суму 15000 грн в тому числі ПДВ. Сума ПДВ - 20 %. Витрати на монтаж основних засобів встановили 5000 гри, на доставку - 1000 грн. Основні засоби введені в експлуатацію і поставлені на баланс. Для обліку були зроблені такі записи: Дт Кт Сума, грн 15 63 15 000 644 63 3 000 15 685 6 000 10 15 16 300 Встановити, чи має місце порушення і в чому воно полягає. Зробити правильні бухгалтерські записи. Завдання № 15 15 Об’єм виробленої та реалізованої лікеро – горілчаної продукції в звітному періоді становить - 4 000 000 л. 100% спирту. Ставка акцизного збору – 7 екю за 1 л. Крім того, підприємство виготовило і реалізувало тютюнові вироби у розмірі 1 510 тис. шт.. Ставка акцизного збору - 3 екю за 1 000 шт. Розрахувати суму акцизного збору, який підлягає сплаті до бюджету. Вказати строки сплати і подання розрахунків . Визначити штрафні санкції, за зниження суми акцизного збору в розмірі 1/3 нарахованої суми , річна облікова ставка НБУ – 81%. Строк несплати – 15 днів, курс НБУ – 1 екю = 2,1 грн. Завдання № 16 20 На підприємстві придбали основні заходи невиробничого призначення (холодильники, телевізори, відеомагнітофони) на суму 6000 грн., у тому числі ПДВ 1000 грн, і віднесено до другої групи основних виробничих фондів. Відповідно до податкового кредиту віднесено суму ПДВ (1000 грн.) і нараховано амортизацію. Література. 21

  13. Контрольна з контролю та ревізії
    1. Облік контрольно-ревізійної роботи 3 2. Перевірка збереження основних засобів 6 3. Особливості перевірки використання трудових ресурсів в умовах автоматизованого робочого місця 10 4. Контроль розрахунків з підзвітними особами 14 5. Завдання, джерела і нормативні акти контролю стану внутрігосподарського контролю 17 Список використаних джерел 21

  14. Спеціалізація підприємств і виробництв
    ЗМІСТ 1. Суспільні форми організації виробництва 3 2. Суть виробничої та загальної структури підприємства 7 3. Організаційні види виробництва 12 Література 14

  15. Контрольна роботу з контролю та ревізії
    ЗМІСТ 1. Зміст вступної частини акту комплексної ревізії. 3 2. Основні положення по контролю вибуття основних засобів і нематеріальних активів. 5 3. Навести приклади можливих порушень і зловживань при розрахункових операціях. 8 Використана література 10

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua