Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Контрольна робота зі стандартизації і сертифікації продукції та послуг (ID:7376)
| Размер: 14 кб. | Объем: 11 стр. | Стоимость: 20 грн. | Добавлена: 08.08.2006 |
СодержаниеЗміст

1. Взаємозв’язок стандартизації з товарознавством та іншими галузями науки. Основні поняття та визначення в галузі стандартизації 3
2. Державна система стандартизації, її сутність та призначення 4
3. Роль стандартизації у підвищенні якості продукції 6
4. Державна система сертифікації УкрСЕПРО, її структура і схема 7
5. Європейська організації по якості (ЄОЯ) 9
Список використаної літератури 11
Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Основи стандартизації та сертифікації
    1. Типова структура системи сертифікації УкрСЕПРО. Основні положення 3 2. Зв'язок та відмінність Закону України «Про стандартизацію» та Декрету Кабінету Міністрів України «Про стандартизацію і сертифікацію» 10 Список використаних джерел 13

  2. Використовуючи дані таблиці, обчисліть рівень валової рентабельності послуг та проаналізуйте вплив чистого доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) та собівартості реалізованої продукції (товарів, робіт, послуг) на його зміну. Зробити висновок.
    Задача 25 Використовуючи дані таблиці, обчисліть рівень валової рентабельності послуг та проаналізуйте вплив чистого доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) та собівартості реалізованої продукції (товарів, робіт, послуг) на його зміну. Зробити висновок.

  3. Контрольна робота з стандартизації
    1. Законодавча база управління якістю. 3 2. Міжнародне співробітництво в галузі сертифікації. 9 Список літератури 14

  4. Контрольна робота з стандартизації
    1. Фактори, що обумовлюють якість продукції 4 2. Визначте головні завдання стандартизації 6 3. Категорії та види стандартів 14 Список використаної літератури 18

  5. Контрольна робота основи стандартизації, метрології та управління якістю
    1.19. Міжнародні організації з питань стандартизації (діяльність та функції) 3 2.33. Похибки вимірювань. 8 3.46. Оцінка рівня якості продукції: характеристика та порядок здійснення. 11 4.70. Використовуючи каталог нормативних документів, визначити, з якими міжнародними стандартами гармонізовані такі державні стандарти України: ДСТУ 2035-92; ДСТУ 2202-93; ДСТУ 2773-94. 14 5.72. Використовуючи каталог нормативних документів, встановити, чи входять наступні стандарти до переліку міждержавних нормативних документів, які розроблені країнами-учасницями відповідної угоди, та чи чинні вони на території України: ГОСТ ИСО 1389-II-93; КНД 3-01-9-94; ГОСТ МЭК 384-14-95. 15 Список використаної літератури 16

  6. Управління якістю. Поява елементів управління якості товарів (послуг) на основі розвитку та впровадження стандартизації
    1. Поява елементів управління якості товарів (послуг) на основі розвитку та впровадження стандартизації 3 2. Розвиток управління якістю в країні: контроль якості, оцінка якості, системний підхід до управління якістю 6 Список використаних джерел 18

  7. Контрольна зі стандартизації
    1. Інформаційне забезпечення та право власності на стандарт 3 2. Національна система стандартизації в Україні 7 Список використаної літератури 15

  8. Статистика продукції, товарів та послуг вар. 6
    Реферат 2 Зміст 3 Вступ 4 1. Класифікація товарів і послуг 5 2. Показники структури покупців 11 3. Сутність товаропросування та його вплив на рівень цін 23 4. Практичне завдання 27 Висновки 40 ВАРІАНТ 6. І. Побудувати комбінаційний розподіл робочих кожного цеха і всього заводу за загальним стажем роботи і заробітною платнею. ІІ. Розрахувати середній виробничий стаж роботи, середню заробітну плату і. модальний виробничий стаж цеха №2 ІІІ. Розрахувати абсолютні і відносні показники варіації виробничого стажу робочих по цеху №2. Зробити висновки. ІV. З вірогідністю 0,954 визначити помилку вибірки для частини робочих цеху №2, які мають виробничий стаж більш 10 років. Вказати межі значень цих показників в генеральній сукупності. V. 1. За допомогою графічного метода визначити форму зв’язку між виробничим стажем і заробітною платнею робочих цеха №2 з №21 по №40 включно (n=20). 2. Вичислити параметри рівняння регресії, які характеризують залежність між виробничим стажем робочих і їх заробітною платнею. Пояснити зміст отриманих параметрів. 3. Визначити ступінь тісноти зв’язку між ознаками, які ми розглядали. Таблиця 1. Вихідні дані. В результаті вибіркового обстеження 10% робочих заводу (станом на 01.10.2012 р.)отримані наступні дані. № п/п Розряд Стаж роботи, повних років Заробітна плата за січень, грн.. № п/п Розряд Стаж роботи, повних років Заробітна плата за січень, грн.. Цех 1 1. 4 5 4235 21 5 10 5715 2. 2 3 2490 22 1 0 1400 3. 4 7 4560 23 4 8 4648 4. 2 2 2307 24 4 12 4930 5. 6 14 6210 25 5 9 5680 6. 5 8 5505 26 3 6 3729 7. 3 3 8 3536 27 3 7 3520 8. 5 10 5650 28 5 1 5285 9. 2 1 2190 29 3 8 3925 10. 3 7 3530 30 2 0 2475 11. 2 2 2295 31 4 8 4553 12. 4 8 4524 32 2 4 2688 13. 5 9 5585 33 1 0 1400 14. 1 1 1479 34 4 8 4505 15. 3 6 3500 35 3 8 3907 Список використаної літератури 41

  9. Аналіз собівартості продукції (робіт, послуг)
    Вступ Розділ 1. Економічна суть та методологія визначення собівартості продукції підприємства. Розділ 2. Аналіз собівартості виробництва продукції ПП “Пекур” 2.1 Інформаційно-організаційна модель аналізу собівартості продукції. 2.2 техніко-економічна характеристика підприємства. 2.3 аналіз динаміки виконан¬ня плану за показни¬ками собівартості продукції 2.4 аналіз собівартості за калькуляційними статтями витрат 2.6 Факторний аналіз витрат на одну гривню товарної продукції Розділ 3. Шляхи зниження собівартості продукції Висновки та пропозиції Список використаних джерел Додатки

  10. Облік готової продукції (робіт, послуг)
    Вступ 3 Розділ І. Готова продукція та особливості її функціонування на підприємстві 6 1.1. Готова продукція як економічна категорія, її класифікація 6 1.3. Огляд нормативно-правової бази та спеціальної літератури з питань обліку готової продукції (робіт, послуг) 11 Розділ ІІ. Бухгалтерський облік готової продукції 16 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства ТОВ „Назва” 16 2.2. Організація обліку готової продукції на підприємстві ТОВ „ Назва” 20 2.3. Документування господарських операцій з обліку наявності та реалізації готової продукції 27 2.4. Відображення в обліку операцій, пов’язаних з рухом готової продукції 31 Розділ ІІІ. Автоматизація обліку готової продукції підприємства 40 3.1. Огляд сучасних комп’ютерних технологій ведення обліку 40 3.2. Застосування комп’ютерних технологій з обліку готової пролдукції 43 Висновки 46 Список використаних джерел 49 Додатки 51

  11. Статистика продукції, товарів та послуг вар. 9
    Вступ 5 1. Особливості статистичного вивчення ринку споживчих товарів 7 2. Методи оцінювання показників виробництва товарів та послуг за порівнянними цінами 14 3. Система індикаторів для статистичного моніторингу внутрішнього ринку 17 4. Макроекономічне рівняння товарів і послуг за методом товарних потоків для визначення рівноваги на ринку 22 Висновок 36 Практична частина 38 І. Побудувати ряд розподілу робочих кожного цеха і всього заводу по кваліфікації (розрядам). ІІ. Розрахувати відносні величини структури, які характеризують склад робочих кожного цеху і заводу в цілому по кваліфікації. ІІІ. Розрахувати дисперсію тарифного розряду робочих заводу. Визначити коефіцієнт варіації тарифного розряду. Зробити висновки. ІV. З вірогідністю 0,997 визначити помилку вибірки для середнього тарифного розряду робочих заводу і для частини робочих, які мають четвертий розряд. Вказати межі значень цих показників в генеральній сукупності. V. 1. За допомогою графічного метода визначити форму зв’язку між тарифним розрядом і заробітною платою робочих цеха №1 з №21 по №40 включно (n=20). 2. Вичислити параметри рівняння регресії, які характеризують залежність між тарифним розрядом робочих і їх заробітною платнею. Пояснити зміст отриманих параметрів. 3. Визначити ступінь тісноти зв’язку між ознаками, які ми розглядали. В результаті вибіркового обстеження 10% робочих заводу (станом на 01.10.2012 р.)отримані наступні дані. № п/п Розряд Стаж роботи, повних років Заробітна плата за січень, грн.. № п/п Розряд Стаж роботи, повних років Заробітна плата за січень, грн.. Цех 1 1. 4 5 4235 21 5 10 5715 2. 2 3 2490 22 1 0 1400 3. 4 7 4560 23 4 8 4648 4. 2 2 2307 24 4 12 4930 5. 6 14 6210 25 5 9 5680 6. 5 8 5505 26 3 6 3729 7. 3 3 8 3536 27 3 7 3520 8. 5 10 5650 28 5 1 5285 9. 2 1 2190 29 3 8 3925 10. 3 7 3530 30 2 0 2475 11. 2 2 2295 31 4 8 4553 12. 4 8 4524 32 2 4 2688 13. 5 9 5585 33 1 0 1400 14. 1 1 1479 34 4 8 4505 15. 3 6 3500 35 3 8 3907 16. 3 8 3752 36 6 17 6178 17. 2 3 2326 37 2 1 2100 18. 6 12 6120 38 6 20 6300 19. 1 0 1400 39 3 7 3520 20. 4 7 4560 40 3 11 4138 Література. 49

  12. Облік реалізації готової продукції ,товарів, послуг
    Вступ 3 1. Документування обліку реалізації готової продукції, товарів, послуг 3 2. Облік реалізації готової продукції, товарів, послуг 4 Висновок 5 Список використаної літератури. 6

  13. Управління якістю продукції та послуг на тур підприємстві
    Вступ 3 1. Якість продукції та послуг і шляхи її забезпечення 5 1.1. Поняття, показники та класифікація якості продукції та послуг 5 1.2 Управління якістю продукції 12 1.3 Стандартизація та сертифікація продукції 18 2. Аналіз управління якістю на ТОВ “Загір’я” 26 2.1. Відомості про організацію 26 2.2. Політика в області якості 28 2.3. Аналіз системи управління якістю 29 3.Сучасний стан, проблеми та перспективи подальшого розвитку забезпечення якості в туризмі 41 Висновок 47 Список використаних джерел 49

  14. Якість продукції та послуг, її суть, показники та рівні
    Якість продукції та послуг, її суть, показники та рівні 3 Список використаної літератури 14

  15. Аналіз обсягів і динаміки реалізації продукції (робіт і послуг)
    Вступ 3 1. Завдання, основні напрями та інформаційна база аналізу реалізації продукції 3 2. Аналіз динаміки реалізації продукції 4 3. Аналіз виконання договірних зобов’язань з реалізації продукції 6 4. Аналіз резерві збільшення обсягів реалізації продукції 7 Висновки 11 Література 12 Задача 1 Підприємство випускає продукцію в асортименті. Проаналізувати валовий обсяг випуску продукції підприємства і визначити вплив асоргиментно-структурних зрушень на обсяг випуску продукції. Вихідні дані: Таблиця 1 - Вихідні дані для аналізу обсягу випуску продукції Назва виробу Ціна одиниці виробу, грн Обсяг продукції в натуральних одиницях Варіант II Пл. Факт. А 2.50 55 50 Б 3,20 60 65 В 4,50 50 45 Г 5.80 45 50 д 6.00 80 100 Разом - Задача 2 Визначити, чи виконаний план за сортністю продукції за наведеними даними, використавши різні способи ( спосіб першосортних одиниць, порівняння середньозважених цін та спосіб порівняння рівнів виконання плану внпуску вартісному і натуральному вимірі). Розрахувати вплив факторів на зміну суми товарної продукції (кількісних і якісних). Таблиця 3 - Виконання плану випуску продукції за сортністю Сорт Ціна за 1 шт., грн. За планом Фактично Кількість, шт. Питома вага, % Кількість, шт. Питома вага, % 1 120 1000 83,3 1100 85,9 2 100 150 12,5 80 6,3 3 80 50 1,7 100 7,8 Разом - 1200 100,0 1280 100,0 Задача 3 Розрахуйте за наведеними даними вплив трудових факторів на виконання виробничої програми. 1 Обсяг продукції за місяць у порівняних цінах, тис. грн. 65400 58150 2 Середньооблікова кількість робітників, осіб 120 110 3 Загальна кількість відпрацьованих усіма робітниками за місяць людино-днів 2520 2420 4 Загальна кількість відпрацьованих усіма робітниками за місяць людино-годин 20160 18755 5 Середнє число днів роботи одного робітника 21 22 6 Середня тривалість робочого дня, год. 8 7,75 7 Середньомісячний виробіток одного робітника, тис. грн. 545 528,636 8 Середньодобовий виробіток одного робітника, тис. грн. 25,952 24,029 9 Середньогодинний виробіток одного робітника, тис. грн. 3,244 3,101 Задача 4 За наведеними даними проаналізуйте вплив факторів на зміну матеріальних витрат у собівартості продукції. Вкажіть резерви зниження собівартості. Таблиця 6 – Виконання кошторису матеріальних витрат на виготовлення продукції Вид матеріалу Одиниця виміру План Звіт Кількість виробленої продукції, ум.од. Норма витрат Ціна, грн. Норма витрат Ціна, грн. * 1 2 3 4 5 6 А кг 60 5 55 6 1000 В м 2 50 4 56 Задача 5 Розрахуйте прибуток від реалізації (на підприємстві виробляється один вид продукції) і визначити вплив факторів на зміну суми прибутку. Чи є резерви зростання прибутку на підприємстві. Дати свої пропозиції щодо резервів можливого збільшення. Таблиця 8 – Вихідна інформація для аналізу прибутку від реалізації Показники План Факт Відхилення від плану (+, -) % до плану 1. Реалізовано продукції, т 1550 1800 1800-1550=250 +16,1 2. Собівартість 1 т, грн. 700 750 750-700=50 +7,1 3. Ціна за 1 т, грн. 900 850 850-900=-50 -5,6 4. Прибуток з 1 т, грн. 900-700=200 850-750=100 -100 -50,0 5. Прибуток від реалізації товарної продукції, тис. грн. 200*1550=310 100*1800=180 -130 -41,9

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам 098-404-55-82, 073-402-23-28


У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2017 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua