Подождите, идет загрузка ...

  О фирме Услуги Работы Бесплатные рефераты Заказ Вакансии Ссылки Гостевая книга Адрес ДомойНаписать письмо  
КонтрольнаяТема: Контрольна робота з технології харчових виробництв (ID:9421)
| Размер: 22 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 02.08.2007 |
Содержание1. Технологія приготування житнього хліба 3
2. Харчова цінність продуктів 9
Список використаної літератури 17

Заказ Купить Купить
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
См. также:
  1. Загальні технології харчових виробництв
    1. Способи отримання дифузійного соку у процесі виробництва цукру та їх характеристика. 3 2. Приймання, очистка і зберігання зерна. Умови зберігання зернової маси. 10 3. Види, характеристика та застосування хлібопекарських дріжджів. Вимоги ДСТУ до їх якості. 12 Література 17

  2. Загальні технології харчових виробництв
    1. Напрями забезпечення ефективності виробництва (принцип оптимального варіанта і оптимізації технологічних процесів) 3 2. Вітаміни. Розподіл їх згідно з розчинністю. Фактори, що зумовлюють руйнування вітамінів — вплив кисню, світла, солей важких металів, теплової обробки. Стабілізація вітамінів. 10 Література 20

  3. Контрольна робота з методів контролю харчових виробництв
    План: План: 2 1. Види проб. Правила відбору проб. 3 2. Методи визначення білків в харчових продуктах 15 Література 19

  4. Загальна технологія харчових виробництв
    1.Напрями забезпечення ефективності виробництва (принципи найкращого використання енергії і обладнання). 3 2. Ліпіди. Прості і складні. Фізичні і хімічні властивості жирів. Автоокиснення. Зміни жирів під час термічного оброблення. Антиокисники. Ліпоїди: їх технологічне значення в різних виробництвах. 6 Список використаних джерел 13

  5. Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
    ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23

  6. Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
    Вступ 3 1. Поняття та особливості матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 4 2. Планування матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 9 Висновки 13 Список використаних джерел 14

  7. Загальні технології харових виробництв
    1. Вимоги до якості зерна пшениці та ячменю, що використовуються для одержання крупи. Підготовка зерна у круп'яному виробництві. 3 2. Зміст та основні положення концепції збалансованого харчування людини. 10 3. Наведіть принципову схему виготовлення обсмаженої кави. 12 4. Дефекти та хвороби хліба. Вихід хліба та способи його підвищення. 15 Список використаної літератури. 19

  8. Технології оздоровчих харчових продуктів
    1. Вирішення проблеми подолання дефіциту мікронутрієнтів у різних країнах. Основні наукові завдання у сучасних харчових технологіях 3 2. Динаміка виведення радіонуклідів стронцію та цезію з живого організму за допомогою сублімованих порошків з вуглеводовмісної сировини. Порівняльна ефективність захисної дії сублімованих продуктів з різних видів вуглеводовмісної сировини. 8 3. Зобразити принципову технологічну схему отримання поліфепану із деревини. 12 ЛІТЕРАТУРА 15

  9. Загальні технології харчових продуктів
    1. Принципова технологічна схема виготовлення варених ковбас. Призначення основних технологічних стадій; 3 2.Технологія виготовлення вершкового масла. Сорти масла. Показники якості. 6 Література 15

  10. Контрольна робота загальні технології
    Зміст 1 1. Значення вуглеводів і харчових волокон для організму людини 3 2. Технологія приготування шоколаду та його якісні показники 10 Література 21

  11. Загальні технології контрольна робота
    3. Основна сировина у виробництві харчо концентратів, її характеристика 3 4. Наведіть принципову схему виробництва кави та напоїв, що її заміняють 9 Література 14

  12. Контрольна робота інформаційні системи і технології в фінансах
    1. Технічна база сучасних інформаційних технологій. 2 2. Структура таблиць в базах даних MS Access. Поняття поля та запису. Властивості полів та таблиць. 3 3. Використання математичних функцій в MS Access. 4

  13. Контрольна робота інформаційні системи і технології в економіці
    Зміст 1.Структуризація економічної інформації. Логічний та фізичний аспекти. 3 2. Кодування економічної інформації. Система кодування, і поняття структури коду 4 3. Види проектування Автоматизованих систем. Обробка облікової інформації 6 4. Способи прив’язки пакетів прикладних програм 7 5. Автоматизовані системи правових знань 9 6. Описати компоненти системи підтримки прийняття рішень, які використовуються для розв’язку задач мікро - та макроекономіки 11 Література 13

  14. Контрольна робота "інфомаційні системи і технології підприємств"
    ЗМІСТ 1. Сучасний етап і тенденції розвитку інформаційних технологій 3 2. Концепція розподільної обробки інформації в управлінських інформаційних системах 6 3. Виконавчі інформаційні системи 13 Література 19

  15. Контрольна робота з предмету "інформаційні системи і технології"
    ЗМІСТ 1. Поняття економічної інформації: види та властивості 3 2. Концепція розподільної обробки інформації в управлінських ІC. 7 3. Браузер як основна програма доступу до служб Інтернет 11 Література 15

Найти работу
Заказать новую работу можно по телефону->(044)592-56-57 098-404-55-82

Расширенный поиск работ
Новости

Заказы принимаются:
- курьером в любом удобном для вас месте (г. Киев)

- по электронной почте diplomna@ukr.net
- на сайте
в форме Заказ
- по телефонам (044)592-56-57, 097-087-31-72, 093-674-76-89
- Skype: diplomna1


При заказе on-line, diplomna@ukr.net скидка 10%!
У вас нет времени ехать к нам в офис - это не проблема!
Закажите работу у нас на сайте, и оплатите в любом удобном для вас банке или оплатить картой! И наконец получите ее в электронном виде на ваш е-mail!
Почему это удобно? Вы экономите время и деньги, при этом все гарантии сохраняются.

На сайте выложена база нового материала 2014 года!


Если Вас интересует готовый материал воспользуйтесь расширенным поиском. Если Вас заинтересует только часть работы, уточняйте ее цену у администратора 097-087-31-72, Skype: diplomna1. Готовый материал можно оплатить безналично и получить в электронном варианте


Наш новый сервис - бесплатный материал! Добавлена новая страница "Бесплатные работы", это возможность поиска материала для вашей самостоятельной работы.
О фирме | Услуги | Работы | Заказ | Вакансии | Ссылки | Гостевая | Адреса
Студенческий портал | Разработка и поддержка сайта - vbs.com.ua